- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ρε sceptic εχω μια απορία.
Ο Ramoglou απο τον τρόπο που γράφει δεν μου φαίνεται για ηλιθιος ωστε
να τον παραπλανήσουν συνομώτες με σκοτεινα σχέδια. Απο την αλλη δεν μου φαίνεται και για πρακτορας των συνομωτών διοτι πολυ απλά δεν μπορώ να διανοηθώ οτι αν υπάρχει καποια super duper παγκόσμια μυστική οργάνωση θα χαραμίζει ενα υψηλοβαθμο πρακτορα για να κάθεται να γραφει στο esoterica.
Αγγελος.
Φίλε Άγγελε, απλά οι Ramoglou, Zadok, Junk είναι φιλο-μασόνοι
Αυτό είναι όλο και όλο σχετικά με τους παραπάνω…
Μην το υπεραπλουστεύεις και τραγικοποιείς τόσο πολύ το θέμα!
Δεν χρειάζεται να τους δίνουμε και τόσο αξία.
Αν έχουν στοιχεία υπέρ της μασονίας και του διεθνούς σιωνισμού ως φιλελληνικών ή/και φιλανθρωπικών και ανοιχτών(μη συνωμοτικών) οργανώσεων είναι ελεύθεροι να τα καταθέσουν.
Ο Ramoglou κάτι πάει να κάνει αλλά δυστυχώς οι άλλοι το μόνο που φαίνεται να ξέρουν να κάνουν καλά είναι να ειρωνεύονται και να βρίζουν τον συνομιλητή τους...
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
quote:
Ας το κάνει επώνυμα και θα τα πούμε... (γιατί μέχρι στιγμής ότι έχει πει είναι για τα σκουπίδια)
Τρέμουν τα πόδια μου... Με λούζει κρύος ιδρώτας... ![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΕΤΣΙ!
ΔΥΟ ΚΕΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ!
ΜΠΡΑΑΑΒΟΟΟ!
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΛΦΑΣ…
![]()
quote:
Όσο για τον Χριστόδουλο και το έμβλημα του 33ου, δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι ψηλά στην κορυφή του εμβλήματος που φοράει ο Χριστόδουλος, βρίσκεται ο Χριστιανικός Σταυρός. Ενώ στο Μασονικό έμβλημα ΑΥΤΟΣ εχει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ από το τρίγωνο που κοιτάει προς τα πάνω. Που δεν είναι άλλο από τον παν επόπτη οφθαλμό.
Αγαπητέ μου.
Αν είχες την παραμικρή ιδέα από σύμβολα και από εσωτερισμό θα ήξερες πως το τρίγωνο είναι το σύμβολο του Θεού και της σοφίαςα υτού, ελπίζω πως θυμάσαι ότι Έλλην μίλησε περί του 3 ( τα πάντα τριχθά δίδαχθε ) και της σημασίας αυτού.
Από την άλλη το ότι η λέξη «άνθρωπος» βγαίνει από το «άνω θρώσκων» και το «αναθρών α όπωπε» μπορεί να σου καταδείξει γιατί η πεντάλφα όταν έχει το ένα τρίγωνο προς τα άνω ( και τα δύο προς τα κάτω ) δείχνει αυτήν την πορεία του ανθρώπου, ενώ όταν είναι ανάποδα χρησιμοποιείται ως σύμβολο της μαύρης ατραπού.
Όσο για τον παντεπόπτη οφθαλμό καλά θα κάνεις να κοιτάξεις πάνω από Ορθόδοξα Ιερά όπου και μπορείς να δεις είτε στο τέμπλο είτε στο θόλο τον Παντεπόπτη οφθαλμό, σύμβολο και αυτό του Θεού.
Βέβαια για τη δική σου σκέψη όλα είναι συνωμοτικά, όλα τα κάνουν οι κακοί σιωνιστές, όλα είναι αλληλένδετα σε μια αλυσίδα συνομοσιολογομπουρδολογίας.
Το ότι από τη μία μας παρουσιάζεις ένα σχήμα άσχετο με το «δέντρο της Καμπαλά» και από την άλλη λές εγώ δεν ξέρω αυτοί το είπαν έτσι, δείχνει το κατά πόσο έχεις την ικανότητα του «σκέπτεσθαι».
Βέβαια μέσα στην πολλαπλός διαταραγμένη σκέψη σου ένας καθολικός αρχηγός κράτους δε μπορεί να ανάψει κερί μέσα σε θρησκευτικό χώρο είτε άλλου κράτους είτε άλλης θρησκείας. Αυτό πρέπει σώνει και καλά να είναι μεμπτό. Λες και όταν θέλει η Αμερική και το Ισραήλ να κάνουν τις κολεγιές τους και να αποκομίσουν τα οφέλη τους έχουν ανάγκη να ανάβει ο ένας στο ναό του άλλου κεράκι.
Από την άλλη η ορθοδοξία είναι καλή αλλά οι αρχηγοί της Ορθοδοξίας οι οποίοι και έχουν αποκηρύξει τους Τέκτονες είναι οι ίδιοι Τέκτονες.
