ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μεταγενέθλια μετενσάρκωση (parakaya pravesha) και Λόμπσανγκ Ράμπα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Μεταγενέθλια μετενσάρκωση (parakaya pravesha) και Λόμπσανγκ Ράμπα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

kangaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
kangaroΜέλος
25/06/2019, 07:43:14
quote:
Ξεκινάς από την πρώτη γραμμή με τριπλή προσβολή αποκαλώντας με "παπάρα","πεταμένε","πυροβολημένε","σαλιάρη" τη στιγμή που υποτίθεται ότι αποδέχεσαι την πρόσκληση του Αιθεροβάμονα για νέα αρχή. Αυτό δεν είναι δυναμιτισμός του όποιου καλού κλίματος πάει να δημιουργηθεί; Απευθύνεις σε εμένα πολλά πράγματα που δεν έχω σχέση ή δεν είναι αυτονόητα και ξεχνάς επιλεκτικά να αναφερθείς στις απρόκλητες προσβολές άλλων μελών. Υπάρχει και Θεός να ξέρεις... και δεν νομίζω ότι του αρέσει η αδικία που κάνεις.
Το να μην είναι ικανός κάποιος ως θεματοθέτης δεν είναι λόγος για να τον βρίζει ο κάθε άλλος όπως κάνεις και εσύ. Το να έχει ψυχολογικά προβλήματα πάλι δεν είναι λόγος να τον βρίζει και μάλιστα είναι και εγκληματικό να παίζει κανείς με τα νεύρα ενός τέτοιου ανθρώπου. Και όμως τα έχετε πει και κάνει όλα αυτά.

Εντάξει, θα σε αποκαλέσω λοιπόν "κ. ******* *******". Συνεπώς, η προηγούμενη δημοσίευσή μου γίνεται :

Ορισμένοι κανόνες κ. ****** *******, είναι αυτόνοητοι για έναν θεματοθέτη, δηλ. κάποιον που ξεκινάει ένα θέμα συζήτησης σε ένα ανοιχτό φόρουμ διαλόγου. Πάμε να δούμε ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, ποιοι είναι αυτοί :

1) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης στην εισαγωγική του δημοσίευση κάνει μια όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη τοποθέτηση, μια εισήγηση δηλ. για να διευκρινίσει στους αναγνώστες τι ακριβώς πραγματεύεται το θέμα του. Αυτό σημαίνει πως αυτός που θέτει ένα θέμα προς συζήτηση είναι ταυτόχρονα και εισηγητής του, αν ασφαλώς επιθυμεί να αντιμετωπισθεί ως σοβαρό το θέμα του από τα υπόλοιπα μέλη και αν ασφαλώς ζητά από αυτά ειλικρινή διάλογο και ανοιχτή συζήτηση.

2) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης δηλ. ο εισηγητής ενός θέματος συμπεριλαμβάνει στην αρχική του τοποθέτηση και την δική του γνώμη, τις δικές του σκέψεις και προβληματισμούς επί του θέματος και δεν περιορίζεται στο να ζητάει απλώς την άποψη των άλλων χωρίς πρώτα να μην έχει πει ο ίδιος την δική του. Αυτό και πάλι εντάσσεται στο παραπάνω πλαίσιο, δηλ. στο πλαίσιο του εάν ασφαλώς ο ίδιος επιθυμεί να αντιμετωπισθεί ως σοβαρό το θέμα του από τα υπόλοιπα μέλη και αν ασφαλώς ζητά από αυτά ειλικρινή διάλογο και ανοιχτή συζήτηση.

3) Αυτονόητο είναι πως αυτήν την προαναφερόμενη άποψή του, ο θεματοθέτης την στηρίζει σε κάποιες πηγές τις οποίες τις αναφέρει χρησιμοποιώντας παραπομπές, συνδέσμους (links) κτλ. Με αυτόν τον τρόπο η άποψή του καθίσταται τεκμηριωμένη και βάσιμη. Και πάλι στο παραπάνω πλαίσιο : εάν ασφαλώς ο ίδιος επιθυμεί να αντιμετωπισθεί ως σοβαρό το θέμα του από τα υπόλοιπα μέλη και αν ασφαλώς ζητά από αυτά ειλικρινή διάλογο και ανοιχτή συζήτηση.

4) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης μιας ανοιχτής συζήτησης είναι και συντονιστής της, όταν φυσικά υπάρξει συμμετοχή κάποιων μελών σ' αυτήν. Συντονίζει δηλ. το θέμα του, δεν το αφήνει να πλατιάσει (όσο φυσικά του είναι αυτό δυνατόν), δεν κάνει ο ίδιος άσχετα σχόλια ή αντι-δεοντολογικές παρεμβάσεις, δεν εκτρέπει την συζήτηση, δεν ειρωνεύεται κτλ. ιδιαίτερα δε, όταν ο ίδιος επικαλείται λογοτεχνικές ικανότητες υπό οποιαδήποτε έννοια, πράγμα που σημαίνει πως γνωρίζει τους βασικούς κανόνες με τους οποίους γίνεται η κατανόηση του γραπτού λόγου από τον κοινό αναγνώστη. Κι αυτό φυσικά, στο προαναφερθέν πλαίσιο.

5) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης πρέπει να είναι ανεκτικός προς τους συνομιλητές και τους συμμετέχοντες στο θέμα του, ως προς το ενδεχόμενο αυτοί να μην κατανοούν με την πρώτη ανάγνωση ορισμένα πράγματα που ο ίδιος λέει. Θα πρέπει λοιπόν να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφής, ανοιχτός και πρόθυμος στις ενδεχόμενες ερωτήσεις τους, να διευκρινίζει πιθανές ασάφειες του λόγου του και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να λαμβάνει τον δικό του τρόπο σκέψης όμοιο με τον τρόπο σκέψης των αναγνωστών του. Και πάλι, στο προαναφερθέν πλαίσιο.

6) Αυτονόητο είναι επίσης, πως σε οποιοδήποτε θέμα μπορεί να υπάρξουν και κάποια σχόλια ιδιαίτερης εκφραστικής μορφής (π.χ ειρωνικά, προσωπικής φύσεως ή εντόνου ύφους), εξ' αιτίας της ποικιλομορφίας του αναγνωστικού κοινού. O θεματοθέτης λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του, να είναι ευγενικός, να μην οξύνει το κλίμα της συζήτησης αλλά αντιθέτως να είναι κατευναστικός και συνεργάσιμος.

7) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης έχει το δικαίωμα να μην απαντήσει σε κάποιον που ο ίδιος θεωρεί πως δεν πρέπει να το κάνει.

8) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης αλλά και κάθε μέλος που εγγράφεται στο forum, καταθέτει τις απόψεις του και συμμετέχει οικειοθελώς.

9) Αυτονόητο επίσης είναι πως ο θεματοθέτης αλλά και κάθε μέλος, από την στιγμή που συμμετέχει ανώνυμα και με ψευδώνυμο χωρίς να έχει δώσει τα πραγματικά του στοιχεία ή να έχει δηλώσει με οποιοδήποτε τρόπο μια ιδιότητα ή ένα επάγγελμα που να τον καθιστά ειδικό επί ορισμένου ή ορισμένων θεμάτων, να μην θεωρείται και να μην αντιμετωπίζεται έτσι από τους αναγνώστες ή τους συνομιλητές του.

Όλα αυτά τα ενδεικτικώς αλλά όχι περιοριστικώς προαναφερθέντα αγαπητέ κ. ****** ******, είναι λοιπόν πράγματα αυτονόητα για κάποιον που ανοίγει ένα θέμα προς συζήτηση ή ενδεχομένως και προς διερεύνηση και που ταυτόχρονα επιθυμεί ο ίδιος να έχει μια ειλικρινή και τίμια συμμετοχή.

Ικανοποημένος ; Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από τα παραπάνω & τι ακριβώς δεν είναι αυτονόητο ;

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"

Edited by - kangaro on 25/06/2019 07:49:37

kangaroΜέλος
25/06/2019, 07:53:44
Δεν σε πρόσβαλε κανένας μας! Αντιθέτως, τα μέλη (κι εγώ μαζί τους) αναρωτηθήκαμε ποιες είναι οι απόψεις σου τις οποίες πεισματικά δεν έλεγες με το "αιτιολογικό" ότι πρέπει να σου απευθύνουμε p.m για να τις μάθουμε. Επίσης μας είπες πως για να μάθει κάποιος τις απόψεις σου, θα πρέπει να έχει ζήσει μαζί σου και να σε γνωρίσει καλά. Δεν το ξέραμε αγαπητέ ότι για να συζητήσουμε με κάποιον σε ένα ανοιχτό forum διαλόγου, θα πρέπει πρώτα να τον "πιάσουμε γκόμενο"!, συγνώμη κιόλας δηλ. Αναρωτηθήκαμε επίσης, γιατί δεν παραθέτεις πηγές για τα όσα ισχυρίζεσαι ενώ εσύ μας ειρωνευόσουν διαρκώς. Αυτά τα "πες την Κικίτσα, την Κλεοπάτρα ή την Κίρκη" να πας να τα πεις αλλού κ. *******, όχι εδώ. Πάνε στην Δράμα να τα πεις, σε κανέναν μπάρμαν το βράδυ, όταν θα πίνεις το ποτάκι σου. Σε περιμένουν άλλωστε όλοι (αστυνομικές & εισαγγελικές αρχές) εκεί με ανοιχτές αγκάλες.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από τα παραπάνω κ. ******** ;

