ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Λίλλιαν68 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
HaelΜέλος
23/09/2011, 16:53:46
quote:

Δεν τίθεται θέμα εμπειρίας φίλε μου,
κατάθεσε απλά την άποψη σου
δείχνεις να παρακολουθεις τα θέματα που σε απασχολούν
με τοσο διάβασμα , δε μπορεί να μην εχεις σχηματίσει άποψη

Καλοπροαίρετα σου ειχα πει και πριν λίγες μέρες στο θέμα με τα Ελληνοτουρκικά, οτι δεν είναι ο σκοπός του φόρουμ η συνεχής ενημέρωση
γι αυτο υπάρχουν τα ειδησιογραφικά site
εμείς εδω κάνουμε ...κουβέντα

(και ενίοτε σφαζόμαστε)

Hellas at War

Δεν αντιλέγω, αλλά να, έχω ένα πρόβλημα, είμαι λίγο δυσλεκτικός, ανορθόγραφος και έχω και πρόβλημα με το συντακτικό μου, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ βοηθήματα για να γράφω, γι 'αυτό δυσκολεύομαι να γράφω πολλά, εκφράζομαι κυρίως μέσα από τα links (δηλαδή της απόψεις άλλων). Συγχώρα με.

CravenΜέλος
23/09/2011, 17:04:41
Hael το ξαναείπα και στο άλλο θέμα και το προσπέρασες με ένα απλό "Διαφωνώ". Το θέμα για Ελλάδα Τουρκία έχει (κακός) μείνει χαριστικά στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ σε αυτό το forum και αυτό γιατί παλιότερα αφορούσε προφητείες ενώ πλέον έχει μετατραπεί σε απλές ειδήσεις της επικαιρότητας. Αυτό δεν σημαίνει πως επειδή έμεινε με αυτόν τον τρόπο ένα τέτοιο θέμα πρέπει να αρχίσουμε να ανοίγουμε άλλα πόσα άσχετα με την θεματολογία του συγκεκριμένου forum. Που ακριβώς βρίσκεις εσύ την σύνδεση του θέματος που άνοιξες με το "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" που αφορά το υπερφυσικό κτλ ή γενικότερα με την φύση του Esoterica?
Δεν νομίζω ότι το Esoterica είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοια θέματα και συζητήσεις και αν και τώρα διαφωνείς όπως πριν τότε πολύ απλά σημαίνει ότι δεν έχεις καταλάβει που έχεις μπει και τι αφορά αυτό το forum αλλά αν κάνεις μια βόλτα απ όλα τα θέματα του καθώς και αν μπείς στην πρώτη του σελίδα, σίγουρα θα το καταλάβεις (Esoterica "Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" θεματολογία: Μυστήριο, UFO, ανεξήγητο, παραψυχολογία, αποκρυφισμός, μεταφυσικό). Νομίζω πολιτική, αθλήτικά, οικονομικά κτλ δεν έχουν κάποια θέση εδώ.. υπάρχουν ΠΟΛΥ καταλληλότερα sites γιαυτά τα θέματα.. έκαστος στο είδος του που λέει και η διαφήμιση ;)

Ps. Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά καθώς δεν είναι κακό να μην έχεις καταλάβει την θεματολογία ενός forum-site απλά ας μην συνεχίζουμε με άσχετα θέματα γιατί αν δεν σταματήσει στην αρχή του θα γεμίσουμε.

Ps2. Αν θεωρούν οι συντονιστές ότι λόγω της δύσκολης συγκυρίας και με όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας, μπορεί να μείνει χαριστικά πάλι ένα τέτοιο θέμα (κατ εξαίρεση πάντα) τότε φυσικά και πάω πάσο και θα χαρώ να συμμετέχω

Edited by - Craven on 23/09/2011 17:08:28

HaelΜέλος
23/09/2011, 17:44:38
quote:

Hael το ξαναείπα και στο άλλο θέμα και το προσπέρασες με ένα απλό "Διαφωνώ". Το θέμα για Ελλάδα Τουρκία έχει (κακός) μείνει χαριστικά στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ σε αυτό το forum και αυτό γιατί παλιότερα αφορούσε προφητείες ενώ πλέον έχει μετατραπεί σε απλές ειδήσεις της επικαιρότητας. Αυτό δεν σημαίνει πως επειδή έμεινε με αυτόν τον τρόπο ένα τέτοιο θέμα πρέπει να αρχίσουμε να ανοίγουμε άλλα πόσα άσχετα με την θεματολογία του συγκεκριμένου forum. Που ακριβώς βρίσκεις εσύ την σύνδεση του θέματος που άνοιξες με το "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" που αφορά το υπερφυσικό κτλ ή γενικότερα με την φύση του Esoterica?
Δεν νομίζω ότι το Esoterica είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοια θέματα και συζητήσεις και αν και τώρα διαφωνείς όπως πριν τότε πολύ απλά σημαίνει ότι δεν έχεις καταλάβει που έχεις μπει και τι αφορά αυτό το forum αλλά αν κάνεις μια βόλτα απ όλα τα θέματα του καθώς και αν μπείς στην πρώτη του σελίδα, σίγουρα θα το καταλάβεις (Esoterica "Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" θεματολογία: Μυστήριο, UFO, ανεξήγητο, παραψυχολογία, αποκρυφισμός, μεταφυσικό). Νομίζω πολιτική, αθλήτικά, οικονομικά κτλ δεν έχουν κάποια θέση εδώ.. υπάρχουν ΠΟΛΥ καταλληλότερα sites γιαυτά τα θέματα.. έκαστος στο είδος του που λέει και η διαφήμιση ;)

Ps. Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά καθώς δεν είναι κακό να μην έχεις καταλάβει την θεματολογία ενός forum-site απλά ας μην συνεχίζουμε με άσχετα θέματα γιατί αν δεν σταματήσει στην αρχή του θα γεμίσουμε.

