- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Προς βοήθεια των υπολοίπων:Υπάρχει θεραπεία;
Δύο συνήθη αντι-γριπικά φάρμακα φαίνεται να είναι αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των μέχρι τώρα περιστατικών, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές. Επειδή όμως ο ιός μπορεί να αναπτύξει αντίσταση, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για πόσο καιρό τα φάρμακα αυτά θα είναι αποτελεσματικά. Είναι εξάλλου ακόμα αβέβαιο κατά πόσο μπορεί να είναι αποτελεσματικά τα αντι-γριπικά εμβόλια κατά του νέου στελέχους, το οποίο είναι γενετικά διαφορετικό από άλλα στελέχη γρίπης. Από την άλλη, δεν υπάρχουν αποθέματα εμβολίων για το νέο ιό. Αμερικανοί επιστήμονες ήδη ετοιμάζουν ένα νέο εμβόλιο, όμως θα πάρει χρόνο για να τελειοποιηθεί και για να παραχθεί σε αρκετές ποσότητες από τις φαρμακευτικές εταιρίες, ώστε να καλύψει την τεράστια παγκόσμια ζήτηση - αν χρειαστεί. Αν πάντως ο ιός εμφανίσει διαδοχικά κύματα έξαρσης και υποχώρησης, όπως σε προηγούμενες περιπτώσεις, τότε θα υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας.
πηγη:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1008067&lngDtrID=252http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
4 μήνες μέχρι να ετοιμαστεί και δεν ξέρουμε πόσο μέχρι να φτιαχτούν αρκετές ποσότητες για όλο τον Κόσμο.
Σήμερα το βράδυ ο βαθμός επιφυλακής επιδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ανέβηκε από το 3 που ήταν στο 4.
The current WHO phase of pandemic alert is 4.
Είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσουμε τα νέα περιστατικά σε όλο τον κόσμο, καθώς κάποια επιβεβαιώνονται και κάποια βγαίνουν καθαρά.
Σύμφωνα με τα τελευταία νέα εξετάζονται περιστατικά στην Ρωσία, το Βέλγιο, την Ιρλανδία, την Δανία, την Σουηδία (νομίζω ότι αυτά βγήκαν καθαρά), την Ελβετία, την Αργεντινή, την Ταιβάν, κάτι ακούστηκε και για την Κολομβία και την Βραζιλία.
Αλλος ένας χάρτης (αλλά δεν ξέρω πόσο ακριβής) είναι εδώ
http://www.idemc.org/
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 28/04/2009 01:27:23
Edited by - Ostria on 28/04/2009 01:33:06
Κάτι απόλυτα φυσιολογικό για ένα νέο ιό...
Όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρές και γελοιότητες από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια και τους πιθήκους τηλεθεατές...
Στην Ελλάδα με το καλό δεν θα πεθάνει κανένας - άντε να έχουμε 1 με 2 νεκρούς...
Έχουμε όμως πάνω από 200 νεκρούς το χρόνο από τα ναρκωτικά - αλλά τα δημοσιογραφικά σκουπίδια (και εσείς οι ανησυχούντες), το ξεχνάτε...
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που πλησιάζει τα όρια της ψυχασθένειας - τα πρόβατα σταμάτησαν να τρώνε χοιρινό κρέας!!!
Η απόλυτη ξεφτίλα και αηδία για το ανθρώπινο είδος και το μυαλό που κουβαλάει...
Μία απλή γρίπη που μεταδίδεται από τον αέρα και τα βάζουν με το χοιρινό κρέας...
Όσο για το εμβόλιο - δεν χρειάζεται τόσο πολύ.
Δεν είναι και τόσο διαφορετικός ο ιός για να μην μπορούμε να τον σταματήσουμε με τα αντιβιοτικά που έχουμε: ακόμα και τα πρώτης γενιάς μπορούν να το κάνουν αυτό - όπως η απλή πενικιλίνη...
Όσο για τις γελοιότητες του τύπου "δεν με εξέτασαν στα αεροδρόμια": δεν μου λέτε ρε παίδες, εξετάζουν τον κάθε λαθρομετανάστη που έρχεται στην Ελλάδα και φέρνει μαζί του από νέα στελέχη φυματίωσης, νέους ιούς που δεν είχαμε στην Ελλάδα ή νέους τύπους του ιού του AIDS;
Τότε τι γελοιότητες είναι αυτές;;;
Ξυπνάτε ρε...
