- Η Πρακτική Ερμηνεία της Πτώσης & της Λύτρωσης - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Ερώτηση κρίσεως.
Αν δεν υπήρχαν θέματα σαν και αυτό ή του Αντιχρίστου το 2015, τί θα έκαναν ο νικόμαχος και ο dark side; Που θα έβρισκαν άραγε τροφή;;;Τεκνία μου, οι χλευασταί θα συνεχίσουν να τρέφονται με θέματα σαν και αυτό, για να μην πεινάσουν...
ας φερθούμε λοιπόν με αγάπη και ας τους αφήσουμε να συνεχίσουν να τρώνε, αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να μας προσφέρουν αυτοί πνευματική τροφή - μια δικιά τους σοβαρή πρόταση ζωής.
Απάντηση θέσης.
Θεωρώ πως διαχρονικά, πάσης φύσης κλήρος υπήρξε κατάντια για τον άνθρωπο, και πως η Χρυσή Αυγή, ως ιδεολογική και στην πράξη λειτουργία, αποτελεί όνειδος και προσβολή του κόσμους.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Στην σημερινή μου βόλτα στην εξοχή, συνάντησα δυό βόδια που έβοσκαν και κατά διαστήματα μουγκάνιζαν.
- μουου το ένα
- μουουου το άλλοΚαι κουνούσαν τα χοντροκέφαλά τους, πάνω-κάτω ενώ έδιωχναν τις μυϊγες με την ουρά τους.Ηταν και άλλα βόδια εκεί, αλλά φαινόντουσαν αδιάφορα.Δεν μουγκάνιζαν.
Ξαφνικά, πρόσεξα αυτά που συνομιλούσαν, πως ήταν μαρκαρισμένα.Στα αυτιά τους κρεμόταν ένα ταμπελάκι, που έγραφε στο ένα ΧΟ και στο άλλο ΔΣ.
Ρώτησα τον φύλακα τι σημαίνουν τα αρχικά των μαρκαρισμένων και μου είπε ότι, το ένα σημαίνει " Χωρίς Ορμόνες " και το άλλο " Διά Σφαγήν ".
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πραγματικα να εισαι καλα ρε παληκαρι
Αν φετο εχω γελασει 10 λεπτα τα 5 τα οφειλω σε σενα .........
quote:
Νικόμαχε
quote:
Αν τραβήξουμε δύο νοητές ευθείες, αυτές δεν θα συναντηθούν ποτέ.Θα βγούν στο διάστημα.Δεν θα βγουν στο διάστημα. Αφού μόνος σου το είπες. Υπάρχει γυαλί που θα τις εμποδίσει. Άσε που δεν υπάρχει διάστημα.
Ακριβως.Θελεις παραθεση απο τεσλα?
quote:
lydios4054646456+
Ακριβως.Θελεις παραθεση απο τεσλα?
Για αρχή, όχι. Θέλω να μου πεις πέντε πράματα για τον Maxwell.
Υ.Γ. Εννοείς, πως είσαι σε θέση να παραθέσεις κάτι από Tesla? Μήπως εννοείς φωτογραφίες?
Eκτος και αν το nothing σημαινει για σενα υπαρκτο διαστημα.λολ
Και τωρα μιλα με αυτον.
Πες μου, τί ακριβώς κατάλαβες από αυτό που παράθεσες?
Υ.Γ.1. Ασχέτως, θα μπορούσες να παραθέσεις και κάποιο link του πλήρους κειμένου? Όχι τίποτις άλλο, αλλά ξέρω που ο Μαρινάκης έχει δηλώσει βάζελος.
Υ.Γ.2. Πες όμως και για τον Maxwell που σε ζήτησα.
το 1932
http://en.wikipedia.org/wiki/New_York_Herald_Tribune
Εγω μπορω να δω οσο μου επιτρεπει η συνειδηση μου.Δεν ειμαι σαν τις μεγαλες ιδιοφυιες που ξερουν απο ταξιδια στο διαστημα,ρομποτ στον αρη,εξωπλανητες δυνητικους για ζωη...
Ας πουμε οτι λεει οτι δεν εχει νοημα να μιλαμε για το διαστημα,γιατι αυτο δεν υπαρχει.
Αντιπροσωπευει τη συνειδηση της μη υπαρξης
Εμεις ειμαστε αυτο και δινουμε ορισμους με βαση αυτο που ειμαστε.
Το διαστημα ομως ''δεν ειναι''.Δεν εχει καν σημασια να ασχοληθουμε με κατι που δεν ειναι...