Edited by - kangaro on 25/06/2019 09:04:22

kangaroΜέλος
25/06/2019, 09:08:14
Τι έγινε ; Βουβάθηκες ; Σε μπέρδεψα, ε ; Είπαμε ...

quote:
"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς"

Τα δέοντα,

25/06/2019, 09:30:48
quote:

Ορισμένοι κανόνες, αγαπητέ Λουκά (παπάρα, πεταμένε, πυροβολημένε και σαλιάρη), είναι αυτόνοητοι για έναν θεματοθέτη, δηλ. κάποιον που ξεκινάει ένα θέμα συζήτησης σε ένα ανοιχτό φόρουμ διαλόγου. Πάμε να δούμε ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, ποιοι είναι αυτοί :

1) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης στην εισαγωγική του δημοσίευση κάνει μια όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη τοποθέτηση, μια εισήγηση δηλ. για να διευκρινίσει στους αναγνώστες τι ακριβώς πραγματεύεται το θέμα του. Αυτό σημαίνει πως αυτός που θέτει ένα θέμα προς συζήτηση είναι ταυτόχρονα και εισηγητής του, αν ασφαλώς επιθυμεί να αντιμετωπισθεί ως σοβαρό το θέμα του από τα υπόλοιπα μέλη και αν ασφαλώς ζητά από αυτά ειλικρινή διάλογο και ανοιχτή συζήτηση.

Αυτό θεωρώ ότι το έκανα. Αν δεν σας ικανοποιεί κάποιους ιδού ιδού πεδίο δόξης λαμπρό να το συμπληρώσετε αν μπορείτε και θέλετε. Εάν δεν μπορείτε ή δε θέλετε απλά καταγγείλτε το και αφήστε το θέμα να βουλιάξει στα αζήτητα. Το να με βρίζετε ή να με ειρωνεύεστε για κάτι που ούτε εσείς κάνετε, επειδή θέλετε να κάνω εγώ τη δουλειά που εσείς θεωρείτε ότι πρέπει να κάνω, δεν είναι λογικό. Εγώ δεν έκανα κανένα postαρισμα χωρίς να προκληθώ και το οποίο να είναι άσχετο με το θέμα.

quote:

2) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης δηλ. ο εισηγητής ενός θέματος συμπεριλαμβάνει στην αρχική του τοποθέτηση και την δική του γνώμη, τις δικές του σκέψεις και προβληματισμούς επί του θέματος και δεν περιορίζεται στο να ζητάει απλώς την άποψη των άλλων χωρίς πρώτα να μην έχει πει ο ίδιος την δική του. Αυτό και πάλι εντάσσεται στο παραπάνω πλαίσιο, δηλ. στο πλαίσιο του εάν ασφαλώς ο ίδιος επιθυμεί να αντιμετωπισθεί ως σοβαρό το θέμα του από τα υπόλοιπα μέλη και αν ασφαλώς ζητά από αυτά ειλικρινή διάλογο και ανοιχτή συζήτηση.

Αυτό δεν είναι καθόλου αυτονόητο (άλλωστε έρχεται σε ανίφαση με όσα λες παρακάτω). Μπορεί να πει αν θέλει την άποψή του και άν έχει. Δεν είναι δεδομένο ντε και καλά ότι έχει άποψη για τα πάντα και ότι αν δεν έχει άποψη δεν μπορεί να ρωτήσει. Και αυτό άλλωστε δε μπορεί να εξαναγκασθεί κανείς να το κάνει με κανέναν τρόπο γιατία φορά εσωτερικό ζήτημα της ψυχής του το τι πιστεύει και μέχρι που. Ούτε να υποχρεωθεί μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο (εκτός από την ιερά εξέταση ίσως που μάλλον θέλετε να επαναφέρετε).

quote:

3) Αυτονόητο είναι πως αυτήν την προαναφερόμενη άποψή του, ο θεματοθέτης την στηρίζει σε κάποιες πηγές τις οποίες τις αναφέρει χρησιμοποιώντας παραπομπές, συνδέσμους (links) κτλ. Με αυτόν τον τρόπο η άποψή του καθίσταται τεκμηριωμένη και βάσιμη. Και πάλι στο παραπάνω πλαίσιο : εάν ασφαλώς ο ίδιος επιθυμεί να αντιμετωπισθεί ως σοβαρό το θέμα του από τα υπόλοιπα μέλη και αν ασφαλώς ζητά από αυτά ειλικρινή διάλογο και ανοιχτή συζήτηση.

