ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
diafestorΝέο Μέλος
18/02/2004, 01:51:10
για την καθε ελευθεριτσα ...
δεν μας ενδιαφερεει κοπελα μου πια σε ταιζει
αλλο ειναι το θεμα μας,ξυπνα λιγο(σαφος και δεν κανω πλακα)
μιλαμε για ελλαδα για μερη μυστικα ....και εσυ μασουλας!!!για ονομα,νομιζα οτι ειμαστε σε σοβαρο site...think so ory!!

ενας απ'τους 300

18/02/2004, 12:02:43
quote:
EΛEΥΘΕΡΙΤΣΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ 'ΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΕ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΛΒΑΣ...(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΠΛΑΚΑ)

Χμ! εσύ μου επιτέθηκες προσωπικά και μάλιστα χωρίς λόγο.
quote:
μιλαμε για ελλαδα για μερη μυστικα ....και εσυ μασουλας!!!για ονομα,νομιζα οτι ειμαστε σε σοβαρο site...think so ory!!

Χμ, ξέρεις θα μπορούσα να αντεπιτεθώ,και να σε προσβάλω εξίσου καλά.
Δεν το κάνω όμως..Σέβομαι τον χώρο που με φιλοξενεί,αλλά και όσους μπαίνουν για να δουν κάτι σχετικό με το θέμα.Λες το <θεμα μας>,αλλά στοιχεία ακόμα δεν είδα(Οπως και στον ΚΑΙΑΔΑ).Ευελπιστώ ότι αυτή τη φορά θα ψάξεις κι εσύ λίγο,και δεν θα μας βρίζεις όπως στο άλλο θέμα σου,επειδή προσπαθούσαμε να σε βοηθήσουμε...
Με καλή διάθεση πάντα,διότι εδώ μέσα ανταλλάσω απόψεις,και τίποτε άλλο.
Το ίδιο θα έπρεπε ΙΣΩΣ να κάνεις κι εσύ,αφού δεν με ξέρεις.
Γιατί ανακατεύεις το site στα λόγια σου?
quote:
αλλο ειναι το θεμα μας,ξυπνα λιγο

quote:
EΛEΥΘΕΡΙΤΣΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ 'ΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ

quote:
ειμαστε σε σοβαρο site...think so ory!!

quote:

Αν site εννοείς το forums,εμείς όλοι το αντιπροσωπεύουμε και το κάνουμε σοβαρό ή αστείο..
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

Edited by - Ελευθερία on 18/02/2004 18:08:28

drumx13Μέλος
18/02/2004, 18:58:44
Το καστρο στην καλαματα ειναι κλειστο στο κοινο γιατι δεν υπαρχει διορισμενος δημοτικο υπαληλος ή υπαληλος της αρχαιολογιας που να επιβλεπει και να εχει την ευθηνη των επισκεπτων. Ολο και ολο εχει μια σπηλια διαμωρφωμενη σε μοναστηρι εντος του καστρου και ενα αμφιθεατρο ιδιοκτησια του δημου.

Δεν επιτρεπετε η εισοδος γιατι ειναι επικυνδηνα χαλασματα εκει χωρις περιφραξη και ειδικα το κοματι που βλεπει προς την Ν αγορα, ενω επιτρεπετε η εισοδος στο αμφιθεατρο μονο για μουσικες και θεατρικες εκδηλωσεις με σεκιουριταδες.

Για σπηλιες υπαρχουν αρκετες και οντως ειναι κατηλημενες απο τσοπανηδες που παρκαρουν τα ζωντανα τους στα βουνα τα καλοκαιρια

Σπηλια εχω και εγω μια πανω απο την κοινοτητα Σπερχογειας κληρονομια απο τον παππου με το δικαιωμα της χρισηκτησιας...

