- Από το κακό στο χειρότερο - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Την λίμνη του Λαγκαδά σε πετρέλαιο (8 εκατομμύρια λίτρα !!!) παρήγγειλαν τα λαμόγια του Α.Π.Θ και δεν είδαμε σταγόνα!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=943840
Βασικά ... το έχω πει πολλές φορές > Η Ελλάδα είναι τελειωμένη, δεν έχει ούτε πολιτιστική, ούτε ακαδημαϊκή προοπτική, δεν έχει οδό. Οι πολίτες της απελπισμένοι κι αλαζόνες, μουρόχαβλοι και αλαμπουρνέζοι, ζουν στην καραπουτσακλάρα τους. ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ, αηδία και χλέπα. Η χώρα έχει παραδοθεί στον Μέγα Δράκουλα της Ρεμούλας, της Μίζας και της Κομπίνας. Ντρέπομαι γιατί εκείνο το διάστημα που έγινε η υπεξαίρεση, ήμουν κι εγώ στο Πανεπιστήμιο. Και το θυμάμαι δηλ. πως είχαμε κιόλας διαμαρτυρηθεί γιατί δεν υπήρχε πετρέλαιο. Αλλά που να το φανταστούμε τότε ... Ουστ ρε κοπρόσκυλα ! Ας βουλιάξουν όλα στα σκατά, μπας και ησυχάσουμε. Επέρχεται η μείζονα καταστροφή κι αντί να ‘χουμε επίγνωση, τα ρουλεμάν των κρατικών μηχανισμών χαρίζουν τα πάντα στην κατρακύλα. Αϊ σιχτίρ!
Edited by - zip on 03/10/2008 10:38:18
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Πριν από μια 15ετία, πήγαινα στο δημοτικό κολυμβητήριο (ολυμπιακών προδιαγραφών - ένα δώρο του Δήμου Αθηναίων για τους αγαπημένους Δημότες του...) και μετά από 2 χρόνια λειτουργίας έρχεται ένας χειμώνας βαρύς και η πισίνα χωρίς θέρμανση.
"Τι έγινε ρε παιδιά;" να λέμε, "πότε θα φτιάξει η θέρμανση να έρθουμε να κάνουμε καμιά βουτιά;"
Πέρασε ο χειμώνας και οι λιγοστοί τολμηροί (ή μάλλον απερίσκεπτοι) ερχόμασταν και κολυμπούσαμε μέσα στο καταχείμωνο με το νερό παγωμένο. Μετά από 1-2 χρόνια (είχα σταματήσει πια) συνάντησα τυχαία την γραμματέα του κολυμβητηρίου στο Λεωφορείο. Ο Διευθυντής του κολυμβητηρίου - με πληροφόρησε η γραμματέας - είχε κλέψει τα λεφτά για το πετρέλαιο και έγινε λαγός!!!![]()
Όσα χρόνια κι αν περάσουν...
ο Έλληνας πάντα έλληνας θα είναι!!!

Το θέμα ήρθε στο φως από το studioALPHA του Ν. Μάνεση.