Εδώ ή θα έπρεπε να διαγνώσεις πως η Εκκλησία έχει συγκεκριμένη στάση απέναντι σε ότι αφορά «μυστικές εταιρείες» διότι αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα της, το δόγμα της και την «πελατεία» της ή θα έπρεπε το μυαλουδάκι σου να κάνει συνειρμούς περί της εσωτερικής αναζητήσεως και της απόκρυφης γνώσης.
Πολλοί έχουν πει «Μη δίνετε τα άγια στους βέβηλους» αλλά αυτό για σένα είναι ψιλά γράμματα.
Η κάθε Εκκλησία, το κάθε δόγμα θέλει να έχει οπαδούς με την δική σου νοητική κατάσταση, αυτό εξυπηρετεί την κοπαδοποίηση και την πλύση εγκεφάλου την οποία θέλουν να επιβάλουν στους «αμνούς» τους.
Ίσως κάποτε να καταφέρεις να κατανικήσεις τους αόρατους εχθρούς που έχεις μέσα στο κεφάλι σου και να βρεις τους τρόπους δράσης που θα σε οδηγήσουν σε μια καλύτερη κατανόηση των πραγμάτων.
Μέχρι τότε μπορείς να παίζεις με ότι σε ευχαριστεί αλλά να μάθεις να δέχεσαι και το παιχνίδι των άλλων, που έτσι κι αλλιώς εσύ το επεδίωξες.
quote:
quote:
Αχ ταλαίπωρη Ελευθερία τι τραβάς από αυτούς που σε επικαλούνται και σε έχουν σαν έμβλημα τους.
Μόνο βαρύγδουπα λόγια που δεν αντέχουν σε καμμία κριτική.
Και εξ ίσου βαρύγδουπους και πομπώδεις τίτλους από αυτόκλητους
"φιλόσοφους".
Φαντάζεστε τον Σωκράτη να αναγορεύετε σε "Υπατος Μέγας Ταξιάρχης".
Φυσικά και όχι,εφόσον μία από τις αρετές ενός φιλοσόφου είναι
η ταπεινότητα.
Πολύ σωστά και πάλι!!!, αυτοί οι μασονικοί πομπώδης τίτλοι που βάζουν στους εαυτούς τους αποδεικνύουν από μόνοι τους τη σχιζοφρένεια και μεγαλομανία που τους διακατέχει (ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ).
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!! Καλόόόό !!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;
Κανείς από τους μαθητές δεν επιτρεπόταν να δει τον Πυθαγόρα, κανείς από τους διδασκάλους όταν του μίλαγε δεν τον κοίταζε κατά πρόσωπο αλλά κοίταζε την πλάτη του, κανείς από αυτούς όταν αναφερόταν στον Πυθαγόρα δεν έλεγε το όνομα του αλλά έλεγε «Αυτός» εννοώντας τον Φιλόσοφο.
Στη σχολή υπήρχε ιεραρχία και όποιος την παραβίαζε έπαιρνε δρόμο (sic).
Σιγά μην είχε ο Φιλόσοφος τέτοια κουραφέξαλα που έχουν οι Μασόνοι !
Χαχαχαχαχαχαχα !!!!!
quote:
RAMOGLOY quote:[quote]
Η ενδέκατη σεφίρα είναι η κρυφή, δεν αναγράφονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ τα ονόματα.
Αφού φαίνεται πως ξέρεις τόσα πολλά για την Εβραϊκή Καμπάλα και το "δέντρο της ζωής" ρε μεγάλε πώς έγινε και έπεσες σε τόσο μεγάλη ανακρίβεια;;;;
Πού δεν αναγράφονται ονόματα; Μήπως κάνεις λάθος;;;
Ίσως αν ήξερες να διαβάζεις και να βλέπεις θα έβλεπες πως στο σχήμα που παρέθεσα ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!!!
Αλλά είπαμε, το «σκέπτεσθαι» δεν ταιριάζει με τη λειτουργία σου.
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
quote:
Τρέμουν τα πόδια μου... Με λούζει κρύος ιδρώτας...
ΛΟΥΣΟΥ ΜΕ ..... 
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ !!!
καλησπερα,δεν γνωριζω την απαντηση,απλα βαζω κατι για να το μελετησουμε..εχουμε..3Α ,στην νεα ιωνια....που αν τα συνδυασουμε ,με ακομα 3Α εχουμε...33Α... η
3Α
3Α
___
6Α
ασυμβιβαστοι?
αλυγιστοι?
ακεραιοι?
ανυποχωρητοι?
αδιστακτοι?
απαραιτητοι?
μπορει ολα τα παραπανω να σημαινουν κατι,μπορει και τιποτα.το μονο που ξερω ειναι οτι με ζαλισα χααχχααααα και επαθα πλακα οταν ειδα το σηματακι της εταιρειας χαχαχαχαχαχαχα
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
υ.γ πιστευω να μην ζαλιστηκατε οπως εγω και να εδωσα το εναυσμα για παραπανω σκεψεις και μελετες:)
WHISPERS OF THE DREAMS
Φχαριστώ.