Ps2. Αν θεωρούν οι συντονιστές ότι λόγω της δύσκολης συγκυρίας και με όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας, μπορεί να μείνει χαριστικά πάλι ένα τέτοιο θέμα (κατ εξαίρεση πάντα) τότε φυσικά και πάω πάσο και θα χαρώ να συμμετέχω

Edited by - Craven on 23/09/2011 17:08:28

Φίλε Craven, θα μπορούσαμε πάντως, έστω και με λίγη φαντασία, να το εντάξουμε το θέμα στην υποκατηγορία "Θεωρίες συνομωσιών" μιας και πολλά από τα γεγονότα που οδήγησαν την χώρα μας στο ΔΝΤ (να θυμίσω και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα μαγειρέματα στην στατιστική υπηρεσία για το έλλειμμα του 2009) είναι πολύ ύποπτα, για το κατά πόσο οδηγηθήκαμε τυχαία η εσκεμμένα στην σημερινή κατάσταση. Δεν νομίζεις και εσύ;

23/09/2011, 18:21:39
Hael
quote:
Φίλε Craven, θα μπορούσαμε πάντως, έστω και με λίγη φαντασία, να το εντάξουμε το θέμα στην υποκατηγορία "Θεωρίες συνομωσιών" μιας και πολλά από τα γεγονότα που οδήγησαν την χώρα μας στο ΔΝΤ (να θυμίσω και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα μαγειρέματα στην στατιστική υπηρεσία για το έλλειμμα του 2009) είναι πολύ ύποπτα, για το κατά πόσο οδηγηθήκαμε τυχαία η εσκεμμένα στην σημερινή κατάσταση. Δεν νομίζεις και εσύ;
Αυτό είναι μια καλή παρατήρηση..
23/09/2011, 18:47:26
quote:

Hael
quote:
Αυτό είναι μια καλή παρατήρηση..

Ακόμα κι ετσι να το δούμε,μας πρόλαβε ο Λιακόπουλος και τα είπε όλα.
Δεν νομίζω οτι έχει θέση στο εσωτέρικα ενα τέτοιο θέμα.Ολοι έχουμε τις απόψεις μας περι πολιτικής και τις εκφράζουμε με την ψήφο μας.
Δεν χρειάζεται περαιτέρω,σφαγή αναμεταξύ μας και για τα πολιτικά!
Μας φθάνουν τόσα θέματα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

HaelΜέλος
23/09/2011, 19:29:48
Προσπάθεια κουκουλώματος για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ...

Z. Γεωργαντά: "Δεν υπάρχει η βούληση να ερευνηθεί η υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος"

Αποκαλυπτική ήταν η μαρτυρία της Ζωής Γεωργαντά για την εξέταση της από την Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και την προσπάθεια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να μην διερευνηθεί η υπόθεση της ηθελημένης διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Ζωή Γεωργαντά «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν υπάρχει η βούληση να ερευνηθεί η υπόθεση των καταγγελιών σε βάθος και να βρεθεί η άκρη. Μας έδωσαν μόνο τέσσερα λεπτά και τριάντα ερωτήσεις...».

Πιο συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία δήλωσε ότι οι βουλευτές της επιτροπής της έθεσαν 30 περίπου ερωτήσεις τις οποίες έπρεπε να απαντήσει σε 4 λεπτά, ενώ δέχτηκε προσωπική επίθεση από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Μακρυπίδης για θέματα που αφορούσαν την ίδια πριν από 26 χρόνια τα οποία όπως αναφέρει κατηγορηματικά η Ζωή Γεωργαντά είναι ανυπόστατα.

Μάλιστα όταν η ίδια δεν μπόρεσε για ευνόητους λόγιους να απαντήσει στις ερωτήσεις που τις έθεσαν μέσα στο χρονικό διάστημα των 4 λεπτών βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν απάντησε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

24/09/2011, 09:09:25
quote:
AitheroVamon - Απεστάλη: 23/09/2011, 15:54:56

Πέρα απο την πλάκα,
επέτρεψε μου να σου επισημάνω,
(περα απο το αν θα συνεχιστεί το θεμα η οχι, αλλοι το αποφασίζουν)
δεν το ξεκίνησες "καλά" το θέμα σου ,
Ειδικότερα οταν ξεκινά κάποιος ενα θέμα
(κατα πάγια αποδεκτή τακτική του φόρουμ μας)
δεν στηρίζεσαι σε απόψεις άλλου ή μια απλη αναδημοσίευση απο καπου .
Μελετάς το θεμα, που θέλεις να συζητήσεις με τα μέλη του φόρουμ,
το παρουσιάζεις, καταθέτεις τους προβληματισμούς σου ή την άποψη σου,
και ενδεχομένως την πηγή που ερέθισε τους προβληματισμούς σου ...
Το να καλείς κάποιους (ως θεματοθέτης) να σχολιάσουν απόψεις "άλλου" δεν είναι και οτι καλύτερο .
Αυτα προς μελλοντική χρήση ...

Συνυπογράφουμε τα παραπάνω

Όσο για το τι θα γίνει με το παρόν θέμα, θα επανέλθουμε σύντομα

RedArrowZΜέλος
24/09/2011, 19:23:23
Λέω να γράψω μία τραγωδία...την "Πασόκους τύραννος επί Νομισματικό" χμμ το 4.500 μ.Χ. θα είμαι διάσημος και η τραγωδία μου θα ήτο αρχαία