- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Όμως δυστυχώς αρκετοί απο αυτούς κάθε άλλο παρά ηλίθιοι είναι.Πρόκειται για χαρισματικούς στην προσωπικότητα απατεώνες που εκμεταλεύονται τον κοσμάκη (που όμως τα θέλει κι αυτουνού ο ποπός του αφού κάθεται και ακούει τον κάθε σαχλαμάρα έτσι αβασάνιστα.Ακου εκεί 12κλωνο DNA!!!!!!!!!!!!!!!).
Νομίζω οι ΗΠΑ βρίσκονται σε βαθύτατη πολιτισμική κρίση.Και δεν μ' αρέσει καθόλου αυτό...φαντάσου να αναλάβει τον Λευκό Οίκο (και την προβαση στους κωδικούς των πυρηνικών όπλων) κάνας φανατίλας τύπου Πατ Ρόμπερσον..
quote:
φαντάσου να αναλάβει τον Λευκό Οίκο (και την προβαση στους κωδικούς των πυρηνικών όπλων) κάνας φανατίλας τύπου Πατ Ρόμπερσον..
φαντάσου να την αναλάβει κανένας Σβαρτσενεγκερ και να δούμε τον Terminator σε πραγματική δράση....
...δεν θα το γλυτώσουμε το ολοκαυτωμα μάλλον...ε??
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Οσο για το δωδεκακλωνο DNA αυτο μπορει να υπαρξει μονο σε ταινιες επιστημονικης φαντασιας.To DNA αποτελειται απο 4 βασεις που συνδιαζονται σε μια ελικοειδη κλιμακα 2 κλωνων.Πολλοι προσπαθησαν να αλλαξουν την δομη του DNA αντικαθιστωντας τις πουρινες και πυριμιδινες με μορια παρομοιας χημικης δομης.Αποτελεσμα;Το DNA προσπαθησε μονο του με καταλληλους μηχανισμους να ανατρεψει την αλλαγη που του προκληθηκε απομακρυνοντας τις αγνωστες βασεις σε μια προσπαθεια αυτοδιορθωσης του,και εφοσον δεν τα καταφερε επαψε να ειναι λειτουργικο.Συμπερασμα:Οποιαδηποτε αλλαγη στο DNA οδηγει σε αδυναμια αυτοδιπλασιαμου του,εκφρασης του,και τελος στην διασπαση του.Ειτε το θελουμε ειτε οχι το DNA θα συνεχισει να ειναι δικλωνο με 2 ζευγη βασεων.
Αν δεν με προκαλουσες δεν θα απαντουσα με αυτον τον τροπο,γιατι το θεμα το θεωρω πολυ φαιδρο να προβαλει καποιος επιχειρηματα.Αμαλια επλιζω να σε καλυψα με τα λεγομενα μου.
Οσο για τον αν καποιος διαφημιζει τις αηδιες του εν ειδη διδασκαλιας..ευχαριστω δεν θα παρω.Εχω ενα καλαθι ζαρζαβατικα να του χαρισω.

Διαβασα καποιον απο εσας, ειπε πως η γυναικα του ειναι μοριακος βιολογος...με πτυχια και τα λοιπα. Στην Επιστημονικη κοινωτητα, τεκμηριωμενα ειναι απο τους επιστημονες που δεν ξερουν τι τους γινεται...και αυτο οχι γιατι δεν εχουν γνωσεις η οτι δεν διαβαζουν...οοοοοχι μην παει εκει το μυαλο σας, αλλα γιατι δεν εχουν γενικα ιδεα τι συμβαινει με καθε οργανισμο που υπαρχει πανω σε αυτο τον πλανητη. Αποδειξη??? εδω τοσα χρονια ενα ποντικακι εχουν στα εργαστηρια και αναλυουν και δεν ξερουν ποσα οργανα εχει!!! Ειναι δυνατον??????
