- Test Area2 -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Για να μην ξεχάσω, μετά την παγκόσμια ανατροπή των ενεργειακών ισορροπιών που έφερε η πατέντα σου, που καθώς έλεγες, έβαλες σε εφαρμογή με ανθρώπους που σε καταλάβαιναν, χαίρομαι που θυμάσαι ακόμα το esoterica.
Τα σωστά να τα λέμε.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
σε βλέπω ολίγον εκνευρισμένο
ή το νομίζω?
Θα πάμε για ρακές, και θα τα διευθετήσουμε όλα.
Οσο για το περιρρέον νέφος σκουπιδιών που ομιλείς,
ΟΚ, εσωτέρικα είμαστε,
όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε.
Ντου νοτ γόρρυ
αντ στέη κάλμ
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Ντου νοτ γόρρυ
αντ στέη κάλμ
Ιζ βερι ντιφικαλτ, τζαστ αφτερ 45...
asta na pane!!!
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ο άλλος ανακάλυψε την Αμερική
ο κύρος γρανάζης μπορεί να αλλάξει τον κόσμο αλλά δεν τον αφήνουν
ο παραπέρα είδε με τα κιάλια την αλήθεια που κρύβουν στη σελήνη
...ε δεν θέλει και πολύ να χάσεις την μπάλα μαζί και την ψυχραιμία σου PY8AGORAS

T'ακους Γιώργο;;; οχι ΜΟΝΟ την Πόλη! τον κόσμο ολάκερο!
εμεις...οι Ελληνες...
Παναγιά Τσαμπικα ευλόγησον
Edited by - AitheroVamon on 30/08/2015 14:47:51
quote:
Υπάρχει αυτή τη στιγμή πολύ ισχυρό λογισμικό και διαθέσιμο δωρεάν (μέσω πειρατικών αντιτύπων) στον οποιονδήποτε, και μπορεί με ένα απλό PC να φτιάξει οτι θέλει κυριολεκτικά.
![]()
Πολύ σωστά
Αλλά ακόμα και γνησιότατα να είναι τα βίντεο,
με τη συγκεκριμένη ποιότητα εικόνας/ανάλυση που έχουν
είναι δύσκολο να βγουν ακριβή συμπεράσματα για το τί απεικονίζεται
σε κάθε καρέ.

.
.
.
Το ένα, που είναι εύκολα εντοπίσιμο, είναι η αδυναμία εξακρίβωσης των ορίων της κοινής τεχνολογίας, πόσο μάλλον των προωθημένων εφαρμογών της.
Το δεύτερο, που είμαστε πλέον τόσο αυστηρά οριοθετημένοι σε καθημερινές νόρμες και συμπεριφορές, ώστε κάποια πράγματα να μοιάζουν εξωτικά, ενώ στην πραγματικότητα απλώς μας διαφεύγουν, καθώς δεν εντάσσονται στις συνήθεις νόρμες της καθημερινότητας.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Μπορεί να φαίνεται σαν μια συνθισμένη επίδειξη μόδας, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Όλα τα αντικείμενα και τα ρούχα έχουν παραχθεί μέσα από έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή. Υπεύθυνη γι’ αυτήν την πρωτοποριακή ιδέα είναι η ισραηλινή σχεδιάστρια Ντάνιτ Πέλεγκ.
Η δημιουργός σχεδίασε και τύπωσε τα πάντα στον εκτυπωτή που είχε στο σπίτι της, αποδεικνύοντας πόσα πολλά μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον, καθώς ο καθένας θα μπορεί να σχεδιάζει και να παράγει τα ρούχα που θέλει:
«Μπορώ να τυπώσω τα πάντα με αυτό το μηχάνημα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η πλάκα είναι πολύ μικρή, γιατί αφορά μέγεθος μόνο Α4. Άρα πρέπει να τυπώνω τα πάντα σ’ αυτό το μέγεθος και μετά να τα συνδέω ή να τα κολλάω. Αλλά δεν χρειάζεται να ράψω τίποτε. Άρα αν δεν ξέρετε να ράβετε, μπορείτε απλά να κολλήσετε τα ρούχα σας στο σπίτι».
Χρειάστηκαν μήνες ερευνών για να προκύψουν τα συγκεκριμένα σχέδια και ρούχα, τα οποία έχουν γίνει από ένα ανθεκτικό υλικό, που είναι ιδιαίτερα εύκαμπτο. Ονομάζεται Filaflex. Το τύπωμα των κομματιών A4 χρειάζεται περίπου 20 ώρες και το κάθε ρούχο απαιτεί συνολικά περίπου 300 ώρες για να είναι έτοιμο και στη συνέχεια μπορεί να πλένεται άνετα στο πλυντήριο.
«Η συγκεκριμένη τεχνολογία του τρισδιάστατου οικιακού εκτυπωτή, επιτρέπει σε όλους μας να φορούμε αυτά τα ενδύματα. Δεν προορίζονται μόνο για διασημότητες πλέον και δεν είναι φτιαγμένα από σκληρό πλαστικό. Είναι πολύ εύκαμπτα. Μπορείτε να καθίσετε ενώ τα φοράτε και να τα βάλετε ακόμη και στο πλυντήριο πιάτων» δήλωσε η Πέλεγκ.
Ένας τέτοιος εκτυπωτής που μπορεί να φτιάξει ανάλογα ρούχα κοστίζει περίπου 2.000 δολάρια. Η σχεδιάστρια πιστεύει ότι όσο η νέα τεχνολογία επεκτείνεται, το κόστος θα πέσει και όλοι θα μπορούν να σχεδιάσουν τα ρούχα τους στο μέλλον.
Μας δουλεύει και η Hewlett Packard τώρα.
κάποιος άλλος μας δουλεύει.
Ακόμα προσπαθώ να βρω το "ενδιαφέρον" στην διαφήμιση...
quote:
Αχ βρε DSM μου την χάλασες με το video,μια ερώτηση ήθελα να κάνω, αν υπάρχει αυτός ο τρόπος κίνησης, η διατήρηση της στροφορμής είναι μέσα ή έξω από τον - τούς κύκλους κίνησης;
Λάθος ερώτηση.Διατύπωσέ την σωστά και θα πάρεις απάντηση.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Λάθος ερώτηση.Διατύπωσέ την σωστά και θα πάρεις απάντηση.
Νικόμαχε μην είσαι αυστηρός.
Απάντα ακόμα και στη λάθος ερώτηση,
με το ...σωστό τρόπο
![]()
![]()
![]()

