ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Λέξεις και Έννοιες. Το πρώτο βήμα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Λέξεις και Έννοιες. Το πρώτο βήμα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Elda62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
24/06/2005, 19:50:27
Δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουροι γιά τίποτα. Οι περισσότεροι εισέρχονται γιά γνώση κι ανταλλαγή απόψεων.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

Deghar AdharkΜέλος
24/06/2005, 21:42:52
πραγματι για τιποτα δεν ειμαστε σιγουροι.

αλλωστε ενα απο τα πιο σημαντικα ρητα της ανθρωποτητας

τα παντα ρει

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
25/06/2005, 04:00:33

Dedghar έχεις δίκιο όταν λες ότι το Esoterica δεν είναι όπως παλιότερα.

Ο λόγος απλούστατος.Είναι αυτό που επισήμανε ο Avatar.Τα σημερινά μέλη είναι δεκαπλάσια από προηγούμενες εποχές.
Αυτή η πολυφωνία και "πολυκοσμία" μοιραία φέρνει το "χάος".Παλιότερα ήταν λίγα τα μέλη και υπήρχε περισσότερη σοβαρότητα και μεγαλύτερη διάθεση για ποιοτικό διάλογο.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο χώρος αυτός έχει "παρακμάσει".Έχει μέλλον,αρκεί να ανανεώνεται.

Deghar AdharkΜέλος
25/06/2005, 18:56:45
quote:
Ο λόγος απλούστατος.Είναι αυτό που επισήμανε ο Avatar.Τα σημερινά μέλη είναι δεκαπλάσια από προηγούμενες εποχές.
Αυτή η πολυφωνία και "πολυκοσμία" μοιραία φέρνει το "χάος".Παλιότερα ήταν λίγα τα μέλη και υπήρχε περισσότερη σοβαρότητα και μεγαλύτερη διάθεση για ποιοτικό διάλογο.

πραγματι καθε μερα μπαινει και απο ενα καινουργιο μελος.
βασικα νομιζω οτι το προβλημα ειναι λιγο στα τοποικ....υπαρχουν παρα πολλα εκτων οποιων τα περισσοτερα ειναι ιδια με αλλα με διαφορετικες ονομασιες.

νομιζω οτι ο χωρος του esoterica δεν θα παρακμασει ποτε απλως θα αλλαξει.τα παντα αλλαζουν.

και για να επιστρεψω στην πολυκοσμια θα ηθελα να πω οτι εχω παρατηρησει οτι κυριως νεα μελη στηριζουν το εσωτερικα.

κυριως στις απαντησεις απαντανε μελη με μυνηματα απο πενηντα μεχρι τριακοσια.

σπανιως βλεπουμε συζητηση με μελη με μεγαλο αριθμο μηνυματων.

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
Oxygen_girlΜέλος
25/06/2005, 20:10:20
quote:

και για να επιστρεψω στην πολυκοσμια θα ηθελα να πω οτι εχω παρατηρησει οτι κυριως νεα μελη στηριζουν το εσωτερικα.

σπανιως βλεπουμε συζητηση με μελη με μεγαλο αριθμο μηνυματων.[/i]

Σωστή η παρατήρησή σου Deghar Adhark!

Πραγματικά, τα forums είναι ένας τρόπος για να περνάς την ώρα σου -δημιουργικά και μη. Παρ'όλ'αυτά, μπορείς -σε ορισμένες περιπτώσεις- να ενημερωθείς για κάποια θέματα που σε ενδιαφέρουν, ή να λύσεις απορίες που μπορεί να σε απασχολούσαν για πολύ καιρό.

Τώρα, για το "ποιος είναι ποιος"...
Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με ακρίβεια! Η αξιοπιστία των forums εξαρτάται από το χαρακτήρα και από το επίπεδο των μελών τους. Από τη στιγμή, λοιπόν, που συμμετέχουν πολλά μέλη με διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι λογικό και η αξιοπιστία τους να μην είναι σταθερή!

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

26/06/2005, 12:58:09
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ. ΑΦΗΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥΤΗ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

26/06/2005, 14:03:12
Αγαπητέ φίλε,
θέτεις ένα ερώτημα στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση, υπάρχουν μόνο κάποιες εμπειρίες - αναφορές.
Είναι φυσικό τέτοιοι χώροι να κομίζουν όλα τα καλά και τα κακά της ανώνυμης επικοινωνίας.
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί κανείς (αν έχει κάποιο μέτρο) να αξιοποιεί θετικά τη δυνατότητα να επικοινωνεί με άτομα σε ένα κάποιο βάθος. Αυτό δίνει την ευκαιρία να συγκροτείς πάνω απ'όλα τη δική σου σκέψη. Ακόμη και όταν μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις κάτι σε κάποιον πρώτα κινητοποιείται ο δικός σου μηχανισμός κατανοησης και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια βαθύτερη συγκρότηση.
Από την άλλη σίγουρα πρέπει να είναι κανείς επιφυλακτικός. Εγώ (πάλι) νομίζω πως υπάρχουν και αξιόλογα άτομα (όπως άλλωστε είναι φυσικό).

Στους χώρους που κυριαρχεί ο παγαπόντης ο Ερμής όλα να τα περιμένεις.....

Είτε τον καλέσεις είτε όχι ο Θεός είναι παρών.

27/06/2005, 11:51:35
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Deghar Adhark,kost ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΠΙΚΣ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ...

ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΩΡΑ....

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ESOTERICA.gr ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ...

Ο ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ESOTERICA.gr....

ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΙΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΩ ?????

