- samael aun weor - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Καταρχήν, το οτι προσπαθείς να είσαι συνεπής στον δρόμο που τελικά επέλεξες είναι το σημαντικότερο νομίζω. Νά'σαι καλά εκεί που είσαι, κι όσο για τους φίλους που ψάχνεις, μάλλον η katerinagnosis μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα, αφού εγώ είμαι 'καινούργια' μάλλον (σε σχέση με τα χρόνια που ασχολείσαι με την διδασκαλία του Σαμαέλ).
Είμαι σίγουρη οτι στον βαθμό που μπορεί να βοηθήσει θα το κάνει :)
Την αγάπη μου,
Πέγκυ
Τέλος πάντων, ας μην είμαι απόλυτη........ τι να σου πω, αν είσαι εσύ καλά...........
δεν έχω φορτώσει με τίποτε το διανοητικό μου και δεν είναι φόρτωμα να γνωρίζεις πράγματα που είναι απαραίοτητα για να έχεις σφαιρική άποψη. Κάποτε που ήμουν πολύ περισσότερο αφελής απ' ότι σήμερα θεωρούσα ότι δε μπορεί αυτοί οι Δάσκαλοι, όπως η Μπλαβάτσκυ κλπ να λένε πράγματα που είναι λάθος, και εννοώ να μεταφέρουν λάθος ένα κείμενο, να το παραφράζουν ή να το μεταφράζουν μη λαμβάνοντας υπόψιν τα συμφραζόμενα. Όταν λοιπόν βρέθηκα σε δύσκολη θέση και ήθελα να ξέρω την αλήθεια έψαξα για τα πραγματικά κείμενα και έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που ανακάλυπτα διαρκώς.
Το κακό δεν είναι να έχει κανείς μια άποψη αναγνωρίζοντας όμως ότι δεν έχει επαρκή πληροφόρηση και να αναζητά μεγαλύτερη ακρίβεια και γνώση. Κακό είναι να νομίζει κανείς ότι έχει ήδη αρκετή γνώση που του επιτρέπει να κρίνει το αληθινό απόμ το ψευδές σε ένα χώρο, σύτημα, διδασκαλία. Οπότε εγώ δε θα είχα καμμιά αντίρρηση για όσα λέει ο Σ. αν τα διατύπωνε ως σκέψεις του σύμφωνα με αυτά που γωνρίζει ως εκείνη τη στιγμή. Αλλά έρχεται και λέει πολλές φορές ότι το "τάδε κείμενο λέει αυτό" ενώ συμβαίνει το αντίθετο!!!
Επίσης προβάλλει τον εαυτό του ως Χριστό ή ως Δάσκαλο ενώ δεν έχει ούτε κατά διάνοια τις ιδιότητες ακόμη και του μαθητή.
Αυτά λοιπό προκαλούν κάθε άνθρωπο που έχει έστω και λίγη εποιθυμία να μιλήσει για εσωτερικές διδασκαλίες, γιατί είναι σε ευθεία αντίθεση με αυτές ο Σ. με τα όσα λέει. Αυτό δε μπορέι να το διαπιστώσει όποιος πέφτει με τα μούτρα στις τεχνικές χωρίς να αναζητήσει πληροφόρηση πρώτα. Είναι αναγκαίο και όχι περιττό να γνωρίζεις τι λένε τα αρχαία κείμενα πριν πεις ότι ο Σ. λέει αληθινά πράγματα, ή ότι είναι Δάσκαλος , από οποιαδήποτε άποψη.
quote:
ΟΙ υποδιαστάσεις που συνεχίζω να επιμένω ότι εννοούν τα βιβλία και όχι υπο-πεδία, είναι οι κατώτερες διαστάσεις. πως αλλιώς να το πω. Μα γιατί πιάνεσαι από τέτοια πράγματα??