Τι δεν κατάλαβες όταν σου είπα ξανά και ξανά ίοτι μπροεί ο άνθρωπος που θέτει το θέμα να μην έχει χρόνο να κάνει αυτή τη δουλειά έστω και αν θέλει; Θα του στερήσεις τη δυνατότητα να βρει ανθρώπους που θα μπορούσαν να την κάνουν και να συζητήσουν το θέμα με όσα στοιχεία δίνει; Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα για το φόρουμ; Δεν υποχρέωσα κανέναν να απαντήσει ή να συμμετέχει.

quote:

4) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης μιας ανοιχτής συζήτησης είναι και συντονιστής της, όταν φυσικά υπάρξει συμμετοχή κάποιων μελών σ' αυτήν. Συντονίζει δηλ. το θέμα του, δεν το αφήνει να πλατιάσει (όσο φυσικά του είναι αυτό δυνατόν), δεν κάνει ο ίδιος άσχετα σχόλια ή αντι-δεοντολογικές παρεμβάσεις, δεν εκτρέπει την συζήτηση, δεν ειρωνεύεται κτλ. ιδιαίτερα δε, όταν ο ίδιος επικαλείται λογοτεχνικές ικανότητες υπό οποιαδήποτε έννοια, πράγμα που σημαίνει πως γνωρίζει τους βασικούς κανόνες με τους οποίους γίνεται η κατανόηση του γραπτού λόγου από τον κοινό αναγνώστη. Κι αυτό φυσικά, στο προαναφερθέν πλαίσιο.

Δεν επικαλέστηκα λογοτεχνικές ικανότητες υπό στενή αλλά υπό ευρεία έννοια. Συνεπώς δεν μπορώ να απολογηθώ για κάτι τέτοιο που είναι κτήμα χιλιάδων ανθρώπων. Δεν εξέτρεψα εγώ τη συζήτηση αλλά εσείς και δεν άρχισα να ειρωνεύομαι εγώ κανέναν αλλά εσείς χωρίς να προκληθείτε από εμένα. Και με προσβάλατε χωρίς να προκληθείτε.

quote:

5) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης πρέπει να είναι ανεκτικός προς τους συνομιλητές και τους συμμετέχοντες στο θέμα του, ως προς το ενδεχόμενο αυτοί να μην κατανοούν με την πρώτη ανάγνωση ορισμένα πράγματα που ο ίδιος λέει. Θα πρέπει λοιπόν να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφής, ανοιχτός και πρόθυμος στις ενδεχόμενες ερωτήσεις τους, να διευκρινίζει πιθανές ασάφειες του λόγου του και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να λαμβάνει τον δικό του τρόπο σκέψης όμοιο με τον τρόπο σκέψης των αναγνωστών του. Και πάλι, στο προαναφερθέν πλαίσιο.

Ήμουν υπερ το δέον ανεκτικός σε συμπεριφορές που ήθελαν και θέλουν να με πλήξουν προσωπικά και διατεθειμένος να απαντ΄σηω και απάντησα σε κάθε τε΄τοιο ερώτημα που αφορά την μη κατανόηση κάποιων σημείων.

quote:

6) Αυτονόητο είναι επίσης, πως σε οποιοδήποτε θέμα μπορεί να υπάρξουν και κάποια σχόλια ιδιαίτερης εκφραστικής μορφής (π.χ ειρωνικά, προσωπικής φύσεως ή εντόνου ύφους), εξ' αιτίας της ποικιλομορφίας του αναγνωστικού κοινού. O θεματοθέτης λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του, να είναι ευγενικός, να μην οξύνει το κλίμα της συζήτησης αλλά αντιθέτως να είναι κατευναστικός και συνεργάσιμος.

Οχι αυτό δεν είναι καθόλου αυτονόητο!!! Η ειρωενία είναι όπλο εκέινων οπυ δεν καταλαβαίνουν κάτι και το πολεμούν από φόβο, το φόβο του αγνώστου, είτε εκείνων που θέλουν να δείξουν κάτι έμμεσα για να μην προσβάλλουν ευθέως κάποιους. Διατηρησα την ψυχριαμ'ια μοπυ παρά τις επιθέσεις σε μεγάλο βαθμό αλλά αυτό δε σημαίνει όπτι είναι φυσικολογικό να ειρωνεύεται κανείς κάτι πριν ακόμη το μελετήσει (όπως έλεγες και πιο πάνω ότι δεν καταλαβαίνουν κάποιοι αμέσως τι λεω). Αυτό δεν είναι λογικό όταν συμβαίνει. Δείχνει έλεγχο από τις παρορμήσεις και όχι από τη λογική.

quote:

7) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης έχει το δικαίωμα να μην απαντήσει σε κάποιον που ο ίδιος θεωρεί πως δεν πρέπει να το κάνει.

