ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΛΙΟΣ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΛΙΟΣ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

artaxerxes31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
artaxerxesΜέλος
21/08/2005, 19:53:49
Αν δειτε τις ειδησεις ,καθε μερα λιγες μονο μερες μετα το ηλιος,
συνεχεια σε ολο το κοσμο ,μικρα εως και σοβαρα αεροπορικα ατυχηματα.
Τι να συμβαινει?η πανσεληνος μηπως?

<world wide web whacko>

νιντζαΜέλος
21/08/2005, 21:09:18
λπιζω η αυξηση να ειναι στατιστικη και μονο γιατι αλλιως δεν εξηγειται λογικα
21/08/2005, 22:19:04
Θα έλεγα πως μάλλον πρόκειται για υπερβάλλοντα ζήλο των καναλιών στην αναζήτηση και προβολή ειδήσεων που έχουν να κάνουν με αεροπορικά μικροατυχήματα--γιατί απ' ότι παρατήρησα, δεν συνέβη και κάτι σοβαρό. Αλλά, καλώς ή κακώς, το θέμα αυτές τις ημέρες πουλάει και είναι γνωστή η τάση των ΜΜΕ να δημιουργούν πανικό από το πουθενά.

Προσέξατε ότι χθές το βράδυ, το κανάλι Star προέβαλε μια ταινία με αεροπορική τραγωδία; Φαντάζομαι ούτε και αυτό είναι τυχαίο...Απλή εκμετάλλευση του ατυχήματος προς αύξηση της θεαματικότητας.

nomadΜέλος
21/08/2005, 23:13:20
Αν αγοράζατε πτήση σε κάποια σελίδα της θα βρίσκατε κάθε μήνα άρθρο με τα κυριότερα ατυχήματα πολιτικά και στρατιωτικά κάθε μήνα. Ενοείτε ότι προβλήματα που δεν οδήγησαν σε απώλειες ή καταστροφες σπάνια αναφέρονται. Μη μασάτε υπερβάλον
ζηλος των καναλιών.

Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)

21/08/2005, 23:18:54
quote:
ζηλος των καναλιών.

θυμαστε τις τρελες αγελαδες;
το μελι;
τα θανατηφορα σιδερα;

εχμ..
καθε τοσο και ενα "τρεντ"//--μακαβριο παντα...στις ειδησεις--

ροδο αμαραντο

cprtght@tm@2005
21/08/2005, 23:41:23
ΑΤΜΑ, πάντα αυτό θα γίνεται.
Αφού οι ειδήσεις πιά έχουν γίνει μέσο πουλήματος των πάντων τι να πείς?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

22/08/2005, 00:20:01
ετσι ειναι//
---να σε ρωτησω καλομ' μιας κι εισαι εδω..
εκτος του "121 ανθρ.σκτθκν" που συζηταγαμε στο "μυθος θρησκεια" ..ποια αλλα θεματα ειναι σχετικα με αυτο το ατυχημα;
--"επεσε ο ηλιος;"ισχυει κι αυτο;//
πεσμου ωστε να ριξω μια ματια..*//ο χρονος ειν'πολυτιμος για ασχετα θεματα.)---

Ροδο Αμαραντο

*θα βοηθησει και την Αμαλια σιγουρα.)

cprtght@tm@2005
22/08/2005, 00:30:46
Νιώθω σαν τον Εφιάλτη με την κουκούλα!
Χεχε!
"Αποσοβήθηκε τρομοκρατική ενέργεια", "ο ήλιος έπεσε".
Δεν θυμάμαι άλλα.
Εγώ τα έλεγα όταν ανοίτηκαν αλλά τι τα θές?
Και σε άλλα θέματα που το παρατήρησα οτι είναι διπλά, εγώ τα είπα εγώ τα άκουσα.

22/08/2005, 02:10:47
Ευχαριστω καλομ'

δεν ειναι ομως αναγκη νανοιωθεις..σαν "ρουφ"// εχουμε αλλους για τετοια//
Εσυ μια απλη βοηθεια εδωσες για την ομαλη ροη των συζητησεων/και αυτο να εισαι σιγουρος πως δεν ειναι αντιδεοντολογικο.

Ροδο Αμαραντο

cprtght@tm@2005
22/08/2005, 03:44:22
quote:
καθε τοσο και ενα "τρεντ"//--μακαβριο παντα...στις ειδησεις--

Και, όπως όλα τα ανάλογα "τρεντς", θα θαυμάσουμε όλοι σε λίγες μέρες την ευκολία με την οποία θα "ξεφουσκώσει" κι εμείς οι κοινοί θνητοί θα συνεχίσουμε ανέμελοι τη ζωούλα μας και κανείς ποτέ δεν θα πει ξανά κουβέντα γι' αυτό...Μέχρι το επόμενο αιματοκύλισμα...

22/08/2005, 08:11:09
quote:
Ευχαριστω καλομ'

δεν ειναι ομως αναγκη νανοιωθεις..σαν "ρουφ"// εχουμε αλλους για τετοια//
Εσυ μια απλη βοηθεια εδωσες για την ομαλη ροη των συζητησεων/και αυτο να εισαι σιγουρος πως δεν ειναι αντιδεοντολογικο.