Οπως και ο Λαο Τσε,ετσι και ο Τεσλα λεει οτι πηραμε αυτο που ειμαστε απο την αβυσσο,απο το αδειο κενο.Που στερειται πληρως γνωρισματων και χαρακτηριστικων..Εμεις αποδιδουμε στα πραγματα γνωρισματα με τη χρηση ηχων -λεξεων...
O ΘΩΘ στις σμαρδγενιες ταμπλετες λεει οτι μια σκεψη μεγαλωσε μεσα στην αβυσσο.
Βλεπεις ειναι πολυ κοινες οι αντιληψεις μετακυ πολλων και σε διαφορετικους κλαδους.
Μου αρέσουν οι πηγές σου. Πολύ γουστάρω. Όχι τόσο για το περιεχόμενο, αλλά για τη λογική(?) σου. Εννοώ, σε αυτά που μιλάς με τη λογική. Εκτός κι αυτό δεν είναι από αυτά, αλλά χέσε ψηλά καπέλα αν δεν σε έπιασα ούτε κι εδώ.
quote:
Ας πουμε οτι λεει οτι δεν εχει νοημα να μιλαμε για το διαστημα,γιατι αυτο δεν υπαρχει.
Όχι ας πούμε, όχι τέτοια κόλπα εδώ. Εσύ λες. Αυθαίρετα.
quote:
Εμεις ειμαστε αυτο και δινουμε ορισμους με βαση αυτο που ειμαστε.
Το διαστημα ομως ''δεν ειναι''.Δεν εχει καν σημασια να ασχοληθουμε με κατι που δεν ειναι...
Οτι είμαστε αυτό που είμαστε, κι οτι ορίζουμε με βάση αυτό που είμαστε, είναι προφανές. Αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Εκτός του οτι δεν θα είχε πλάκα, θα ήταν και αμαρτία. Δεν θα ήταν?
Τώρα, όσον αφορά στο 'είναι' και στο 'μη είναι', ο καθένας έχει τα γούστα του. Εσένα π.χ. σου κάνει ο ΘΩΘ κι ο Λάο Τσε, εμένα μου κάνει ο Παρμενίδης και ο Albert Camus. Μόνο μη λέμε μαλακίες.
Και μια παρατήρηση.
quote:
Βλεπεις ειναι πολυ κοινες οι αντιληψεις μετακυ πολλων και σε διαφορετικους κλαδους.
Οι αντιλήψεις των πολλών, που είναι άλλοι. Για την ακρίβεια του ζητήματου το επισημαίνω.
Ανοίξτε κάνα βιβλίο, ρε χάπατα. Δεν είναι αμαρτία. Ξεχάστε τα ιντερνέτ και τα εγγλεζοαλβανέζικα. Τραβάτε σε καμμιά βιβλιοθήκη. Φτάνουν οι ναοί. Νισάφι. Και της αθηνάς, και της μαρίας κι ο δικός σας ο προσωπικός. Ξεστραβωθείτε και σεβαστείτε. Πετάμε ονόματα και ιστορίες και διάφορα.
Μιλάω κυριολεκτικώς. Πιάστε τ'αρxίδια σας και ζυγιστείτε. Αν αισθάνεστε επαρκείς, αμολάτε οτι γουστάρετε.
Ζυγιστείτε όμως. Όχι για την παραλία. Κάντε μια ζύγιση για πάρτη σας. Αυτογνωστική.
Όσοι κάνουν τον κόπο και καλά, να μπαίνουν σε λεπτομερούς υφής και ουσίας αναλύσεις, ας ζυγιστούνε καλά. Προφανώς και όχι απένατι σε μένα, καθώς θεωρώ την πάρτη μου εντελώς ανεπαρκή.
Καθ'όποτε όμως μιλάμε ελληνικά ως έλληνες, ας φροντίσουμε να νοηματοδοτούμε ευτυχώς ακριβείς ως τέτοιοι, κι όχι σαν έλληνες.
quote:quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Ερώτηση κρίσεως.
Αν δεν υπήρχαν θέματα σαν και αυτό ή του Αντιχρίστου το 2015, τί θα έκαναν ο νικόμαχος και ο dark side; Που θα έβρισκαν άραγε τροφή;;;Τεκνία μου, οι χλευασταί θα συνεχίσουν να τρέφονται με θέματα σαν και αυτό, για να μην πεινάσουν...
ας φερθούμε λοιπόν με αγάπη και ας τους αφήσουμε να συνεχίσουν να τρώνε, αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να μας προσφέρουν αυτοί πνευματική τροφή - μια δικιά τους σοβαρή πρόταση ζωής.