Αυτό είπα και εγώ και κατακρίθηκα. Φυσικά συμφωνώ σε αυτό. Στην επρίτπ0ωσή μου είπα και τους λόγους γιατί δεν απαντώ και οι οποίοι ήταν οι προσβολές.

quote:

8) Αυτονόητο είναι πως ο θεματοθέτης αλλά και κάθε μέλος που εγγράφεται στο forum, καταθέτει τις απόψεις του και συμμετέχει οικειοθελώς.

Αυτό και αν εννοείται.

quote:

9) Αυτονόητο επίσης είναι πως ο θεματοθέτης αλλά και κάθε μέλος, από την στιγμή που συμμετέχει ανώνυμα και με ψευδώνυμο χωρίς να έχει δώσει τα πραγματικά του στοιχεία ή να έχει δηλώσει με οποιοδήποτε τρόπο μια ιδιότητα ή ένα επάγγελμα που να τον καθιστά ειδικό επί ορισμένου ή ορισμένων θεμάτων, να μην θεωρείται και να μην αντιμετωπίζεται έτσι από τους αναγνώστες ή τους συνομιλητές του.

Σωστά αλλά και αυτονόητο να μην του αποδίδουν ονομάτα και επ0ίθετα πραγματικά ή φανταστικά.

quote:

Όλα αυτά τα ενδεικτικώς αλλά όχι περιοριστικώς προαναφερθέντα αγαπητέ Λουκά (παπάρα, πεταμένε, πυροβολημένε και σαλιάρη),
[quote]
Οι χαρακτηρισμοί αυτοί δείχνουν το ποιον σου ...

[quote]
... είναι λοιπόν πράγματα αυτονόητα για κάποιον που ανοίγει ένα θέμα προς συζήτηση ή ενδεχομένως και προς διερεύνηση και που ταυτόχρονα επιθυμεί ο ίδιος να έχει μια ειλικρινή και τίμια συμμετοχή.

Να δούμε αν τα τηρείς στο επόμενο post που βλέπω ότι τα καταπατάς ήδη από ετούτο εδώ ακόμη με τυς ανωτέρω χαρακτηρισμούς!!! Θεωρείς ότι είναι ένδειξη σοβαρότητας τέτοιοι χαρακτηρισμοί όπως οι ανωτέρω; Απάντησε μόνος σου και ας απαντήσει καθ΄πενας που σε διαβάζει και διαβάζει και τη δική μου απάντηση.

kangaroΜέλος
25/06/2019, 09:34:01
Συνεχίζεις το ίδιο βιολάκι ... Συνέχισε ... κανένα πρόβλημα από μεριάς μου ....

25/06/2019, 09:42:40
quote:

quote:
Ξεκινάς από την πρώτη γραμμή με τριπλή προσβολή αποκαλώντας με "παπάρα","πεταμένε","πυροβολημένε","σαλιάρη" τη στιγμή που υποτίθεται ότι αποδέχεσαι την πρόσκληση του Αιθεροβάμονα για νέα αρχή. Αυτό δεν είναι δυναμιτισμός του όποιου καλού κλίματος πάει να δημιουργηθεί; Απευθύνεις σε εμένα πολλά πράγματα που δεν έχω σχέση ή δεν είναι αυτονόητα και ξεχνάς επιλεκτικά να αναφερθείς στις απρόκλητες προσβολές άλλων μελών. Υπάρχει και Θεός να ξέρεις... και δεν νομίζω ότι του αρέσει η αδικία που κάνεις.
Το να μην είναι ικανός κάποιος ως θεματοθέτης δεν είναι λόγος για να τον βρίζει ο κάθε άλλος όπως κάνεις και εσύ. Το να έχει ψυχολογικά προβλήματα πάλι δεν είναι λόγος να τον βρίζει και μάλιστα είναι και εγκληματικό να παίζει κανείς με τα νεύρα ενός τέτοιου ανθρώπου. Και όμως τα έχετε πει και κάνει όλα αυτά.

Εντάξει, θα σε αποκαλέσω λοιπόν "κ. ******** ********".

Με ποιο δικαίωμα μου αποδίδεις ονόματα και επίθετα τα οποία δεν έχω; ΑΥΤΟ δεν είναι κατάφορη παραβίαση των κανονισμών του φόρουμ; Διαχειριστές δεν υπάρχουν εδώ πέρα; Μου αποδίδεις ονοματεπώνυμο χωρίς να λες και γιατί το κάνεις. Έχεις κάποιο λόγο ή πρόβλημα με αυτόν ή απλά ψύχωση με το συγκεκριμένο άτομο; Ή φοβάσαι κάτι;
Το κείμενο σου δείχνει άλλο στυλ γραφής και μοιάζει σαν να γράφει ο περονόσπορος καισ αν να θέλεις πάσει θυσία να το πλήξεις.

quote:

Ικανοποημένος ; Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από τα παραπάνω & τι ακριβώς δεν είναι αυτονόητο ;