Τουλαχιστον αν πεις σε καποιον που εχει τελειωσει μικροηλεκτρονικη και του δωσεις ενα επεξεργαστη θα σου πει ο αμηρος σε λιγοτερο απο 1 μηνα που να του βγουν τα ματια ποσα τρανσιστορ εχει!!! Ημαρτον. Δεν θελω να κατηγορησω σε καμια περιπτωση κανενα επιστημονα...ολοι μοχθουμε και διαβαζουμε...αλλα ετυχε να πεσει ο κληρος στους Ιατρους να πειραματιζονται...και πολλες φορες να μην βρισκουν ακρη.!!! Για αυτο ας αφησουμε οτι ολοι ειμαστε τελειοι και τα ξερουμε ολα.
Καμια φορα,οπως εχει αποδειχτει...τα ματια μας δεν ειναι το καταλληλο οργανο για να δουμε τα παντα που μας περικλυουν.
Για αυτο θα ηταν καλο να φερουμε πισω τον κυριο που, ειτε κανει τον ρητορικο του λογο στην αγορα της Αθηνας ειτε οχι, να τον αφησουμε να πει αυτα που εχει.
Εγω απο οσα διαβαζω στα φορουμ γενικα...δεν μου αρεσει να βλεπω απαντησεις ειρωνικες, σε στυλ του οτι μας λες κουκουνιαου, μπουρδολογιες...κτλ! Απλα τις προσπερναω και προσπαθω να μην χανω τον ηρμο.
Αν δεν σας αρεσει η αποψη καποιου και θελετε να τον βαλετε στην θεση του τοτε αποδειξτε το αντιθετο με βασιμα επιχειρηματα.
Για παραδειγμα...εχει αποδειχτει οτι το DNA εχει 2 ελεικες. Τουλαχιστον οπως εχουν οι επιστημονικες ερευνιτηκες ομαδες αποδειξει.
ΠΑΝΟ με απλα λογια μπορεις να μας πεις την αποψη σου πανω σε αυτο...
γιατι εδω που γραφεις υπαρχουν επιστημονες. Οπως η κυρια που ειναι βιολογος δεν μπορεις να της αλλαξης την γνωμη αν δεν εχεις αποδειξεις οτι υπαρχουν 2 ελεικες στο DNA!!!
Σε παρακαλω περιμενω την απαντηση σου.!!!
Φιλικα και παντα με θετικη σκεψη!!! ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ!!!

Edited by - Skies tou Fegariou on 12/03/2006 03:37:27
quote:
Διαβασα καποιον απο εσας, ειπε πως η γυναικα του ειναι μοριακος βιολογος...με πτυχια και τα λοιπα. Στην Επιστημονικη κοινωτητα, τεκμηριωμενα ειναι απο τους επιστημονες που δεν ξερουν τι τους γινεται...και αυτο οχι γιατι δεν εχουν γνωσεις η οτι δεν διαβαζουν...οοοοοχι μην παει εκει το μυαλο σας, αλλα γιατι δεν εχουν γενικα ιδεα τι συμβαινει με καθε οργανισμο που υπαρχει πανω σε αυτο τον πλανητη. Αποδειξη??? εδω τοσα χρονια ενα ποντικακι εχουν στα εργαστηρια και αναλυουν και δεν ξερουν ποσα οργανα εχει!!! Ειναι δυνατον??????
Μαλλον δεν θα εισαι καλα ενημερωμενη.Οι επιστημονες και εχουν το ποντικακι στα εργαστηρια,και παιζουν μαζι του,και το μελετανε και ξερουν και ποσα οργανα εχει και οχι μονο.Εχουν αποκρυπτογραφησει μερος του γενετικου του υλικου,το εχουν βαλει γονιδια απο αλλους οργανισμους και το εχουν κανει ακομα και να φωσφωριζει στο σκοταδι,και το κυριοτερο εχουν μαθει πολλα απο την φυσιολογια του προς οφελος της ιατρικης.Το ξερεις οτι ολα τα φαρμακα δοκιμαζονται πρωτα στα ποντικακια και μετα σε ανθρωπους;Γιαυτο την επομενη φορα που θα περασει απο το μυαλο σου να ειρωνευτεις τους επιστημονες να σκεφτεις οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι και τα ποντικακια,την επομενη φορα που θα αρρωσταινες θα κινδυνευες να δεις τα ραδικια αναποδα.

