- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Τελικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω με απόλυτη ακρίβεια και πέραν πάσης αμφιβολίας, ποιός είναι το τρολλ.ο DSM, ο Ιταλός ή ο Αριανοπαπάρας?
Και οι τρείς συνδιαλέγονται, ομού μαζί και εντός και επί τα αυτά.
Μήπως είναι ο Heretic, μήπως είμαι εγώ?
Μπάαα!!! Η Αμαλία θα είναι!!
Εγω troll; Μα δεν έχεις τσίπα μέσα σου; ![]()
quote:Εγώ πάλι δεν ανακατεύομαι μα Φούστες μπλούζες και ελαφριές πούδρες! Δεν ντρέπεσαι λίγο, το πας το γράμμα και μας το λες και όλας! Αναισχυντία! Αηδία.
Καλέ Ιταλός τι λέει ο τύπος; Δεν το πιστεύω!
btw το Σαββάτο θα είμαι στο Noiz με κάτι φίλους. Πέρνα να πιούμε ενα ποτάκι
@arianos
Οταν αρχίσεις και παρεκτρέπεσαι βγάζεις ενα ιδεασμό περι θανάτου που τον είχα δει σε κάποιο απελθών μέλος, πάλι σε σχετικό με την Ν.Α θέμα. Περίεργο... Αναρωτιόμουν ξέρεις όταν κάποιος ξεπεράσει το στάδιο που λέγεται Ν.Α, που καταλλήγει. Ποιό είναι το επόμενο στάδιο; Η Χρυσή Αυγή; Το Δρομοκαΐτειο;
(Ούτε και οι άλλοι)
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
https://www.youtube.com/watch?v=0aRi4R01CZM
Edited by - Italos on 23/04/2015 22:29:43
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Και σταμάτα να απαντάς στον μαλάκα και μάλιστα με σεντόνια.Ασε, τα κλινοσκεπάσματα είναι για άλλη δουλειά.
Heretic
Κάποιος από εμας τους πνευματικά υγιείς, μάλλον όλοι μας, είμαστε τα τρολλ.
Ο μαλάκας, έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ολα καλά με τα σεντόνια και τα άπλυτα, έτσι κι αλλιώς κουβέντα να γίνεται είναι το θέμα, από τη στιγμή που όπως φαίνεται δεν υπάρχει καν θέμα.
quote:Αναρωτιέμαι αν όταν ο Αριανός αποχωρήσει από το φόρουμ, θα νιώθει οτι πέτυχε τον στόχο για τον οποίο αρχικά μπήκε
Italos
Πύρινε δεδομένου ότι έχεις ξανακάνει την παραπάνω τοποθέτηση, ρωτώντας τον Αριανό τι θέλει εδώ, και επειδή μάλλον και γω δεν έχω καταλάβει τι εννοείς, θες να αναπτύξεις το συλλογισμό σουq
Να μείνεις πάντα έτσι μάγκα.
*πρόλαβα στο παρά δυο λεπτά..
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Αν μπήκε για να υπερασπιστεί ένα απροστάτευτο κορίτσι, και κόσμο από τέτοιου είδους οργανώσεις γενικότερα (όπως παρουσιάζονται εδώ), τότε νομίζω πως πρέπει να το σκεφτεί λίγο με τον εαυτό του και νομίζω πως ίσως δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσει από το φόρουμ.
Αλλά ο λόγος μπορεί να είναι και κάποιος άλλος, όπως ανέφερε και ο Heretic-δεν μπορεί κάποιος να ξέρει τα κίνητρα. Εκτός και αν εσύ Πύρινε τα γνωρίζεις.
Μπορεί όμως ο καθένας να σχολιάζει τα γραπτά, όπως είθισται στα φόρουμ. ![]()