Διότι αν ακολουθεί κανείς μια λανθασμένη θεωρία όλες τις εμπιρίες του θα τις ερμηνεύει λανθασμένα και αποτέλεσμα δε θα έχει. Θα προσπαθεί να βρεί αλλού τις αιτίες αποτυχίας του και θα ταλαιπωρεί τον εαυτό του άσκοπα. Αυτό δε θα ήθελα να συμβαίνει σε κανέναν άνθρωπο και γιαυτό επιμένω να ανοίγω μια άλλη διάσταση στο θέμα που ξεφεύγει από την παραδοχή ότι ο Σ. είναι Δάσκαλος και αλάνθαστος.
quote:
Ανώτερες διαστάσεις που συμβαδίζουν με τους ουρανούς που φυσικά δεν είναι πάλι στον κοσμο που βλέπουν τα μάτια μας και οι επιστήμονες δεν μπορούν να τους ανακαλύψουν. Είναι σε άλλα επίπεδα, δεν τα βλέπουν τα μάτια μας.
Κατώτερες διαστάσεις, υποδιαστάσεις που συμβαδίζουν με τις κολάσεις. Οκ, ίσως η καθολική εκκλησία όπως λες να μην λέει για καζάνια και διαβολάκια (δεν εχω ασχοληθει μαζι της), αλλά απ' ότι θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια και οι παπάδες και οι θρησκευτικοί έτσι μας έλεγαν.
Όπως βλέπω επαναλαμβάνεις χωρίς να διευκρινίζεις ούτε εσύ τα λόγια του Σ. ταυτίζοντας το χώρο εντός ή εκτός της Γης με κάποιες διαστάσεις.
"Ανώτερες" ή "κατώτερες διαστάσεις" ως έκφραση είναι λανθασμένη, διότι η έννοια διάσταση δεν έχει τοπικό περιορισμό. Όλες οι κατώτερες διαστάσεις υπάρχουν σε ΟΛΗ την έκταση του Σύμπαντος όπως και οι ανώτερες. Ο Σ. μπερδεύει δύο διαφορετικές έννοιες και μεταδίδει σύγχυση σε όσους τον διαβάζουν.ΤΟ καταλαβαίνεις αυτό που έγραψα εδώ πόσο σημαντικό είναι και πόσο μεγάλη η παρανόηση;;;
Τα οράματα περί κολάσεως και παραδείσου είναι άλλο ξεχωριστό θέμα που πρέπει να συζητητθεί χωριστά επίσης.
quote:
Και γιατί πρέπει να ασπαστώ την Γκουρτζιακή θεώρηση για την διάσπαση του ανθρώπου και να πρέπει να την συνδυάσω με του Σ.???
Δεν είπ[α να την ασπαστείς , αλλά από τη στιγμή που δέχεσαι τα λόγια του Σ. και αυτός δέχεται τα λόγια του Γκουρτζίεφ , δε θα έπρεπε αυτά τα τελευταία να μεταφέρονται σωστά και επακριβώς; Δε λέω αλάνθαστο το Γκ. αλλά ότι οφείλουμε όταν αναφερόμαστε σε λόγια κάποιου άλλου να τα μεταφέρουμε επακριβώς καθώς και την άποψή του. Ο Σ. δεν το κάνει αυτό και αλλοιώνει ακόμη και κείμενα χιλιετιών, όπως τη Μπαγκαβάτ Γκιτά , λόγω άγνοιας των ειδικών νοημάτων που έχουν κάποιοι όροι ή λόγω έλλειψης πληροφόρησης ακόμη και επί του βασικού κειμένου.
Ο χρόνος δε μου επιτρέπει να παρουσιάσω αναλυτικά τα παραδείγματα που υποσχέθηκα αλλά δεσμεύομαι να το κάνω το συντομότερο.
Για το αστρικό :θα ήταν απαράδεκτο να επέμβεις στη ζωή άλλου ανθρώπου , αν αυτός δεν το ήθελε. Όχι όταν σου το ζητά για να φανεί η αλήθινότητα ή μη μιας διδασκαλίας. Ο σκοπός κάνει τη διαφορά.
Σου προτείνω να διάβάσεις κάποια βιβλία με αληθινά αστρικά προβαλλόμενους , όχι τις εμπειρίες του Σ.