Απάντηση θέσης.
Θεωρώ πως διαχρονικά, πάσης φύσης κλήρος υπήρξε κατάντια για τον άνθρωπο, και πως η Χρυσή Αυγή, ως ιδεολογική και στην πράξη λειτουργία, αποτελεί όνειδος και προσβολή του κόσμους.
Lol, αυτό είναι όμως αντι-θέση. Δεν λες τί είσαι και τί πιστεύεις αλλά τί δεν είσαι και τί δεν πιστεύεις.
Υπάρχει βέβαια και η ανόητη κατηγορία του προσηλυτισμού, φοβούνται άτομα να εκφράσουν τις απόψεις τους μην τους πάρους για προσηλυτιστές. Έτσι περιορίζονται στον χαρακτηρισμό των διαφορετικών απόψεων και ιδεολογιών.
quote:quote:
Στην σημερινή μου βόλτα στην εξοχή, συνάντησα δυό βόδια που έβοσκαν και κατά διαστήματα μουγκάνιζαν.
- μουου το ένα
- μουουου το άλλοΚαι κουνούσαν τα χοντροκέφαλά τους, πάνω-κάτω ενώ έδιωχναν τις μυϊγες με την ουρά τους.Ηταν και άλλα βόδια εκεί, αλλά φαινόντουσαν αδιάφορα.Δεν μουγκάνιζαν.
Ξαφνικά, πρόσεξα αυτά που συνομιλούσαν, πως ήταν μαρκαρισμένα.Στα αυτιά τους κρεμόταν ένα ταμπελάκι, που έγραφε στο ένα ΧΟ και στο άλλο ΔΣ.
Ρώτησα τον φύλακα τι σημαίνουν τα αρχικά των μαρκαρισμένων και μου είπε ότι, το ένα σημαίνει " Χωρίς Ορμόνες " και το άλλο " Διά Σφαγήν ".
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πραγματικα να εισαι καλα ρε παληκαρι
Αν φετο εχω γελασει 10 λεπτα τα 5 τα οφειλω σε σενα .........
Πέρα από την πλάκα, αυτό είναι μια απόδειξη της μεγάλης τιμής και του σεβασμού προς ηρωικές μορφές όπως ο Διονύσιος Σκυλόσοφος. Πράγματι διά τους Τούρκους, τους ανθέλληνες και τους εχθρούς του Χριστιανισμού ήταν άξιος "διά σφαγήν".
Αλλά τί λέμε φίλε, όταν εδώ νιώθουμε υπέρτατη αγαλλίαση για την πτώση του Βυζαντίου.
Συμπέρασμα που έβγαλα από τα ποστς, είναι πως οι Χριστιανοί θεωρούνται από τους τυφλωμένους "αρχαιολάτρες" άγριοι και επικίνδυνοι σαν τους Ισλαμιστές! Να δούμε λοιπόν όταν ορμήσει ο Ισλαμιστής ζωσμένος με τις βόμβες να καταστρέψει τον Ελληνο-Χριστιανισμό αν θα χαρούν πάλι. Πολύ πιθανό με αυτά που διαβάζω.
Επισης εβαλα και εκεινο το βιντεο με τη νησιδα που αποδεικνυει την κοιλοτητα της Γης.Η μαλλον χρειαζεται ισχυρη ανταποδειξη απο την επιστημονικη κοινοτητα για να καταρριφθει( αν ειχατε τα αρχιδια που λες θα κανατε και σχετικο πειραμα-το να διαβαζεις και να υπακους σε αυτα που αλλοι γραφουν ειναι το ευκολο).
Εσυ προς το παρον,μου εχεις φερει μηδενικα αποδεικτικα στοιχεια...
Που να μπορουν να επαναληφθουν απο τον καθενα και να ελεγχθουν.
Δεν έφερες ρε κανένα στοιχείο που αποδεικνύει την σφαιρική Γη?
Δεν βλέπεις στον ουρανό την νύκτα, το φεγγάρι τον Κρόνο, τον Δία, τον Αρη, όλα επίπεδα είναι.Είδες κανένα στρογγυλό ουράνιο σώμα ποτέ?
Δεν πρόσεξες τον Ηλιο που διαφέρει λίγο?Είναι τετράγωνος αυτός, αλλά επειδή τα τηλεσκόπια έχουν στρογγυλούς φακούς, μας τον δείχνουν και τον ήλιο σφαίρα.Ακουσον,άκουσον πως την έχει πατήσει η επιστημονική κοινότητα.
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά σε 10 μέρες το 95% θα ασκήσει το δικαίωμα ψήφου.