Πάω για λούσιμο και μετά να σερβίρω του μπαμπά τις φακές... ![]()
![]()
Υ -Γ. Πάντως ο δικός μου ο τζέτζερης βγάζει μέχρι 20 πιάτα... Για 33 δεν το βλέπω...
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 16/12/2004 19:44:00
quote:
Το ότι είμαι τέκτων το έχω δηλώσει ανοιχτά στο φόρουμ.
Εκπροσωπώ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΝΑ.
Εγώ είμαι στη διάθεσή σας αλλά μου φαίνεται δεν θέλετε να μιλήσετε σοβαρά.Είμαι τέκτων.
Είμαι και Χριστιανός Ορθόδοξος είτε σας αρέσει είτε όχι.
καλό! Δεν το πρόσεξα!!!
Αγαπητέ αδελφέ ΕΝ ΜΑΤΣ πάντα Gothic, (αστειεύομαι λίγο, μην με παρεξηγείς)
Δεν το ήξερα ότι είσαι τέκτων αλλά το υπέθεσα από τον τρόπο που γράφεις αλλά και την ψηφιακή σου υπογραφή σύμβολο των ιπποτών τεμπλιέρων.
Είναι πραγματικά προς τιμήν σου που το παραδέχεσαι εδώ ευθαρσώς ότι ανήκεις στην οργάνωση του τεκτονισμού (ΜΑΣΟΝΙΑ), σε σχέση με κάτι άλλους θρασύδειλους του esoterica που αρνούνται να εκδηλωθούν.
Δεν είμαι εναντίον των Μασόνων-Ανθρώπων που θεωρώ στην πλειοψηφία τους πλανημένους και παρασυρμένους σε αυτό το δίκτυο. (εκτός ίσως από κάτι αποδεδειγμένα καθίκια σαν τον Τζέλι, την παρέα του και τους ομοϊδεάτες του...)
Είμαι όμως εναντίον του Μασονικού Συστήματος -Ιδεολογίας-Δόγματος- που έχουν δημιουργήσει και χρησιμοποιούν αυτές οι δυνάμεις του διεθνούς σιωνισμού για να προωθήσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους...
Αναμένω τα στοιχεία σου και ένα εποικοδομητικό αδογμάτιστο διάλογο μαζί σου αν το επιθυμείς.
Τέλος, αν επιτρέπεται, ανήκεις στους πρώτους τρεις βαθμούς (κυανούς); ή έχεις ανεβεί παραπάνω;
quote:
Όσο για τον παντεπόπτη οφθαλμό καλά θα κάνεις να κοιτάξεις πάνω από Ορθόδοξα Ιερά όπου και μπορείς να δεις είτε στο τέμπλο είτε στο θόλο τον Παντεπόπτη οφθαλμό, σύμβολο και αυτό του Θεού.
Σε απάντησα γι'αυτό. Δανείζονται, καπηλεύονται και ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τα χριστιανικά σύμβολα για να στρατολογήσουν χριστιανούς αφού η Μασονία δρα κυρίως σε χριστιανικές χώρες του δυτικού κόσμου, αλλά χρησιμοποιούν και άλλα εσωτεριστικά σύμβολα κυρίως για λόγους θρησκευτικού συγκρητισμού (ΕΝΩΣΗΣ) αλλά και προώθησης των τεχνών... (ξέρεις εσύ).
Δεν υπάρχει ο κλασικός χριστιανικός σταυρός ή κάποιο χριστιανικό μήνυμα της Κ.Δ. για παράδειγμα πουθενά στο έμβλημα του 33ου. Αντιθέτως υπάρχει το απόφθεγμα,
DEUS MEUMQUE JEUS = GOD AND MY RIGHT.
Έχεις ιδέα τι πραγματικά σημαίνει;
http://www.religiouscounterfeits.org/doubleeagle.gif" border=0>
quote:
Το ότι από τη μία μας παρουσιάζεις ένα σχήμα άσχετο με το «δέντρο της Καμπαλά» και από την άλλη λές εγώ δεν ξέρω αυτοί το είπαν έτσι, δείχνει το κατά πόσο έχεις την ικανότητα του «σκέπτεσθαι».
Υποκειμενική άποψή σου αυτό...
Δεν είναι καθόλου άσχετο. Σχεδιάστηκε από έμπειρους μασόνους της Π-2 και είναι καββαλιστικού τύπου στη μορφή. Σχηματίζει την σιωνιστική εξάλφα και ταυτίζεται απόλυτα με το πάνω τμήμα του κλασικού καββαλιστικού δέντρου της ζωής.
quote:
Αυτό πρέπει σώνει και καλά να είναι μεμπτό. Λες και όταν θέλει η Αμερική και το Ισραήλ να κάνουν τις κολεγιές τους και να αποκομίσουν τα οφέλη τους έχουν ανάγκη να ανάβει ο ένας στο ναό του άλλου κεράκι.
Αμερική = Δούλος του διεθνούς Σιωνισμού.