Σας κοροϊδεύουν ασύστολα τα δημοσιογραφικά σκουπίδια και εσείς τα καταπίνεται σαν να ήταν καραμέλες...
quote:
Έχουμε όμως πάνω από 200 νεκρούς το χρόνο από τα ναρκωτικά - αλλά τα δημοσιογραφικά σκουπίδια (και εσείς οι ανησυχούντες), το ξεχνάτε...
Εντελώς ασχετο το ένα με το άλλο το συγκεκριμένο Topic αναφέρεται στον ιο
Που κολλάει τωρα αυτό με τα ναρκωτικά δεν το καταλαβαίνω .
Αμα το πάμε ετσι να πουμε και για τα τροχαια που έχουμε πάνω από 1000 θύματα το χρονο
Δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω γι αυτά τα θέματα αλλα σε συγκεκριμένο Topic
Που θα αφορά το κάθε θέμα ξεχωριστά.
Εκεί να δείτε πανδημία σε λίγα χρόνια.....
Edited by - KERRY KING on 28/04/2009 11:35:36
Μπαίνει ,βγαίνει οποιος θέλει στη χωρα μαζί με τις αρρώστιες που κουβαλαει .
Οι 12 πίθηκοι πλακα πλακα μοιάζει το σενάριο με τουσ Φόβουσ για πιθανή πανδημία
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει ότι και στην ταινία το καλο
Της υπόθεσης βεβαία είναι ότι δεν φαίνεται αυτός ο ιός τόσο ισχυρός καθώς η θνησιμότητα σχετικά δεν είναι πολύ μεγάλη στο Μέξικο αρρωστήσει περίπου
2000 άτομα και εχουν πεθάνει 152 .
Οι αρμόδιες αρχές επισημαίνουν πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία αφού τα δείγματα δεν ήταν του μεταλλαγμένου στελέχους του ιού που προκάλεσε την επιδημία στο Μεξικό.
Κιβώτιο που περιείχε δείγματα ιού της γρίπης των χοίρων και μεταφερόταν με ελβετικό τρένο από τη Ζυρίχη εξερράγη, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Το κιβώτιο ήταν γεμάτο με ξηρό πάγο και περιείχε δείγματα του ιού Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων. Προοριζόταν για το Εθνικό Κέντρο κατά της Γρίπης στη Γενεύη και εξερράγη το βράδυ της Δευτέρας.
Τα δείγματα, όπως προκύπτει από τις πρώτες έρευνες, εξερράγησαν όταν ο ξηρός πάγος έλιωσε εξαιτίας της αύξησης της πίεσης μέσα στο κιβώτιο. Όπως φαίνεται οι αρμόδιοι είχαν τοποθετήσει με λάθος τρόπο τον πάγο. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά από την έκρηξη, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Οι αρμόδιες αρχές επισημαίνουν πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία αφού τα δείγματα δεν ήταν του μεταλλαγμένου στελέχους του ιού που προκάλεσε την επιδημία στο Μεξικό.
Το τρένο ακινητοποιήθηκε για αρκετές ώρες και οι 61 επιβάτες του εξετάστηκαν από ειδικούς για να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μόλυνσης, υπογράμμισε η αστυνομία.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΗΓΗ http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_28/04/2009_276970
quote:
Εντελώς ασχετο το ένα με το άλλο
Δεν είναι εντελώς άσχετα OPEN, μιλάμε για νεκρούς...
Οι νεκροί δεν έχει σχέση από τι πέθαναν - έχουν σχέση όμως με το πως τους συμπεριφέρονται οι δημοσιογράφοι για να κερδίσουν τα φράγκα - σόρρυ ευρώ...
Δείτε κάτι άλλο πολύ πιο ενδιαφέρων:
http://www.impactlab.com/2009/04/27/7-worst-pandemics-in-history/
Για μερικούς χιλιάδες νεκρούς από ένα ίο, που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τον καταπολεμήσουμε και μόνο η γελοιότητα των δημοσιογράφων τον κάνει ανίκητο και τρομερό (και φυσικά η άγνοια των προβάτων), θα μιλάμε τώρα;
quote:
Δεν είναι εντελώς άσχετα OPEN, μιλάμε για νεκρούς...
