ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- AΙΣΧΟΣ!!!! (Σχετικά με τη Μακεδονία) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- AΙΣΧΟΣ!!!! (Σχετικά με τη Μακεδονία) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

demo50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
pegiannisΜέλος
28/11/2004, 03:12:25
Ευγενή...

quote:
Εντελει απαντηστε μου ειναι δυνατον το κρατος με τα (αντικειμενικα)καλητερα πανεπιστημια στον κοσμο,με κορυφαιους πανεπιστημιακους

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος
Μιλάς για το κράτος που έκανε μεγαλοπρεπή εισβολή στη... Γρανάδα;
Για το κράτος που βομβάρδισε την Γιουγκοσλαβία;
Το κράτος που ... κατέλαβε το Αφγανιστάν;
Το κράτος που βομβαρδίζει το Ιράκ;
Το κράτος που αυτοχρίστηκε χωροφύλακας του πλανήτη;
Το κράτος που...στις ταινίες του Χόλιγουντ τους νικάει όλους;
Το κράτος που τροφοδοτεί με τον...πολιτισμό του ολόκληρο τον πλανήτη;
Πιο πολύ μου άρεσε το "αντικειμενικά"...

Αυτό το κράτος έσπευσε να αναγνωρίσει την "Μακεδονία" ε;

Και λοιπόν;;;;

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

HalogenΝέο Μέλος
28/11/2004, 03:23:26
Εγώ θα...ομολογήσω πως συμφωνώ με εκείνους που ανέφεραν γιά τον "Σωκράτη" πως ήταν "μαύρος".

Αν θυμάμαι και καλά, έπαιξε στο μουντιάλ της Ισπανίας με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Τώρα...γιά τον άλλο Σωκράτη, ξέρω πως είναι "γαύρος". Γιά μαύρος δεν έχω αντιληφθεί κάτι.

(Γιά να απαντήσω κι εγώ με την σοβαρότητα που αρμόζει στον παραπάνω ισχυρισμό)

ΑΕΡΟΠΟΣΝέο Μέλος
28/11/2004, 05:05:39
Χαιρετώ την παρεά του εσωτέρικα!Θα ήθελα να παραθέσω έναν σύνδεσμο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμος :

http://www.mpa.gr/specials/macedonian_issue/

" Η γέννηση του Μακεδονικού προβλήματος" από το Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων.

ΕυγενήςΝέο Μέλος
28/11/2004, 14:35:39
Καλημερα φιλοι μου.Εχοντασ λιγο ελευθερο χρονο σημερα ειπα να ασχολιθω λιγο με το θεμα.

Αγαπητε pegiannis λες

Μηπως εχεις ακουσει τιποτα φιλε pegiannis για εθνοκαθαρση και εξοντωσει μειονοτητων εκεινη την περιοδο στην γιουγκοσλαβια; Μηπως εχει παρει το αυτακι σου για τη φυση του καθεστωτος μιλοσεβιτς;Ξεχνας μηπως πως αν δεν υπηρχε επεμβαση του ΟΗΕ στην γιουγκοσλαβια οι γιουγκοσλαβοι δεν θα ειχαν ποτε την ευκαιρια να κανουν ελευθερες εκλογες ουτε καν τη δυνατοτητα να μπορουν να εκφερουν ελευθερα τις αποψεις τους ;

λες

Το κράτος που ... κατέλαβε το Αφγανιστάν;

συγνωμη μηπως ξεχνας το χτυπιμα στους δυδιμους πυργους;ξεχνας μηπως οτι οι κυβερνηση των Ταλεμπαν εδιναν ασυλο ,υποστηριξει και προστασια στους τρομοκρατες τισ αλ καιντα;εχεις ακουσει μηπως για την καλλιεργεια οποιου στην οποια ηταν αναμεμηγμενοι οι Ταλεμπαν οποιο το οποιο κατεληγε στον ελευθερο κοσμο; Θεωρεις το καθεστος των Ταλεμπαν δημοκρατικο;εχεις ακουσει για την καταστροφη των αγαλματων του βουδα απο καποιους κτηνανθρωπους στο προ επαναστατηκο Αφγανισταν;
αγνοεις οτι οι συντρηπτικη πλειονοτητα των Αφγανων πολιτων αισθανονται τωρα ελευθεροι(και φυσικα δεν αναφερομαι στους Ταλεμπαν και τουσ τρομοκρατες);