Aλλη σπηλια γνωστη και παραξενη ειναι στην παραλια σαντοβα...
παραξενη για τι ειναι υποθαλασια περιπου ενα μετρο αλλα εχει μεσα αμουδια συμφωνα με μαρτυριες φιλων

εγω αν και εψαξα δεν την βρηκα...
Παραλιες ενα σωρο.... αν και εχουν καταληφθει απο *****
που ψαχνονται για "λιγο κρασι λιγο θαλασα και το αγορι τους"

υπαρχει τεραστιο ρηγμα στα Γιανιτσανικα (συνοικια) και οχι στο καλαθι....
εχω ιδια πειρα αφου εκει με βρηκε ο σεισμος του 1986 13 Σεπτεμβριου σαβατο 20:24

Στο βουνο καλαθι επεσαν καποια βραχια και εγινε ντορος διοτι η περιοχη ειναι απο της καλυτερες και ακριβοτερες περιοχες για ανοικοδομηση στην Ελλαδα (βουνο και θαλασσα). Υπηρχε συμφερον να πεσουν οι τιμες.
Υπαρχει υπογειο ρευμα με νερο που καταληγει στην θαλασα απο την περιοχη φιλοξενια και μεχρι την Μαντινεια

οσο για τον σεισμο και τα περι

quote:
ΤΟ 1986 ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΛΕΙΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ''ΡΗΓΜΑ''ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΘΥ -ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ- ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΡΗΓΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΕΙΚΤΟΥΣ...
ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ?

ειναι ραδιο αρβυλα

Πανω στο ταυγετο μαζευονται εσχατως καποιοι αρχαιολατρες (απο Σπαρτη και καλαματα) και αλλοι σε ενα μοναστηρι του προφητη Ηλια πρωην αρχαιολοελληνικο ναο και καινε θυμιαματα (λιβανι) σε τεραστιες ποσοτητες...
Η ειδοδος και η προσεγγιση ειναι ελευθερη αρκει να εχεις το πνευμονι να ανεβεις εκει πανω καθοτι ειναι περιπου 3 ωρες μακρια απο την εθνικη οδος Καλαματας Σπαρτης και πας με τα ποδια .

Αλλο big event στην πολη ειναι τον 15Αυγουστο που πολυ προσκυνητες ανεβαινουν στην παναγια την δημιωβητισα με τα ποδια απο την πολη
κατασκηνωνουν εκει το βραδυ.

14 Σεπτεμβριου αρχιζει το πανηγυρι στην Μεσηνη..(θαυματουργη εικονα απο τον βουρκανο)

2 Φευρουαριου κορυφωνωνται οι εορτασμοι για την πολιουχο Υπαπαντη του κυριου (θαυματουργη εικονα)

Εντυπωσιακη ειναι η αναπαρασταση της Επαναστασεως του 1821 καθε 23 Μαρτιου

εντυπωσιακα ειναι τα αεροστατα αυτες της μερες (Αποκριες)
και πολυ "φασαρια" εχει το πασχα

ειμαι καλαματιανος που ζω στην Λαρισα λογω δουλειας τα τελευταια 8 χρονια αλλα πηγαινω συχνα ...

τελος

Η καλαματα ειναι "κλειστη" πολη για τους καλαματιανους με εντονο θρυσκευτικο συναισθημα και δυσκολα μπορεις να εχεις "privecy"

Σατανιστες δεν ειδα

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

drumx13Μέλος
18/02/2004, 19:23:18

gioconda hexe απο ποιο μερος στην γερμανια γραφεις???

clearthoughtΜέλος
18/02/2004, 20:54:34
quote:

14 Σεπτεμβριου αρχιζει το πανηγυρι στην Μεσηνη..(θαυματουργη εικονα απο τον βουρκανο)

Καλησπεριζω...

