- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 5". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λοιπόν η δική μου η έρευνα, που δεν έχει να κάνει με ufo , φαινόμενα, και άλλα τέτοια, λέει άλλα. Χιλιάδες ώρες συγκεντρωτικά, πολλών ατόμων που έχουν λιώσει δεκάδες ζευγάρια παπούτσια αναζητώντας, ότι αναζητούν, στον Όλυμπο και σε όλα τα βουνά της χώρας, μπαίνουν σε σπηλιές, κατεβαίνουν σε βάραθρα και μάλιστα διανυκτερεύουν μέσα εκεί, δεν έχουν δει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν αμφιβάλω στην ύπαρξη κάποιων φαινομένων, αλλά μη το παρακάνουμε κιόλας. Δεν είναι όλα εμπόριο ξέρεις. Και ο αναγνώστης έχει πια καταλάβει καλά τι γίνεται.
Φιλικά, Νότης!
"Παντεπόπτης Οφθαλμός"
"Πανδαισία Θαυμάτων..."

Όσο για την δύναμη VRILL δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν έχω δει ποτέ κάτι περιέργο να συμβαίνει κάτω από την γη.Έαν εσυ έχεις δει ή την έχεις νιώσε και αυτή η δύναμη καθαίρει και ανδρώνει το μυαλό πες μου σε παρακαλώ που μπορώ να την βρω γιατί ειδικά αυτήν εην εποχή που χρωστώ παντού και καταρέω ψυχολογικά την έχω απόλυτη ανάγκη.
Όσο για αυτά που έχω δει δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς είναι.Αλλά υποθέτω ότι, ή γήινη αμερικάνικη τεχνολογία είναι ή εξωγήινη.Εαν είναι αμερικάνικη είναι άξιο ερώτησης ,τι θέλουν οι Αμερικάνοι βραδιάτικα στον Όλυμπο.Για ποιό λόγο να βάζουν τις σφαίρες τους βραδιάτικα να παίζουν στον ουρανό.Τόσο σπάταλοι είναι που δεν ξέρουν που να ξοδέψουν τα λεφτά τους και λένε"ας πάμε μια βολτίτσα στον Όλυμπο ,έτσι για να περάσει η ώρα" ή λέτε ότι δεν απέμεινε άλλος τόπος για να δοκιμάζουν τις εφευρέσεις τους και πάνε στην τελευταία τρύπα του ζουρνά. Τα ξαναλέμε σε λίγο
ηηη
quote:
Κυανά ,λαμπερά αντικείμενα αιωρούνταν.Και μετά από λίγο,άρχισαν ένα τρελλό χορό μεταξύ τους. Κινούνταν σαν τα καρδιογραφήματα για αρκετή ώρα.
Θα συμφωνήσω με τον Σκορπιό που μίλησε για τις σφαιρικές αστραπές. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε ακόμα πολλά πράγματα γι αυτές, συνήθως πετούν χαμηλά αλλά υπάρχουν και αναφορές για πιό ψηλά. Τις είδες προς το βουνό (το φαράγγι);
Θα βρεις κάποιες σχετικές αναφορές εδώ.
http://amasci.com/weird/unusual/bl.html
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ηηη
στο Λιτόχωρο ή κοντά στο Λιτόχωρο είναι ή ήταν μια εταιρεία που κατασκευάζει ή κατασκεύαζε UAV(Uninhabited Air Vehicles).
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
ηηη
ηηη
ηηη
Φιλικά, Νότης!
"Παντεπόπτης Οφθαλμός"
"Πανδαισία Θαυμάτων..."
quote:
αφού διορθώνει παλαιά μοντέλα αεροπλάνων
Δεν μίλησα για επισκευή ή κατασκευή αεροπλάνων.
Μάλλον δεν έχει σχέση με την εταιρεια που αναφερω ο φίλος σου.
Δεν καταλαβαίνω επισης τι σχέση έχει η ρομποτική με την επισκευή παλαιών αεροπλάνων????
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!