Για τη μετενσάρκωση και την κόλαση κλπ θα μιλήσω μόλις θα έχω λίγο χρόνο. Ο Ωριγένης και μερικοί πατέρες της Εκκλησίας φυσικά και μίλησαν για κάποιου είδους επανεμφάνιση του ανθρω΄που . Αλλά η μετενσάρκωση όπως παρουσιάζεται σήμερα ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΥ , ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΒΟΥΔΔΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Γιαυτό και σωστα απορρίφθηκε από την Εκκλησία και το χριστιανισμό.
Όσον αφορά την εργασία με τα εγώ και το δεύτερο θάνα το αυτά όλα υπάρχουν στις διδασκαλίες των αγίων και πολλά ακόμη που δε θα περίμενες να βρεις εκεί.
Ο χρόνος δε μου επιτρέπει να συνεχίσω.
Όλα είναι τέλεια
quote:
* Οι Μεγάλοι Μυημένοι Δάσκαλου της Αξιοσέβαστης Λευκής
Αδελφότητας* Ο Μωυσής, Ιησούς Μπέν Μπαντιρά, Σανάτ Κουμαρά, Μορύα, Κούτ
Χουμί, Σαίν Ζερμαίν, Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Ο "Ιησούς Μπεν Μπαντιρά" είναι ο γνωστός σε εμάς με το όνομα Ιησούς Χριστός τον οποίο η εν λόγω ανακοίνωση παρουσιάζει ως "Μπεν Μπαντιρά" δηλαδή ως "υιό" (αυτό σημαίνει το "Μπεν" στα εβραικά) του "Μπαντιρά" (Πανθήρα ή Πανδίρα στα ελληνικά) ενός υποτιθέμενου έλληνα στρατιώτη που ήταν ο πατέρας του. Η ονομασία αυτή έρχεται σε ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την όποια χριστιανική εκδοχή περί της σύλληψης του Ιησού.
Η θεωρία αυτή ρποέρχεται από το Ταλμούδ το οποίο ήθελε να προβάλλει την άποψη ότι ο Ιησούς είναι γιός από παράνομη σύλληψη που έγινε από τη μητέρα του Μαρία και έναν έλληνα ή ρωμαίο στρατιώτη τον Πανδίρα ή Πάνθηρα ή Πανθήρα. Η άποψη αυτή βέβαια θα έπρεπε να εμφανιστεί στα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού και όχι αιώνες μετά όπως έγινε. Αν είχε οπιαδήποτε βάση και ήταν γνωστή η προγαμιαία σύλληψη του Ιησού θα είχε λιθοβοληθεί η Μαρία όπως ήταν εντολή που δόθηκε δια του Μωυσή στην Παλαιά Διαθήκη. Επίσης δε θα υπήρχε ομοφωνία σεόλους τους συγγραφείς των πρώτων χριστιανικών χρόνων (και ειδικά των ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ) οι οποίοι επίσης υποστήριζαν την υπερφυσική σύλληψη του Ιησού!!!
Άρα αυτή η θεωρία που υποβάλλεται με την παραπάνω ανακοίνωση είναι αντίθετη ακόμη και στους ίδιους του Γνωστικούς , τουλάχιστον τους πρώτους που ονομάστηκαν έτσι!
Επίσης βλέπουμε να θεωρείεται ο Σαμαέλ ισάξιος Δάσκαλος με τους άλλους και να θεωρείται ο Σανάτ Κουμάρα ένας ακόμη δάσκαλος!!!
Ο Σανάτ Κουμάρα μπαίνει τρίτος και από όλους προηγείται ο Μωυσής ακολουθούμενος από τον Ιησού κατά την Ταλμουδική εκδοχή και από το Σανάτ Κουμάρα και άλλους Δασκάλους με το Σαμαέλ τοποθετημένο στην ίδια κατηγορία με όλους τους προηγούμενους!!!
Αφήνω στην κρίση όσων έχουν διαβάσει έστω και ένα βιβλίο θεοσοφίας να κρίνουν την παραπάνω ομαδοποίηση.