Η απόδοοση ονοματεπωνύμου σε εμένα τη στιγμη που δεν αποδέχθηκα κάτι τέτοιο ούτε έκανα κάτι τέτοιο σε κανέναν. Εσύ γιατί το κάνεις; Τι προσπαθείς να πετύχεις; Τι σου έχει ή σας έχει κάνει το συγκεκριμένο άτομο; Θέλετε να τον βρω και να του δείξω ότι τον αναφέρετε χωρίς να το ξέρει; Μπορώ να το κάνω γιατί έχω τα μέσα. Και νομίζω ότι δε θα σας αρέσει καθόλου αν συμβεί αυτό.

kangaroΜέλος
25/06/2019, 09:47:35
quote:
Θέλετε να τον βρω και να του δείξω ότι τον αναφέρετε χωρίς να το ξέρει; Μπορώ να το κάνω γιατί έχω τα μέσα. Και νομίζω ότι δε θα σας αρέσει καθόλου αν συμβεί αυτό.

Πρέπει να ξέρεις πως ο κ. ******** ****** μας είναι πολύ αγαπητός. Τον λατρεύουμε.

Edited by - kangaro on 25/06/2019 09:48:52

25/06/2019, 09:58:54
quote:

Δεν σε πρόσβαλε κανένας μας!

Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει προσβολή ή δεν παρακολουθείς τις συζητήσεις ή ψεύδεσαι.

quote:

Αντιθέτως, τα μέλη (κι εγώ μαζί τους) αναρωτηθήκαμε ποιες είναι οι απόψεις σου τις οποίες πεισματικά δεν έλεγες με το "αιτιολογικό" ότι πρέπει να σου απευθύνουμε p.m για να τις μάθουμε. Επίσης μας είπες πως για να μάθει κάποιος τις απόψεις σου, θα πρέπει να έχει ζήσει μαζί σου και να σε γνωρίσει καλά.

Συγχέεις λεγόμενα σε διαφορετικές περιστάσεις και με διαφορετικά συμφραζόμενα, σκόπιμα ή από αδυναμία διαχωρισμού των εννοιών.

quote:

Δεν το ξέραμε αγαπητέ ότι για να συζητήσουμε με κάποιον σε ένα ανοιχτό forum διαλόγου, θα πρέπει πρώτα να τον "πιάσουμε γκόμενο"!, συγνώμη κιόλας δηλ. Αναρωτηθήκαμε επίσης, γιατί δεν παραθέτεις πηγές για τα όσα ισχυρίζεσαι ενώ εσύ μας ειρωνευόσουν διαρκώς. Αυτά τα "πες την Κικίτσα, την Κλεοπάτρα ή την Κίρκη" να πας να τα πεις αλλού κ. Κατέρη, όχι εδώ.

Επαναλαμβάνεις την παραβατικότητα συμπεριφοράς με την απόδοση επωνύμου σε εμέναα. Δε θα σου βγει σε καλό. Έχεις ακούσει για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και τις ποινές που προβλέπει; Να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά γιατί θα ειδοποιήσω και τον κάτοχο του επωνύμου αν τον βρω. Υπάρχουν αρκετοί συνώνυμου όπως βλέπω αλλά θα βρω ποιος είναι να είσαι σίγουρος.

quote:

Πάνε στην Δράμα να τα πεις, σε κανέναν μπάρμαν το βράδυ, όταν θα πίνεις το ποτάκι σου. Σε περιμένουν άλλωστε όλοι (αστυνομικές & εισαγγελικές αρχές) εκεί με ανοιχτές αγκάλες.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από τα παραπάνω κ. Κατέρη ;

Δηλαδή προσβάλλεις ένα πρόσωπο εν αγνοία του γράφοντας ότι έχει εκκρεμότητες με την αστυνομία; Αυτό λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου. Ξέρεις τις ποινές ή είσαι τόσο πανικόβλήτος που δεν τις σκέφτεσαι; Καλά τι έχεις κάνει και τον φοβάσαι τόσο πολύ; Άνθρωπο σκότωσες ή μήπως τον "αυτοκτόνησες" στην Αγγλία ή στην Ελλάδα όπως μου είπε ένα πουλάκι ότι συνέβη με κάποια μέλη του εσωτέρικα; Προσπαθείς να με συνδέσεις με αυτόν και επίσης να το απαξιώσεις το πρόσωπο αυτό στα μάτια των άλλων μελών, όπως ήδη θα έχεις κάνει φαντάζομαι και στο παρελθόν για να καλύψεις δικές σου πράξεις. Τώρα όμως θα το μάθει!!! Λαγός τη φτέρη εκούναγε, κακό του κεφαλιού του!!!