quote:
Skies tou Fegariou λέει..
Νομιζω πως ειναι λογικο να αφησουμε ως δημοκτρατικη χωρα που ειμαστε τον ΠΑΝΟ αν ετσι ονομαζετε να μας εξηγησει, και να μας διαφωτησει εν μερη με τις δικες του αποψεις.
Δεν νομίζω να του αφαίρεσε κανέις τον λογαριασμό του ....ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ειναι να πέι οτι θέλει .... και εμείς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να τον κάνουμε κριτική ....
Τώρα αν δεν μιλάει και έχει εξαφανιστεί ....το πίο πιθανό είναι γιατι βλέπει πως εδώ υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι δεν ειναι ΠΡΟΒΑΤΑ.....
quote:
Skies tou Fegariou λέει..Διαβασα καποιον απο εσας, ειπε πως η γυναικα του ειναι μοριακος βιολογος...με πτυχια και τα λοιπα.
Η δικία μου ....
quote:
Στην Επιστημονικη κοινωτητα, τεκμηριωμενα ειναι απο τους επιστημονες που δεν ξερουν τι τους γινεται...και αυτο οχι γιατι δεν εχουν γνωσεις η οτι δεν διαβαζουν...οοοοοχι μην παει εκει το μυαλο σας, αλλα γιατι δεν εχουν γενικα ιδεα τι συμβαινει με καθε οργανισμο που υπαρχει πανω σε αυτο τον πλανητη.
Μου αρέσει αυτό ...μόνος σου (μόνη σου) το σκέφτηκες... Εγώ θα έλεγα οτι εχουν λιιιιιγο παραπάνω ιδέα από σενα για το τί συμβαίνει σε κάθε οργανισμό... και αν δεν έχουν το ερευνούνε.... δημοσιέυουν τις απαντήσεις τους και γενικός τις ερευνές τους σε επιστημονικά συνεδρια και μερικές φορές αν είναι καλοί ...πολοι καλοι ..περνουν και κανένα Νομπελ....ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ...ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΟΙ ...(πχ..PaNos που θα μας δείξει πως κανουμε ενεργοποίηση του 12 strand of DNA ..αντε σας ευχομαι και στο 13ο καποτε...)
quote:
Αποδειξη??? εδω τοσα χρονια ενα ποντικακι εχουν στα εργαστηρια και αναλυουν και δεν ξερουν ποσα οργανα εχει!!! Ειναι δυνατον??????
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ PaNos
ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ....(ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΕΜΕΝΑ)
quote:
Καμια φορα,οπως εχει αποδειχτει...τα ματια μας δεν ειναι το καταλληλο οργανο για να δουμε τα παντα που μας περικλυουν.
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;; ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
quote:
Για αυτο θα ηταν καλο να φερουμε πισω τον κυριο που, ειτε κανει τον ρητορικο του λογο στην αγορα της Αθηνας ειτε οχι, να τον αφησουμε να πει αυτα που εχει.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ.... ;;;; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ.... ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ....ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ .....
quote:
Εγω απο οσα διαβαζω στα φορουμ γενικα...δεν μου αρεσει να βλεπω απαντησεις ειρωνικες, σε στυλ του οτι μας λες κουκουνιαου, μπουρδολογιες...κτλ! Απλα τις προσπερναω και προσπαθω να μην χανω τον ηρμο.
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.... ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ...
quote:
Αν δεν σας αρεσει η αποψη καποιου και θελετε να τον βαλετε στην θεση του τοτε αποδειξτε το αντιθετο με βασιμα επιχειρηματα.
