- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο15!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
καλη συνεχεια να εχουμε
εδω, για το προηγουμενο
Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο14!!!

Edited by - PREDATOR on 17/04/2011 16:18:17
Συγγνώμη, δεν το είδα και πόσταρα στο προηγούμενο.
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
quote:ΠΛΑΤΩΝΑ εφόσων κανει τόσα πολλά ,
Φίλοι, το iPad δεν το παίρνω για φιγούρα, μα πρώτα απο όλα για τη δουλειά μου. Φυσικά κάνει χίλια δυο πράγματα ακόμα, που πρέπει η CIA φοβάται, παρα ο χρήστης. Για να καταλάβετε, όταν είμαι έξω, μπορώ και ανοίγω το p.c moy, και μου σελνω διάφορα ενγραφα, μπορώ να ανοίξω το σατ να γυρίσω την parabol, να συντονιστή με Νονα κι κε αλλα 1000 καναλια, και να δω ειδήσεις στην Ελλάδα. Μπορω και αναβω την τελεκαμερα, και ελέγχω το γάτο μου αν έκανε ζημιές, αν είχα τρακτέρ σαν την παντυ, είμαι σε θέση να έβαζα τελεκαμερα και να το οδηγούσα απο την Ιταλία.
Μπορω και μπενω σε οποιοδήποτε αρχείο, όπου και να είμαι, μπορω να γνωρίσω οπουδήποτε πλοιο, αεροπλάνο και αεροδρομειο, την κίνηση, αφοιξη η αναχώρηση, να κάνω αγορές η πουλήσεις on line, να διαβάσω οπουδήποτε βιβλίο, να δω οπουδήποτε youtube h φιλμ. Όλα αυτα γίνονται με δυο κλικ, γιατί το iPad είναι απολοτητα. Τέλος αυτο που κάνει τελευταία, θα άφηνε καταπλήξει οποιοδήποτε. Μιλάς με οποιοδήποτε θέλεις στη γλώσσα που γνωρίζεις, γιατί το iPad ακούει, μεταφράζει, και τα λέει στη γλώσσα που θέλεις, και αντίστροφα.Αυτη είναι η προχωρημένη γνωστή όψη της τεχνολογίας, γιατί η άγνωστη, ποιος ξέρει τι ακομα αναμένει....
δεν μου στέλνεις ένα δώρο για να σέ θυμάμαι
Edited by - pandi on 17/04/2011 18:39:36
quote:
Καλώς σε βρήκαμε Πρεντ μου!Συγγνώμη, δεν το είδα και πόσταρα στο προηγούμενο.
απο τη στυιγμη που δεν ειχε κλεισει ακομα, δεν πειραζει ![]()
quote:
Μετα απο πολυ κοπο,φτασαμε στο 15ο μερος!!!
ημασταν σε λογικα "χρονικα" πλαισια....

Αν δεν έχεις οικονομική κρίση, Παρτο.
Έχω να ακουμπησω πληκτρολόγιο και ποντίκι, Πολυ καιρο...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Η φάση είναι πως αν το παραμαθεις, π.χ αν γράφεις πολλα και βαρυεμαι να σε διαβάσω, δεν το αφήνω, σε κάνω copy και πάστ σε Ένα player, και αερινε μου, μιλάς με τη φωνή της Αφροδίτης, υπεροχή φωνη, μου λέει όσα βαρυεμαι να ανάγνωση. Είναι υπέροχο να ακούς άριστο! Τον βαρυομουνα, μα κοματι το κομμάτι, στο τέλος τον άκουσα. Και θα σου πω και κάτι ακόμα. Όσα σου γράφω τώρα....τα λέω ιταλικά, τα μεταφράζει στα ελληνικά, και πολλές φορές....κομπουτερ είναι, κάνει και λαθη...(που αν μπορω τα κάνω εδιτ)
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 17/04/2011 22:16:03
quote:
Όσα σου γράφω τώρα....τα λέω ιταλικά, τα μεταφράζει στα ελληνικά
Απο ορθογραφικό έλεγχο πάντως υστερεί

quote:quote:
Όσα σου γράφω τώρα....τα λέω ιταλικά, τα μεταφράζει στα ελληνικά
Απο ορθογραφικό έλεγχο πάντως υστερείHellas at War
Α μη δίνεις σημασία. Και εγω δεν το κοιτω ποια, μετα τόσα χρόνια...κατάλαβα γιατί ο Σωκράτης δεν έγραψε ποτε του. Και ο Χριστός, μα είναι λεπτο σημείο, να πεις στον άλλο....τη δύναμη που έχει...ο προφωρικος λόγος.
quote:ΠΛΑΤΩΝΑ το οικονομικο λιγο με επιασε
Pandi, αν περισευε Ένα, πολυ ευχαρίστως.Αν δεν έχεις οικονομική κρίση, Παρτο.
Έχω να ακουμπησω πληκτρολόγιο και ποντίκι, Πολυ καιρο...
υστερώ ομως λιγο στην τεχνολογία προσ το παρών
Θα κάνω την κλασσική ερώτηση του άξεστου <βλάχου>:
Μπιφτέκια ψήνει?![]()
![]()
Και Ρώτησέ το αν μπορεί να μεταφράσει:
άδύνατον γάρ ή τόπον ή αριθμόν ή μέτρον φυλαχθήναι
χωρίς του ποιήσαν τος,πάσα γάρ τάξις ποιητή,μόνη δε ή ατοπία
και αμετρία αποίητος...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 17/04/2011 23:08:59
Αν μάθεις και τα κόλπα, jailbreak..γίνεσαι hacker παντυ...ΜΑΘΑΊΝΕΙΣ το τρακτέρ να τα κάνει μόνο του! ![]()
Πέραν του αστείου, είναι ότι πιο απλό και φιλικο υπάρχει,
την γυναίκα μου την ξεχνώ σε autogril, το iPad ποτε!
![]()
Μπιφτεκια, δεν το εψαξα! ![]()
Παντός μετράει πυρετό, γίνεται ζυγαριά, πυξίδα, παίρνει πίεση και χτυπους καρδιάς...μέχρι και τις γειτωνησας τα εσώρουχα ανυχνευει... ![]()
και συμφωνώ με τον ΠΛΑΤΩΝΑ
εχω τόσα Application στο Xperia που μόνο για τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιώ

Βρήκες τις μαλακίες του Μάξιμου?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αιθεροβάμων
Βρήκες τις μαλακίες του Μάξιμου?ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ποιες!
δεν έχουν να μου πουν τίποτα οι προφητείες, ούτε οι Illuminati
Εγω μόνο τον Πιτ Παπαδακο πιστεύω