Πραγματι..εαν λοιπον δειτε φλογες να "περπατουν" τα μεσανυχτα της παραμονης της Κοιμησεως της Θεοτοκου (13 προς 14 Αυγουστου) στον Βουρκανο...(βουνο της Μεσσηνης) δεν προκειται για μεταφυσικο φαινομενο ...
Οι πιστοι ανεβαινουν με τα ποδια στο "πανω μοναστηρι" (εκτος απο κατι εξαιρεσεις αγροτικων αυτοκινητων...που μας γεμιζουν σκονη..γιατι βαριονται να περπατησουν) για να κατεβασουν τη θαυματουργη εικονα της Παναγιας στο "κατω μοναστηρι" το οποιο λειτουργει και ειναι η μεγαλυτερη μονη της περιοχης που στη συνεχεια θα διατεθει για λαϊκο προσκυνημα...
Τελικα ,υπαρχουν επεξηγησεις για τα "παραξενα του νομου Μεσσηνιας"

"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!

drumx13Μέλος
18/02/2004, 21:54:34
Καλησπερα πατριωτη
δεν εχω παει ποτε στον βουρκανο για την διαδρομη που λες αλλα παντα ηθελα να το κανω ...

Η καλαματα προσφατα ψηφιστικε μεσα στις 4 καλυτερες πολεις για να ζει κανεις μετα τον Βολο την Αλεξανδρουπολη και την θεσαλονικη σε ηλεκτρονικη δημοσκοπηση που ελαβε χωρα...

Ελπιζω καποτε να καταφερω να παω εκει να μεινω
μαλον οταν παρω συνταξη

18/02/2004, 22:09:23
quote:
εντυπωσιακα ειναι τα αεροστατα αυτες της μερες (Αποκριες)
και πολυ "φασαρια" εχει το πασχα

Η Καλαμάτα είναι γνωστή για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα... θορυβώδες έθιμο. Σε ανάμνηση του ηρωισμού που επέδειξαν οι Μεσσήνιοι επί Τουρκοκρατίας, οι οποίοι σύμφωνα με το θρύλο, χρησιμοποίησαν σαΐτες γεμάτες εκρηκτικά και αναχαίτισαν το ιππικό των Τούρκων, τρομάζοντας τα άλογα τους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εφευρετικότητα των Ελλήνων αλλά και ότι η νίκη σε μια μάχη δεν αποκτιέται μόνο μέσω της αριθμητικής υπεροχής.

Ετσι κάθε χρόνο ανήμερα το Πάσχα πλήθος ανθρώπων συγκεντρώνεται στο γήπεδο Μεσσηνιακού όπου 10 - 15 ομάδες των 15 έως 30 ατόμων επιδίδονται σε ένα εκκωφαντικό σαϊτοπόλεμο.
Δυστυχώς έχω πάει 3 φορές κι αυτές μέσα στον Ιούνιο.
Ωραία ιδέα πάντως να την επισκεφθεί κανείς το Πάσχα ή το Δεκαπενταύγουστο!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

drumx13Μέλος
18/02/2004, 22:38:36
πω πω ξεφτιλα
καλαματιανος και ξεχασα το σαιτοπολεμο και τα μπουλουκια την Μ Παρασκευη...
ασυγχωρητος
να σε καλα Ελευθερία

clearthoughtΜέλος
18/02/2004, 23:12:18
Kαλησπερα και σε σενα πατριωτη...αν και ειμαι πατριωτισσα
Πολυ σωστη η παρατηρηση της Ελευθεριας..οι σαϊτοπολεμοι...
Πανικος επικρατει ...εγω καταγομαι απο ενα χωριο της Μεσσηνης (Ιθωμη...σιγουρα την ξερεις πατριωτη...) και γινεται πανικος σε διπλανο χωριο την επομενη του Πασχα..τη ΔΕυτερα του Πασχα...
Το εθιμο λεγεται το "καψιμο του Ιουδα"...
Κρεμουν ομοιωμα του Ιωδα...και το καινε με σαϊτες...
Μετα γινεται ατραξιον και επιδειξη με βαρελοτα...
Αχ! Τι μου θυμησατε...Νοσταλγησα τον τοπο τωρα....
Παω να δω φωτογραφιες...
Θα επανελθω και με αλλα εθιμα...
Τα φιλια μου σε ολους...

