- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ
υπεροχοι οι πινακες Πλωτινε!!

«Όποιος σκοπεύει να παλέψει με τέρατα πρέπει να φροντίσει να μη γίνει ο ίδιος τέρας. Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα».

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Edited by - Mr Magneto on 29/06/2009 23:52:39
ΘΑ ΧΑΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!
Δεν εχει σημασια τι θα βρεις.Σημασια εχει οτι εψαξες.
Φαντασματα, πνευματα, στοιχειά, μυστικα τουνελ, δεν θα βρει εδω. Το τονιζω, οχι εδω, σε αλλο σημειο μπορει ναι. Εδω, μονο βρωμονερα & κατσαριδες και τον κινδυνο να πνιγει αν πιασει ξαφνικη μπορα, ή αν το πολυπροχωρησει, να συναντησει στασιμα νερα, ή κανα ψοφιο ζωο πουχει μυρισει και εχει μολυνει και τον αερα. Ειναι συγχρονος αγωγος, που οπως ειπατε απο την αρχη, μαζευει τα νερα της βροχης απο τα ρεματα της Αθηνας και τα ριχνει στο Φαληρο. Αυτο και μονο.
Τωρα, αν καποιος εχει πληροφοριες για αλλες στοες, που οδηγουν σε αλλα σημεια, ή οτι οτιδηποτε αλλο υπογειο, το λεει και παμε να το εξερευνησουμε!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΞΟΧΙΚΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ ΒΡΙΛ-ΓΙΑ!
ΟΚ ΕΧΩ ΟΡΓΙΑΖΟΥΣΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΩΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ(ΧΙΧΙΧΙ...)
ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ SPOT ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "ΨΗΝΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ "ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
Δεν εχει σημασια τι θα βρεις.Σημασια εχει οτι εψαξες.
quote:
Οι φωνες;;
Kαι βεβαια ακουσαμε φωνες. Πολλες, δυνατες και απο παντού!!!
Ηταν οι περαστικοί απο πανω, απο τον δρομο, οπου οι φωνες τους μεταφερονται απο τους αγωγους παντου, και μαλιστα παραμορφωμενες και φρικιαστικες.
Τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε οτι δεν ήταν τρέλοι!
Κρίμας, τσάμπα ο χαμός.
Οκ, τα λέμε σε άλλο τούνελ!
quote:
Φαντασματα, πνευματα, στοιχειά, μυστικα τουνελ, δεν θα βρει εδω. Το τονιζω, οχι εδω, σε αλλο σημειο μπορει ναι.
Έχεις κάτι υπόψη σου?
"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
It is not the spoon that bends.. It is yourself.."
ζω χρονια στο Γουδη . το νεο tour εγινε ? θα ήθελα κάποιος από την ομάδα που το επισκέφτηκε να επικοινωνήσει με pm μαζί μου .
SFAx
Σ’ ευχαριστώ

Laris
Timendi causa est nescire...
Υπάρχει κάτι πιο περίεργο και τρομαχτικό από την ίδια μας την φαντασία όταν εμπλέκεται σε τέτοιες περιπέτειες..![]()
Αν και για να πω την αλήθεια μου το μόνο τρομαχτικό και σιχαμένο που μπορώ να σκεφτώ σε τέτοιες "έρευνες" είναι η κατσαρίδες…![]()
![]()
quote:
Mr Magneto -Δυστυχως, δεν υπαρχει τιποτα το μεταφυσικο εκει μεσα εκτος απο κατσαριδες