Ας έρθει να ανάψει και κανένα κεράκι σε δικιά μας εκκλησία και να φορέσει ορθόδοξα χριστιανικά ή ελληνιστικά σύμβολα και το ξανασυζητάμε για το που πιστεύει και πού είναι υπόδουλος ή συγκεκριμένη βλαμμένη μαριονέτα δημοσίων σχέσεων, που τον λένε και πλανητάρχη, τρομάρα του!
quote:
Από την άλλη η ορθοδοξία είναι καλή αλλά οι αρχηγοί της Ορθοδοξίας οι οποίοι και έχουν αποκηρύξει τους Τέκτονες είναι οι ίδιοι Τέκτονες.
Εδώ ή θα έπρεπε να διαγνώσεις πως η Εκκλησία έχει συγκεκριμένη στάση απέναντι σε ότι αφορά «μυστικές εταιρείες» διότι αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα της, το δόγμα της και την «πελατεία» της ή θα έπρεπε το μυαλουδάκι σου να κάνει συνειρμούς περί της εσωτερικής αναζητήσεως και της απόκρυφης γνώσης.
Κάνεις λάθος. Η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία είναι όντως εναντίον της Μασονίας. Για την ακρίβεια η επίσημη ποινή είναι καθαίρεση! Αλλά κάνεις λάθος όταν λες ότι οι ίδιοι οι αρχηγοί την αποκηρύσσουν ενώ είναι οι ίδιοι Μασόνοι! Πού το είδες αυτό; Ο Αθηναγόρες για παράδειγμα (που μάλλον 99% ήταν μασόνος 33*) είπε ποτέ κάτι εναντίον της; Έχεις κάποιο τέτοιο στοιχείο;
Να σε ρωτήσω και κάτι προσωπικό και αν θες μου απαντάς.
-Είσαι μασόνος;
-Ασχολείσαι με ποικιλόχρωμη τελετουργική μαγεία;
quote:
Πολλοί έχουν πει «Μη δίνετε τα άγια στους βέβηλους» αλλά αυτό για σένα είναι ψιλά γράμματα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.
Τι σημαίνει βέβηλος (δηλαδή ανίερος - μιαρός-βρώμικος); Και ποίος θα το κρίνει αυτό; ΕΣΥ; Η ΜΑΣΟΝΙΑ; ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ; Βλέπεις λοιπόν που είσαι ρατσιστής;
quote:
Όντως δεν είχε!
quote:
Ίσως αν ήξερες να διαβάζεις και να βλέπεις θα έβλεπες πως στο σχήμα που παρέθεσα ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!!!
Είπες:
Και εγώ σου απέδειξα πως στο Καββαλιστικό δέντρο της ζωής ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ - ΣΥΜΒΟΛΑ όπως και στο αντίστοιχο σύμβολο δέντρο της Π-2 όπως επίσης και στο αντίστοιχο –παρόμοιο με τη δομή της Π-2, νεο εποχίτικο σύμβολο του διαθρησκευτικού κέντρου της Ν.Υ. που σας έδειξα παραπάνω....
Άρα είπες ανακρίβεια και θα χρειαστεί να διευκρινήσεις - διορθώσεις αυτό που αρχικά ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ είπες.
quote:
Μόνο να βρίζεις τον συνομιλητή σου ξέρεις;

'DEUS MEUMQUE JUS'
GOD AND MY RIGHT
quote:
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/manospitfire/18915/357790

manos, τσέκαρε και τους "ειδικούς".
Είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και εμφανές...
επίσης:
ARIEL(Σαρόν;)![]()
κυκλοφορούν και σε έκδοση:
ARIEL & ACE GENTILE 1L
χμμμμ...
By Procter&Gable Corporation

ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...
Χμμμ....
quote:quote:
Τι σημαίνει βέβηλος (δηλαδή ανίερος - μιαρός-βρώμικος); Και ποίος θα το κρίνει αυτό; ΕΣΥ; Η ΜΑΣΟΝΙΑ; ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ; Βλέπεις λοιπόν που είσαι ρατσιστής;
Ramoglou δε θυμάμαι αν σε ενημέρωσα ότι το πλέον εκνευριστικό που μπορεί να σου συμβεί με το skeptic είναι να αποφασίσει ότι είσαι ρατσιστής.
Υπόψη ότι όσο πιο ανόητος είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρεί ότι είσαι ρατσιστής τόσο πιο δύσκολο είναι να του ξεκολλήσει η ιδέα.
Δε μου λες skeptic, αυτό με το Ariel και το Ace Gentile για πλάκα το λες, έτσι;
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
quote:Φίλε Άγγελε, απλά οι Ramoglou, Zadok, Junk είναι φιλο-μασόνοι
Δεν είμαι φιλομασόνος. Είμαι αντιηλίθιος.
ολα θα καθοριστουν στον χρονο,που ειναι ο πιο αμειλικτος κριτης?.
..τελικος για πολλα απο τα πραγματα και τις καταστασεις στην πραγματικοτητα μας.....που ειτε βιωνουμε,
θα βιωσουμε,ειτε γινουμε οι ιδιοι ..μερος του(χρονου)....
