- ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Όποιος έχει αντίθετη άποψη, ας μου αναφέρει ένα παράδειγμα, που κάποιος/κάποια που ασχολείται με ξόρκια ασχολήθηκε/ασχολείται/θα ασχοληθεί να πράξει αυτόκλητα κάτι καλό ή για να βοηθήσει ή ωφελήσει εν αγνοία του κάποιον/κάποιαν...
εγω κακιστε μου βριλ!
η μιση μου καταγωγη ειναι Ιωνικη (απο τα γνωστα ως τουρκικα πλεον παραλια της Ιωνιας).
μεγαλωσα σε προσφυγικη γειτονια και ο γιατρος και φαρμακειο μαζι ηταν η γρια Μαρουσω.
αυτη ξεγεννουσε, αυτη θεραπευε τον ικτερο, αυτη εδινε βοτανα για θεραπειες, αυτη γητευε.
ναι, ηταν και γητευτρα.
θεραπευε με ξορκια, και θεραπευσε και εμενα σε ηλικια κατω των 7 χρονων απο τις μηρμυγκιες.
το θυμαμαι σαν χτες, που νυχτα με το φεγγαρι σε συγκεκριμενη φαση ξορκιζε τις μηρμυγκιες και εθαβε ενα κοματι κρεας.
με το λιωσιμο του κρεατος, χανονταν οι μηρμυγκιες!
και δεν επροκειτο για πλασεμπο αφου η ηλικια μου ηταν τοσο μικρη που δεν καταλαβαινα τι γινοταν.
βεβαια πεθανε η Μαρουσω και μαζι της οι όποιες γνωσεις της...
κλεινω λεγοντας οτι ισχυει για τα θετικα ξορκια, ο,τι ακριβως ισχυει και για τα αρνητικα:
αυτος που τα κανει γινεται αγωγος της ενεργειας που προσπαθει να διοχετευσει.
δεν παιζει ρολο το ξορκι αλλα η συγκεντρωση και η ενεργεια του ανθρωπου.
αν δεν πιστευει ο αλλος, δεν γινεται τιποτα!
και να του εκπεμψεις θετικη ενεργεια, αν δεν την αποδεχτει δεν υπαρχει οφελος...
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:Ένας καλός ζεϊμπέκικος χορός ξορκίζει το "κακό" που φωλιάζει στα συναισθήματά μας...
γεια σου ρε ζαντοκ!
μ εφτιαξες!
σου αφιερωνω το Ιωνικον σε ρυθμο ζεϊμπεκικου ασμα, "εμαθα πως εισαι μαγκας", αλλα στην εκτελεση του Παπαδατου!!! (την θεωρω την πιο "μαγκιορα")
Αυτά μου είπε "φίλη" που ασχολείται, και ρωτάω εγώ ποιός ο λόγος να ασχοληθείς έστω και με τα καλά ξόρκια-ευχές; Γιατί να χάνεις πολύτιμο χρόνο με τέτοια; Θα βρεις στο ιντερνετ ξόρκια για να σε πάρει τηλέφωνο αυτός που θέλεις (σηκωσε το κουλό σου να τον πάρεις εσυ στην τελική), ξόρκι για να αδυνατίσεις(και οι διαιτολόγοι θα πεθάνουν δηλαδή), ξόρκι για να βγάλεις λεφτά (δεν θα βαρεθείς να κάθεσαι; και είσαι σίγουρος ότι αν έχεις πολλά λεφτά δεν θα τρελαθείς τελείως), ξόρκι για να τον κάνεις δικό σου για πάντα(μετα να τον βαρεθείς να δω τι θα τον κάνεις). Υπάρχουν και ξόρκια για ψυχική ηρεμία, υγεία και διάφορα άλλα. Νομίζω όμως ότι μπορούμε να κατα΄φερουμε πολλά περισσότερα χωρίς αυτά.
Κάποιος χρησιμοποιεί για υπογραφή να προσέχεις τι εύχεσαι... έχει δίκιο.
Vril νομίζω ότι αυτή τη φορά δεν θα διαφωνήσεις μαζί μου...
eno an tros san gourouni kai kaneis to katallilo ksorki sth sosti fasi ths selhnhs tha gineis modelo! LOL!