"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"

Edited by - clearthought on 18/02/2004 23:14:32

diafestorΝέο Μέλος
19/02/2004, 01:38:33
mr drumx13
den EXEIS MALLON TO DIKAIOMA NA LEGESE KALAMATIANOS AN DEN XEREIS TO AKRIBH STIGMA TOY RHGMATOS
DEN EXEIS K A N E N A DIKAIOMA NA AMFISBITHS PRAGMATA POY ZW KA8HMERINA KAI ESY TA FANTAZESE STHN AKRH THS ELLADAS
MA8E EPISHS NA EKFRAZESE ELLHNIKA GIATI DEN EINAI BIG EVENT
EINAI EORTH ...OPOS EPISEIS H PARALIA AYTH POY GRAFEIS EINA GNWSTH MONO APO GAY FAN-**********-
OSO GIA TO AN H KALAMATA EINAI KLEISTEI GIA TOYS PARAEXW
MILANE AYTOI POY XEROYN TO β ο υ λ κ α ν ο και οχι το ΒΟΥΡΚΑΝΟ!!
ΑΔΑΕΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑ ΣΕΒΑΣΜΟ...ΑΝ 8ΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ ΡΗΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ...

ενας απ'τους 300

---------------------------------
Τροποποίηση του μηνύματος
λόγω υποτιμητικής φρασεολογίας!
Admin
---------------------------------

clearthoughtΜέλος
19/02/2004, 02:06:40
diafestor θελω μοναχα 2 πραγματακια απο σενα...
πρωτον ,να γραφεις ελληνικα εαν γινεται και οχι greeklish...(για να διαβαζονται πιο ξεκουραστα αυτα που λες)
και δευτερον, να μην εισαι ΤΟΣΟ πια επιθετικος...

Θα μου πεις απο πιο μερος της Καλαματας εισαι αν θες??
Επισης εισαι βερος Μεσσηνιος...(πραγματι η σωστη ονομασια του βουνου ειναι Βουλκανος..εαν και απο κεκτημμενη ταχυτητα το εγραψα και γω βουρκανο...πρεπει να βρισεις κι εμενα δλδ? )
Εδω ειμαστε για να εκφραζουμε την αποψη μας και να συζηταμε οχι για να βριζομαστε αγαπητε...
Επισης εαν ξερεις θελω να μου πεις κατι για τη μονη του Βουλκανου...ξερεις για τον κλεφτη της εικονας της Παναγιας που εμεινε "κουτσος" (του κοπηκαν τα ποδια απο τη 'ριζα')και εαν γνωριζεις ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αληθινο γεγονος?
Εχω καταγωγη απο Μεσσηνη (η μητερα μου ειναι απο ενα χωριο κοντα στη Βαλυρα) και αυτη την ιστορια την ακουω απο μικρη..τα ποδια τα εχω δει ασβεστωμενα στον τοιχο..αλλα κατα τα αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω βγαλει ενα σιγουρο συμπερασμα..εαν ειναι δλδ πραγματικο το γεγονος...
Αφου εχω ακουσει μονο τις ιστοριες των καλογερων της μονης και του αγαπημενου μου πατερ Νεοφυτου...σιγουρα δεν τους αμφισβητω...αλλα θα ηθελα να μου πεις και ψ αν ξερεις κατι πανω στο θεμα...
Αναμενω απαντηση εαν γνωριζεις...
Και μια πιο "καλη" διαθεση απο δω και στο εξης...

Με εκτιμηση...

Edited by - clearthought on 19/02/2004 02:50:56

clearthoughtΜέλος
19/02/2004, 02:56:48
χμ,τωρα ειδα diafestor οτι εισαι απο μανη...βερος Λακωνας λοιπον...μαλλον απο αυτο εξηγειται το φλογερο ταπεραμεντο

Παντως, θα ηθελα να σεβαστεις τις 2 προτασεις μου που παρεθεσα στο παραπανω μηνυμα...

Να'σαι καλα...και θα συμφωνησω μαζι σου για το ρηγμα...ειναι πραγματι στο ορος ΚΑΛΑΘΙ αγαπητε ...

Καληνυχτα σε ολους...

