ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 5". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 5". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ53 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
16/02/2011, 23:10:06
ΦΟΡΕΣΤ ΓΑΠ:Θα χασουμε μερικα σημεια εθνικης κυριαρχιας
αλλα δε θα ειναι βασικα.
ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ:Θα σ χωσου μια με την μαγκουρα να σ ειπω
ιγω τι θα χας!!

ΦΟΡΕΣΤ ΓΑΠ:Θα πουλησουμε γη 50 δις.
ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ:Τσ μανας τα χουραφια θα δωκς ρε?Θα σε καμου
μαυρον τσι σφαλιαρς,σιχαμα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

dom1Μέλος
17/02/2011, 10:26:01
Καλημέρα σας

Πάντως εκπληρώνεται η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού που λέει οτι η Τούρκου θα έρθουν αντουφέκιστοι εδώ.

Βλέπε Ziraat Bank, Simit Sarai, άλλες παραπέουσες ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να αγοράσουν τούρκοι, τροφοδοσία νησιών με ρεύμα.

Με κάθε ευκαιρία θέλουν να χωθούν στην ελλάδα και να πάρουν "νόμιμα" όσο
περισσότερο μπορούν.

Velissarios1Μέλος
17/02/2011, 11:36:24
Δεν γνωριζω απο προφητειες αν και τις εχω διαβασει γνωριζω για την κουταμαρα και τον ωχαδερφισμο των πολιτικων μας που κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να δειξουν οτι η Ελλας ειναι ξεφραγκο αμπελι που προσπαθουν να μας κανουν ανιστορητους, αθρησκους, μια πολτοποιημενη μαζα και τιποτα παραπανω.

http://www.youtube.com/watch?v=gK8cqL8sl5k

GaribaldiΝέο Μέλος
17/02/2011, 11:54:13
Αστικός μύθος τα περί τεραστίων κοιτασμάτων πετρελαίου μεταξύ Κύπρου κι Ελλάδος!

http://atithasos.blogspot.com/2011/02/blog-post_2640.html

dom1Μέλος
17/02/2011, 12:55:21
Παιδιά διαβάστε αυτό και θα καταλάβετε.

http://kanena2010.blogspot.com/2011/02/blog-post_12.html

17/02/2011, 14:07:49
φιλε μου Dom1 το ειχα δημοσιευσει και εγω, 3 μηνες νωριτερα...

ειναι ομως πραγματικα οδυνηρο και μονο που το διαβαζεις

dom1Μέλος
17/02/2011, 16:23:12
Sorry Predator δεν το είχα δει τότε.

Άρα με βάση τις αποκαλύψεις, αναρωτιέμαι και εμείς τι ρόλο βαράμε τελικά? Πως τους ανεχόμαστε και δε γινομαστε Κάιρο και Υεμένη.

dom1Μέλος
17/02/2011, 16:27:55
Τούρκικος "χαβαλές" για τα 598 νησιά

Η συζήτηση γύρω από τα 598 ελληνικά νησιά πλήρους κυριότητας του ελληνικού Δημοσίου, υπήρξε βούτυρο στο ψωμί των γειτόνων.

Χθες, όλες οι τουρκικές εφημερίδες αναφέρθηκαν στα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου με αναφορά στην (επίμαχη πλέον) έκθεση του ΙΣΤΑΜΕ, γράφοντας ότι η Ελλάδα θα μπει τελικά στην διαδικασία να πουλήσει κάποια από τα νησιά της για να εξοφλήσει το χρέος της.

Από τα δημοσιεύματα προκύπτει πως είτε «πωλούνται» , είτε «αξιοποιούνται», τα νησιά συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των Τούρκων που θέλουν να επενδύσουν σ’ αυτά. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι θέλουν να εγκαταστήσουν αιολικά πάρκα για την παραγωγή ενέργειας.

17/02/2011, 18:37:22
quote:
Πως τους ανεχόμαστε και δε γινομαστε Κάιρο και Υεμένη.

Πιστεύεις ότι αυτό θα βοηθούσε ?