ΟΧΙ ΟΧΙ ...ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ... Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΒΑΣΙΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ...ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ....
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.....
ΝΟΜΠΕΛ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ..ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΛΑΘΟΣ....
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ..ΤΟΤΕ Ο PaNos EINAI ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ......
quote:
Για παραδειγμα...εχει αποδειχτει οτι το DNA εχει 2 ελεικες. Τουλαχιστον οπως εχουν οι επιστημονικες ερευνιτηκες ομαδες αποδειξει.
ΠΑΝΟ με απλα λογια μπορεις να μας πεις την αποψη σου πανω σε αυτο...
γιατι εδω που γραφεις υπαρχουν επιστημονες. Οπως η κυρια που ειναι βιολογος δεν μπορεις να της αλλαξης την γνωμη αν δεν εχεις αποδειξεις οτι υπαρχουν 2 ελεικες στο DNA!!!Σε παρακαλω περιμενω την απαντηση σου.!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
quote:
Τουλαχιστον αν πεις σε καποιον που εχει τελειωσει μικροηλεκτρονικη και του δωσεις ενα επεξεργαστη θα σου πει ο αμηρος σε λιγοτερο απο 1 μηνα που να του βγουν τα ματια ποσα τρανσιστορ εχει!!! Ημαρτον.
Λυπάμαι, αλλά προφανώς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ !
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, να σου ΜΕΤΡΗΣΕΙ οποιοσδήποτε σε ένα τσιπάκι, πόσα τρανζίστορ έχει !
Τα τσιπάκαι σχσδιάζονται από σχεδιαστές, σαν του λόγου μου, με βοήθεια ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, που "τρέχουν" λογισμικό σχεδιασμου ASIC ή όπως αλλιώς θές πές το, που σχεδιάζουν "τσιπάκια" (τεχνητή λέξη για να περιγράψουμε το ετικό αποτέλεσμα) με βοήθεια βιβλιοθηκών (function libraries), και που σε τελευταία ανάλυση, δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ το ΠΟΣΑ τρανσίστορ έχει, μια που δεν τα μετρά κανένας, πλήν του λογισμικού. 300.000, 500.000, 1.000.000, το μόνο που "μετράει", ο χώρος που καταλαμβάνει το σχέδιο (design) πάνω στον δίσκο πυριτίου (wafer).
Άστο καλύτερα. Βρές άλλο παράδειγμα.
Το ότι οι επιστήμονες δεν ξέρουν τι λένε, μάλλον ισχύει μόνο στον κόσμο σου.
Παρτε για τα ποντικια...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=688858&lngDtrID=252
για να μην λεω βλακειες....Φιλικα παντα ετσι!!!
Και για τους επεξεργαστες... ναι δεν μας ενδιαφερει ποσα τρανσιστορ εχει καθε ενας αν μικρομετρο πιρυτιου...συγνωμη ηταν λα8ος παραδειγμα...μα αν σου εδιναν ενα σχεδιο εστω και πολυπλοκο θα μπορουσες να μου πεις μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ποσες στρωσεις πρεπει να εχει οπως αναλυτικα και τα components του.
Σας παρακαλω εδω δεν ηρθαμε για να κανουμε δυναμη γνωσεων ο καθε ενας και τι ειναι. Εγω απλος ειμαι...δεν ξερω και πολλα.
Σεβομαι την ομαδα επιστημων των Ιατρων..ο αδερφος μου Ιατρος ειναι και ειναι σε ερευνιτικη ομαδα. Δεν ξερουν απο που να αρχισουν και που να τελειωσουν καθε φορα...Βρησκουν και κατι καινουριο που τους φερει εργασιες πισω.
Δεν ειρωνευομαι κανενα...σας παρακαλω μην το ξαναπειτε αυτο. Καμια φορα ο γραπτος λογος ειναι και ο πιο δυσκολος για να εκφρασεις καθαρα το συναισθημα σου στις λεξεις. Εντελως φιλικα μιλαω.