ολα τα πραγματα εχουν πτυχες...θετικες/αρνητικες..
.σαν την φυση του ανθρωπου....
ολα τα πραγματα εχουν Α(ρμονια)ρχη? και Τ(ιμωρια)ελος?....
ολα ξεκινουν απο τον ανθρωπο και καταληγουν σε εκεινον?....
ολοι κανουν σωστα(αυτο που θεωρει σωστο ,ο καθεις,
για την εδραιωση και υπαρξη του),αλλα και λαθη(
που αφηνουν μετεωρους και χωρις εφοδια..πνευματικα,μεγαλο συνολο/μερος,αυτου που θελουν να διασωσουν)....
τι απο αυτα ειναι υποκειμενικο και τι αντικειμενικο?
τι πραγματικα δειχνουν τα πραγματα και τι πραγματικα ειναι?
τι θεωρουμε σωστο και τι λαθος ,αν δεν το γνωριζουμε πραγματικα?
βλεπουμε το ενδιαμεσο?...η κοιταμε τις Ακρες του?
ενα ξερω ,πως δεν ξερω απολυτως τιποτε.....
ουτε βαζω το χερι μου στην φωτια και για'μενα τον ιδιο,
αφου δεν ξερω πως θα αντιδρασω σε μελλοντικες καταστασεις.....
τι ειναι πιο σωστο?,να αντιλαμβανομαστε,εχοντας γνωση?..η να προτρεχουμε ,να σταματησουμε κατι,εχοντας αγνοια?....
τι ειναι πιο σωστο? να μπορουμε να εκμεταλευτουμε εγχθρους
και φιλους? η να προσπαθουμε να ειμαστε καλοι με
τους "καλους" και εγχθροι ,με τους "εγχθρους"?...
αποριες που φερνουν διαλογισμους και στοχασμους? ..
η αναλαμπες που ειναι απορροια ενος μπερδεμενου μυαλου?.....
δεν ξερω...και αν θα μαθω θα ειναι Αργα?...
..σημασια για τον μανο εχει η προσπαθεια ,αυτη καθ'αυτη και οχι το αποτελεσμα:))))))
συγνωμη αν σας κουρασα,με τις χαζες σκεψεις μου
καλη συνεχεια
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 16/12/2004 23:49:18
quote:Ράδιο Μέισον καλεί Ράδιο Τελ - Αβίβ... Ομιλείτε, παρακαλώ:
Ράδιο Ανθελληνισμός προς Ράδιο Τελ-Αβίβ και Ράδιο Μέισον...
...με ακούτε;...
...θέλω επειγόντως καταφύγιο και δουλειά. Από τότε που ο skeptic αποκάλυψε τη σκοτεινή ανθελληνική συνωμοσία πίσω από τα ονόματα των απορρυπαντικών εμείς οι σινοτουρανομογγόλοι εβραιομασονοπαγκοσμιοποιητές έχουμε ξεμείνει τελείως από λεφτά. Πήρα και το Βαρθολομαίο, δεν απαντάει...
...μπα...
...γρτσγρτσ...
(άκρα του τάφου σιωπή στα ερτζιανά)
...τα διέλυσε όλα ο skeptic. Ρε π..στη, 3000 χρόνια συνωμοσίας να πάνε έτσι στράφι... ίσως έφταιγε που εξαπολύσαμε όλους εκείνους τους ναζιστές, φασίστες, παλαιοημερολογίτες, Κου Κλουξ Κλαν κλπ. Τα κωλόπαιδα. Υποτίθεται ότι θα δούλευαν για μας και θα την πλήρωναν μόνο οι αθώοι χαμηλόβαθμοι όμοιοί μας. Αντί γι' αυτό πήγαν και τα αποκάλυψαν όλα στο conspiracyarchive.net και στο liako.gr. Το έλεγα εγώ: "όλοι αυτοί ρε ΒΛΑΚΕΣ είναι αθώα θύματά μας, δεν καταλαβαίνετε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα μας κάνουν ρόμπες;".
Μαλακία να βάλουμε και τις 18 τελίτσες σε εκείνο το τεύχος του "Ε", εγώ το είχα πει αλλά ποιος μ' ακούει; "Ρε ηλίθιοι μην αποθρασσυνθούμε και τελείως, δεν καταλαβαίνετε τι ΓΑΤΟΥΣ έχουμε απέναντί μας, μόλις γίνει το τρομοκρατικό χτύπημα σε 18 μέρες είναι ολοφάνερο ότι θα μπορέσουν να προβλέψουν τα πάντα.", έτσι έλεγα. Τπτ. ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ο Bush και ο Bin Laden να μπει η συγκεκριμένη ζωγραφιά στο "Ε". Τι κατάλαβαν, μπορείτε να μου πείτε; Ο ανορθολογισμός μας έφαγε ως συνωμοσία.