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιεύματος που παρέθεσες κανείς δεν είναι ικανός ,
όλοι οι πολιτικοί είναι πουλημένοι αντιπρόσωποι των Αμερικανων ...
Ακόμα και ο προσφιλής του Αντωνακης τα χάλασε στον στρατηγό.

Επομένως τι το ψάχνετε αφου ολα ειναι προσχεδιασμένα απο τους Αμερικάνους ?
(κατα την παλαιοτέρων γενεών άποψη)
ή και απο σύγχρονες τύπο Λιακο, όλοι οι υποχθόνιοι έχουν βαλθεί να καταστρέψουν την Ελλάδα
(γιατι ως γνωστών ΓΗ είναι ο πλανήτης των Ελλήνων )

Άντε ας πιαστούμε χέρι χέρι... κι ο Ζάλογγος δεν στομώνει ποτέ .

Αγνοώντας πως τη διοίκηση επι της γης εδω και χρόνια έχουν αναλάβει οι "αγορές"
(το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού που κατέχει το 90% του χρήματος)
Με αυτους ποιος μπορει να τα βαλει ???
Ξεχνάτε πως πραγματικά έγινε η "ανατροπή" του Μουμπαρακ ?
επέμενε στην παραμονή του στην εξουσία, μέχρι που του ανακοινώθηκε οτι σταματά η ροή χρήματος προς την Αίγυπτο ... την επομένη , έφυγε .

Τα πράγματα δεν είναι τοσο συνομοσιολογικά ούτε τοσο ουτοπικά
η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση ,
κανείς δεν έβαλε πλώρη να ξεπουλήσει τη Χώρα ουτε η Χωρα πέρασε τα δύσκολα
η πάγια επεκτατική πολιτική της Τουρκίας δεν ειναι αποτέλεσμά των δικών μας λανθασμένων κινήσεων αλλά έμφυτη πολεμοχαρής ιδιότητα των γειτόνων μας.

Η λυση δεν υπαρχει ή μαλλον δεν ειναι σιγουρα με το μερος μας
(σε περίπτωση προσφυγής στο Δ.Δ της Χάγης)
Από την άλλη ο πόλεμος σίγουρα ΔΕΝ είναι λύση
Γιατί μετά είναι που θα γίνουμε 100% εξαρτημένοι από ξένα κεφάλαια.

dom1Μέλος
17/02/2011, 21:37:18
Έρχετε η Προφητεία

Αποκλειστικό: Κατάσταση εκτός Ελέγχου. Αναμένεται ανάφλεξη.

Πλησιάζει η ώρα της ανάφλεξης. Τα μέτωπα και οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές. Η Ρωσία έχει ρίξει το γάντι στην Τουρκία σχετικά με την εκπαίδευση Τετσένων ανταρτών στο έδαφος της. Το Ισραήλ απειλεί με πόλεμο τον Λίβανο, το Ιράν προκαλεί με βγάζοντας δύο πλοία του στην Μεσόγειο, οι κούρδοι του βορείου Ιράκ αξιώνουν Εδάφη της Τουρκίας και έξοδο στην Θάλασσα, Οι Τουρκοκύπριοι σχεδιάζουν την δική τους ΑΟΖ , σε συνεργασία με την Τουρκία, ύποπτες κινήσεις του Βουλγαρικού Στρατού παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες, ενώ Ηφαίστειο που ...
βράζει είναι πλέον τα Σκόπια με τις συγκρούσεις να μένονται μεταξύ σλαβόφωνων και αλβανοφώνων.

