ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι μπορεί να σημαίνει? (Ισχυρισμός θέασης της Παναγίας) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τι μπορεί να σημαίνει? (Ισχυρισμός θέασης της Παναγίας) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Darkk35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΑΟΡΑΤΟΣΝέο Μέλος
30/09/2006, 01:17:15

ΠΩ ΠΩ!!!

ΚΑΨΗΜΟ!!!

stanfromgreeceΜέλος
30/09/2006, 08:10:36
Αν είναι να γράφεις τέτοιες χυδαιότητες... καλύτερα να μην γράφεις τίποτα. Ο Underwater Silence δεν σε έβρισε... είχε απορία όπως γράφει και σε ρώτησε άν είσαι ξένος... μπορούσες να του απαντήσεις πιό ευγενικά... Τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν έχουν θέση στο φορουμ μας.
Τώρα για τα άλλα που λές...Ποιός σου είπε πως στον κόσμο μας κυριαρχεί το καλό??? για κοίτα λίγο γύρω σου!
Λες ότι σταμάτησες να πιστεύεις αφού είδες την "Παναγία" και μετά! Είναι δυνατόν? Αυτό έπρεπε να σε κάνει να πιστέψεις...
Οταν λές ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που κινεί τα νήματα... ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!! Τί περιμένεις να είναι δηλαδή? Κάτι με μορφή ανρθρώπου??? Είναι απλά η υπέρτατη δύναμη! Οταν λέμε θεός... δεν εννοούμε μόνο τον Θεό των Χριστιανών... αλλά γενικότερα σαν ιδέα όλων των θρησκειών. Ο "Σατανάς" που λές ότι πιστεύεις πως υπάρχει... είναι δημιούρημα της Χριστιανικής θρησκείας για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του κακού στον κόσμο. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ! δεν σου λέω ότι ντε και καλά πρέπει να είσαι χριστιανός! Αλλά και σατανιστής να είσαι πρέπει να πιστεύεις στην ύπαρξη του Θεού ώς αντίπαλός σου. Δεν το καταλαβαίνεις αυτό?Αν είσαι άθεος δεν πιστεύεις πουθενά... (ακόμα και ο Σατανάς για τους σατανιστές,θεός θεωρείται... οι σατανιστές ΔΕΝ θεωρούνται άθεοι!).
XDΜέλος
30/09/2006, 08:48:09
quote:

Αγαπητε Underwater Silence δεν ειμαι αλλοδαπος ειμαι ελληνας γενημα θρεμα.. εχε πει οτι ειμαι ανορθογραφως.. ***

Είπες σε προηγούμενο post ότι στον ύπνο σου σε κυνηγήσανε και σε μαστιγώσανε κάτι δαίμονες και άλλα φαιδρά - ε, λοιπόν με τέτοιο στοματάκι .. καλά σου κάνανε φιλαράκο, κάτι ξέρανε φαίνεται!!

Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι πρέπει να επέμβει άμεσα ένας Administrator - ο άνθρωπος χυδαιολογεί ασύστολα.

Υ.Γ.
Όσον αφορά την ελληνική γλώσσα εάν δεν μπορείς να γράψεις σωστά, μπερδεύεις γράμματα, κάνεις παρατονισμούς, αντιστρέφεις αριθμούς μεταξύ τους, είσαι κακογράφος ή ανορθόγραφος κτλ. μπορεί να πάσχεις από Δυσλεξία, δεν είναι κάτι τρομερό ούτε κακό, σε μια τέτοια περίπτωση αντί να νιώθεις κόμπλεξ (για αυτό τσαντίστηκες) μάθε να χρησιμοποιείς τον ορθογράφο του MS-Word και ορισμένους πολύ απλούς κανόνες γραμματικής και θα είσαι μια χαρά.

Edited by - XD on 30/09/2006 08:57:47

30/09/2006, 13:53:41
Darkk, ελπίζω οτι αυτή ήταν η πρώτη κι η τελευταία φορά που χρησιμοποίησες τέτοιες εκφράσεις και τέτοιους χαρακτηρισμούς απέναντι σε έναν συνομιλητή σου και κυρίως απέναντι σε έναν συνάνθρωπο σου.

Κατανοώ πως ίσως να έχασες την ψυχραιμία σου ή και να εξέλαβες διαφορετικά κάποια λεγόμενα του/της Underwater Silence.
Όπως έχουμε ξαναπεί άλλωστε δεν υπάρχει κι ιδιαίτερος λόγος να στεκόμαστε στην ικανότητα κάποιου να έχει μια καλή ορθογραφία ή όχι...

Το να εκφέρεσαι όμως Darkk με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο είναι αθέμιτο αλλά και δεν ωφελεί κανέναν από τους συμμετέχοντες σε μια συζήτηση.
Το να εκφραζόμαστε έτσι και να χάνουμε την ψυχραιμία μας είναι κάτι που είναι πολύ εύκολο κι ένας μηχανισμός αντίδρασης γνώριμος κατά κάποιον τρόπο σε πολλούς ανθρώπους.
Το να κατορθώσεις να κάνεις έναν διάλογο στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού και της αντίθεσης στα πλαίσια που βοηθούν και τον διάλογο κι εμάς τους ίδιους είναι πιο δύσκολο.