Ζητω επισημα συγνωμη αν καποιος αισθανθηκε οτι τον ειρωνευτηκα.
Και για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα...αν μας διαβαζει ο Κυριος ΠΑΝΟς που ανοιξε αυτη την συζητηση ας μας εκφρασει την αποψη του στην ερωτηση που του εχουμε κανει...!!!
Ευχαριστω...να ειστε καλα. ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ

Edited by - Skies tou Fegariou on 12/03/2006 23:41:50
Edited by - Skies tou Fegariou on 12/03/2006 23:43:03
Ας δούμε τους ακριβοθώρητους εαυτούς μας, ως ανθρωπάκια που έχοντας αγγίξει ένα μικρό ψίχουλο από το "κέικ" της γνώσης, νομίζουν κιόλας πως το έχουν στο πιάτο τους. Ας σκεφτούμε πως όλα αυτά, για τα οποία είμαστε τόσο σίγουροι, είναι απλά τα μικρά βηματάκια μας σε έναν απέραντο δρόμο.
Κι ας είμαστε λίγο πιο ταπεινοί, όχι με τη σιγουριά μας, αλλά με τον τρόπο που την περιφέρουμε.
Για το δωδεκάκλωνο DNA.
Καλό θα ήταν να τοποθετηθεί ο PaNo και να μας πει, τι ακριβώς εννοεί. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω πως έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοεί. Που βρίσκονται οι υπόλοιπες 10 έλικες του DNA; Σε άλλες διαστάσεις; Είναι αόρατες και αν ενεργοποιηθούν θα γίνουν ορατές;
Το να φιλονικούμε σχετικά με το εάν υπάρχουν 2 έλικες (ακόμα και να παραθέτουμε φωτογραφίες για να αποδείξουμε το αυτονότητο - συγνώμη medtech
), το θεωρώ κάπως αστείο. ![]()
Για τη σχέση καρκίνου και ιών.
Mantis Religiosus σε ευχαριστώ για την πιο εκτενή ανάλυση επί του θέματος. Δε νομίζω όμως - και ούτε έγραψα κάτι τέτοιο - πως το πρόβλημα βρίσκεται στους μηχανισμούς εμπλοκής ιών στη δημιουργία καρκίνου. Σίγουρα κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο, ως απάντηση σε κάποιο επιχείρημα του PaNo. Αλλά το πρόβλημα βρίσκεται στην ειρωνία που δέχτηκε το συγκεκριμένο μέλος, επάνω σε μία φράση, που θα μπορούσε να είναι απλά, λάθος διατύπωση. Εν τέλει, εάν με τη συμπεριφορά μας δεν τον απομακρύναμε, ίσως και να μας έδινε κάποιες εξηγήσεις για τα γραφόμενά του.
Για την κοσμοθεώρησή μας.
Σίγουρα η επιστήμη αποτελεί έναν από τους βασικότερους διαμορφωτές της. Η επιστήμη όμως αλλάζει συνεχώς, κάποιες φορές δίνει και σάλτα. Η αντίληψη που έχει ο καθένας για τα πράγματα, μοιάζει σαν ένα μικρό σημείο σε έναν απέραντο γεωγραφικό χάρτη. Το να μπορεί κανείς να μετακινηθεί από το σημείο αυτό, είναι ένας μικρός θάνατος της πραγματικότητάς του. Συνάμα και απελευθέρωση. Το "σάλτο προς την ελευθερία" μοιάζει σαν πήδημα σε έναν γκρεμό. Λογικός λοιπόν είναι ο φόβος των περισσότερων ανθρώπων γι' αυτό. ![]()
Συμβουλή της ημέρας: Πάρε το φόβο απ' το χέρι και προχώρα...
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Από: Όλους εμάς τους υπόλοιπους που κατεβήκαμε προχθές από τα βουνά.
Κάντε κλικ εδώ: http://users.otenet.gr/~cancerem/page9.htm