Μόνο ένας Εβραίος κατά μια ιδιαίτερη εκδοχή πίστης και όχι κατά τη συνηθισμένη , ανεξαρτήτως φυλετικής καταγωγής ,θα μπορούσε να θεωρήσει τα πράγματα με αυτό τον τρόπο και του Δασκάλους με αυτή την ιεράρχηση.
Όλα είναι τέλεια
Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα και σε τι θεμέλιο επάνω πατάμε προκειμένου να κρίνουμε θεσμούς και πρόσωπα.
Θα πρέπει, αρχικά, να προσδιορίσουμε τι είναι, τι αντιπροσωπεύει, για μας η Εκκλησία? Είναι ένας Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (κατά το Νόμο), που έχει συμφέροντα αντίθετα με τους πολίτες και ως εκ τούτου, προσπαθεί να παγιδεύσει τον άνθρωπο και να τον δεσμεύσει στα συμφέροντά της? Ή είναι ένας Θεανθρώπινος οργανισμός, «Σώμα Χριστού» (με Κεφαλή το Χριστό), που αγωνίζεται να σώσει τον άνθρωπο της πτώσεως και να τον καταστήσει και πάλι άρχοντα της κτήσεως και πολίτη του ουρανού?
Εμείς, στο χώρο της Εκκλησίας, αποδεχόμαστε τη δεύτερη άποψη και στηριγμένοι πάνω σ’ αυτό το θεμέλιο, δίνουμε τη μαρτυρία μας και κάνουμε τον αγώνα μας.
Αν κάποιος δεν βιώσει, έσωθεν, το Μυστήριο, που είναι η Εκκλησία, θα αγωνίζεται, από έξω, ορθολογιστικά, να κατανοήσει το ακατανόητο και φυσικά θα αποτυγχάνει.
Έχεις απόλυτο δίκιο, για θέματα σκανδάλων. Είναι φορές που κι εγώ σκανδαλίζομε με τα όσα φαίνονται να συμβαίνουν ή και στην πραγματικότητα συμβαίνουν μέσα στον Εκκλησιαστικό χώρο. Μετά κάθομαι και συλλογιέμαι ότι η Εκκλησία είναι το νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, όλοι είναι άρρωστοι κι ας μη το ξέρουν, συχνά κι οι γιατροί. Είμαστε μέσα για να θεραπευτούμε. Αν ήμασταν άγιοι, θα ήμασταν στον ουρανό.
Ότι το σημείο αναφοράς μας δεν είναι οι ιερείς μας (πολλοί απ’ τους οποίους μπορεί να είναι αξιόλογοι), ούτε οι αρχιερείς, ούτε ο Αρχιεπίσκοπος ή ο Πατριάρχης (που όλοι, άνθρωποι είναι κι αυτοί, αμαρτωλοί), αλλά οι άγιοι της Εκκλησίας. Όταν με πιάνουν οι μαύρες μου, κάθομαι και σκέφτομαι τον άγιο Νεκτάριο, άγιο των ημερών μας. Τι τράβηξε (κι από αρχιερείς)! Η συνείδηση όμως της Εκκλησίας αναγνώρισε την αγιότητά του αφού ο Θεός επέτρεψε και θαύματα εν ζωή να κάνει!
Άλλοτε πάλι, σκέφτομαι ότι την πολεμούν την Εκκλησία με λύσσα. Σπάνια ο πεσμένος μας εαυτός μπορεί να κατανικήσει τον εγωισμό. Πάντα εμείς ξέρουμε καλύτερα… 100 καλά να κάνουν οι άνθρωποι της Εκκλησίας κανείς δε συγκινείται. Ένας παπάς να πουν ότι «άπλωσε το χέρι του» λίγο παραπάνω, βούκινο στα media.
Προσπαθώ, λοιπόν, να ακολουθώ το παράδειγμα των Πατέρων, όσο τα καταφέρνω, να είμαι κοντά στα Μυστήρια (Εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία) κι εδώ θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κι ανάξιος να είναι ένας κληρικός, αν έχει κανονική διαδοχή (την αδιάλειπτη ιστορική διαδοχή, δια της χειροθεσίας, από τον Κύριό μας και τους Αποστόλους), τα μυστήρια που τελεί είναι έγκυρα. Το Άγιο Πνεύμα δεν εμποδίζεται να μεταδώσει τη Χάρη του στους πιστούς από έναν ακατάλληλο «αγωγό».