Από αξιόπιστες πηγές η ομάδα του Blog Amynias ενημερώθηκε ότι λήγει ένα πολύ σοβαρό τελεσίγραφο. Το τελεσίγραφο που αφορά το αίτημα της Ρωσίας διαμέσου του Πούτιν προς την Τουρκία. «Παραδώστε μας τους Τετσένους αντάρτες που εκπαιδεύεται στα Εδάφη σας».
Το σημαντικό είναι πως η Ρωσία γνωρίζει με λεπτομέρειες την συνεργασία των Τούρκων στρατηγών με τους Τσετσένους αντάρτες όσον αφορά την εκπαίδευση των τελευταίων στους ορεινούς όγκους της Τουρκίας και την παροχή πολεμικού Υλικού. Γνωρίζουν επίσης πως χρηματοδότες αυτής της κίνησης είναι δύο διαφορετικοί πόλοι. Ο πρώτος από την Σαουδική Αραβία και ο 2ος από το Ιράν.
Η υψηλόβαθμη στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας οποία παίζει έναν ανεξέλεγκτο ρυθμιστικό ρόλο ως εγγυητής στην ανάπτυξη των ισλαμιστών δυνάμεων της περιοχής και προς το παρόν δεν ενδίδει στις Ρωσικές απειλές.
Στα πλαίσια των πιέσεων υποστηρικτής και σύμμαχος της Τουρκίας προς την Ρωσία βρίσκεται η Βουλγαρία, εξυπηρετώντας και αυτή με την σειρά της τα δικά της συμφέροντα.

Στην Τουρκία την ίδια χρονική στιγμή ανακύπτει ένα νέο πρόβλημα με την έμμεση και άμεση απαιτηση των Κούρδων να αξιώνουν αυτονομία και πρόσβαση στην θάλασσα.υ
Από την άλλη μεριά ο Ισραηλινός υπουργός Αμύνης Ehud Barak δήλωσε πως οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις μπορεί να επέμβουν στο νότιο Λίβανο ξανά και να εμπλακούν σε μάχες με τα ένοπλα τμήματα της Hezbollah.
Ενώ την ίδια χρονική στιγμή δύο πολεμικά σκάφη του Ιρανικού Ναυτικού πρόκειται να περάσουν από τη διώρυγα του Σουέζ κατευθυνόμενα προς τη Συρία όπου και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη.
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Avigdor Lieberman δηλώνει πως η απόφαση του Ιράν να στείλει τα σκάφη του τόσο κοντά στο Ισραήλ αποτελεί πρόκληση και αποδεικνύει πως το «νεύρο» αλλά και η αυτοπεποίθηση του Ιράν μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Ο ίδιος προειδοποίησε τους πάντες καλώντας τη διεθνή κοινότητα να αντιληφθεί πως το Ισραήλ δεν μπορεί να αγνοεί τις προκλήσεις αυτές για πάντα.

Τις εξελίξεις που τρέχουν έρχονται να ενισχύσουν και οι Δυνάμεις δύο Αεροπλανοφόρων. Tου γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle και του Αμερικανικού USS Enterprise που βρίσκονται στην περιοχή Νοτίως και Νοτία Ανατολικά της Κρήτης. Ειδικότερα χθές Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Χώρας μας , ανακοίνωσε την ματαίωση της προγραμματισμένης για την 18η Φεβρουαρίου συνεκπαίδευσης μονάδων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle λόγω αλλαγής προγράμματος της γαλλικής δύναμης επιχειρήσεων, καθώς φαίνεται το τελευταίο να έρχεται εσπευσμένα να ενισχύσει την Δύναμη υποστήριξης στην περιοχή δίπλα από το USS Enterprise

Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια και η αδυναμία ελέγχου της κατάσταση μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στον κυβερνητικό συνασπισμό του VMRO του Νικόλα Γκρούεφσκι και το κόμμα των Αλβανών των Σκοπίων, την Εθνική Ένωση, μετά από συγκρούσεις που ξέσπασαν για δεύτερη μέρα μεταξύ των Σλάβων και των Αλβανών.

Και δεν φθάνουν όλα αυτά ,σφήνα στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας και των ενδιαφερομένων αμερικανικών εταιρειών για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της Κύπρου θέτουν οι Τούρκοι και οι τουρκοκύπριοι με νεότερες δηλώσεις του φερόμενου ως υπουργού Ενέργειας του ψευδοκράτους Σουνά Ατούν. Ο Ατούν ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι οι Τουρκοκύπριοι σε συνεργασία με την Άγκυρα ως εγγυήτρια δύναμη, πρόκειται να ετοιμάσουν τη δική τους στρατηγική και να αρχίσουν τις εργασίες για τον καθορισμό της δικής τους ΑΟΖ, με σκοπό να αρχίσουν τις δικές τους έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή.
Και για να μην αφήσει οποιαδήποτε περίπτωση αμφισβήτησης των λεγόμενων του ο Σουνά Ατούν προσδιόρισε και τις περιοχές που αναφέρει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμα στις φυσικές πηγές γύρω από το νησί. Συμπληρώνοντας ο Σουνά Ατούν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στης κυπριακή Κυβέρνηση να παραβιάσει τα συγκεκριμένα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων.