P.S sorry gia ta greeklish, exo gia tin ora ena mikro texniko provlima me to service pack 2
quote:Καθημερινά κάνουμε διάφορες ευχές.... (μακάρι να βρω να παρκάρω, θα ήθελα να ήμουν πιο αδύνατη, εύχομαι να πάρω την προαγωγή), υπάρχουν στη ζωή μας κάθε μέρα. Την ίδια στιγμή που εσύ έυχεσαι να κερδίσεις το λόττο το εύχονται και εκατομμύρια άλλοι στον κόσμo
το να επιθυμησεις κατι και να το εκφρασεις ειναι ενα ειδος "ξορκιου" οντως!
μην κολωνεις να ζητησεις ομως, αν εχεις καθαρη καρδια!
ακομη κι ο Χριστος ειπε "ζητα και θα λαβεις".
παρακλησις λεγεται.
το θεμα ειναι τι ζηταμε...
αυτο που εχουμε αναγκη ή αυτο που νομιζουμε οτι μας χρειαζεται?
πρακτικο παραδειγμα με μια ιστοριουλα: καποιος βρηκε ενα τζινι, το οποιο του υποσχεθηκε τρεις χαρες.
"ποια ειναι η πρωτη?" ρωτησε το τζινι.
"διευρυνε μου την αντιληψη ωστε να ειμαι σιγουρος οτι θα ζητησω σωστες χαρες στις αλλες δυο ευκαιριες" ειπε ο ανθρωπος.
"εγινε", ειπε το τζινι, "ποιες ειναι οι αλλες δυο?"
"δεν νομιζω πως χρειαζομαι κατι αλλο", απαντησε ο ανθρωπος...
ναστε καλα
quote:η σωστή φάση της σελήνης (αν κάνεις ξορκι να αδυνατίσεις σε φάση που η σελήνη γεμίζει την πάτησες μετά.
αν φυτεψεις πρεπει να ειναι στο γεμισμα η σεληνη.
αν κοψεις ξυλα για στυλιαρι ή για καψιμο, πρεπει να ειναι στη χαση του.
αν κλαδεψεις τα δεντρα, πρεπει ναναι στην χαση επισης.
αν μπολιασεις, πρεπει ναναι στο γεμισμα.
ολα ειναι θεμα χυμων και Φυσης!
απλη κηπουρικη μαγεια που εχει επιβεβαιωθει και επιστημονικα πλεον! ![]()
για το αδυνατισμα προτεινω μειωση των θερμιδων κατα 40% και αυξηση των καυσεων κατα 60%, σε οποιαδηποτε φαση της σεληνης... ![]()
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΧΘΕΙ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΕΜΜΕΣΑ..
ΣΟΡΥ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΩ ΑΥΤΙΑ (ΜΑΤΙΑ!) ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΩ.
ΦΙΛΙΚΑ...3ADA![]()
Γι'αυτο και εγώ προτείνω ακόμη ποιο πολύ Χριστόδουλο...
Και αφήστε τις σολωμονικές για την Lilith...
quote:Σε βάζουν οι δαίμονες να κάνεις τις αρέσκειές τους...
ερωτηση προς ολους: γνωριζετε καποιον "δαιμονα" και τους υπο την κατοχη του ευρισκομενους?
αν οχι, με χαρα μου να σας αποκαλυψω εγω εναν!
και δεν κανω πλακα - το εννοω!
Μπορουμε και μονοι μας να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μας.Τι,μας εβλαψε καποιος κακός ανθρωπος?Μαλιστα...μία ευκαιρια να προσπαθησουμε να βρούμε ισορροπία με τον εαυτο μας.Ακόμα κι εαν μας εκαναν μαγικά,να καθαριστούμε.Μην δίνουμε σημασία στισ σκεπτομορφές,στα δαιμόνια,γιατι απο αυτή τη σημασία μας ζουνε!!
Και για να επανελθω...Οποιος κανει μαγια και ξορκια ή οποιος καταφευγει σε αυτά,εχει να τραβήξει βαρύ καρμα...γιατι όταν το συμπαν θελει να εξισορροπήσει τις καταστάσεις ,ολα επιστρεφουν boumerang.Ποιός φοβαται τον Κρονο?!Και που να περάσει ο αγαπημένος μου Θείος ο ΠΛουτωνας να καθαρίσει...
ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ...
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΩΝ
«Πάντα όσα εάν αιτήσητε εν τη προσευχή πιστεύοντες, λήψεσθε.» (Ματθ. ΚΑ΄ 22)
Προς Σε Κύριε Ιησού Χριστέ, τον πανταχού παρόντα και τα πάντα πληρούντα, Άπειρο Πανάγαθο Θεό, τον Εναθρωπισθέντα επι της γης διά την σωτηρίαν του Ανθρώπου, τον οποίο έπλασες κατ' Εικόνα και Ομοίωση Σου, τον εκουσίως Σταυρωθέντα δια την Ανάσταση του πεπτωκότος Δημιουργήματός Σου, τον Διδάσκαλο της Οικουμένης, τον Γλυκύτατο Ιησού, όστις εθυσιάσθη διά την ανύψωση και Χριστοποίηση του Ανθρώπου, αποτείνομαι την ώρα αυτή με απέραντο Σεβασμό καί Αγάπη και Λατρεία και παρακαλώ σε Κύριε εισάκουσε τη δέηση μου αυτή και ένωσε με μαζί σου και επίτρεψέ μου να λάβω ενίσχυση και δύναμη εκ της Δύναμής Σου και Χάρη εκ της Χάριτός Σου και επίτρεψέ μου να κάνω χρήση του εις τη δεξιά μου Σταυρού της Θυσίας Σου, τον οποίο μετά σεβασμού και πίστεως φέρω. Ακόμη Σε παρακαλώ ο λόγος μου ας λάβει ισχύ και δύναμη εκ Σου και ας ενεργηθεί εν τη Δυνάμει Σου και ας μην επιστρέψει κενός.
Εν τω Ονόματί Σου Κύριε Ιησού Χριστέ και διά της Χάριτος του Σταυρού Σου σταυρώνω τον χώρο τούτο της οικίας μου και κάθε ενυπάρχουσα ενέργεια προερχομένη είτε εκ βασκανίας ή μαγγανίας ή ζηλοτυπίας ή καταλαλίας ή κατάρας, οιασδήποτε άλλης αιτίας μη προερχομένης εκ του Νόμου της Αγάπης Σου, αποσυνθέτω, διαλύω και διασκορπίζω αυτή μακρά του οίκου μου, παρ' οιουδήποτε και αν εξεπορεύθη είτε ζώντος εν σαρκί πνεύματος ή εν τω αύλω χώρω ευρισκομένω, οιασδήποτε ισχύος ή έντασης ή σύνθεσης και αν είναι, είτε προήλθε και εξεπορεύθη εκ λόγων ή σκέψεων ή συναισθημάτων μη αγαθών, ως επίσης διαλύω και αποσυνθέτω κάθε σχηματισθείσα άβιο εικονα εν τω χώρω τούτω ή εν τη διανοία μου ή εν τη σκέψει μου με σκοπό να με εκφοβίσει ή να με παραπλανήσει και να με απομακρύνει απο κοντά Σου.
Ακόμη σφραγίζω τον οίκο μου διά της δύναμης του Τίμιου και Ζωοποιού Σταυρού Σου και εν τω Ονοματί Σου και όλες τις εισόδους και εξόδους αυτού και απαγορεύω την είσοδο εντός του χώρου τούτου εις παν πνεύμα, όπερ δεν Σε αναγνωρίζει και δεν Σε προσκυνά ως ΘΕΟΝ φανερωθέντα εν σαρκί, Σταυρωθέντα και Αναστάντα, ως εγώ σε προσκυνώ ευχαριστών Σε διά τη Χάρη και την Προστασία Σου.
Κύριε, πάσαν τυχόν δρώσα πνευματική αρνητική υπόσταση εν τω χώρω της οικίας μου Σταυρώνω και διά της Δύναμης του Ζωοποιού Σου Σταυρού και εν τω Ονόματί Σου καθηλώνω και τους αφαιρώ κάθε δύναμη και εξουσία, την οποίαν τυχόν έχουν και διά των Αρχαγγέλων Σου Μιχαήλ και Γαβριήλ και των Αγγέλων αυτών τους παραδίδω εις τη Δικαιοσύνη Σου Κύριε, ίνα δώσουν λόγο των πράξεών τους και παρακαλώ σε Κύριε ίνα Θέσεις φρουρά εξ Αγγελικών σου δυνάμεων εν τω χώρω τούτω ίνα επιστατούντες φρουρούσι τον οίκο τούτο, τους εν αυτώ οικούντες και τους εν αυτώ εισερχομένους. Αμήν.