Η Ειρήνη να είναι μαζί σας! ![]()
FormerGnostic
Το να φυγει κανεις απο τη γνωση για να παει αλλου ειναι κατι που συμβαινει και οχι κατακριτεο αλλα το να φυγει απο τη διαλυση και το εργο του πατρος ειναι αδυνατο γι αυτους που γνωριζουν διαισθητικα οτι η καθαρση ειναι αναγκαια και σαν καταρα η αληθεια αυτη θα τον κυνηγα παντου.......μεχρι να υποκυψει στο μοιραιο στην παραδοση στο θελημα του πατρος.
Οσο για την κοπέλα που ρωτάς, ρώτησα αλλά δεν ξέρει κανείς τι απέγινε. Είχε πολλά προβλήματα με τον άντρα της και τα παράτησε. Αυτό ξέρουν. Τίποτε άλλο.
Φιλικά
Κατερίνα
DEATH AND TRANSMIGRATION OF SOUL
Just as a person puts on new garments after discarding the old ones; similarly, the living entity or the individual soul acquires new bodies after casting away the old bodies. (2.22)
Weapons do not cut this Spirit, fire does not burn it, water does not make it wet, and the wind does not make it dry. The Spirit cannot be cut, burned, wetted, or dried. It is eternal, all pervading, unchanging, immovable, and primeval. (2.23-24)
The Spirit is said to be unexplainable, incomprehensible, and unchanging. Knowing the Spirit as such you should not grieve. (2.25)
Even if you think that the physical body takes birth and dies perpetually, even then, O Arjuna, you should not grieve like this. Because death is certain for the one who is born, and birth is certain for the one who dies. Therefore, you should not lament over the inevitable. (2.26-27)
All beings are unmanifest, or invisible to our physical eyes before birth and after death. They manifest between the birth and the death only. What is there to grieve about? (2.28)
THE INDESTRUCTIBLE SPIRIT TRANSCENDS MIND AND SPEECH
Some look upon this Spirit as a wonder, another describes it as wonderful, and others hear of it as a wonder. Even after hearing about it very few people know what the Spirit is. (See also KaU 2.07) (2.29)
O Arjuna, the Spirit that dwells in the body of all beings is eternally indestructible. Therefore, you should not mourn for anybody. (2.30)
LORD KRISHNA REMINDS ARJUNA OF HIS DUTY AS A WARRIOR
Considering also your duty as a warrior you should not waver like this. Because there is nothing more auspicious for a warrior than a righteous war. (2.31)
Only the fortunate warriors, O Arjuna, get such an opportunity for an unsought war that is like an open door to heaven. (2.32)
If you will not fight this righteous war, then you will fail in your duty, lose your reputation, and incur sin. (2.33)
People will talk about your disgrace forever. To the honored, dishonor is worse than death. (2.34)
The great warriors will think that you have retreated from the battle out of fear. Those who have greatly esteemed you will lose respect for you. (2.35)
Your enemies will speak many unmentionable words and scorn your ability. What could be more painful to you than this? (2.36)
You will go to heaven if killed on the line of duty, or you will enjoy the kingdom on the earth if victorious. Therefore, get up with a determination to fight, O Arjuna. (2.37)
Treating pleasure and pain, gain and loss, and victory and defeat alike, engage yourself in your duty. By doing your duty this way you will not incur sin. (2.38)
Και όπως βλέπετε ο Κρίσνα καλεί τον Αρτζούνα να ΣΚΟΤΩΣΕΙ τους συγγενείς του που ήταν και αντίπαλοί του με το σκεπτικό ότι το πνεύμα είναι ακατάστρεφτο και πως ότι και αν κάνει σαν πολεμιστής που είναι καθήκον του να σκοτώσει δεν είναι αμαρτία.