Οι νεκροί δεν έχει σχέση από τι πέθαναν - έχουν σχέση όμως με το πως τους συμπεριφέρονται οι δημοσιογράφοι για να κερδίσουν τα φράγκα - σόρρυ ευρώ...
Οι νεκροί είναι νεκροί αλλα άλλο είναι να τρέχει ο άλλος με 200 χλμ νομίζοντας
Ότι είναι ο Σουμαχερ να πάει να στουκαρει και να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα μετά
Και άλλο στα καλά καθούμενα να κολλήσει ο άλλος την γρίπη και να τα κακαρώσει .
Τώρα για τους δημοσιογράφους είναι γνωστό ότι ψοφάνε για τέτοια θέματα αλλα
Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει όμως δικαιολογημένη ανησυχία καθώς η ΠΟΥ έχει δώσει βαθμό 4 στο συναγερμό για τον ιο.
quote:
Δείτε κάτι άλλο πολύ πιο ενδιαφέρων:
http://www.impactlab.com/2009/04/27/7-worst-pandemics-in-history/
Για μερικούς χιλιάδες νεκρούς από ένα ίο, που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τον καταπολεμήσουμε και μόνο η γελοιότητα των δημοσιογράφων τον κάνει ανίκητο και τρομερό (και φυσικά η άγνοια των προβάτων), θα μιλάμε τώρα;
Κοιτά να δεις ακόμα άλλος ενας λόγος του να παίρνουμε μετρα είναι η ιστορία
Των πανδημιών γνωρίζοντας το τι μπορεί να προκαλέσει μια πανδημία επιβάλλεται
Να παρθούν τα κατάλληλα μετρα είπα παραπάνω ότι ευτυχώς φαίνεται ότι δεν έχει μεγάλη θνησιμότητα αλλα αν κούφια η ωρα εξελιχτεί σε πανδημία και υποστεί κάποια
Μετάλλαξη μπορεί να μεγαλώσει το ποσοστό θνησιμότητας .
Γι αυτό καλα κάνουν και παίρνουν μέτρα και η ενημέρωση καλο κάνει ώστε να προσέχουν
Οι πολίτες περισσότερο έτσι ώστε να μην έχουμε εξάπλωση του ιου και να λήξει
Η ιστορία οσο το δυνατόν συντομότερα .
Ουτε πανικός χρειάζεται ουτε εφησυχασμός προσέχουμε για να έχουμε .
Τον προβληματισμό μου τον αναφέρω στο πρώτο μήνυμα, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει κάνε τον κόπο να το ξαναδιαβάσεις και θα καταλάβεις αμέσως ποιος είναι
Δεν παρεξηγώ κανέναν φίλε μου..
Ευχαριστώ…
quote:
ThePriest ...Mporei na me thewrisete allazona alla par'ol'auta tha ekfrasw tin apopsi mou gia tin pleiopsifia twn thematwn tou forum...Thewrw oti ola auta peri epsilon , katagwgis ellinwn, siwnistwn ktl den einai tipota parapanw para anoisies. Einai i ekfrasi tis fantasias kapoiwn anthrwpwn twn opoiwn i apotyxia - sinithws - tis koinwnikis tous zwis, tous odigei sto na katafeugoun se themata opws ta proanaferthenta pou thewroun oti tous kanoun na ksehwrizoun.
Mporw na apodeiksw oti oi apopseis pou ekfrazontai einai toulaxiston astiriktes kai malista prokalw opoiondipote na mou apodeiksei to antitheto me epixeirimata....
OLA AYTA TA LEW GIATI PREPEI NA STAMATISOUNME OLOI NA ASXOLOYMASTE ME PRAGMATA POY TO MONO POU KANOYN EINAI NA MAS DIXAZOYN
H SKEPSI MAS PREPEI NA ANALWNETAI STIS PRAGMATIKES ANAGES MAS
πολυ ωραιο θεμα ανοιξες φιλε πατερα.
συμφωνω μαζι σου, για καποιους ανθρωπους οντως ειναι πιο σοφρον να αναλωνονται στις πραγματικες τους αναγκες -αντι για παραδειγμα να διαβαζουν και να γραφουν σε αυτο το χωρο.
μια ερωτηση εχω μονο να σου κανω!