Το ξέρω καλή μου!
Πλάκα έκανα!
Άσχετο αλλά μου αρέσει πάρα πολύ η νέα σου ψηφιακή υπογραφή, είναι πολύ ωραία εικόνα!

quote:
Και, όπως όλα τα ανάλογα "τρεντς", θα θαυμάσουμε όλοι σε λίγες μέρες την ευκολία με την οποία θα "ξεφουσκώσει" κι εμείς οι κοινοί θνητοί θα συνεχίσουμε ανέμελοι τη ζωούλα μας και κανείς ποτέ δεν θα πει ξανά κουβέντα γι' αυτό...Μέχρι το επόμενο αιματοκύλισμα...

Ανάλογα με το τι θα πουλάει, φίλε μου!
Μετά από κανένα μήνα θα έχουν άλλο θέμα να πουλήσει και να τους δίνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Πολλοί θυσιάζουν πολλά στο βωμό της δόξας και του χρήματος και δεν υπολογίζουν τίποτα, ούτε καν τον ανθρώπινο πόνο γύρω τους.

stratis79Μέλος
22/08/2005, 09:50:56
τα ατυχήματα και οι βλάβες πάντα συνέβαιναν άλλωστε για μηχανές μιλάμε, απλά τα κανάλια δείχνουν...υπερβολικό ζήλο.
artaxerxesΜέλος
22/08/2005, 10:23:28
Ενταξει τα καναλια ψαχνουν για θεματα,αλλα 4 λαστιχα να σκανε ολα μαζι
να μπαινουν πουλια σε τουρμπινες να βγαινουν καπνοι απο κλιματισμο
και να πεφτουν ενα βενεζουελα αλλο αλλου κλπ κλπ..Δεν νομιζω οτι τα καναλια τα ανακαλυπτουν ετσι ευκολα , χαρη του τρομολαγνου και φιλοθεαμονος κοινου.

<world wide web whacko>

Smokin_7Μέλος
22/08/2005, 11:39:53
Θαλεγα οτι αλονίζουν τώρα όλο το κοσμο μήπως βρουν τίποτα παρόμοιο. Νομίζουν οτι θα βρούν έτσι την αιτία και τον φταίχτη σε καμια ίδια περίπτωση. Όλο και κατι νεο βρίσκουν και όλο και κάποιο δυστίχημα με το πολύ ψάξε ψάξε έρχεται και ο παράς.
s_telios86Νέο Μέλος
22/08/2005, 11:45:13
Ας ελπίσουμε οτι είναι μόνο απλές συμπτώσεις και οχι κάτι άλλο!!!

Για να γνωρίσεις καλύτερα τους άλλους, γνώρισε πρώτα τον εαυτό σου

stratis79Μέλος
22/08/2005, 11:53:19
τα πουλιά είναι πουλιά! Χθες ας πούμε δίχως λόγο έκαναν πρώτο θέμα την επιστροφή για αναγκαστική προσγείωση της AEGEAN και το περιέγραφαν με τρόπο δραματικό. Έλεος πια, αλλά άσε να περάσει λίγος καιρός και θα δεις πως θα ξεχάσουν τα αεροπλάνα. Κάτι καινούριο θα γίνει και με αυτό θα καταπιαστούν.
artaxerxesΜέλος
22/08/2005, 23:42:39
Σιγουρα συμβαινουν μικροατυχηματα καθ'ολη τη διαρκεια του χρονου, αλλα στη διαρκεια της πανσεληνου παντα κατι καταστροφικο θα συμβει, ειτε σε προσωπικο επιπεδο ανθρωπων ειτε σε μηχανες.
Το 96 αν θυμαμαι καλα τον αυγουστο 22 σαν σημερα πεθανε η γιαγια μου.Αμεσως μετα η Diana η μητερα Τερεζα και δε θυμαμαι ποιος αλλος ακομα.Δεν ξερω τι να υποθεσω αλλα καποια εξηγηση θα υπαρχει.
Παντως με τα αεροπορικα ατυχηματα δεν συμβαινουν και τοσο συχνα πιστεψτε με /τα καναλια αναμεταδιδουν τα ξενα δελτια αν υπηρχαν θα τα λεγανε καθημερινα.

<world wide web whacko>

23/08/2005, 08:06:36
quote:
Σιγουρα συμβαινουν μικροατυχηματα καθ'ολη τη διαρκεια του χρονου, αλλα στη διαρκεια της πανσεληνου παντα κατι καταστροφικο θα συμβει, ειτε σε προσωπικο επιπεδο ανθρωπων ειτε σε μηχανες.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω, φίλε μου!
Δε μπορώ να σκεφτώ οτι λόγω πανσέληνου οι άνθρωποι κάτι παθαίνουν, αν και δεν είναι απίθανο.
Είναι πιθανό!
Αλλά κι οι μηχανές...???

rizitisΜέλος
23/08/2005, 21:04:19
κι αλλο αεροπλάνο επεσε σημερα τηνελβετία

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Ο ΨΗΛΟΣ;
ΟΧΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΟΥ...!

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

GhostΜέλος
23/08/2005, 22:10:28
quote:

Αν αγοράζατε πτήση σε κάποια σελίδα της θα βρίσκατε κάθε μήνα άρθρο με τα κυριότερα ατυχήματα πολιτικά και στρατιωτικά κάθε μήνα. Ενοείτε ότι προβλήματα που δεν οδήγησαν σε απώλειες ή καταστροφες σπάνια αναφέρονται. Μη μασάτε υπερβάλον
ζηλος των καναλιών.

Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ! ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΤΗΣΗ"... ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ... ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ... ΕΛΕΟΣ!!!