λες

Το κράτος που βομβαρδίζει το Ιράκ;

Θα αισθανοσουν ασφαλεις φιλε pegiannis αν το καθεστως χουσειν ηταν ελευθερο να κατασκευαζει χημικα και βιολογικα οπλα;πιστευεις οτι στην περιοχη θα υπειρχε (αντικειμανικα)σταθεροτητα και ασφαλεια; φενεται εχεις επιλεκτικη μνημη αγαπητε.Επιλεγεις να ξεχνας φενεται οτι αν δεν επεμβεναν οι ΗΠΑ θα επρεπε να περιμενουν αρκετες ενσαρκωσεις οι ιρακινοι για να κανουν ελευθερες εκλογες,για να κατακτησουν αυτονοητα δικαιωματα οπως την ελευθερια να εκφερουν αποψη και να εχουν τη δυνατοτητα να εχουν ενα δικηγορο σε περιπτωση δικης στο δικαστηριο...

λες

που το ειδες αυτο;

εχεις αντικειμενηκα επιχειρηματα για αυτο που λες(και φυσικα δεν εννοω επιχειρηματα καφενειου η αποψεων κανελλη,ζουραρι,κλπ);

λες

Το κράτος που...στις ταινίες του Χόλιγουντ τους νικάει όλους;

καθε κρατος σε καθε ταινια δικης του παραγωγης τους νικαει ολους...Βλεπε ταινιες ελληνικες των δεκαετιων 60-70 με θεμα τους πολεμους του ΄21 και του ΄40 και θα καταλαβεις τη εννοω. Απλα το χολιγουντ κανει ποιο ακριβες παραγωγες και με καπως καλητερα σεναρια και πλοκες.

λες

Το κράτος που τροφοδοτεί με τον...πολιτισμό του ολόκληρο τον πλανήτη;

καλος η κακος φιλε μου το κρατος αυτο δεν υποχρεωνη κανεναν με το ζορι να ασπασθει τον πολιτισμο του...ο καθενας επιλεγη μονος του τη πολιτισμο θα ασπασθει και ακομα και στο ιραν οι νεοι (κρυφα)ακουνε αμερικανικη μουσικη παρακολουθουν αμερικανικες ταινιες στα DVD υιοθετουν αμερικανικο τροπο ζωης...στην Ελλαδα μας κανεις δε μας υποχρεονη να ασπασθουμε τον αμερικανικο τροπο ζωης...εμεις τον ασπασθηκαμε με επιλογη μας οπως ολα τα κρατη του κοσμου...το γεγονος οτι αυτη τη στιγμη επικοινονουμε μεσο του διαδυκτυο στους κακους αμερικανους οφειλετε...το γεγονος οτι βλεπουμε και καποια ποιοτηκη ταινια και οχι τις γελοιοτητες του παλιου ελληνικου κινηματογραφου στην USA οφειλετε...το γεγονος οτι εχουμε επιλογη στην ψυχαγωγια διαφορετικη των κλαρινων και τις ευης θωδη στους αμερικανους ακουγετε...ας

ειμαστε ρεαλιστες...

λες

Πιο πολύ μου άρεσε το "αντικειμενικά"...

επιμενεις ακομα οτι δεν ειναι αντικειμενηκα;

φιλικα Ευγενής

το ηθος ειναι δυνατοτερο απο το σπαθι

28/11/2004, 15:21:44
Περνάει κάποιο UFO από πάνω

Earth is calling ... Earth is calling...

