ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Λαμψη-επεισοδιο 3.456.879 και συνεχιζει...!? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Λαμψη-επεισοδιο 3.456.879 και συνεχιζει...!? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

pixeldream14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
14/08/2005, 16:23:15
Dying_Incubus
quote:
Δεν είπα το αντίθετο, φίλε μου!

ΤΟ ΞΕΡΩ...ΑΠΛΩΣ...ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ.
quote:
Μία αίθουσα γεμάτη με γυναίκες ως επί το πλείστον που αναφωνούσαν όταν έβλεπαν τον Brand Pitt κι εγώ να θέλω να κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο που πήγα κι είδα αυτή την πατάτα...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ POST.

quote:
Θυμάμαι είχα πάει να δώ την Τροία με την πρώην μου.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΗΝ;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ

..

14/08/2005, 16:56:19
quote:

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ POST

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!

quote:
Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΗΝ;

Βρέ, λές να ήταν αυτή η βαθύτερη αιτία???
Θα το ψάξω...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

mariha2912Μέλος
15/08/2005, 04:09:30
Η ΚΑΘΕ ΓΙΑΓΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟ, ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΛΑΜΨΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΙΝ 3-4 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΣΕ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΙΡΙΑΛ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΩΣ.
ΟΧΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ...
15/08/2005, 04:32:46
Φυσικά, δεν αντιλέγω mariha2912!
Κι ούτε εγώ θεωρώ κακό να παντρεύονται ηλικιωμένοι και να πηγαίνουν φιακοπές κτλ.

15/08/2005, 06:23:31
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΚΟ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ...ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΛΑΜΨΗ...ΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΑΥΤΟ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΧΩΡΑΓΕ ΣΕ 500 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

..

15/08/2005, 13:26:47
quote:
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΚΟ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ...ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΛΑΜΨΗ...ΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΑΥΤΟ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΧΩΡΑΓΕ ΣΕ 500 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

Τι εννοείς, φίλτατε?

15/08/2005, 14:57:55
Dying_Incubus
quote:
Τι εννοείς, φίλτατε?

ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΑΤΥΧΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

..

15/08/2005, 16:04:08
Α, μάλιστα!
Τώρα κατάλαβα!
Για τα 500 επεισόδια που αναφέρεις, δύο συμπεράσματα βγάζω...

1) ο Φώσκολος θα έθιγε πολύ καιρό ένα θέμα που αφορά ηλικιωμένους επειδή κατά κόρον απευθύνεται σε ηλικιωμένους και

2) Πολλοί ηλικιωμένοι θα ένιωθαν να εκφράζονται μέσα από αυτή την ιστορία επειδή πολλοί από αυτούς βιώνουν σε μεγάλο βαθμό τη μοναξιά.

ΚολίμπριΝέο Μέλος
17/08/2005, 01:45:20
Ηρεμείστε μαγκες! Η Λάμψη τελείωσε επιτέλους και αρχίζει νέα σειρά με τίτλο "Έρωτας". Ενας γνωστος μου είναι μπουμαν στα γυρίσματα της σειράς! Αυτα...
17/08/2005, 02:51:07
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ;
ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ;
ΩΣΤΕ Η ΛΑΜΨΗ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ.

..

17/08/2005, 07:44:52
Οτι θα αλλάξει όνομα και θα συνεχιστεί το είχα ακούσει κι εγώ.
Δεν ήξερα όμως το όνομα, γνωρίζω μόνο οτι θα προβάλλεται την ίδια ώρα κι οτι θα κρατήσει 2-3 άτομα από το παλιό της cast.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να αλλάξει όνομα και να μην συνεχίσει με αυτό που είχε.

17/08/2005, 20:24:49
΄Ισως ψάχνουν γιά λαμπερότερο τίτλο.
Π.Χ. Απαστράπτοντα μπερδέματα.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

17/08/2005, 22:14:36
Όχι, βρέ Αφροδιτάκι!
Απλά μπορεί να αναστήσουν τον ξάδερφο του φίλου του κουνιάδου του μπατζανάκη της θείας του Γιάγκου Δράκου κι ο Φώσκολος να δώσει συνέχεια και να αναστήσει παλιά μεγαλεία!

poltergeistΜέλος
24/08/2005, 16:43:47
ΑΑΑ τωρα καταλαβα τι σημαινουν τα καλλιγραφικα γραμματακια πανω στο φεγγαρι!!!"ερωτας".Ελεος γιατι αυτος ο ανθρωπος δεν περνει τα μπογαλακια του να την κανει για κανα 5αρι χρονια στα Φιτζι??Του φωσκολου ειναι και η νεα σειρα?