- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η ζωή δεν είναι στατική. Το έχω βιώσει κι εγώ στο πετσί μου. ΄Οποιος δεν αναπτύσσεται και δεν αλλάξει δεν θεωρείται ζωντανός ολοκληρωμένος. ΄Ετσι έχει λεχθεί...
Πως αντιμετωπίζετε τις αλλαγές καλά μου φιλαράκια; Χρειάζεστε χρόνο προσαρμογής; Αρκετό;
Κι αν τα δυνατά σας στοιχεία είναι η αποφαστιστικότητα κι η αντοχή μήπως παρ΄όλα τούτα είναι επώδυνο να αφήσετε πίσω παλιές γνώριμες καταστάσεις; Αχ! Κανείς μας δεν είναι από πέτρα ούτε από ατσάλι. Δοκιμαζόμαστε.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.
PIXELDREAM
ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣΑΣ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ;
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΣΙΧΛΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ".
O PIXELDREAM ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.

quote:Πάντα το αδιέξοδο παλεύει να ανακαλύψει διέξοδο. Και ναι, έχεις δίκιο γιά την τσίχλα, την πετάς ασυναίσθητα επειδή η γεύση χάθηκε εντελώς, δεν μου -βγαίνει- πως είσαι μπερδεμένος απλά στον κόσμο των αντιφάσεων και παράδοξων εκφράσεων βαδίζεις -βαδίζουμε όλοι-ελπιώ σε δρόμους ανοιχτούς έστω μη κοινούς πάντα, αλλά που κάπου οδηγούν.
Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ.
PIXELDREAM
ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣΑΣ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ;
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΣΙΧΛΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ".
O PIXELDREAM ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.
Καλημέρα.
Υ.Γ. Η εικόνα αυτή η πρόσφατη είναι πολύ καλή.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΘΑΥΜΑ...ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΓΑΤΑ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΘΑΥΜΑ Ή ΓΑΤΑ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ...ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΟΙ "ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ"...ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΡΕΠΕΙ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ... ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ "ΞΕΧΝΑΕΙ" ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ "ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ"...ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ"...ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ"...ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ" ΚΑΙ "ΒΑΡΕΘΗΚΑ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ "ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΑ"...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΗΧΑΝΙΚΟ" ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ...ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΜΕ "ΜΗΧΑΝΙΚΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ...ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ.
ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ "ΝΟΜΙΖΩ"

ΤΙΣ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ ΟΧΙ. ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ
Είναι και γιά εσάς ψυχικές δοκιμασίες;
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
Οσο για τις παλιες καταστασεις...πως να τις αφησεις πισω? παντα θα θυμασαι πραγματα που δεν σου αρεσουν....αυτα που σε πονεσαν....δυστηχως ομως ξεχναμε αυτα που μας κανουν ευτιχισμενους...δεν πειραζει ομως...ειναι για να αφησουμε αλλα...καλυτερα να ερθουν και να νιωσουμε πως δεν εχουμε ξαναζησει κατι παρομοιο...
Νικολ
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
quote:Γουστάρω την υπογραφή σου, όσο γιά τους εχθρούς μου. Τους ξέρω έναν έναν, και ξέρεις κάτι; Ψιλογουστάρω και τις φάτσες τους. Τίποτα δεν με θυμώνει πιά χαρά μου.
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
΄Αρχισα να ζω να διαγράφω να προσπερνώ να αδιαφορώ να ξεχωρίζω...
Κάποιος κάποτε είπε πως το καλό και το κακό είναι ένα.
΄Εχουν οι φύλακες τη γνώση.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
JustOrb_ing!
©Μ_
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]