Ο άλλος ο Βαρθολομαίος πάλι... καλό μπουμπούκι και του λόγου του. "Ρε άνθρωπε του ΜΑΤΣ" του έλεγα, "είναι τώρα σοβαρά πράγματα αυτά; Κοτζάμ αρχηγός της Ορθοδοξίας και πας και γίνεσαι αξιωματικός του Τουρκικού Στρατού"; "Τι να κάνω ρε Μητσάρα, αφού στην Τουρκία παπάς-ξεπαπάς δε τα γλιτώνεις τα τρία χρόνια φανταριλίκι, τι νομίζεις ότι είναι, σαν την Ελλάδα που οι μοναχοί και οι παπάδες τη γλιτώνουν μια χαρά από το στρατό και φέρουν ισοβίως και γαλόνια και εξαπολύουν μύδρους κατά των απάτριδων διεθνιστώνανε;".
Όλα κι όλα, δίκιο είχε ο Μπαρτ. Υπάρχει έλλειψη οργάνωσης. Τι σκατά παγκόσμια συνωμοσία είμαστε που δε μπορούμε να πείσουμε τους (δικούς μας) Τούρκους πολιτικούς να φέρονται λίγο καλύτερα στο (δικό μας) Βαρθολομαίο; Αν δεν υπάρχει συντονισμός και οργάνωση, ιδού τα αποτελέσματα.
Αλλά βέβαια κι αυτός χεσμένη την έχει τη φωλίτσα του. Τι κυκλοφορείς ρε φίλε με κουστούμι; Δεν καταλαβαίνεις ότι το μόνο που λείπει είναι τα στολίδια του 33ου για να σε καταλάβουν όλοι; Έτσι είναι. Αν υποτιμάς τη μεγαλοφυϊα του αντιπάλου σου, αργά ή γρήγορα την πατάς.
Για να μη μιλήσω τώρα για το Σαρόν. Ρε ΠΑΠΑΡΑ, είσαι ο πιο κάρτα απ' όλους μας, ΤΙ πας και μου υπογράφεις στα κουτιά των απορρυπαντικών; Αμ ελέγχουμε τα πάντα, αμ θα το φωνάζουμε εδώ κι εκεί;
Τι περιμένεις όμως από άτομα που κατάγονται από ζελατινοειδείς εσωγήινους;
Εκ των υστέρων, φαίνεται πως η Γαλλική επανάσταση ήταν μακράν το πιο ηλίθιο πράγμα που έχουμε κάνει εμείς οι τουρανομογγόλοι εχθροί της ανθρωπότητας. Δε ζούσα βέβαια τότε, αναρωτιέμαι όμως γιατί τα Αφεντικά δε σκέφτηκαν ότι τα ισχυρά μας σκοταδιστικά όπλα (ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα, δημοκρατία, ισονομία κλπ) έπρεπε να τα φυλάξουμε για πιο δύσκολες στιγμές. Να τώρα π.χ. που ο skeptic έχει καταστρέψει το τρισχιλιετές πλάνο μας, θα του έριχνα μία ισονομία στο δόξα πατρί και θα το βούλωνε. Τα πλάσματα του Φωτός είναι γνωστό ότι απεχθάνονται τις σκοταδιστικές αντιλήψεις όπως ο ΜΑΤΣ το λιβάνι.
Αύριο είναι Παρασκευή, που σημαίνει ότι στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα είχαμε για πρωινό μωρά Αράβων σφαγμένα σε βαρέλια με καρφιά και ψητά στο φούρνο, ψιλοκομμένα σε 666 κομματάκια και σερβιρισμένα σε μπουφέ με αποκρυφιστική διακόσμηση. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις... Αυτό έχουμε καταντήσει.
Τουλάχιστον έχω για παρηγοριά μου ότι καταφέραμε μια Πύρρειο Νίκη. Ναι μεν μας ξεσκέπασε ο skeptic (άλλη μαλακία κι αυτή, αν είχαμε δώσει στο κοινό το Internet 50 χρόνια μετά θα είχαμε αποφύγει το πρόβλημα), αλλά τουλάχιστον έχουμε καταφέρει να επιφέρουμε οριστικό πλήγμα στον Ελληνισμό, με το Νέο Ημερολόγιο. Την πάτησες skeptic, παρά τις προσπάθειές σου το πλήγμα είναι μη αντιστρεπτό. Ένα κάρο Έλληνες έχουν βρεθεί στην αγκαλίτσα του Εωσφόρου, μόνο και μόνο τηρώντας το Νέο Ημερολόγιο. Η συναυλία των Tiger Lillies έγινε απλά για να γιορτάσουμε το γεγονός.
Πάω να κάνω μπάνιο στο ελληνικό σπέρμα του Μεγαλέξανδρου τώρα γιατί προφανώς δε μου μένει άλλη λύση από το να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα.
Προσκυνάς τον Ιησού Χριστό ως ενανθρωπήσαντα θεό,ως σταυρωθέντα
και αναστάντα?
Πρόσεξε,όχι συμβολικά αλλά κυριολεκτικά.
Αν ναι, τότε είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος.
Αλλά δεν μπορείς να είσαι Τέκτων επειδή ο Τεκτονισμός αποδέχεται
τον Χριστό ως έναν απλό Μύστη και Διδάσκαλο.(Υπάρχουν επίσημα κείμενα του Τεκτονισμού).