Την παρούσα χρονική στιγμή που οι διεθνής εξελίξεις στην γύρω περιοχή τρέχουν και το matrix των Αντιπαραθέσεων και των συμφερόντων γίνεται όλο και ποιο πολύπλοκο οι Εθνικές μας Υπηρεσίας παρατηρούν σιωπηλά και με πολύ μεγάλη προσοχή τις ύποπτες κινήσεις των στρατευμάτων της Γείτονος Βουλγαρίας και Αλβανίας.

Και ενώ η κατάσταση Γύρω και έξω από την Χώρα μας βράζει , βράζει και το εσωτερικό της , καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται σοβαρή εξέλιξη στα εσωτερικά της χώρας μας με αναμονή να ξεσπάσει σοβαρό θέμα πολιτειακής κρίσης τη περίοδο της 23ης Φεβρουαρίου 2011.

Ο Στρατός μας εκπαιδεύεται εκτάκτως στην αντιμετώπιση καταστολής μιας Κοινωνικής εξέγερσης, γεγονός που δηλώνει την ανεπάρκεια των δυνάμεων Ασφαλείας.

Και από την άλλη διατηρείται μια παγερή σιωπή και αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, και το ποίο περίεργο στην παρούσα χρονική στιγμή είναι ότι όλα συμπίπτουν.
By Amynias.blogspot.com

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: : Αποκλειστικό: Κατάσταση εκτός Ελέγχου. Αναμένεται ανάφλεξη.AMYNIAS http://amynias.blogspot.com/2011/02/blog-post_688.html#ixzz1EFMOsB00
Under Creative Commons License: Attribution

έρεβοςΝέο Μέλος
19/04/2005, 15:42:15
www.sitemaker.gr/oionos

ηηη

έρεβοςΝέο Μέλος
20/04/2005, 12:49:50
Επειδή μυστήρια δεν συμβαίνουν μόνο στην Πεντέλη και στα καπάκια τησ Αθήνας ,θα σας γράψω κάποια γεγονότα ,που διαδραματίστηκαν στο βουνό των Θεών, τον Όλυμπο.
Είμασταν 4 άτομα στο Λιτόχωρο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Αφροδίτη.Είναι χειμώνας ,έχει πάραπολύ κρύο και εμείς στο δωμάτιο χαζεύαμε τηλεόραση.Γύρω στις 10 βγαίνει ένας από την παρέα έξω για να τραβήξει το παντζούρι και εμείς ξαφνικά τον ακούμε να τσιρίζει .Βγαίνουμε και εμείς έξω και αυτό που είδαμε δεν μπορεί να περιγραφτεί με λόγια. Ήταν δυο κυανές σφαίρες στο ίδιο περίπου ύψος, η μια σε απέναντι από την άλλη ,αρκετά ψηλά στον ουρανό ,και τρέχανε σαν να σκόπευαν να συναντηθούν.Ξάφνου εξαφανίζονται και ενω παρατηρούμε εναγωνίως τον ουρανό δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα.
Τρελλαθήκαμε,ούτε κρύο καταλαβαίναμε ούτε τίποτα,μετά από 10 λεπτά 15 δεν είμαι σίγουρος,καρφωθήκαμε στον ουρανό,γιατί τις είδαμε πάλι η μια στέκεται παράλληλα με την άλλη .Κυανά ,λαμπερά αντικείμενα αιωρούνταν.Και μετά από λίγο,άρχισαν ένα τρελλό χορό μεταξύ τους. Κινούνταν σαν τα καρδιογραφήματα για αρκετή ώρα. Μετά χάθηκαν .Όχι μόνο δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε,αλλά οι σκέψεις πολιορούνταν από αυτές τις εικόνες. Ξέρω παρά πολλά περιστατικά και έχω δει και πολλές φωτογραφίες που αφορούν τέτοια φαινόμενα στον Όλυμπο και στους Δελφούς.
Αλλά αυτό που είδαμε εμείς είναι γεγονός ότι έχει αλλάξει την ζωή μου