25/06/2019, 10:03:01
quote:
Άνθρωπο σκότωσες ή μήπως τον "αυτοκτόνησες" στην Αγγλία ή στην Ελλάδα όπως μου είπε ένα πουλάκι ότι συνέβη με κάποια μέλη του εσωτέρικα;

Ωχχχ ζιπ μας κατάλαβε. Η μπλέ φάλαινα που παίζουμε εδώ κάηκε. Καιρός να την κάνουμε για άλλα φόρουμ...

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)

PeronosporosΜέλος
25/06/2019, 10:24:05

quote:
Αν μου δείξεις ποιο ήταν το σημείο που σε προσέβαλα απρόκλητα να σου ζητήσω συγνώμη. Αλλά δεν υπάρχει τέτοιο και γιαυτό δεν μπορείς να βρεις αλλά μόνο δείχνεις την κακία του εαυτού σου συκοφαντώντας με συνεχώς και προσβάλλοντας με συνέχεια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς πχ σάπιος κλπ. Συνέχισε. Εσύ χάνεις γιατί δείχνεις την ποιότητα της ψυχής σου.

Θα στο δείξω και εννοείται ότι περιμένω κάτι πολύ περισσότερο από μια απολογία!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=4&TOPIC_ID=12434
quote:
Παπάρια μάντολες! Δεν υπάρχει συλλοσ=γιστικό σφάλμα στο να ζητάς να αποδεχτεί ότι δεν υπάρχει κάτι. Μπορεί εξ ίσου να αποδείξει ότι υπάρχει ή ότι δεν υπάρχει κάτι. Δεν είναι εξ αρχής σφάλμα κάτι τέτοιο, Σφάλμα θα ήταν να ισχυριστεί κάποιος ότι υπάρχει το αντίθετο το -Χ επειδή δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη του Χ. Σε μερικές περιπτώσεις δηλάδη όταν τα ενδεχόμενα είναι συμπληρωματικά συμβαίνει ή το ένα ή το άλλο και θα υπάρχει ένα από τα δύο. Η μη αποδειξη κάποιου δεν ξεκαθαρίζει τι από τα δύο συμβαίνει αλλά είναι βέβαιο ότι συμβαίνει ένα από τα δύο. Στην επρίτπωση μας δεν τίθεται θέμα συλλογιστικού σφάλματος διότι δεν ισχυρίστηκα τίποτε.
Εσύ ισχυρίστηκες. Ότι δεν υπάρχουν κείμενα σχετικά. προφανώς είσαι το ίδιο άτομο με τον kangaro γιατί ακολουθείς την ίδια τακτική.

quote:
Αναφέρεται πάνω από 5 φορές, αλλά εσύ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτά. Δε σου κάνουν καλό.

Για τα απρόκλητα παραπάνω σχόλια τί έχεις να πείς;
Για αυτό είσαι καμμένο χαρτί για μένα. Δεν σε πρόσβαλλα πουθενά με την ανάρτησή μου, εσύ ξεκίνησες το παιχνίδι των προσβολών και φυσικά δεν έχεις κανένα δικαιώμα να μου πείς πότε θα σταματήσω. Γκέγκε;

Περιμένω την απολογία σου και όχι μόνο!

kangaroΜέλος
25/06/2019, 10:28:06
quote:
Τώρα όμως θα το μάθει!!!

Το θέατρο του παραλόγου ο τύπος, ε ;

Edited by - kangaro on 25/06/2019 10:29:59

25/06/2019, 10:48:38
quote:

quote:
Τώρα όμως θα το μάθει!!!

Το θέατρο του παραλόγου ο τύπος, ε ;

Edited by - kangaro on 25/06/2019 10:29:59

Όσο και το να γραφουν δύο ή περισσότερα άτομα από τον ίδιο λογαριασμό και όσο παράλογο να συσχετίζεις ένα άτομο χωρίς κανένα στοχείο με κάποιον που έγραφε πριν χρόνια στο Εσωτέρικα. Αναρωτιέμαι τι είναι πιο παράλογο από αυτά;

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 25/06/2019 10:51:30

PeronosporosΜέλος
25/06/2019, 11:01:34
quote:

quote:

Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει προσβολή ή δεν παρακολουθείς τις συζητήσεις ή ψεύδεσαι.