Την γαμήσαμε πάλι...!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αμόρφωτε, άσχετε DSMΔεν έφερες ρε κανένα στοιχείο που αποδεικνύει την σφαιρική Γη?
Δεν βλέπεις στον ουρανό την νύκτα, το φεγγάρι τον Κρόνο, τον Δία, τον Αρη, όλα επίπεδα είναι.Είδες κανένα στρογγυλό ουράνιο σώμα ποτέ?
Δεν πρόσεξες τον Ηλιο που διαφέρει λίγο?Είναι τετράγωνος αυτός, αλλά επειδή τα τηλεσκόπια έχουν στρογγυλούς φακούς, μας τον δείχνουν και τον ήλιο σφαίρα.Ακουσον,άκουσον πως την έχει πατήσει η επιστημονική κοινότητα.
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά σε 10 μέρες το 95% θα ασκήσει το δικαίωμα ψήφου.
Την γαμήσαμε πάλι...!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το οτι κατι φαινεται κυκλικο δεν σημαινει οτι ειναι σφαιρικο!!!
Αν σου ριχνω φως με φακο δεν σημαινει οτι φακος ειναι σφαιρικος .Ειναι κυκλος μπροστα .Και η επιφανεια του κυρτη.Αλλα δεν ειναι σφαιρα.
Καλα ποσο αντιεπιστημονικο ειναι να βλεπεις κατι σαν κυκλο και να νομιζεις οτι ειναι μπαλα.lol
Edited by - lydios40 on 15/01/2015 15:50:28
Αnimation
Ο κοσμος ο δικος μας δεν ειναι απειρος.Αλλα βαθια στην καρδια του πεπερασμενου βρισκεται το απειρο.
Edited by - lydios40 on 15/01/2015 15:56:44
Εχω και καλύτερα:
https://www.youtube.com/watch?v=zvMlAqC4bm4
https://www.youtube.com/watch?v=nRWVb0Dva1Q
https://www.youtube.com/watch?v=E_q6nWzXulA
Καύλωσες?
Είδες πόσο μας κρατούν στο σκοτάδι?
Θυμάμαι εκεί στο λιβάδι, υπήρχε και ένα θηλυκό βόδι με το γράμμα L στο αυτί του.Ο φύλακας μου είπε πως σημαίνει Lynx δηλαδή αγελάδα φυτό.
κάτι σαν κι αυτό, ένα πράμα:
https://www.youtube.com/watch?v=-N67Ib6r_0o
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Αλλά τί λέμε φίλε, όταν εδώ νιώθουμε υπέρτατη αγαλλίαση για την πτώση του Βυζαντίου.
Όταν κάποιος Διονύσιε Σκυλόσοφε αναφέρεται σε ιστορικά γεγονότα όντας ο ίδιος ανιστόρητος, είναι χαμένος από χέρι και έκθετος στα ειρωνικά σχόλια των συνομιλητών του. Όταν λοιπόν θέλεις να μιλήσης για ιστορία πρέπει προηγουμένως να ανοίξης μερικά ιστορικά βιβλία, και να μη μείνης στην ιστορία που σου μάθανε στο σχολείο, γιατί όπως έλεγε ο αείμνηστος καθηγητής μου της ιστορίας, τα σχολικά βιβλία δεν σου μαθαίνουν ιστορία, αλλά σε εφοδιάζουν με τα εργαλεία για να την ερευνήσης.
Και τώρα στο προκείμενο. Κανένας δεν κλαίει και δεν λυπάται Διονύσιε Σκυλόσοφε, για έναν χρεοκοπημένο που στην χρεοκοπία τον οδήγησαν οι ίδιες του οι πράξεις. Η περίφημη Βυζαντινή Αυτοκρατορία για την απώλεια της οποίας κλαίτε και ολοφύρεστε όλοι εσείς οι φανατικοί και ως συνήθως ανιστόρητοι χριστιανοί, ήταν η παρακάτω, ένα θλιβερό απομεινάρι της πάλαι πότε Ρωμανίας.

Ένα παρακμιακό κράτος, που στην παρακμή το οδήγησαν η θρησκοληψία, οι ίντριγκες, οι διαμάχες και οι ενδοικογενειακοί εμφύλιοι για τον θρόνο, και τέλος το ιερατείο το οποίο και το παρέδωσε στους Οθωμανούς, προκειμένου όχι μόνο να κρατήση αλλά και να επεκτείνη τα προνόμιά του. Και φυσικά όλα αυτά τα πλήρωσαν οι Έλληνες.
*