- \** ΕΣΩ...AνατροπΗ **/ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΟΥΑΟΥ!!!
Ξανάρθε ο καταπληκτικός χειμώνας...
Και σε λίγο κρύο, χιόνια, παγετός...
Καλημέρα σε όλους, πέρα για πέρα...
Έβρεξε αρκετά το διήμερο - μέχρι και πριν λίγες ώρες έβρεχε στην Αθήνα - αλλά ευτυχώς ο ουρανός άρχισε να καθαρίζει! ![]()
Καλός ο χειμώνας αλλά προσωπικά με χαλάει η βροχή.
Προτιμώ λοιπόν την καλοκαιρία από την κακοκαιρία...
Έχουμε λοιπόν τον OANNHSEA υπέρ του χειμώνα κι εμένα κατά.
Κανείς άλλος; ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Τώρα εγώ πρέπει να συμμετάσχω στην ψηφοφορία ή δε μετράω, λόγω περιοχής; ![]()
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας!Έβρεξε αρκετά το διήμερο - μέχρι και πριν λίγες ώρες έβρεχε στην Αθήνα - αλλά ευτυχώς ο ουρανός άρχισε να καθαρίζει!
Καλός ο χειμώνας αλλά προσωπικά με χαλάει η βροχή.
Προτιμώ λοιπόν την καλοκαιρία από την κακοκαιρία...Έχουμε λοιπόν τον OANNHSEA υπέρ του χειμώνα κι εμένα κατά.
Κανείς άλλος;
Kαλημερα και καλη εβδομαδα...
Με μενα γινεται το εξης περιεργο: Ολο τον χειμωνα, παραπονιεμαι για τις μεγαλες ζεστες και παρακαλαω να ερθει ο χειμωνας, που "ζεστενεσαι" στο κρεβατι σου!
Τον χειμωνα ομως, λογω του ψυχους, παρακαλαω να ερθουν οι ζεστες μερες...
Μπορω να πω τοτε οτι μου αρεσει κατι το ενδιαμεσο... δηλαδη το "χλιαρο" που ειναι η ανοιξη!

quote:
Τώρα εγώ πρέπει να συμμετάσχω στην ψηφοφορία ή δε μετράω, λόγω περιοχής;
Εάν θέλεις, ελεύθερα! ![]()
Εγώ πάλι παραπονιέμαι πιο σπάνια το καλοκαίρι για τον καιρό απ' ό,τι τον χειμώνα.
Παρόλο που το κρύο δε με ενοχλεί ιδιαίτερα! ![]()

Καποτε, υπηρχε κανονικη διαδοχη εποχων... τωρα εχει γινει ενα μπαχαλο

Τι βλέπω;
Έχουμε ψηφοφορία;
Εγώ θα...ψηφίσω (
" Χιόνια και κρύο, καιρός για δύο! "
Γεια σου βρε ΟΑΝΝΗΣΕΑ, επιτέλους συμφωνούμε και σε κάτι!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Ψηφίζω.... καύσωνα!!!!
Ωχ! Θα πρέπει να περιμένω πολλούς μήνες!!!!
Ο Κριός σαν ζώδιο της φωτιάς.... προτιμάει το κρύο για να... δροσίζεται!!!!!
Τώρα... για δύο.... όποιος αντέχει τον Κριό... ας καθίσει!!!! ![]()
![]()
![]()

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma
quote:
Ο Κριός σαν ζώδιο της φωτιάς.... προτιμάει το κρύο για να... δροσίζεται!!!!!
Ωχ...πήραν φωτιά τα...μπατζάκια μας....
quote:
Τώρα... για δύο.... όποιος αντέχει τον Κριό... ας καθίσει!!!!

Όσο για μένα, είμαι φανατικός οπαδός του καλοκαιριού, παρότι είμαι γενικά συνηθισμένος σε ακραίες θερμοκρασίες προς ΚΑΙ τις δύο κατευθύνσεις. Όσο για το "κρύο, καιρός για δύο...", υπάρχει και το "ζέστη, μη μείνεις ρέστη", χώρια που η ζέστη εκτοξεύει τη λίμπιντο!!!!!
Φιλικά
Κωστάκη
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Μας έφαγαν λάχανο βρε ΟΑΝΝΗΣΕΑ!
Άλλος οπαδός του χειμόνα υπάρχει;;;

quote:
Μας έφαγαν λάχανο βρε ΟΑΝΝΗΣΕΑ!
Σιγά που θα κερδίζατε! ![]()

Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σιγά, σιγά η θερμοκρασία ανεβαίνει κάθε χρόνο...
Όταν φτάσει στους 45 και 50 και θα κρατάει για ημέρες και αυτοί θα βράζουν μέσα στο ζουμί τους θα θυμούνται: "Σόλων, Σόλων" ή καλύτερα "Krios, OANNHSEA...", αλλά θα είναι πια αργά...
Όταν δεν θα έχουν νερό να πιούν ή να κάνουν μπάνιο, θα θυμούνται τις βροχές του χειμώνα και τα δροσερά γάργαρα ποτάμια και θα κλαίνε με μαύρο δάκρι...
Εντέλει εμείς θα είμαστε οι λογικοί...
Εγώ είμαι οπαδός του καλοκαιριού και του καύσωνα!!Αλλά μου αρέσει και η βροχή όταν δεν δουλεύω αλλά κι επειδή μας δίνει το νεράκι που τόσο χρειαζόμαστε.
Από την άλλη,δεν διανοούμαι Χριστούγεννα με 40 βαθμούς υπό σκιά!!
Το σαββατόβραδο έζησα ένα από τα ολέθρια αποτελέσματα της φετινής φωτιάς στην Πεντέλη.Στο γυρισμό από Κεφαλάρι,όλοι οι δρόμοι-οι κεντρικοί δρόμοι-των Μελισσίων,Βριλησσίων,του Γέρακα και η Κλεισθένους,είχαν χαθεί και στη θέση τους υπήρχαν τεράστιες λίμνες και χείμαρροι.Το νερό είχε τόσο βάθος,που νόμιζα ότι θα μείνω.Και το χειρότερο είναι κάτι ηλίθια όντα,κάτι ζωντόβολα όρθια,που ενώ υπάρχουν τέτοιες συνθήκες,τρέχουν σαν τους τρελούς,ρίχνοντας όλο το νερό των λιμνών,πάνω στα διπλανά αυτοκίνητα.Μιλάω χωρίς υπερβολή όταν λέω ότι δύο φορές χάθηκε ο κόσμος από μπροστά μου,αφού δεν σκοτώθηκα,είναι ευτύχημα..Δηλαδή δεν μας φτάνουν τα όσα έχουμε,έχουμε και τους βλαμμένους!!
Καλοκαίρι και πάλι καλοκαίρι...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Δεν λέω ωραίο το καλοκαιράκι, αλλά προσωπικά μόνο για όσο είμαι σε διακοπές .
Τι να το κάνω αν είμαι στην δουλεία και δεν μπορώ να χαρώ τις μέρες του καλοκαιριού .
Για αυτό φιλαράκια, χειμώνας και πάλι χειμώνας .
Το κρύο μας φέρνει ποιο κοντά…..χα, χα .. ![]()
![]()

Είναι απαραίτητη κι η ζέστη και το κρύο, όπως είναι η λιακάδα κι η βροχή.
Ούτε εμένα θα μου άρεσε να έχουμε Χριστούγεννα και να είμαστε στην παραλία απλά το καλοκαίρι μου κάθεται καλύτερα. ![]()

Τι μαυρίλα είναι αυτή πάλι έξω κοντεύει 10 και μοιάζει σαν να ξέχασε να ξημερώσει. Καλοκαίρι και πάλι καλοκαίρι, φυσικά και γω fun του καλοκαιριού είμαι.Μεγάλες μέρες λουσμένες στο φως να σου ζεσταίνουν το κορμί και την ψυχή. Αν εξαιρέσουμε τα θετικά της βροχής, που γεμίζει ο υδροφόρος ορίζοντας και ποτίζεται το χώμα με τις ζωοδότρες στάλες, όλη αυτή η μαυρίλα εκεί έξω ψυχοπλακώνει.Από τον χειμώνα μία εικόνα όμορφη, μεγάλη παρέα, αναμένο τζάκι, έξω στρωμένο το χιόνι, ζεστός καφές η τσάι και τα επιτρεπέζια παιχνίδια στη τιμητική τους
Αλήθεια αν για πείσμα στον βροχερό καιρό σερβίρω καλοκαιρινό καφεδάκι, λέτε με αυτό τον τρόπο να γίνουν "βουντού", και να φτιάξει;

Φιλη Κεραυνος, το καφεδακι "συνοδευεται" με τα Χανια?? ![]()
Στα Χανια εχω παει 3 φορες... και γενικοτερα στην Κρητη... Μου αρεσει παρα πολυ, και θα μπορουσα ΑΝΕΤΑ να παω να μεινω εκει για παντα...
Μονο εγω προτιμησα την ανοιξη???

quote:
Βαλέ άλλον ένα εμενα .
quote:
Στα Χανια εχω παει 3 φορες... και γενικοτερα στην Κρητη... Μου αρεσει παρα πολυ, και θα μπορουσα ΑΝΕΤΑ να παω να μεινω εκει για παντα...
Στα Χάνια έχω πάει δυο φορές και θα συμφωνήσω μαζί σου πήγαινα άνετα
Να ζήσω μόνιμα εκεί πέρα .
Κανένα ς απ τα χάνια διαβάζει να μας βρει δουλειά εκεί πέρα να έρθουμε ?.