Και εσύ σοβαρά προβλήματα κατανόησης. Ακόμα περιμένω την συγνώμη σου που υποσχέθηκες!

quote:
Δηλαδή προσβάλλεις ένα πρόσωπο εν αγνοία του γράφοντας ότι έχει εκκρεμότητες με την αστυνομία; Αυτό λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου. Ξέρεις τις ποινές ή είσαι τόσο πανικόβλήτος που δεν τις σκέφτεσαι; Καλά τι έχεις κάνει και τον φοβάσαι τόσο πολύ; Άνθρωπο σκότωσες ή μήπως τον "αυτοκτόνησες" στην Αγγλία ή στην Ελλάδα όπως μου είπε ένα πουλάκι ότι συνέβη με κάποια μέλη του εσωτέρικα; Προσπαθείς να με συνδέσεις με αυτόν και επίσης να το απαξιώσεις το πρόσωπο αυτό στα μάτια των άλλων μελών, όπως ήδη θα έχεις κάνει φαντάζομαι και στο παρελθόν για να καλύψεις δικές σου πράξεις. Τώρα όμως θα το μάθει!!! Λαγός τη φτέρη εκούναγε, κακό του κεφαλιού του!!!

Και εσένα πως σε αφορά το γεγονός; Ξέρεις αν το πρόσωπο είναι πραγματικό ή όχι; Το συγκεκριμένο άτομο μόνο έχει έννομο συμφέρον να κάνει μήνυση.
Και φυσικά αυτές οι απειλές είναι χωρίς αντίκρυσμα γιατί θα πρέπει να καταγγείλει ο ενδιαφερόμενος τον κανγκουρώ. Καλή τύχη φίλε!

Edited by - Peronosporos on 25/06/2019 11:02:06

25/06/2019, 12:13:53
quote:

quote:

quote:

Και εσύ σοβαρά προβλήματα κατανόησης. Ακόμα περιμένω την συγνώμη σου που υποσχέθηκες!

quote:

Και εσένα πως σε αφορά το γεγονός; Ξέρεις αν το πρόσωπο είναι πραγματικό ή όχι; Το συγκεκριμένο άτομο μόνο έχει έννομο συμφέρον να κάνει μήνυση.
Και φυσικά αυτές οι απειλές είναι χωρίς αντίκρυσμα γιατί θα πρέπει να καταγγείλει ο ενδιαφερόμενος τον κανγκουρώ. Καλή τύχη φίλε!

Τον καγκουρώ που ήσουν εσύ εννοείς.
Τον εντόπισα και θα ενημερωθεί αυθημερόν.

PeronosporosΜέλος
25/06/2019, 13:04:23
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Τον εντόπισα και θα ενημερωθεί αυθημερόν.

Εγώ δεν εχω καμία σχέση με τον κανγκουρώ. Οι καφέδες και τα ταρώ δεν στο είπαν;
Περιμένω την απολογία σου μην ξεχνιόμαστε ε;

kangaroΜέλος
25/06/2019, 14:02:48
quote:

Δεν έχω καμία σχέση με το μέλος Peronosporos.

Ειλικρινά, είσαι ο πιο άρρωστος άνθρωπος που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια εδώ μέσα. Σε λυπάμαι φίλε ... ειλικρινά.

AitheroVamon, συγνώμη, δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί του.

Edited by - kangaro on 25/06/2019 14:06:01

25/06/2019, 14:22:59
quote:
δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί του.

Ούτε εγω άλλο με εσένα zip και το ξέρεις.
Σου εχω δώσει τόσες ευκαιρίες και το μόνο που κάνεις είναι να επιβεβαιώνεις όλους αυτούς που αντιδρούσαν με την επανεμφάνιση σου και ήμουν ο μόνος που διαφώνησα

kangaroΜέλος
25/06/2019, 14:24:45
Έχεις p.m.

kangaroΜέλος
25/06/2019, 14:29:31
quote:
Σου εχω δώσει τόσες ευκαιρίες και το μόνο που κάνεις είναι να επιβεβαιώνεις όλους αυτούς που αντιδρούσαν με την επανεμφάνιση σου και ήμουν ο μόνος που διαφώνησα

Έχεις δίκιο. Πάσο ...

25/06/2019, 21:24:48
quote:

quote:
δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί του.

Ούτε εγω άλλο με εσένα zip και το ξέρεις.
Σου εχω δώσει τόσες ευκαιρίες και το μόνο που κάνεις είναι lll να επιβεβαιώνεις όλους αυτούς που αντιδρούσαν με την επανεμφάνιση σου και ήμουν ο μόνος που διαφώνησα

Ευχαριστώ Αιθεροβάμων για την παρέμβασή σου. Φαίνεται πως μπορώ να ελπίζω στη διαχείριση η οποία τηρεί τους κανόνες. Το zip είναι παλαιό μέλος; Είναι το νυν kangaro;;; Δες την πιθανότητα να εναλλάσσονται στους λογαριασμούς. Μερικές φορές διαβάζεις το Χ και το κείμενο είναι σαν του Ψ ακόμη και στα ορθογραφικά λάθη.

Οπότε μπορεί να μην είναι ένα άτομο πίσω από κάθε λογαριασμό.
Να επανέλθει το θέμα στην ομαλή ροή του για όσους ενδιαφέρονται;