Nock Nock! Is anybody in there ?

quote:

Μηπως εχεις ακουσει τιποτα φιλε pegiannis για εθνοκαθαρση και εξοντωσει μειονοτητων εκεινη την περιοδο στην γιουγκοσλαβια; Μηπως εχει παρει το αυτακι σου για τη φυση του καθεστωτος μιλοσεβιτς;Ξεχνας μηπως πως αν δεν υπηρχε επεμβαση του ΟΗΕ στην γιουγκοσλαβια οι γιουγκοσλαβοι δεν θα ειχαν ποτε την ευκαιρια να κανουν ελευθερες εκλογες ουτε καν τη δυνατοτητα να μπορουν να εκφερουν ελευθερα τις αποψεις τους ;

Ποιός σου είπε βρε καραγκιόζη, ότι ο ΟΗΕ αποφασίζει για το αν γίνονται ή όχι σωστές εκλογές σε μία χώρα ή γενικότερα για τα εσωτερικά της;

Αν είναι έτσι, γιατί δε βομβαρδίζουν τόσες χώρες, που έχουν κανονική δικτατορία ή γιατί δε βομβαρδίζουν την Τουρκία που έχει εξοντώσει όλες τις μειονότητες;

Τα υπόλοιπα ασχολίαστα...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

giwrgos_1Νέο Μέλος
28/11/2004, 18:09:31
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ?
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΠΩΣ Η ΚΟΡΕΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ?
ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ.ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ......

G.D

junk95Μέλος
28/11/2004, 20:37:15
quote:

Ποιός σου είπε βρε καραγκιόζη, ότι ο ΟΗΕ αποφασίζει για το αν γίνονται ή όχι σωστές εκλογές σε μία χώρα ή γενικότερα για τα εσωτερικά της;

Είμαι σίγουρος ότι οι νομικές λεπτομέρειες ενδιαφέρουν πάρα πολύ τις 5000 βιασμένες και σφαγμένες της Σρεμπρένιτσα.

quote:

Αν είναι έτσι, γιατί δε βομβαρδίζουν τόσες χώρες, που έχουν κανονική δικτατορία ή γιατί δε βομβαρδίζουν την Τουρκία που έχει εξοντώσει όλες τις μειονότητες;

Λυπάμαι Zadok, αλλά αυτό είναι το κλασσικό επιχείρημα του νεοέλληνα που χτίζει αυθαίρετο στην άκρη του κύματος: "από όλους, εμένα θα τιμωρήσετε"; Αν κάποιοι σφάζουν ατιμώρητα, αυτό δεν είναι δικαιολογία για να σφάζει και η Σερβία ατιμώρητα. Αν η Σερβία που έχει σφάξει τιμωρηθεί για αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, πάει πολύ να ζητάει και τα ρέστα. Στην πολύ τελική, να μην είχαν μπει στη διαδικασία εθνοκάθαρσης και δε θα είχαν βρει αφορμή οι Αμερικάνοι να τους τη χώσουνε.

Οι Αμερικάνοι δε βομβάρδισαν τη Σερβία γιατί τους έπιασε ο πόνος για τους Αλβανούς, αυτό έλειπε! Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι η Σερβία ήταν η αθώα περιστερά, ή ότι θα έπρεπε να περιμένουμε πρώτα να διορθωθεί όλη η αδικία του πλανήτη και μετά να ασχοληθούμε με τη Σερβία. Φαντάσου ότι κάποιος έχει υψωμένο το μαχαίρι και είναι έτοιμος σφάξει ένα παιδάκι. Και εκείνη τη στιγμή πέφτει ένας κεραυνός και τον κάνει κάρβουνο. Θα μας απασχολήσει για την αξιολόγηση της πράξης αυτού του ανθρώπου το αν ο κεραυνός ήταν καλός;

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

pegiannisΜέλος
28/11/2004, 23:00:59
"ΕΥΓΕΝΗ" κατ΄αρχήν σου διέφυγε η... Γρεναδα και οι κίνδυνοι που εγκυμονούσε για τον πλανήτη....

quote:

που το ειδες αυτο;

εχεις αντικειμενηκα επιχειρηματα για αυτο που λες(και φυσικα δεν εννοω επιχειρηματα καφενειου η αποψεων κανελλη,ζουραρι,κλπ);

Χωρίς να το πολυκουράζουμε, όλο το κείμενό σου δίνει την απάντηση και μάλιστα αντικειμενικότατα,στην απορία σου απο που βγάζω το συμπέρασμα για ...χωροφύλακα.