.
.
.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΕ, Έχεις δίκιο εκτός από το μέσα ή έξω πρέπει να προστεθεί και το ή κάπου αλλού, προσωπικά πάντως απάντηση σε αυτό το ερώτημα θέλω, τώρα αν εσύ θέλεις να απαντήσεις σε κάτι άλλο, ελεύθερος είσαι να το κάνεις.
Για να δούμε τι ακριβώς ζητάς, επειδή ακόμη δεν είμαι σίγουρος, τι θέλεις να μάθεις.
Σε ένα σύστημα σωμάτων ( π.χ. κύκλοι ), στο οποίο διατηρούμε την στροφορμή, αυτό δεν σημαίνει πως διατηρείται και η στροφορμή κάθε επί μέρους σώματος.Υπάρχουν αντίθετες ροπές και αντίθετες δυνάμεις στο σύστημα.
Αν εννοείς στροφορμή σημείου στο σύστημα, τότε πρόκειται για διανυσματικό μέγεθος, το οποίο είναι γινόμενο δύο διανυσμάτων, της ορμής και της θέσης στην ίδια χρονική στιγμή.Και πάντα μέσα στο σύστημα και όχι εκτός αυτού.
Η στροφορμή ενός συστήματος, έχει πάντα ένα σημείο αναφοράς, το οποίο ονομάζεται Αρχή αξόνων και ευρίσκεται εντός του συστήματος.Αν υποθετικά το θέσουμε εκτός συστήματος, τότε θέλοντας και μη, επεκτείνουμε το όλον σύστημα και...ξανά πάλι από την αρχή!![]()
![]()
Είσαι καλυμμένος?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
"κι όπως θα παίρνω τις στροφές αποτελειωσε με" που λέει και το τραγούδι,
να βάλω μια χρήσιμη ενημερωτική λινκιά εδώ, με τα βιντάκια που τη συνοδεύουν να είναι όλα τα λεφτά:
Φυγόκεντρος, κεντρομόλος, μέσα έξω και επί τα αυτά του συστήματος,
και ο ...καργιόλης ο coriolis, τα πάντα όλα λέμε....

.
.
.
Εκτός θέματος.
Την Δευτέρα με τον...κηδεμόνα σου!![]()
![]()
![]()
Παρ'όλα αυτά, καλή η λινκιά και η καργιόλικη...δύναμη.![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Πυθαγορα
Εκτός θέματος.
Την Δευτέρα με τον...κηδεμόνα σου!
Είπα ότι το διευρύνω λίγο το θέμα,
γιατί έτυχε και διαβαζα αυτό το λινκ
και μετά είδα τα περί στροφορμής του ΣολΜιχ.
Δεν έδωσα απάντηση σε αυτόν,
εξάλλου ζήτησε εσένα ![]()
![]()
![]()
quote:
Παρ'όλα αυτά, καλή η λινκιά και η καργιόλικη...δύναμη.
Υπό κάποια έννοια, και πολύ 'εξω-έξω' και ξυστά ξώφαλτσα
θα μπορούσε να έχει σχέση και με το ερώτημα του ΣολΜιχ,
δεδομένου ότι τα ατμοσφαιρικά φαινόμενα,
κινήσεις νεφών, κυκλώνες, κλπ, εμπίπτουν στην φαινόμενη εμπειρία του καργιόλη....
(και ο ΣολΜιχ ρώτηξε για το υποτιθέμενο 'περιστρεφόμενο' συννεφο πάνω από το CERN -έστω και αν το συγκεκριμένο ήτο προϊόν κάποιου ερασιτέχνου βίδεο-δηζάιγνερ)

.
.
.