ηηη

scar_faceΜέλος
20/04/2005, 13:22:18
Αγαπητέ Ερεβος θα ήθελα να γίνεις ποιο συγκεκριμένος και να ανέφερες πως αυτό το γεγονός άλλαξε την ζωή σου.
Ευχαριστώ.

The love is like a ball. Ul c
.|.
20/04/2005, 13:38:31
quote:

Ξέρω παρά πολλά περιστατικά και έχω δει και πολλές φωτογραφίες που αφορούν τέτοια φαινόμενα στον Όλυμπο και στους Δελφούς.

καλά, καλά....

έρεβοςΝέο Μέλος
20/04/2005, 13:44:24
Το γεγονός αυτό άλλαξε τη ζωή μου ,διότι ήταν κάτι πολύ ασυνήθιστο για μένα .Σίγουρα δεν ήταν μετεωρολογικά μπάλόνια, σίγουρα δεν ήταν αεροπλάνα,τότε τι ήταν.Μήπως όλες αυτές οι φημολογίες για χρονοταξιδιώτες ήταν αληθινές;Άρχισα λοιπό να ψάχνω μέσα από την ιστορία μας και εκεί μέσα βρήκα πολλά στοιχεία,διότι η ιστορία μας βρίθει από παράξενα γεγονότα.Πραγματικά όλα αυτά μου άλλαξαν τη ζωή γιατί ξέρω ότι πολύ σημαντικά γεγονότα θα λάβουν μέρος στα επόμενα χρόνια και εμείς οι ασήμαντα σημαντικοί θα είμαστε οι πρωταγωνιστές

ηηη

έρεβοςΝέο Μέλος
20/04/2005, 13:48:45
ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ . ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ.

ηηη

έρεβοςΝέο Μέλος
20/04/2005, 16:18:48
Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ VRILL;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ;
ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ

ηηη

scar_faceΜέλος
20/04/2005, 16:33:18
Αγαπητέ Ερεβος, περιμένω να μάθω αυτά τα πολύ σημαντικά γεγονότα των επομένων χρόνων.
Ετσι πως το λές, η μοίρα μας είναι καταγραμμένη και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Αν μπορούσες να με διαφωτίσεις για τα σημαντικα αυτά γεγονότα θα σου ήμουν υπόχρεος.

The love is like a ball. Ul c
.|.
21/04/2005, 01:07:01
Το θέμα αυτό μετονομάζεται από:
www.sitemaker.gr/oionos
σε

"Μυστήριο στο βουνό των Θεών, τον Όλυμπο".

Ελπίζω έρεβος να μην έχεις αντίρηση για τη συγκεκριμένη επιλογή τίτλου, η οποία αποτελεί τμήμα του εισαγωγικού κειμένου σου.
Αν ωστόσο θα ήθελες να προτείνεις κάποιον άλλο τίτλο, μπορείς να το αναφέρεις σύντομα, ώστε να αλλάξει.

Καλή συνέχεια.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

RathamanthesΜέλος
21/04/2005, 08:17:58
Φίλε μου έρεβος, δεν έχω κανένα λόγο να μη πιστέψω αυτή την εμπειρία σου και πραγματικά πολύ θα ήθελα να έχω και εγώ μια παρόμοια.

"Πραγματικά όλα αυτά μου άλλαξαν τη ζωή γιατί ξέρω ότι πολύ σημαντικά γεγονότα θα λάβουν μέρος στα επόμενα χρόνια και εμείς οι ασήμαντα σημαντικοί θα είμαστε οι πρωταγωνιστές"

Όμως δώσε μας περισσότερα στοιχεία για αυτή σου τη δήλωση, ποια γεγονότα ξέρεις ότι θα συμβούν και πως θα πρωταγωνιστήσουμε;