Edited by - clearthought on 19/02/2004 02:59:46

diafestorΝέο Μέλος
19/02/2004, 10:11:32
φιλε clearthought
δεν εχω προθεση να βρισω κανενα
οταν ομως ρωταει μια φιλη για παραξενα της
καλαματας και της απαντουν για τοπικα εθιμα
και παραλιες gay !!αυτο αμι τι αλλο ειναι κοροιδια
προς την ιδια
αλλα και προβολη για την πολη ...
το μονο που θελω να ειμαστε λιγο πιο κοντα στο εδαφος...
(οντος ειμαι απο μανη-ενα χωριο κοντα στο οιτυλο-)
αν θες πραγματικα να δεις αυτα που εχω γραψει παραπανω
απλα πεστο μου .
νασε καλα

ενας απ'τους 300

SIMONAΜέλος
19/02/2004, 11:27:08

quote:
EINAI EORTH

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ Ο diafestor..ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ...
ΟΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ..ΔΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΟΙ ΑΠΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!

quote:
OPOS EPISEIS H PARALIA AYTH POY GRAFEIS EINA GNWSTH MONO APO GAY FAN-THN KATABRHKES TOTE ''SLHRO'' AGORI???-

drumx13Μέλος
19/02/2004, 18:00:21
quote:
mr drumx13
den EXEIS MALLON TO DIKAIOMA NA LEGESE KALAMATIANOS AN DEN XEREIS TO AKRIBH STIGMA TOY RHGMATOS
DEN EXEIS K A N E N A DIKAIOMA NA AMFISBITHS PRAGMATA POY ZW KA8HMERINA KAI ESY TA FANTAZESE STHN AKRH THS ELLADAS
EINAI EORTH ...OPOS EPISEIS H PARALIA AYTH POY GRAFEIS EINA GNWSTH MONO APO GAY FAN-THN KATABRHKES TOTE SLHRO AGORI???-
OSO GIA TO AN H KALAMATA EINAI KLEISTEI GIA TOYS PARAEXW
MILANE AYTOI POY XEROYN TO β ο υ λ κ α ν ο και οχι το ΒΟΥΡΚΑΝΟ!!
ΑΔΑΕΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑ ΣΕΒΑΣΜΟ...ΑΝ 8ΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ ΡΗΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ...

τι να πω
επιβαιβαιωθηκα πληρως στο οτι

quote:
Η καλαματα ειναι "κλειστη" πολη για τους καλαματιανους

Εγω δεν μηλισα για μια παραλια συγκεκριμενα αλλα για ολες

quote:
Παραλιες ενα σωρο.... αν και εχουν καταληφθει απο gay που ψαχνονται για "λιγο κρασι λιγο θαλασα και το αγορι τους"

και ηταν λαθος

Εσυ ομως μιλησες για κατι συγκεκριμενο

quote:
OPOS EPISEIS H PARALIA AYTH POY GRAFEIS EINA GNWSTH MONO APO GAY FAN-THN KATABRHKES TOTE ''SLHRO'' AGORI???-

Μαλλον
κατι θα ξερεις περισοτερο....απο εμενα

υποθετω....

αφου εισαι και απο την.... Μανη

diafestorΝέο Μέλος
20/02/2004, 01:19:50
κοιτα μικρε
εδω μεσα μιλαμε
παραεξω πλακονωμαστε και στα κλοτσιδια ...
ασε τις ηληθιες φατσουλες που χαζογελανε σαν αμερκανακια
και απαντησε ΣΑΝ αντρας ...αν ξερεις κατι σοβαρο η αν ψαχνεις αλλα εδω μεσα...Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
Οσο για την ΜΑΝΗ δεν νομιζω να σε περνει πολυ να μιλας..
ΣΙΜΟΝΑ τα σχετικα και για σενα
ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ....
ΦΙΛΕ CLEAR...SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΦΗΣΕ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΕΓΩ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE????????????
MAΛΛΟΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?????
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΛΕΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ...
''ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ''
ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

ενας απ'τους 300

clearthoughtΜέλος
20/02/2004, 02:52:24
Ενα θα πω!!!Πρεπει να ντρεπεστε και οι 2,drumx13 kai diafestor!!!

