ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- το hobby σας? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- το hobby σας? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Jason_1831 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Lady CroftΜέλος
13/07/2005, 01:54:30
ego asxoloumai me to podosfairo to skaki k to diabasma
13/07/2005, 12:54:07
ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ...ΟΤΑΝ "ΤΣΙΜΠΑΝΕ"...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ "ΤΣΙΜΠΑΝΕ"...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.

..

Lady CroftΜέλος
13/07/2005, 16:33:43
ωραιες ασχολιες εχεις!

you have to find yourself a girl...

13/07/2005, 19:49:18
Κάτι φορές χρειάζεται να κάνεις τους άλλους έξω φρενών, προτού το πράξουν αυτοί σε εσένα. Συνήθως όλοι είναι έτοιμοι να σου [αλλάξουν τα φώτα] να βγουν από πάνω, να στην φέρουν να αποδειχθούν καλύτεροι. Καλά κάνει κάτι φορούλες κι είναι έτσι. ΄Εχει τη δική του επιθετική-μαχητική φιλοσοφία.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.

Lady CroftΜέλος
13/07/2005, 23:51:53
καλα εγω πλακα κανω,δεν νομιζω να με παρεξηγησατε,ειμαι κ καινουργιαετσι οπως το λες αφροδιτη συμφωνω,αλλα οχι να το κανουμε κ χομπι!!

14/07/2005, 00:56:32
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ "ΦΡΕΝΑ"...ΠΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

Lady Croft
ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ...ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ.

..

Lady CroftΜέλος
14/07/2005, 12:06:32
καλα φιλε μου,παω πασο!αλλωστε οτι θες θα κανεις κανεις δεν μπορει να σου επιβαλλει τπτ

14/07/2005, 16:48:25
quote:
οι γατες ειναι υπουλες φιλε μου.

ξερω να σου πω μια μαρτυρια.

μια φιλη της μανας μου ειχε μια γατα για πολλα χρονια και την αγαπουσε πολυ.ηταν πολυ στενα δεμενες και τιποτα δεν τους χαλουσε την σχεση.
καποια στιγμη καταλαθος η κυρια πατησε με το ποδι της καρεκλας την ουρα της γατας.
η γατα τιναχτηκε ορμησε πανω της και της εδωσε μια τρομερη γρατζουνια στο χερι.
η γυναικα πηγε στο νοσοκομια για ραματα!!!!

ενα σκτλακι θα φωναζε θα νευριαζε λιγο ισως ομως αν το ειχες χρονια αποκλειεται να σου ορμουσε.

καλα που δεν κυκλοφορει εδω κανας μπαμπινωτης να μας βρισει! προφανως deghar εχεις χασει λιγο το νοημα της λεξης υπουλη.
υπουλος ειναι αυτος που σου τη φερνει απο εκει που δεν το περιμενεις.
και πολλες φορες χωρις λογο. η γατα, τι αλλο να εκανε, και αν ηταν και σκυλι, αλλα σοβαρο σκυλι-οχι τσιουαουα και σφουγγαροπανα, το ιδια θα εκανε. εσενα αν σου ελιωνε μια νταλικα το ποδι τι θα ελεγες στον οδηγο;
"προσεχε που πηγαινεις!";;;;
δεν ειπα οτι υπεραντιδρουν [πως ειναι στα ελληνικα το over-react?] αλλα γι'αυτο τις συμπαθω...

καλα που θυμηθηκα να απαντησω! μετα απο ενα μηνα! σορρυ

Lady CroftΜέλος
15/07/2005, 01:11:34
εχω κ εγω 1 γατο ο οποιος ειναι σιαμεζος κ πιστεψτε με ειναι πολυ πιστος κ φαιρεται σαν σκυλι.να φανταστητε πηγαμε μια βδομαδα διακοπες κ ολη μερα καθοταν εξω απ'τν πορτα κ φυλαγε το σπιτι

15/07/2005, 01:37:33
ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ;
ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ;

ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ.

..

MozΜέλος
16/07/2005, 04:52:30
«Πολεμικές τέχνες, σκοποβολή, γιόγκα, μόγκα, πλέκω κάλτσες, πάω σινεμά, για ψάρεμα, στα βουνά και στα λαγκάδια, ... κάνω και μοντελισμό, γράφω και στίχους... μαζεύω χαρτοπετσέτες... και κοτσάνια από γαρύφαλλα...»

«...και καπάκια μπύρας.»

Wow!
©M_