Θα μπορούσα να σου πω πως βιάζεσαι να βγάλεις ετυμηγορία για τους δίδυμους.Ισως,αν και όταν μάθουμε την αλήθεια γι΄ αυτό πέσεις απο τα σύννεφα...

Θα μπορούσα, επίσης, να σου πω οτι ακόμη ψάχνουν βιολογικά και χημικά όπλαστο Ιράκ.

Θα μπορούσα, ακόμη, να σου πω οτι στο Αφγανιστάν η επίθεση έγινε για πιο... μεταφυσικούς λόγους απ΄ αυτούς που μπορεί να βάλει το μυαλουδάκι σου.

Αλλά ... δεν στα λέω....

Σε ρωτάω μόνο ποιός και απο πού έως πού, αναγκάζει τους έρημους Αμερικάνους που σκοτώνονται για το καλό της ανθρωπότητας,να "καθαρίζουν" για πάρτυ μας;;;;

Να αποφασίζουν τι είναι καλό και τι όχι για ένα λαό και να το επιβάλλουν με βία ... εξ΄ αποστάσεως, διότι η θεωρητικά πανισχυρη πολεμική μηχανή τους αρχίζει και τελειώνει στους άνανδρους βομβαρδισμούς αμάχων(παράπλευρες απώλειες νομίζω το λένε αυτό), ενώ στα χερσαία βρε παιδί μου,κάτι γίνεται.
Ή δεν το κάνουν (Σερβία, Αφγανιστάν) ή όποτε το κάνουν δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα με το Χολιγουντ (Βιετνάμ,Ιράκ).

Ειλικρινά δεν ξέρω αν αυτά τα λίγα μοιάζουν με ... Κανέλλη, Ζουράρη. Αν ναι και δεν σε καλύπτουν, συγγνώμη...Και μακάρι να γίνονταν τέτοιες συζητήσεις στα καφενεία του κόσμου.
Ισως να ξαλάφρωναν λίγο τους δύσμοιρους Αμερικανούς, απο το μεγάλο καθήκον τους...

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

pegiannisΜέλος
28/11/2004, 23:22:36
Α... ξέχασα να πω κάτι για τον γελοίο παλιό Ελληνικό κινηματογράφο.

Έχω την άποψη πως υπάρχουν ελάχιστες αμερικάνικες ταινίες που μπορεί να δει κανείς πάνω απο δύο φορές, ενώ αυτές τις γελοιότητες τις βλέπουμε για πεντηκοστή φορά μετά απο σαράντα χρόνια και γελάμε ακόμη. Αν ήταν αγγλόφωνες να είσαι σίγουρος οτι οι παλιοί κωμικοί μας θα ήταν στο πάνθεο της έβδομης τέχνης παγκοσμίως...
Είναι τιμή ακόμη και για τους "εκπολιτιστές" του πλανήτη, όπως λες, να παίζουν αρχαίες Ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες.

Οσο για τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής φίλε ευγενή, έχω να σου πω απλά, ότι το φλας είναι στιγμιαίο φως, αν με πιάνεις......

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

29/11/2004, 00:03:34
quote:
Είμαι σίγουρος ότι οι νομικές λεπτομέρειες ενδιαφέρουν πάρα πολύ τις 5000 βιασμένες και σφαγμένες της Σρεμπρένιτσα.

junk95, ήσουν μπροστά ή ήσουν μία απ' αυτές;

Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου, αλλά έχω προσωπική άποψη πάνω στο θέμα, την οποία δεν προτίθεμαι να την αναλύσω στο Φόρουμ, οπότε επέτρεψέ μου να μη συνεχίσω.