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΜΟ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ?
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΦΙΛΕ ThePriest ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ
ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΠΛΑ, ΚΑΘΑΡΑ.
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΙΛΑΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ .....
ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΑ.
ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ...
ΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ?????
ΕΜΑΣ ??????
ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ?????
ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ??????
ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ??????
ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ???????
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
η ερωτηση σου ειναι ευστοχη με την πρωτη ματια
και αρκετα καυστικη ταυτοχρονα
Ωστοσο αν εκανες τον κοπο να προσπαθεισεις να ξαναδιαβασεις το μυνημα μου (με τους λατινικους χαρακτιρες) δε θα μου εκανες αυτη την ερωτηση
Αν σε ενοχλει ο τροπος που γραφω ζητω συγγνωμη
Αν περιμενεις να σου πω για τις δικες μου αναγκες θα σε στενοχωρησω
Δεν θα εγραφα εδω αν δεν υπηρχε λογος να το κανω...
Ευχαριστω
Αν σε ρωτούσα να αναφέρεις εσύ αυτά που θεωρείς σωστά , θα σου έφτανε ένα forum; εμένα όχι. Το τι θεωρώ σωστό και τι όχι θα φανεί μέσα από τα μηνύματα μου αρκεί να τα διαβάζετε χωρίς να νομίζετε ότι έχω κάτι εναντίον σας.
Αν διάβασες τα μηνύματα που έστειλα μέχρι τώρα θα καταλάβαινες μερικά πράγματα
Μιλάω γενικόλογα; Ενώ όλοι οι άλλοι στο forum μιλάνε συγκεκριμένα , χωρίς αοριστίες σωστά; (δεν νομίζω)
Εσένα αν σου πουν κάτι ,οτιδήποτε , θα το δεχθείς χωρίς να το φιλτράρεις;
Γιατί λοιπόν με κατηγορείς που κάνω κριτική , δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα;
Εφ’οσον μάλιστα δεν κάνω κακοπροαίρετη κριτική , αντίθετα κάνω κριτική επί της ουσίας και εποικοδομητική .Αν έχεις παρατηρήσει προσπαθώ να κάνω το συγγραφέα να σκεφτεί και λίγο διαφορετικά , με ερωτήσεις!(τα περί αμβωνος τα θεωρώ κωμικα,οποιος κριτικάρει αυτό που διαβάζει βρίσκεται σε άμβωνα;)
Προκαλώ αυτούς που είτε εσκεμμένα είτε άθελα τους από το φανατισμό τους αποπροσανατολίζουν και διχάζουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να αντιμετωπίσουν προβλήματα της ζωής πολύ σημαντικότερα και αμεσότερα από φιλοσοφικές αναζητήσεις και μεταφυσικές ανησυχίες
Δεν είμαι εναντίον αυτών των αναζητήσεων…δεν υποδεικνύω σε κανένα τι να κάνει , απλά τον ρωτάω αν ξέρει τι κάνει
Δεν είμαι εναντίον σας , απλά λέω ότι όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και ζήτω να καταλάβουν οι αναγνώστες του Forum ποιες είναι οι προτεραιότητες τους…
Ειλικρινά ευχαριστώ…
Με την ευκαιρία, μιας και προκαλούμε όλοι σε αυτό το topic, θα ήθελα να προκαλέσω κι εγώ για το θέμα που άνοιξε ο θοθ «Η κότα».
Μπορεί να με θεωρήσετε αλαζόνα, αλλά παρ’ όλ’ αυτά θα εκφράσω την άποψη μου.
Θεωρώ ότι, όσα γράφονται στο θέμα «Η κότα» δεν είναι τίποτε παραπάνω παρα ανοσίες, είναι η έκφραση της φαντασίας κάποιων ανθρώπων των οποίων η αποτυχία συνήθως της κοινωνικής τους ζωής, τους οδηγεί στο να καταφεύγουν σε θέματα όπως « Η κότα» που θεωρούν ότι τους κάνουν να ξεχωρίζουν.
Μπορώ να αποδείξω ότι οι απόψεις που εκφράζονται είναι τουλάχιστον αστήρικτες και μάλιστα προκαλώ οποιωνδήποτε να μου αποδείξει το αντίθετο με επιχειρήματα…
Όλα αυτά τα λέω γιατί πρέπει να σταματήσουμε όλοι να ασχολούμαστε με πράματα που το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να μας διχάσουν.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ κι εγώ μαζί σου είμαι φίλε ThePriest![]()
![]()

ΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ThePriest.
ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΟΙΣΙΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ?????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ .....
ΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ?
ΑΣΚΟΠΟ ????????
ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΡΗΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ'ΕΑΥΤΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?????
ΑΣΚΟΠΟ ???????
ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ?????
ΑΣΚΟΠΟ ???????
ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ??????
ΑΣΚΟΠΟ ???????
ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥ (ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ??????
ΑΣΚΟΠΟ ???????
ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ??????
ΑΣΚΟΠΟ ????????
ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΕΡΙ ΑΜΒΩΝΟΣ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΚΑΘ΄ΕΔΡΑΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ?????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ?????
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.......
Ε ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ...
ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΕΙΝΑΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
και ως γνωστών: "τα ράσσα δεν κάνουν τον παππά" ούτε "ο παππάς τα ράσσα"
THESH.YPOTHIKAN TOSA POLA KAI DIAFORETIKA.DIAVAZW ENA MINIMA KAI LEW
APO MESA MOU...''EDW PREPEI NA PAREMVW'' DIAVAZW ENA ALO KAI SYMVENEI
PALI TO IDIO.XIMARO MOU THIMIZEI.
THA KANW LOIPON MIA ANAKEFALEOSH TOU TH EIDA MEXRI TORA.!
1)O PRIEST DIMIOURGEI ENA TOPIC ME TITLO PROKALW
2)OLOI ME PERIERGIA MPENOUN MESA STO DOMATIO GIA NA DOUN PIOS PROKALEI
KAI SE TI MAS PROKALEI!
3)PROS EKPLIXH OLON TO TOPIC OUSIASTIKA ANAFERETE STHN OMADA E
KAI STO OTI O PRIEST MPOREI NA MAS APODIKSEI OTI OI APOPSEIS MELON
TOU FORUM POU YPOSTIRIZOUN THN OMADA EINAI AVASIMES.
4)META ASXOLOUNTE LIGAKI ME TA GREENGLISH TOU PRIEST AFOU TON PROTA
TON KALOSORIZOUN.
5)APO DO KAI PERA TO XAOS...H MPALA FEYGEI EKTOS GIPEDOU KAI OLOI
THN PSXNOUN.TO THEMA METAMORFONETE AYTOMATOS!XRISTIANISMOS,PERI
ALITHIAS,PISTH,AFORISMOI KATA MELON TOU FORUM,AMFIVOLIES PERI APOTIXI
MENON ANTHROPON,H OUSIA THS METAFISIKHS,TEKTONISMOS,PERI DIXASMOU,
FANATISMOS,METHODOLOGIA APANTISEON KAI KRITIKH TOU POS GRAFOUN KAI
SKEPTONTE MELOI TOU-TON FORUMS............
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECHILL OUT PRIEST!!
KAPOU MOU FENETE OTI MPERDEYTIKES.
EGW PROSOPIKA DEN EXW KAMIA DIATHESH NA SE APOTHARINW NA PARAMINEIS
STO FORUM KAI EIMAI 1000% SIGOUROS OTI KANENAS APO TA SYN-MELOI
EPITHIMEI KATI TETIO.
ALA THA PREPEI NA PROSEXEIS NOMIZW SE PIO FORUM TOPOTHETEIS ENA
TOPIC KAI META NA KATAFEREIS NA VALEIS MIA TAKSH STHN SKEPSH SOU
OSTE O GRAPTOS SOU LOGOS NA EXEI MIA ROH POU NA MAS VOITHA NA KATANOISOUME TOU TI AKRIVOS THELEIS NA MAS PEIS.
DEN NOMIZW POS EINAI TIXEO TO OTI OLOI OSOI SIMETEXOUN STO TOPIC
SOU,PROVLIMATISTIKAN ME TON TROPO POU SINTASEIS THS IDEES SOU
KAI THN TAKTIKH (ELATOMA NA ANAPIDAS APO TO ENA THEMA STO ALO)
EGW SYN-FONW SE ARKETA MAZI SOU,ALA XANEIS TO DIKIO SOU ME TON
TROPO POU TA GRAFEIS. xalara vre sy PRIEST
DEN EINAI KANENAS EDO GIA NA SE FAEI..