Πάντα ταύτα Κύριε, όσα ετέλεσα εν τω Ονοματί Σου, παρακαλώ Σε επισφράγισε δια της Δεξιάς Σου. Ευχαριστώ. Αμήν.
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
Ποσο διατεθημενος ειναι καποιος να πιστεψει και να επιρρεαστει αναλογως.
Απο εκει και μετα μιλαμε για εκμεταλλευση της ανθρωπινης αδυναμιας εκ μερους ανθρωπων που παντα βρισκουν τροπο να απομυζουν οικονομικα τους αδυναμους και αφελεις συνανθρωπους τους.
Και μια μικρη παρακληση στον προλαλησαντα: το ποιημα που εχεις στην υπογραφη σου ειναι υπεροχο. Αλλα δεν ειναι ελληνικο. Οποτε οπως πολλοι εδω μεσα φρικαρουν με τα greeklish, ετσι κι εγω φρικαρω με την αποδοση ποιησης στην αγγλικη στα ελληνικα. Κανε κατι!: ))))
ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. (Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΟΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. Η ΜΕΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΑΓΙΟ.)
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Αμα τα πιστεύεις πιάνουνε γιατί αυθυποβάλεσαι.
3ADA ξέρεις κανένα κόλπο που δουλεύει και σε άπιστους ?
Μπορείς να το κάνεις επάνω μου ? Να σου στείλω τρίχες ?
(Zadok μην βάλεις τις φωνές, πλάκα κάνω).
Αγγελος.
Αγγελε συμφωνω με το χιουμοριστικο σχολιο σου.
Να σαι καλα 3ada με εκανες και γελασα:))
υποσχεθηκα να αποκαλυψω εναν συγχρονο δαιμονα και θα το κανω για να προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα.
εγω ειμαι ανιμιστης, δηλαδη πιστευω πως ολα ειναι ζωντανα και εχουν πνευμα.
τα πνευματα αυτα ειναι "περιορισμενα" στο υλικο μερος τους, πχ ενα φυτο.
αν εμεις απελευθερωσουμε το πνευμα απο το φυτο, θα ειναι ενεξελεγκτο!
και το καναμε με την μορφινη.
την ελευθερωσαμε απο τα φυσικα δεσμα της και οχι μονο: την ενισχυσαμε μετατρεποντας την σε ηρωινη.
και αφησαμε ενα πανισχυρο πνευμα να πλανιεται και να καταλαμβανει ανθρωπους.
παρατηρηστε απο την δικη μου οπτικη εναν τοξικομανη: δεν εχει αντιληψη της πραγματικοτητας.
ζει στην επιπλαστη πραγματικοτητα του πνευματος της ουσιας.
η δικη μας δεν τον αγγιζει - δεν μπορει πια να την αντιληφθει γιατι βρισκεται υπο κατοχην!
η ζωη του και οι σκεψεις του περιστρεφονται μονο γυρω απο την ουσια.
το ιδιο καναμε και με το πνευμα της κοκας: τα φυτικα δεσμα της ηταν αυτα που επετρεπαν την χρηση της απο τους Ινδιανους για να επιβιωνουν στο υψομετρο και τις κακουχιες χωρις να εθιζονται.
αλλα οι Ινδιανοι μασανε φυλλα, και για ενα κιλο κοκαϊνης χρειαζονται 10.000 θαμνοι κοκας!!!
φαντασθειτε τι απελευθερωσαμε!
αυτοι ειναι οι δαιμονες της πραγματικοτητας φιλοι μου, κι απο αυτους πρεπει να προστατεψουμε τους νεους και οχι απο τα μαγια!
εγω επικινδυνο θεωρω αυτον που κανει μαγια μονο και μονο για το οτι ειναι ψυχικα αρρωστος και ισως ικανος και για αλλα πραγματα περαν των ξορκιων και του βουντου...
ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ
Στο δικό μου μυαλό τα ξόρκια δεν τα κάνεις ποτέ για να βλάψεις κάποιον ή για προσωπικό όφελος. Παράδειγμα: κάποια στιγμή ένας πολύ καλός μου φίλος είχε ανάγκη από ένα χρηματικό ποσό. Επίσης, είχε κατηγορηθεί άδικα για κάτι από ένα άτομο το οποίο, αποδεδειγμένα, τον είχε εκμεταλευθεί. Εγώ από την πλευρά μου, δυστυχώς, δεν μπορούσα να βοηθήσω τον φίλο μου και τον έβλεπα αδίκως να στενοχωριέται και να βασανίζεται. Πήρα λοιπόν την απόφαση κι έκανα δύο ξόρκια γι' αυτόν: πρώτον να βρει τα λεφτά και δεύτερον ο "φίλος" που τον είχε εκμεταλλευτεί να μην μπορέσει του κάνει κακό. Το αποτέλεσμα τώρα: ο φίλος μου βρήκε τα λεφτά (τα δανείστηκε από ένα άτομο που δεν είχε σκοπό να τον δανείσει σε καμία περίπτωση) και ο "φίλος" του, δεν τον πείραξε. Το ότι ο "φίλος" δεν τον πείραξε ήταν αποτέλεσμα του ότι βρέθηκαν τα λεφτά, βέβαια.
Όταν έκανα το ξόρκι για τα χρήματα για τον φίλο μου, στην ουσία είχα στο μυαλό μου, έστω και με δανεισμό να μπορέσει να τα βρει. Και βγήκε έτσι. Παράλληλα, ζήτησα και την προστασία του φίλου μου, ώστε να μην μπορεί να του κάνει κάποιος κακό και δη αυτός που τον εκμεταλλεύθηκε. Στο σημείο του "φίλου" αυτοσχεδίασα και έγραψα ένα ξόρκι, που μου ήρθε στο μυαλό εκείνη την ώρα, για να μην μπορέσει να μιλήσει άδικα για το φίλο μου.
Τώρα μπορεί αυτά να σας φανούν χαζά, ωστόσο, εν πλήρη γνώση μου, τη δεδομένη στιγμή, ήθελα να βοηθήσω το φίλο μου, και είμαι σίγουρη ότι πίστεψα πάρα πολύ σε αυτό και το ήθελα πάρα πολύ και γι αυτό είχε αποτέλεσμα.
Όταν δοκίμασα να κάνω κάτι ανάλογο για μένα (να βρω χρήματα) από την πρώτη στιγμή πίστευα, ότι επειδή, ήταν για δικό μου όφελος, δεν θα πετύχαινε. Και φυσικά δεν πέτυχε. Συμπέρασμα που έβγαλα ήταν ότι επρόκειτο καθαρά για αυθυποβολή η οποία ενεργοποίησε δυνάμεις που έχουμε όλοι μέσα μας κι είχαν σχέση με την επιθυμία μου να βοηθήσω έναν δικό μου άνθρωπο.
Τώρα θα μου πείτε που κολλάνε όλα αυτά τα mumbo jumbo με το γεγονός ότι, κατά τα άλλα, είμαι θρησκευόμενο άτομο. Κολλάνε στο γεγονός ότι, ως άτομο, έχω μία άλλη κοσμοαντίληψη για τη θρησκεία και το θεό και τη δύναμη της φύσης, που όμως, έχουν μία κοινή αφετηρία, η οποία δεν είναι άλλη από την αγάπη προς τον πλησίον και όλη την θετκή ενέργεια που υπάρχει στη φύση.
Τέλος, επειδή σας κούρασα αρκετά, για όσους ψάχνουν ξόρκια, είτε τα πιστεύουν είτε όχι:
http://www.llewellyn.com/free/spell_search.php
http://www.luckymojo.com/spells.html
Και πολλά άλλα βέβαια γράφοντας spells στο google ή σε άλλη search engine.
Τα παραπάνω link αποτέλεσαν έναν "οδηγό" για μένα για να "δημιουργήσω" ένα ξόρκι, για κάποιον που είχε ανάγκη κι όχι για προσωπικό όφελος.
ανήσυχη7