- samael aun weor - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Η κατεύθυνση του άκουσα στην τηλεόραση ότι ήταν από τον νότο προς τον βορρά. Υπάρχει περίπτωση να έπεσε τελικά στην Αλβανία ή και στην Αδριατική.
Πάντως αναλόγως με την φορά (και την φόρα) που μπαίνει ένα αντικείμενο στη ατμόσφαιρά μας, η τροχιά του μπορεί να είναι ελλειπτική (και όχι κάθετη) και να διανύσει μεγάλη απόσταση μέχρι να πέσει στην γη.
Προφανώς η θέαση του από τα διάφορα μέρη της Ελλάδας (και γιατί όχι από κάποιες γειτονικές χώρες) πρέπει να ήταν όταν κατέβαινε το αντικείμενα από μεγάλο ύψος γι αυτό και φαινόταν ψηλά στον ουρανό από διαφορετικές περιοχές, χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί η θέση του παρά μόνο όταν έφτασε κοντά στην Ηπειρο.
Εκτός κι αν είχαμε πάνω από ένα αντικείμενα...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ??????????????ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ??????
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΟΙΘΕΙ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Αφού οι τελευταίες εξελίξεις λένε ότι τελικά ήταν ένας μεγαλούτσικος μετεωρίτης και ότι προσέκρουσε στη θάλασσα, τότε δε θα έπρεπε οι γύρω περιοχές να πληγούν από μερικά μεγαλούτσικα κύματα;;;
Αν όχι, τότε κανένα πλοίο δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε ακτίνα 30 km από το σημείο της πρόσκρουσης; Πράγμα αδύνατον να μη συνέβει αφού η Αδριατική κατακλύζεται από δρομολόγια πλοίων συνεχώς.
Τι έγινε με αυτά τα πλοία; Όλα καλά;
Πιστεύω ότι το ότι έπεσε κάπου μάλλον αποτελεί ψέμα...
Εκτός αν διαλύθηκε κατά την πτώση και έπεσε ως σκόνη. Πράγμα διόλου απίθανο αν πάρουμε υπόψη τις αντιστάσεις που αναπτύσσονται κατά την πτώση μετεωρίτη στη γη.

Δεν ακούστηκε πουθενά ότι έγινε απαγόρευση πρόσβασης στη συγκεκριμένη περιοχή. Αν ήταν κάτι από το διάστημα δε θα έπαιρναν τα κατάλληλα μέτρα για να το προστατέψουν από τα μάτια των αδιάκριτων πολιτών?

http://csep10.phys.utk.edu/astr161/lect/earth/atmosphere.html
Edited by - _PiNhEaD_ on 10/07/2003 13:06:23
ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Ο ALPHA ΔΙΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΕΚΤΕΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ!
ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΗΤΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΑΝΛΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ?
ΦΙΛΙΚΑ
The Truth Is Out There..
Στο AstroVox (σελίδα ερασιτεχνικής αστρονομίας) ένα παιδί έβαλε το θέμα στο εκεί φόρουμ την ίδια μέρα και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία απάντηση...
Λες και για όλους αυτούς δεν συνέβει καν το γεγονός!
Πολύ περίεργο μου φαίνεται!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Άρα κατά την γνώμη μου πολύ πιθανόν είναι ότι αυτό που είδε όλη η Ελλάδα (δυστυχώς εκτός από μένα) μάλλον δεν καιγότανε, αλλά ούτε και πιθανόν να κατερρίφθη ή να έπεσε. Για μένα πιθανότερο είναι να προσγειώθηκε ή οτιδήποτε άλλο. Γιατί όχι;
Α, και μη μου πείτε ότι αυτά τα παιχνίδια με τους χρωματισμούς τα έκανε η διαυγέστατη ατμόσφαιρα κατά τ' αλλά, της καλοκαιρινής Ελλάδας, χώρια που ήταν βράδυ και με φόντο το μαύρο δύσκολα ξεγελιέται το μάτι, γιατί σ' αυτήν την περίπτωση θα ήθελα μια λογική ίσως εξήγηση.
Κάποιο τέτοιο παρόμοιο αντικείμενο είδα κι εγώ πριν 1-2 περίπου μήνες (δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία , αλλά η ώρα ήταν 11:30 μμ) πάνω από τη Θεσσαλονίκη . Ηταν πολύ φωτεινό και άφηνε από πίσω του "ουρά". Αλλά σε δύο τρία δευτ/τα έσβυσε.
Πρέπει να ήταν διάτοντας αστέρας μεγέθους ... στραγαλιού [;-)].
Τώρα να ρωτήσω κάτι σχετικά με φωτεινά αντικείμενα στον βραδυνό ουρανό , για το οποίο δεν έχω λάβει ποτέ ικανοποιητική απάντηση:
Κάθε βράδυ , αν κοιτάξουμε σε συγκεκριμένο σημείο του ουρανού βλέπουμε μικρές φωτεινές κουκίδες (μοιάζουν με αστέρες και μάλιστα απομακρισμένους ,ή χαμηλής φωτεινότητας) που ... κινούνται.
ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ???.
Μέχρι τώρα έχω ακούσει για δορυφόρους , μετεωρίτες , διαστημικά σκουπίδια , αεροπλάνα και άλλα κουφά...
Μέχρι να τα δείξω σε δυο τρείς φίλους μου , δεν πίστευαν ούτε καν οτι ο βραδινός ουρανός έχει τέτοια ... κίνηση . Οταν τα έβλεπαν με τα μάτια τους άρχιζαν τις "υποθέσεις".
Ποιος θα με διαφωτίσει?
bajanacker
### Knowledge Is Power ###
ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ?
Communicating at an unknown rate...
quote:
" ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ?"
όταν λέω συγκεκριμένο σημείο εννοώ οποιοδήποτε σημείο του ουρανού , φτάνει να κοιτάμε συνεχώς σε εκείνο το σημείο για πάνω από 15 λεπτά.
... οσο για τους δορυφόρους δεν είναι αρκετά μικροί και αρκετά ψηλά για να "γυαλίζουν"?
bajanacker
### knowledge is power ###
Νομίζω αυτό που λέει ο φίλος μας, είναι το φαινόμενο΄"κάνουν τα μάτια μας πουλάκια"!! ![]()
Μην νομίζετε ότι το λέω κοροϊδευτικά! Οταν έχει επικεντρωμένο το βλέμμα σου για πολύ ώρα σε ένα φωτεινό σημείο, έστω και τόσο μικρό όσο ένα "αστράκι" κάποια στιγμή θα σου φανεί ότι κουνιέται λίγο δεξιά-αριστερά ή ότι αλλάζει χρώμα.
Αυτά που κινούνται σε συνεχή τροχιά είναι είτε μετέωρα είτε τεχνητοί δορυφόροι ή διαστημικά σκουπίδια. Εκτός κι αν είναι UFO's! ![]()
http://www.astro.uu.nl/~strous/AA/en/lichtverschijnselen.html
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 11/07/2003 21:28:41
Edited by - Ostria on 11/07/2003 21:32:06