- Το Άγιο Φως - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
An expert at anything was once a beginner
quote:
Πόσα θάυματα περιγράφονται με τεμκηριωμένες απόψεις ?
7
Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
quote:
Θαύμα είναι που υπάρχω!!
Αυτό είναι πράγματι θαυμαστό για τον καθένα μας.
Αν σκεφτείς ποσα μύρια σπερματοζωάρια ανταγωνίζονται ποιο από όλα θα φωλιάσει στο ωάριο…..
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ
Θελω να πω, εφοσον απο αρκετους θεωρειται ως κατι που γινεται μεσα απο συγκεκριμενες ανθρωπινες ενεργειες, εχει επιχειρησει κανεις να παρουασιασει επιτυχως κατι αναλογο; Ενα αντιστοιχο “θαυμα” που να μπορει να αποδειξει τους ισχυρισμους αυτους; Φανταζομαι πως εκπροσωποι διαφορων πηγων επιρροης και εξουσιας θα ηθελαν πολυ να το επαναλαβουν και να αποδειξουν την οποια απατη. Θα ηταν ο,τι καλυτερο γι’αυτους και για οσους πιστευουν πραγματικα πως ειναι στημενο. Αληθεια, οσοι ισχυριζεστε πως ειναι κατι που πραγματοποιειται με χημικο τρικ, μπορειτε να το κανετε κι εσεις η ξερετε καποιους που να το εχουν αποδειξει;
Μου ειναι δυσκολο να κατανοησω και να δεχτω αυτο το φαινομενο ως θαυμα. Αλλα μου ειναι εξισου δυσκολο να δεχτω τη σιγουρια με την οποια καποιοι το παρουσιαζουν ως βεβαιη χημικη διαδικασια, χωρις να το εχει καποιος επιχειρησει επιτυχως, κατι που πιστευω δεν θα το κρατουσε μυστικο, αλλα θα φανερωνε την αληθεια. Και σας παρακαλω, μη μου πειτε θεωριες. Θεωρητικως πολλα ακουγονται λογικα και ομορφα, αλλα επειδη ολοι ερευνουμε και αναζηταμε, χρειαζομαστε εμπρακτες αποδειξεις. Παντως οπως και να εχει, προσωπικα σεβομαι την αναγκη των ανθρωπων να πιστευουν και να βρισκουν ελπιδα σε θαυματα. Ειμαι κατα της εκμεταλλευσης, αλλα δεν εχω τιποτα εναντιον των ευεργετικων [οταν υφιστανται] “παρενεργειων” της πιστης.
Μια θερμη παρακληση προς τους συντονιστες: αν θελησετε να κλεισετε το θεμα, διοτι υπαρχει κατι ηδη ανοιγμενο, να μετεφερετε τις αποψεις που εχουν εκφραστει εδω και στο αλλο θεμα για να υπαρξει συνεχεια στη συζητηση. Σας ευχαριστω.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Οι Αρμένιοι που καίγονται να πάρουν τα Προσκυνήματα γιατί δεν εφαρμόζουν τις γνώσεις αυτές;
Γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να τις εφαρμόσουν ?
Ή μήπως είσαι απο αυτούς που πιστεύουν οτι το "θαύμα" της αφής του φωτός λαμβάνει χώρα μόνο όταν μπεί ο Ειρηναίος στον Πανάγιο τάφο ?
Κάτι σαν θάυμα - Face Control δηλαδή...

keep walking.....
ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