Ίσως, κακώς έγραψα εξ αρχής, αλλά ...δεν άντεξα.

quote:
Λυπάμαι Zadok, αλλά αυτό είναι το κλασσικό επιχείρημα του νεοέλληνα που χτίζει αυθαίρετο στην άκρη του κύματος: "από όλους, εμένα θα τιμωρήσετε"; Αν κάποιοι σφάζουν ατιμώρητα, αυτό δεν είναι δικαιολογία για να σφάζει και η Σερβία ατιμώρητα. Αν η Σερβία που έχει σφάξει τιμωρηθεί για αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, πάει πολύ να ζητάει και τα ρέστα. Στην πολύ τελική, να μην είχαν μπει στη διαδικασία εθνοκάθαρσης και δε θα είχαν βρει αφορμή οι Αμερικάνοι να τους τη χώσουνε.

Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα.

Καμμία ομοιότης στο παράδειγμα, το οποίο παραλληλίζεις.

Αν παρ' όλα αυτά, επιμένεις ότι υπάρχει ομοιότης, τότε φαντάζομαι ότι δικαιολογείς και τη συνέχεια της ιστορίας, όπως έχει εξελιχθεί έως σήμερα και τις γενικότερες επεμβάσεις με διάφορες αιτιολογίες για το "καλό" της ανθρωπότητας και στο όνομα του "Θεού".
Και μη μου πεις ότι υπάρχει διαφορά, γιατί ήταν επιλογές κράτους και όχι του ΟΗΕ.
Είναι αστείο, γιατί βασίζεται στην ίδια λογική.

Δε με ενδιαφέρει να υποστηρίξω κάποια πλευρά ή να αναδείξω "αθώες περιστερές", αλλά το παιγνίδι αυτό ήταν σικέ εξ αρχής και κανείς δεν παίζει το ρόλο του κεραυνού.

Κάποια στιγμή πρέπει να αποδωθεί πραγματική δικαιοσύνη απέναντι σε όλους και όχι κατ' επιλογήν.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

inandaboveΜέλος
10/05/2004, 13:56:25
Καταρχάς, καλησπέρα σε όλους!
( Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, έψαξα αλλά δεν βρήκα αυτό ακριβώς που θα ήθελα να συζητήσουμε εδώ πέρα).

Θα ήθελα την γνώμη σας και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ που εκπέμπουμε,ανταλάσσουμε,δεχόμαστε ή "κλέβουμε" εκούσια ή ακούσια από τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν.

Θετική ή αρνητική, η ενέργεια που εκπέμπει κάποιος είναι πολλές φορές αρκετή να μας ανυψώσει ή, αντιθέτως, χωρίς καμία φανερή αιτία, να μας καταρρακώσει, κυρίως όταν βρισκόμαστε σε στιγμές αδυναμίας και οι άμυνες μας- η ίδια η ενέργεια μας- είναι "πεσμένες". Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, παρατηρείται αληθινή "πάλη" επιβολής της ενέργειας κάποιου εις βάρος του άλλου, συνήθως με την προσπάθεια "κλοπής" της θετικής ενέργειας του δευτερου.

Θα ήθελα να συζητήσουμε το θέμα αυτό τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, με την αναφορά σε καθημερινά περιστατικά και προσωπικές εμπειρίες.

Θα επανέλθω λείαν συντόμως και με τις δικές μου.

Ευχαριστώ!

Darkangel_78Μέλος
10/05/2004, 23:42:44
Xμ... κοίτα και δω,έτσι για να πάρεις μια ιδέα!
Αν το πρόσεξες και δε σου κάνει,ζητώ συγγνώμη!
/topic.asp?TOPIC_ID=3205

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

inandaboveΜέλος
11/05/2004, 12:36:41
Ευχαριστώ για το link, Darkangel..
Δυστυχώς, "this page is currently unavailable"...??!!
Ουφ!

Darkangel_78Μέλος
12/05/2004, 23:24:26
quote:

Ευχαριστώ για το link, Darkangel..
Δυστυχώς, "this page is currently unavailable"...??!!
Ουφ!

/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3205
Για δοκίμασε τώρα...

Edited by - Darkangel_78 on 12/05/2004 23:31:02

mare_orientalisΝέο Μέλος
13/05/2004, 00:39:13
Ξεκίνησα κι εγώ το ίδιο θέμα πριν 3-4 μέρες στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ με τίτλο "βρικόλακες". Μιλούσα ακριβώς για το ίδιο πράγμα. Για κάποιο λόγο,
όμως θεώρησαν ότι αυτό το θέμα υπάρχει... Τι να πω...