H gioconda hexe...ζητησε να μαθει για τον τοπο μας και σεις κανατε το θεμα μπαχαλο για να δειξετε ποσο αντρας ειναι ο καθενας σας...
Τετοια εντυπωση δινετε στην κοπελα που θα μετακομισει σε λιγο στον υπεροχο τοπο μας,στην πολυαγαπημενη ΚΑλαματα???
Αγαπητη μου φιλοι,δυστυχως απογοητευτηκα...
Δεν ειχα ΠΟΤΕ φανταστει(αφου 22 χρονια που πηγαινοερχομαι στην Καλαματα ΠΟΤΕ δεν ετυχε να γνωρισω) οτι οι Καλαματιανοι εχουν τετοιου ειδους αντιληψεις και τσακωνονται σαν "σκυλια" για να δειξουν την υπεροχη τους!!!(τη Μανη και Καλαματα...ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!)
Ριξατε το θεμα ΠΑΡΑ πολυ χαμηλα και θα ηθελα να επιστησω την προσοχη και των 2 σας!!!
Πρωτα απο ολα ΠΡΕΠΕΙ να ζητησετε "συγνωμη" απο τη gioconda hexe που "καταστρεψατε" το θεμα της για να αποδειξετε τι???
Ποιος απο τους 2 σας ειναι περισσοτερο πελοπονησιος???
Ελπιζω το θεμα να επανελθει στην αρχικη του μορφη...και να δειξουμε τις ομορφιες του τοπου μας...και ποσα ομορφα "παραξενα" τον κατακλιζουν...ειναι τιμη να μιλαμε για την Καλαματα...και πρεπει να ντρεπεστε που προσβαλλατε με αυτο τον ανανδρο τροπο...και τον τοπο μας και τους κατοικους της..που ειναι ντομπροι και ξηγημενοι ανθρωποι...!!!!
Ειλικρινα λυπαμαι
Καληνυχτα ΣΑΣ!!!

Edited by - clearthought on 20/02/2004 02:54:27

20/02/2004, 04:04:52
Να και οι τοπικιστικές κόντρες...
Και μάλιστα με κλωτσίδια...
Ελπίζω να μην πάμε και στις... μπαλοθιές! Α, αυτό είναι από την Κρήτη το έθιμο!

Τελικά οι Έλληνες είμαστε πολύ σταθεροί άνθρωποι!!
Σε μερικά πράγματα δεν αλλάζουμε με τίποτα!

Τέλος πάντων, το θέμα πρέπει να λήξει εδώ! Δεν ενδείκνυται ο χώρος για τέτοιες καταστάσεις... Αν και είναι αλεξίσφαιρος!!

Φίλε μανιάτη diafestor, ο χώρος πάντως δεν απευθύνεται σε ανθρώπους που αρπάζονται "με την πρώτη"! Καλή η φλόγα, αλλά πρέπει να είναι και σωστά διοχετευμένη! Αλλιώς, θα βάλουμε πυρκαγιά...
Ο drumx13, όπως είδα αποδέχτηκε το λάθος του! Εσύ απ'ότι βλέπω όχι... Γιατί αλήθεια; Μήπως θα πρέπει "να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου";

Τέλος πάντων, στην περίπτωση που δεν θα συμμετάσχεις πλέον στις Συζητήσεις μας, αλλά και στην περίπτωση που θα το κάνεις(αποδεχόμενος βέβαια τους κανονισμούς λειτουργίας του), ελπίζω να μην σε πειράζει η φατσούλα με το χαμογελάκι(φιλίας... έτσι;;) που θα βάλω στο τέλος του μηνύματος μου!
Γιατί πώς να το κάνουμε; Αγκαλιάζω την οθόνη του υπολογιστή... αλλά δε σε νιώθω!!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

savelΜέλος
20/02/2004, 19:14:58

kalispera s'olous.
file diafestor tha ithela na apeuthinthw se sena,
prafmatika mou kanei entupwsi pou arpazese logo twn
omofulofulwn tis perioxis sou.