Ειναι απο το παιχνιδι F.E.A.R. ;; ;-)
quote:
χμμμ πρωτη φορα διαβαζω για αυτη τη στοα αλλα οπως ειδα δεν υπαρχει κατι περιεργο....
χαχαχαχα ... εγω δε φοβαμαι τις κατσαριδες παντως.....
παντως ναι... η φαντασια οταν παιζει περιεργα παιχνιδια οπως κ οταν παει καποιος προιδεασμενος στο και καλα στοιχειωμενο μερος...παιζει περιεργα παιχνιδια .. αυθυποβολη.....
Μου έλεγε ο φίλος μου για αυτό το τούνελ. Θέλω και εγώ να πάω και σήμερα... δηλαδή πριν 4-5 ώρες είπαμε να πάμε εκεί. Έβρεχε, ήταν σκοτεινά. Τώρα που τα διάβασα αυτά δεν πάω εκεί όταν βρέχει. Αλλά το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα ήταν κατάλληλα. Μου έλεγε ο φίλος μου ότι πλέον μαζεύονται εκεί πέρα τοξικομανής και τέτοια και όττι μια φορά που είχε πάει φοβήθηκε να μπει, γιατί άκουσε κλάμα μωρού. Εγώ όμως και άλλοι 6 φίλοι μου αποφασίσαμε να πάμε. Όταν φτάσαμε εκεί πέρα όλοι φοβηθήκαμε. Ωστόσο εγώ και 2 από τους φίλους μου οπλιστήκαμε με θάρρος και ξεκινήσαμε! Είμαι ανήλικος και να πω την αλήθεια είχα επηρεαστεί πάρα πολύ από όλα όσα μου είχε πει ο φίλος μου. Είμασταν και οι τρεις από πάνω και κοιτάγαμε το ποταμάκι. Μιλάγαμε ψιθυριστά... Στην ουσία να πω την αλήθεια δεν μιλάγαμε. Εκεί όπως παρακολουθούσαμε βυθισμένοι στις σκέψεις μας. Όλοι, είμαι σίγουρος ότι αναρωτιόμασταν αν θα έπρεπε να προτείνουμε ο ένας στον άλλον να πάμε. Τότε όμως, ακούω ένα δυνατό βρόντο και έτρεξα όσο δεν έχω τρέξει ποτέ.
... Φοβάμαι να πάω μόνος! Έφερα αυτό το θέμα πίσω στο φως και άμα θέλει κανείς να πάμε εγώ ψήνομαι τρελά!
Εγώ πάντως, χωρίς να θέλω να το παίξω γενναίος, θα έμπαινα εκεί μόνος. Το μόνο πράγμα που θα φοβόμουν θα ήταν οι τοξικομανείς. Να σας εξηγήσω γιατι;
Παλιά, σαν μικρό παιδί, ήθελα να παω σε ένα νεκροταφείο το βράδυ και να δω τα φαντάσματα ή τους νεκρούς να ξυπνούν απο τον αιώνιο ύπνο τους. Είχα πάει για διακοπές στο χωριό οπότε πήρα τον ξάδερφο και 2 φίλους του απο ένα άλλο χωριό και πήγαμε στο νεκροταφείο. Αυτοί είχαν πάρει φακούς και σταυρούς, εγώ τίποτα. Πρεπει να ήμουν 13 και οι άλλοι 14 τότε.
Περάσαμε την εκκλησία, ένα μίνι δάσος και φτάσαμε στο νεκροταφείο. Μπήκαμε μέσα και αρχίσαμε να κάνουμε βόλτες. Κάποια στιγμή στραβοπάτησα και έπεσα πάνω σ ένα μνήμα. Τα παιδιά άρχισαν να με στολίζουν με διαφορά κοσμητικά επίθετα γιατι θα ξυπνούσα τα πνεύματα και θα μας κυνηγούσαν. Εγώ σηκώθηκα αργά και τους απείλησα πως αν δεν σταματήσουν ο μόνος που θα έβγαινε απο εκεί θα ήμουν εγώ κι έτσι σταμάτησαν. Συνεχίσαμε την "βόλτα" μας.
Ξαφνικά ένας ήχος σαν σουρσιμο ακούστηκε λίγα μέτρα πιο πίσω. Φαντάζομαι πως οι υπόλοιποι όπως κι εγώ σκέφτηκαν πως οι νεκροί άρχιζαν να βγαίνουν απο τους τάφους τους. Αρχίσαμε να τρέχουμε όμως εγώ αντί να ακολουθήσω τους άλλους με μια απότομη στροφή (κανείς δεν με πρόσεξε) κατευθύνθηκα στο μνήμα του προ-παππού και της προ-γιαγιάς. Μόλις το βρήκα κάθησα δίπλα του. Θα άφηναν οι συγγενείς μου να πάθω κακό; έκλεισα τ αυτιά και τα ματια μου και άρχισα να τραγουδάω. Αφού εξάντλησα όλο το ρεπερτόριο άνοιξα τα ματια και κοίταξα γύρω. Τα καντήλια τρεμοσβηναν, το μέρος φαινόταν γαλήνιο... Μάζεψα την περηφάνεια μου και βγήκα απο εκεί μέσα ήρεμα...
Οι υπόλοιποι είχαν πάει στα σκαλιά της εκκλησίας. Όταν με είδαν άρχισαν να τρέχουν. (την επόμενη μέρα έμαθα το λόγο, νόμιζαν πως είχα καταληφθεί απο βίαια πνεύματα -.-) κι εγώ πηγα σπίτι και κοιμήθηκα.
Το πρωί είπα στη γιαγιά μου τι έγινε. Αυτή μου χάιδεψε το κεφάλι και μου είπε: "Δεν πρεπει να φοβάσε τους νεκρούς, τους ζωντανούς να φοβάσε, αυτοί μπορούν να σου καταστρέψουν τη ζωη, χρόνια δουλειάς θα στα ισοπεδώσουν, θα σε κόψουν σε κομμάτια και θα τα πετάξουν στη φωτιά. Οι νεκροί το μόνο που θα κάνουν είναι να σε τρομαξουν λίγο..."
Μετά απο 2 χρόνια κάποια μικρότερα παιδιά πήγαν μου είπαν πως είναι ένας δαιμονισμενος τάφος και η γιαγιά της φωτογραφίας σε κοιτάζει. Οπότε τους πήρα όλους και τους πηγα εκεί. Πράγματι τα γαλάζια ματια της έμοιαζαν να σε κοιτάνε απ οποία κατεύθυνση και αν έβλεπες τη φωτογραφία. Το φως των κεριών έκανε το βλέμμα τρομαχτικό... Χαμογέλασα... "Απλά παιχνίδια του μυαλού είπα ήρεμα... Οφθαλμαπάτες..." είπα ήρεμα και φύγαμε.
Τα λόγια της γιαγιάς καλά θα κάνετε να τα θυμάστε, κάποτε θα χρειαστούν :-)
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...