Mare Nostrum, Mare Orientalis

13/05/2004, 03:48:00
...καμμια σχεση,σκοτεινε μου, αγγελε...

αλλο η χημεια των ανθρωπων..και αλλο η αυρα...τους...

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΟΠΩΣ + ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ...
ΕΧΜ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ "ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ"
ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΘΕΜΑ;
ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ...
ΨΑΞΟΥΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.. mare_orientalis

-με το ζορι στην ψυχη...το αχλαδοτυρο...-
(+αυτο ΝΑΙ!ειναι κακια...:)

ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ/ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ...ΘΑ "ΣΑΛΤΑΡΩ"..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩ...Ν.ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ..
ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ...ΟΛΑ....(ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ,ΕΛΕΙΨΗ ΧΡΟΝΟΥ,ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΜΕΣΗΣΑΝΤΙΛΗΨΗΣ,ΠΑΘΗ,ΤΟΛΜΗ+ΓΟΗΤΕΙΑΚΛΠΚΛΠΚΛΠ)

ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΓΓΕΛΟΣ..
ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΦΙΛΗ(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ:)inandabove...
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ELIXIR .."ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ"...(ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ... ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ....+ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ..:)
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ..ΕΩΣ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟΥ..
ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΒΥΚΟΛΑΚΕΣ...ΜΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ..
ΕΧΜ....

ΑΥΤΑΑΑ.
(ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΩΣ "ΙΔΙΟ"!/ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ :ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ..ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ: ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΕ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΑΠΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ..Η ΠΙΚΡΗ)

Technoshamanism
15/05/2004, 18:42:41
Σήμερα διάβαζα στο myst ένα άρθρο για την αύρα. Μου έκανε εντύπωση μια επισήμανση, οτι όταν νιώθουμε άσχημα οταν είμαστε κοντά σε κάποιον ή ακόμη και όταν του μιλάμε στο τηλέφωνο ,μετέπειτα ίσως νιώθουμε αδιάθετοι ή κάποια εξάντληση. Αυτό έλεγε, οτι πηγάζει απο την αρνητική ενέργεια του άλλου και θα μπορούσαμε να το εμποδίσουμε αν είχαμε αναπτύξει μια ασπίδα προστασίας. Πως γίνεται αυτό δεν έλεγε. Αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

Darkangel_78Μέλος
16/05/2004, 16:35:30
quote:

...καμμια σχεση,σκοτεινε μου, αγγελε...αλλο η χημεια των ανθρωπων..και αλλο η αυρα...τους...

Σωστά φίλτατη ΑΤΜΑ...
Να λοιπόν ένα θέμα που ..ξέθαψα για την αύρα!
Αν δε σας κάνει,παρατάω τις προσπάθειες!!!
Του καλού μας φίλου Avatargr:
/forums/topic.asp?TOPIC_ID=473
Όπως και να'χει το πτάγμα,καλό είναι να κοιτάμε και τα θέματα με τριψήφιο αύξοντα αριθμό,έτσι δεν είναι?

Crystal_tearΜέλος
16/05/2004, 21:00:14
...στη συνέχεια ας φαντασιώνεται συχνά ότι καλύπτεται απο ένα αδιαπέραστο χρυσό κουκούλι. Οσο περισσότερο κάνει αυτήν την άσκηση καθημερινά(5 λεπτά το πολύ)τόσο καλύτερα καθώς το κουκούλι αποκτά με τη συνεχή επανάληψη πραγματική δύναμη προστασίας...

Αυτό είναι ενα απόσπασμα απο το mail κάποιου καλού φίλου , ο Θεος να ειναι μαζι του, και νομιζω οτι απαντάει σε αυτα που ρωτάς Κούφια Γη!

16/05/2004, 22:05:52
Εκτός του οτι καθημερινά και πλείστες φορές αναρωτιέμαι αν ονειρεύομαι, για να πετύχω συνειδητό ονείρεμα ,τωρα θα φαντασιώνομαι και οτι βρίσκομαι σε κουκούλι!!Δύσκολη ζωή..!!

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"