Αν πάλι αποδέχεσαι τον Χριστό σύμφωνα τις ιδιότητες που του αποδίδει ο Τεκτονισμός, τότε μπορεί να είσαι ότι θες αλλά Χριστιανός Ορθόδοξος δεν μπορείς να λέγεσαι.
quote:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!! Καλόόόό !!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;
Κανείς από τους μαθητές δεν επιτρεπόταν να δει τον Πυθαγόρα, κανείς από τους διδασκάλους όταν του μίλαγε δεν τον κοίταζε κατά πρόσωπο αλλά κοίταζε την πλάτη του, κανείς από αυτούς όταν αναφερόταν στον Πυθαγόρα δεν έλεγε το όνομα του αλλά έλεγε «Αυτός» εννοώντας τον Φιλόσοφο.
Στη σχολή υπήρχε ιεραρχία και όποιος την παραβίαζε έπαιρνε δρόμο (sic).
Χαχαχαχαχαχαχα !!!!!
Διασκεδάζεις Ramoglou?
Είδες?Εμείς οι βέβηλοι έχουμε πλάκα.
Το ξέρω και το άλλο με τον Τοτό.
Εσύ το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Πλάκα-πλάκα με κάτι τέτοια σας παραμυθιάζουν περί αρχαίων μυστικών εταιρειών,περί πυθαγορείων,ότι τάχα μου είσαστε προς αναζήτηση του φωτός ενώ σας οδεύουν προς το σκότος ολοταχώς.
quote:
Το έχουμε καταλάβει, μην ανησυχείς.![]()
Κουβέντα όμως γιά την περιβόητη ελευθερία και ισότητα που
επικαλείσθαι!
Ελευθερία σκέψεως και συνειδήσεως με προληπτική λογοκρισία,
με απαγόρευση θρησκευτικών και πολιτικών συζητήσεων,και με προκαταβολικούς όρκους!!!!!!!
Ισότητα που αποκλείει τις γυναίκες και άτομα τα οποία έχουν κάποια αναπηρία!!!!!!
Αυτά μόνο ένας Τέκτων μπορεί να τα συμβιβάσει.
Όσο γιά την αδελφότητα τι να πούμε?
Αρκεί και μόνο η παρατήρηση ότι οι εκτός Μασωνίας είναι βέβηλοι.
Μεταξύ σας βέβαια δεν μπορώ να πω τίποτα.
Αψογη!
Αλλά θέλω να δω όταν ενώ έχετε εξυπηρετηθεί από τους Αδελφούς,
και σας ζητηθεί (με τρόπο βέβαια) μία (μικρή βέβαια) βοήθεια,
αν μπορείτε να πείτε όχι.
quote:
quote:
Κάνεις λάθος. Η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία είναι όντως εναντίον της Μασονίας. Για την ακρίβεια η επίσημη ποινή είναι καθαίρεση! Αλλά κάνεις λάθος όταν λες ότι οι ίδιοι οι αρχηγοί την αποκηρύσσουν ενώ είναι οι ίδιοι Μασόνοι! Πού το είδες αυτό; Ο Αθηναγόρες για παράδειγμα (που μάλλον 99% ήταν μασόνος 33*) είπε ποτέ κάτι εναντίον της; Έχεις κάποιο τέτοιο στοιχείο;
Να σε ρωτήσω και κάτι προσωπικό και αν θες μου απαντάς.
-Είσαι μασόνος;
-Ασχολείσαι με ποικιλόχρωμη τελετουργική μαγεία;
Δε ξέρεις να διαβάζεις, δε μπορείς να καταλάβεις απλά Ελληνικά, δε φταίω εγώ για την σύγχυση που επικρατεί και στο μυαλό σου και στο λόγο σου.
-Είμαι ο Απόστολος
-Ασχολούμαι με την ερυθρόλευκη μαγεία και λατρεύω την ΣΤΡΟ.Θ. ( Στρογγυλή Θεά ) η οποία παρεπιπτώντος, τελευταίος εκπορνεύεται μετά μεγάλης ευκολίας.
quote:
quote:
Είπες:
Και εγώ σου απέδειξα πως στο Καββαλιστικό δέντρο της ζωής ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ - ΣΥΜΒΟΛΑ όπως και στο αντίστοιχο σύμβολο δέντρο της Π-2 όπως επίσης και στο αντίστοιχο –παρόμοιο με τη δομή της Π-2, νεο εποχίτικο σύμβολο του διαθρησκευτικού κέντρου της Ν.Υ. που σας έδειξα παραπάνω....
Άρα είπες ανακρίβεια και θα χρειαστεί να διευκρινήσεις - διορθώσεις αυτό που αρχικά ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ είπες.quote:
Μόνο να βρίζεις τον συνομιλητή σου ξέρεις;
Άντε να στα κάνω ψιλά γιατί δε μπορείς τελικά να καταλάβεις τα Ελληνικά.