Ας επιδιώξουμε την δύσκολη μέθοδο λοιπόν, σίγουρα έχει περισσότερα να μας δώσει.

In anticipation of my resurrection...

αγνοώνΜέλος
30/09/2006, 14:51:45
είσαι ανορθόγραφος από χόμπι μήπως ??

θέλω να δω φωτό της πλάτης σου και μετά να πεθάνω ευτυχισμένος !!!

στείλε φωτό...ΤΩΡΑ !

30/09/2006, 16:31:09
Αγαπητή Underwater Silence, μπορώ να σου πω οτι έχω γνωρίσει 2 άτομα ως τώρα (δεν θυμάμαι κάποιο άλλο άτομο αυτή την στιγμή) τα οποία έγραφαν στα Αγγλικά πολύ σωστότερα ορθογραφικά απ' ό,τι στα Ελληνικά.
Έχω συναντήσει επίσης και κάποια άτομα τα οποία έχουν ακαδημαϊκή μόρφωση και παρόλα αυτά κάνουν ορθογραφικά λάθη.

Ένας λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι οτι το άτομο αυτό είναι περισσότερο "ακουστικός τύπος" παρά "οπτικός".

Το θέμα όμως, αγαπητή μου, είναι οτι στην περίπτωση μας ο Darkk δήλωσε από την αρχή οτι δεν γνωρίζει πολύ καλή ορθογραφία, όμως παρόλα αυτά προσπαθεί να γράψει με ελληνικούς χαρακτήρες (που τον δυσκόλευε αρχικά).
Αυτή του η προσπάθεια είναι εκτιμητέα και η επίκριση της ορθογραφίας του μου φαίνεται αντιφατική με την προτροπή μας να γράφει στα ελληνικά.

Θα ήθελα όμως να σταθώ σε μερικά σημεία του χθεσινού σου μηνύματος.

quote:
1) Ο φιλος Dark χρησιμοποιει τον γραπτο ελληνικο λογο, επιεικως δολοφονωντας τον
2) Που σημαινει οτι
Α) ειναι αλλοδαπος
2)ειναι αναλφαβητος(δεκτο και οχι αμεσα κατακριτεο)

Διαβάζοντας το σημείο αυτό έχω την εντύπωση πως το συμπέρασμα σου είναι κάπως "παγιωμένο".
Μπορούμε να το κάνουμε αυτό όταν έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζουμε αλλά έχουμε διαβάσει 4-5 μηνύματα του?
Κοιτάζοντας δε τη λέξη "αναλφάβητος", θα πρέπει να σκεφτούμε οτι αυτή η λέξη χρησιμοποιείται για κάποιον ο οποίος δεν ξέρει ούτε να διαβάζει ούτε να γράφει καν.
Στην προκειμένη πρίπτωση όμως δεν έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο αναλφάβητο...
Να υποθέσω λοιπόν οτι ήθελες να πεις "ανορθόγραφος" και μπερδεύτηκες?

quote:
Αν ειναι αναλφαβητος σε τετοιο βαθμο, σημαινει οτι η ζωη του δεν του επετρεψε να συμπληρωσει μια ικανοποιητικη θητεια στο δημοτικο. Πως ομως του επετρεψε να μαθει τα αγγλικουλια του?

Οι υπογραμμίσεις στο παραπάνω απόσπασμα του μηνύματος σου είναι δικές μου.
Εδώ, αγαπητή Underwater Silence, δείχνεις να έχεις βγάλει ένα συμπέρασμα όσον αφορά την προσωπική ζωή αυτού του ανθρώπου το οποίο όμως προήλθε από κάποιες δικές σου σκέψεις.
Προτού το διατυπώσεις σκέφτηκες όμως τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει για τον Darkk μια τόσο σίγουρη αντίληψη για την προσωπική του ζωή?
Και πολύ περισσότερο, όταν αναφέρεσαι για το θέμα της καταγωγής του, θέτοντας κάποιες χώρες ως πιθανότερες γενέτειρες του.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να αναλογιστείς λίγο παραπάνω στο συγκεκριμένο μήνυμα σου καθώς και στην πιθανότητα να έβγαλες κάποια συμπεράσματα βιαστικά, συμπεράσματα όμως που δεν ξέρω κατά πόσο είναι επιθυμητά όταν έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή κάποιου που δεν γνωρίζουμε...

30/09/2006, 16:36:44
Εχουμε ξεφυγει λιγο απο το ζητουμενο του θεματος...και για πιο λογο??

Για να αναλυσουμε αν ο φιλος Darkk ειναι αναλφαβητος ή ανορθοργαφος?

οπως και να εχει το πραγμα...δεν κολλαει στην πραγματικη φυση του προβληματος που εχει ο φιλος μας, και για αυτο μας ζηταει τον λογο...Δεν ειναι αναγκη να τον "κατηγορησουμε" για καποια ορθογραφικα λαθη...

...and the Predators will prevail...

Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo

01/10/2006, 05:08:09
Ο darkk εκφράστηκε χυδαία αλλά η silence εκφράστηκε ρατσιστικά.Γιατί ζήτησε συγνώμη που γενικοποίησε τους Σλάβους με τους Αλβανούς.Ελπίζω να κάνω λάθος...Άλλο ένα θέμα χάλασε πριν αρχίσει...
01/10/2006, 13:27:40
Αγαπητέ Italos, επέτρεψε μου να σου πω πως δεν θεωρώ οτι χάλασε ένα θέμα.
Υπήρξε απλά μια ένταση μεταξύ 2 μελών, μια ένταση η οποία είναι αναμενόμενη ίσως όταν έχουμε να κάνουμε με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ κάποιων ανθρώπων.
Εξάλλου, και στην καθημερινή μας ζωή δεν συναντάμε ανθρώπους με τους οποίους έχουμε κάποια αντιπαράθεση?

Ένας καλός φίλος εχθές ανέφερε οτι η σύγκρουση μπορεί να λάβει έναν άλλον χαρακτήρα πέρα από αυτόν που της έχουμε αποδώσει εμείς ή πέραν του προφανούς.
Χρησιμεύει για να μας δείξει και τα όρια μας και συμπληρώνοντας να πω οτι μέσα από μια σύγκρουση παίρνεις ένα δίδαγμα.

Ας δούμε λοιπόν το όλο περιστατικό ως μια ευκαιρία για να διδαχθούμε και να μάθουμε.

01/10/2006, 15:05:30

ΦΙΛΕ Darkk ΔΩΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΤΟΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΩΝ.

Underwater SilenceΝέο Μέλος
01/10/2006, 18:22:15
Αρχικα θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο τον φιλο Darkk, δεν ειχα καμια προθεση να τον προσβαλλω, απλως εκανα μια κατα τη γνωμη μου χιουμοριστικη παρατηρηση. Το γεγονος οτι την εξελαβε ως προσβολη μου δειχνει οτι απλως δεν μοιραζομαστε την ιδια αισθηση του χιουμορ, και ετσι λοιπον δεσμευομαι να μην την ξαναχρησιμοποιησω παρουσια του. Ζητω λοιπον την κατανοηση και την συγχωρεση του(δεν μπορεσα να δω τα λογια με τα οποια με στολισε ειχαν ηδη διαγραφει απο τους admins. Ο λογος που εκανα αυτα τα σχολια με τοση ανεση και -ειλικρινα- χωρις καμια κακη προθεση, ηταν ακριβως το οτι δεν θεωρω την ελλειψη ορθογραφιας ελαττωμα, κατι για το οποιο θα πρεπε να ντρεπεται κανεις , κι ετσι δεν θεωρησα την αναφορα σε αυτην προσβολη. Χιλια συγγνωμη και παλι, ελπιζω ειλικρινα να διαγραφει αυτο το περιστατικο.

Σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν με διακατεχει ρατσισμος απεναντι στους Σλαβους και παντος ειδος αλλοδαπους. Ζητησα συγγνωμη γιατι μπορει καποιος Σλαβος, Σερβος πχ να προσβαλλοταν απο τη γενικευτικη αναφορα μου

Τελος, παραδεχομαι πως τα συμπερασματα βγηκαν απο καθαρα δικες μου σκεψεις, αλλα ελπιζω να με δικαιολογει ικανοποιητικα το γεγονος οτι σε αυτα τα φορουμ δεν εκφραζουμε απαραιτητα παγιωμενες αποψεις αλλα και προβληματισμους και υποθεσεις. Το post μου λοιπον ανηκει στη δευτερη κατηγορια

Κλεινω ζητωντας και παλι συγγνωμη.

Α, και ειμαι η Underwater Silence

24/02/2006, 19:48:33
http://www.learn.columbia.edu/acropolis_360/html/1_3/1.3_07.html

Αξίζει να το δούμε, όπως επίσης:

http://www.nashville.gov/parthenon/

Και εν γένει το site είναι πολύ ενδιαφέρον

http://www.mcah.columbia.edu/arthumanities/html/

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
matthias16Μέλος
25/02/2006, 01:07:25
ΦΙΛΗ gretel ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ?
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

ARISTEIDIS17Νέο Μέλος
25/02/2006, 11:00:09
25/02/2006, 13:35:17
quote:

ΦΙΛΗ gretel ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ?
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

Eψαχνα λόγω εργασίας με λέξεις κλειδιά πολύστηλος, αμφιπρόστηλος, περίπτερος, κατόψεις αρχαίων ελληνικών ναών και δεν υπήρχε τίποτα!!!

Το έβαλα με λατινικούς χαρακτήρες και βρήκα, εκτός από τη βίρτουαλ άποψη του Κολούμπια -έκανες βόλτα?- χιλιάδες γερμανικές, πολωνικές (!) και φυσικά αμερικάνικες ιστοσελίδες που είχαν εκπληκτικές πληροφορίες με λεπτομέρειες για τον τρόπο που ήταν χρωματισμένος, μέχρι την χημική σύσταση των χρωμάτων που βρήκαν σε υπολείμματα, και βέβαια ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"