- Λέξεις και Έννοιες. Το πρώτο βήμα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ολοι σαs να ειστε καλα.
Εκανα την αρχη στο θεμα αυτο, για να τα εχω καλα
με εμενα πρωτον, και με ολουs εσαs και προπαντωs με μερικα ατομα εδω μεσα που απο καιρο εχω σε μεγαλη εκτιμηση.
Παντα σαs επισκεπτωμουν και λαβαινα εφοδια απο πολλουs απο εσαs, αλλα ειχα σταματησει να γραφω η να <<φαινομαι >> για ενα διαστημα.
Ηταν αποφαση δικη μου και ετσι επραξα για ενα διαστημα, αλλα σαs διαβαζα συχνα.
Πριν αρκετο καιρο ομωs και ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ προσπαθωνταs να επικοινωνισω μαζι σαs μου ηταν αδυνατον να το πραξω.
Αυτο ηταν συχνο φαινομενο, μεχρι που ελαβα την αποφαση να γραψω γραμμα στουs υπευθυνουs.
Στο γραμμα μου γραφω οτι ειμαι η << Χαραυγη >> και σαs παρακαλω χρειαζομαι την βωηθεια σαs, πειτε μου τον λογο γιατι συμβαινει αυτο, η αν κανω εγω
λαθοs στο password μου, που ισωs να ηταν πολυ πιθανον.
Επειδη ομωs εχω καποιεs αρχεs και δεν θελω να
τιs καταπατισω εξηγωνταs και τον λογο, (πριν ακομη διαβασω αυτο το ωραιο θεμα), <<ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ......ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ >> για τον λογο αυτον σαs γραφω και χρειαζομαι βωηθεια.
Δυστυχωs δεν ελαβα απαντηση, δεν θα πω αυτο η το αλλο, αλλωστε ισωs στο γραμμα μου να μην δωθηκε προσωχη απο ανθρωπινο λαθοs, και που ειναι κατι που ολοι μαs λιγο η πολυ καπου μαs εχει συμβει.
Η << Χαραυγη η Ελπιδα >> ειναι ο << Ελπιδοφοροs ουραγοs >> και προτιμησα να ξεκαθαρισω το θεμα δημοσιωs γιατι ετσι θα ειμαι καλα και με εσαs αλλα και με εμενα.
Συνεπωs οταν αποφασισα να γραψω διαλεξα το θεμα αυτο απο την αρχη, εκανα εγγραφη και εβαλα μερικα στο Προφιλ μου ωστε ο καθεναs που γνωριζει να καταλαβει οτι ειμαι ενα και το αυτο προσωπο.
Ο τιτλοs του θεματοs μου εδωσε την αφορμη να ειμαι μαζι σαs, αλλα εχω να πω πωs <<ΟΧΙ>> εγω δεν εχω μαθει να πραττω ετσι, οποτε μετα απο την παρεμβαση μου στο θεμα αυτο, ζητω απο τουs υπευθυνουs μιαν απαντηση.
Σε περιπτωση που κανω λαθοs στο password μου να δωθει μια λυσιs, η για οτι αλλο συμβαινει.
Αν οχι, ημουν ειλικρινηs μαζι σαs και τουλαχιστον γνωριζετε.
Η αποφασιs ειναι δικη σαs.
α)Ειναι να βρεθει τροποs στο Χαραυγη, β) να συνεχισω με το νεο, και γ) αν σαs βαρινα να αποχωρισω σαν φιλοs με ολουs σαs.
Σαs ευχαριστω ολουs εκ των προτερων και σαs χαιρετω, ιδιαιτερωs δε μερικα ατομα εδω μεσα που το γνωριζουν αυτο.
Zei Kurios o Qeos mou!
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Elpidoforos ouragos-ΧΑΡΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ADMIN H ΑΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ password Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΡΥΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