Δήλωσα πως στο σχέδιο που παρέθεσα ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν έχω βάλει τις ονομασίες της κάθε Σεφίρας και απλά παρέθεσα το σχέδιο της Καμπαλά.
Επειδή στο σχέδιο εικονίζεται και η κρυφή Σεφίρα το είπα και αυτό για να μπορέσεις να καταμετρίσεις το σύνολο και να καταλάβεις τι σου λέει ο Gothic.
Κατάλαβες τώρα μικρέ μου πως δε είπα καμία ανακρίβεια και πως το μυαλουδάκι σου δε μπορεί να καταλάβει τα απλά Ελληνικά ;
Αν δε μπορείς να καταλάβεις και τώρα συγνώμη αλλά δεν θα σου κάνω και μαθήματα συντακτικού και γλώσσης.
Έτσι λοιπόν τεκμαίρεται ότι όταν λέω, Αλλά είπαμε, το «σκέπτεσθαι» δεν ταιριάζει με τη λειτουργία σου., δεν σε βρίζω αλλά διαπιστώνω.
quote:
quote:
Όταν μάθεις τι εστί «βέβηλος» θα ξαναμιλήσουμε περί της λέξης.
Βέβαια αν έλεγα ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ίσως και να σου άρεσε.
Είμαι Ρατσιστής ; Χμμμ !!! Μπα αντιβάζελος είμαι, αλλά αν αυτό είναι ρατσισμός ε τότε μάλλον είμαι !
Α και δεν μπορώ να ανεχθώ τον ηλίθιο που το παίζει πολυξερίδης ! Αν και αυτό είναι Ρατσισμός τότε ναι είμαι Ρατσιστής.
Ρατσισμός είναι το δικαίωμα κάποιου να έχει διαφορετική άποψη ;
Χμμμμ !
Άντε συνέχισε να μας παραθέτεις μέσα στην ταραχή σου κοσμητικά επίθετα και να μας βάζεις κατά το πώς σε βολεύει ταμπέλες.
quote:
Φίλε Gothic είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος και Τέκτων?
Προσκυνάς τον Ιησού Χριστό ως ενανθρωπήσαντα θεό,ως σταυρωθέντα
και αναστάντα?
Πρόσεξε,όχι συμβολικά αλλά κυριολεκτικά.
Αν ναι, τότε είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος.
Αλλά δεν μπορείς να είσαι Τέκτων επειδή ο Τεκτονισμός αποδέχεται
τον Χριστό ως έναν απλό Μύστη και Διδάσκαλο.(Υπάρχουν επίσημα κείμενα του Τεκτονισμού).
Αν πάλι αποδέχεσαι τον Χριστό σύμφωνα τις ιδιότητες που του αποδίδει ο Τεκτονισμός, τότε μπορεί να είσαι ότι θες αλλά Χριστιανός Ορθόδοξος δεν μπορείς να λέγεσαι.
Καστανάς είναι και το παίζει Χριστιανός Ορθόδοξος Τέκτων !!!
Τον έχω δει στην Ομόνοια να πουλάει κάστανα κομμένα σε σχήμα σταυρού και ψημένα με 33 κάρβουνα.
Σιγά μην ξέρει και ο Gothic τι είναι η Ορθοδοξία και ο Χριστιανισμός.
quote:
Πλάκα-πλάκα με κάτι τέτοια σας παραμυθιάζουν περί αρχαίων μυστικών εταιρειών,περί πυθαγορείων,ότι τάχα μου είσαστε προς αναζήτηση του φωτός ενώ σας οδεύουν προς το σκότος ολοταχώς.
Thriller By Michael Jackson !!!! Μπρρρρρρρρ !!!!
Phantom of the Opera by Queen !!!! Ξανά μπρρρρρρρ !!!!!
quote:
Το έχουμε καταλάβει, μην ανησυχείς.
Κερδίζεται χρυσούν ωρολόγιον !!!!!!!!!
Πω πω τι ανακάλυψε ο άνθρωπος !!!!!!! Καλά είσαι Τεράστιος δικέ μου !!!!
quote:
Ισότητα που αποκλείει τις γυναίκες και άτομα τα οποία έχουν κάποια αναπηρία!!!!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλόόό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Αυτά μόνο ένας Τέκτων μπορεί να τα συμβιβάσει.
Όσο γιά την αδελφότητα τι να πούμε?
Αρκεί και μόνο η παρατήρηση ότι οι εκτός Μασωνίας είναι βέβηλοι.Μεταξύ σας βέβαια δεν μπορώ να πω τίποτα.
Αψογη!
Αλλά θέλω να δω όταν ενώ έχετε εξυπηρετηθεί από τους Αδελφούς,
και σας ζητηθεί (με τρόπο βέβαια) μία (μικρή βέβαια) βοήθεια,
αν μπορείτε να πείτε όχι.
Όχι άλλο , όχιιιιιιιι άλλοοοοοοο κάρβουνο !!!!!!!!!!
Αντι-επιχειρήματα σοβαρά δεν βλέπω από σένα πάντως, παρά μόνο ειρωνεία και γελάκια…