Όλα είναι τέλεια
flash.gr
Αναστάτωση από την πτώση φλεγόμενου αντικειμένου στα Ζαγοροχώρια
Ενα μεγάλης μάζας, άγνωστης ταυτότητος, φλεγόμενο αντικείμενο αναστάτωσε λίγο πριν τις 11, το βράδυ της Πέμπτης πολλές περιοχές της Ελλάδας, αφού έγινε ορατό από την Ελευσίνα, την Καβάλα, τη Λάρισα, την Κέρκυρα ακόμη και από πλοία του πολεμικού ναυτικού.
Κάτοικοι των Ζαγοροχωρίων του Νομού Ιωαννίνων ανέφεραν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι το φλεγόμενο αντικείμενο κατέπεσε μεταξύ Δόλιανης και Καστανώνα.
Οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ερευνούν την περιοχή χωρίς να εντοπίσουν το παραμικρό ενώ ούτε κάποια εστία φωτιάς δεν έχει αναφερθεί σε όλη την ευρύτερη περιοχή.
Από τον εναέριο χώρο των Ιωαννίνων περνά διεθνής αεροδιάδρομος, αλλά δεν έχει αναφερθεί καμία απώλεια αεροσκάφους.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι επρόκειτο για πτώση μετεωρίτη ή τμήμα δορυφορικού σταθμού που βγήκε εκτός τροχιάς και μπαίνοντας στην ατμόσφαιρα ανεφλέγη και τελικά συνετρίβη στη γη.
Αναμένουμε τις εξελίξεις...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Παντως εαν διαβάσετε ή ακούσετε για εντονη κινητικότητα στρατιωτικών δυναμεων στην περιοχή τότε να το ξανασυζητήσουμε..... ![]()
![]()
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Ειδα αυτο το αντικειμενο χτες βραδυ οταν επεφτε.Ειμουνα στο Ζeppelin στα Τουρκοβουνια και φανηκε πολυ καλα,ηταν τρομερα εντυπωσιακο .Πολλες παρεες αναρωτηθηκαν τι ηταν .Εμοιαζε με φωτοβολιδα ,ειχε ενα πρασινοπλε χρωμα ,αρκετα μεγαλη διαμετρο(ουτε μας περασε απο το μυαλο για μετεωριτη,προσωπικα δεν εχω ξαναδει ποτε τοσο μεγαλο μετεωριτη ),πολυ φωτεινο,και η εμφανιση του ειχε διαρκεια καμμια 10 δευτερολεπτα ισως και λιγο παραπανω.....
nNoe
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΘΕΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 22,40-22,55.
ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΩΤΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ?
ιχνογραφος

Είναι δυνατόν να φαίνεται κάτι από τόσο μακριά;

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
ENA ANTIKEIMENO OPOIODHPOTE POY PEFTEI APO TON OYRANO DIAGRAFEI SYNH8WS KA8ETH TROXEIA PROS THN EPIFANEIA THS GHS.SE AYTH THN PERIPTWSH GINETAI ORATO SE AKTINA MERIKWN XILIMETRWN,KAI OXI SE OLH
THN ELLADA.DEN NOMIZW OTI PROLABAINEI NA MPEI STHN TROXEIA PERISTROFHS
THS GHS DIOTI EXEI MEGALH TAXYTHTA.ARA DEN HTAN METEWRHTHS.
AN HTAN KATI ALLO,UFO GIA PARADEIGMA,GIATI DIEGRAPSE TETOIO
KYKLO KAI EGINE ORATO APO POLLES PERIOXES;TH STIGMH POY EINAI
FLEGOMENO,SHMAINEI PWS DEN EXEI FYSIOLOGIKH LEITOYRGIA.TOTE PWS
KANEI TOSA XILIOMETRA MEXRI NA PESEI;DEN NOMIZW NA HTAN KOMMATI
DORYFOROY.OTI KAI NA HTAN,8A TO "KOYKOYLWSOYN",KAI 8A ANALABEI
H NASA THN DIEREYNHSEI TOY,XWRIS EMEIS NA MA8OYME,GIA POLLOSTH FORA,
TIPOTA.