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

27/06/2005, 12:49:37
Τώρα για το αν αξίζει... το θέμα είναι νομίζω, τι περιμένει ο καθένας από την παραμονή του σ’ έναν τέτοιο χώρο. Νομίζω ότι αν ο χώρος αυτός είναι «αξιοπρεπής» μπορεί να περάσει κάποιες ενδιαφέρουσες ώρες και να ανταλλάξει κάποιες πληροφορίες, κρατώντας παράλληλα ότι νομίζει εκείνος χρήσιμο. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω.

Συμφωνω απολυτως με την Oneiric1
Αγαπητε Deghar Adhark ψεμα πλανη υποκρισια μπορει να τα συνα ντησεις παντου.Τουλαγχιστον εδω εισαι απο μακρια.
Στο συγκεκριμενο Φορουμ ισως υπαρχουν και τα παραπανω στοιχεια οχι ομως σε καθολικη μορφη.Αν μη τι αλλο σου δινει την δυνατοτητα να εκφρασεις σκεψεις και να ανταλαξεις αποψεις για θεματα που δεν ειναι ευκολο να συζητησεις εξω ουτε απο κοντα.
Στο επομενο ερωτημα που θετεις [γιατι να μην διαβαζεις απλως και να συμμετεχεις] η υποκειμενικη μου αποψη ειναι οτι ισχυει οτι ισχυει για ολους που τους αρεσει να φιλοσοφουν και το μπλα -μπλα.
Οταν δεις μια συζητηση που σου αρεσει συμμετεχεις οπως γινεται και εξω,οταν εχεις αγνοια απλως βλεπεις η ακους αντιστοιχα.Επεισης δημιουργουνται αποριες.Πως θα τις εκφρασεις και πως θα οδηγησεις τους αλλους στο πνευμα σου χωρις συμμετοχη?
Εγω παντως δεν το κανω για να περναω την ωρα μου.Ας εβλεπα τηλεοραση
η ας εβγαινα εξω .Οσο για τις γνωριμιες κοντευω να απομονωθω και απο αυτες που εχω ,που να προλαβω και αλλες ...
Τωρα για τα προσωπια δεν ξερω να σου πω ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ σε κατι θα υπαρχουν αν οχι αφου δεν γνωριζομαστε γιατι να ειμαστε πλαστοι?
Αρκετα σοου δινουμε εξω, παλι...?
φιλικα με υποψια αλλα σταθεροτητα

Deghar AdharkΜέλος
27/06/2005, 18:21:45
quote:
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...

συμφωνω οτι οι εμπειριες ειναι μαθηματα για το μελλον αλλα πολλες φορες μελλον-παρον-παρελθον μοιαζουν.

οστοσο αν και ειμαι απο αυτους που δουλευουν πολυ με το παρελθον το να κοιτας μπροστα ειναι καλο ξεροντας ομως το πισω

ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.......ΧΙΛΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
27/06/2005, 20:03:13

Avatar φυσικά και υπήρχαν και παλιότερα διαφωνίες.Όμως θα έλεγα ότι ήταν πιο "ποιοτικές" διαφωνίες και λιγότερο "κοκορομαχίες".

Τα τελευταία 1-2 χρόνια θυμάμαι ότι έμπαινα στο Esoterica και συχνά έβλεπα αναίτιες λογομαχίες που γινόντουσαν περισσότερο για να γίνουν και όχι για να βρεθεί κάποια απάντηση.

Πάντως έχεις δίκιο ότι δεν έχει σημασία να λέμε αν ήταν καλύτερα τότε ή τώρα.

27/06/2005, 23:01:01
quote:

quote:

πραγματι καθε μερα μπαινει και απο ενα καινουργιο μελος.
βασικα νομιζω οτι το προβλημα ειναι λιγο στα τοποικ....υπαρχουν παρα πολλα εκτων οποιων τα περισσοτερα ειναι ιδια με αλλα με διαφορετικες ονομασιες.

νομιζω οτι ο χωρος του esoterica δεν θα παρακμασει ποτε απλως θα αλλαξει.τα παντα αλλαζουν.

σπανιως βλεπουμε συζητηση με μελη με μεγαλο αριθμο μηνυματων.

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand

...Namaste!

θα μεινω στο τελευταιο μερος του ποστ σου και θα σου πω τι θυμαμαι αφου περασα καποια χρονια εδω μεσα.) οταν πρωτοηλθα οπως λεει και ο φιλος Αβαταρ ημασταν περιπου εκατο;...τωρα; βαβελ..

καποια στιγμη ελεγαν οι *νεογνοι* οτι εμεις οι παλιοτεροι δεν αφηνουμε τα νεα μελη να εκφραστουν!--παντοτε εξ αρχης ημουν της αποψης πως χρειαζεται καποια γυμνασια ο νεος οπως και τα δεχτικα σφοδρα και βαρβατα απο καταστασεις εσω...αλλα ημουν και της αποψης οτι εχει ο νεος--ως μελος,οχι ηλικιακα οπωσδηποτε..-- το δικαιωμα να παρουσιασει τον εαυτο του ως εχει--και αυτο βεβαια προυποθετει καποιο χρονο.
βεβαια εμεις καποτε ειχαμε αυτην την αγνη ειλικρινεια που οχι μονο δεν διακρινω πια στο συνολο αλλα και την υποτυπωδη ευγενεια να κινηθουμε διπλα στους παλαιοτερους.
αυτο που καταφεραμε τελικα εμεις οι..*παλαιοτεροι* ηταν να δωσουμε οντως το χωρο που ελαβαν με τσαμπουκα οι νεοτεροι και καποιες φορες ενδιαφεροντες και καποιες φορες ανουσιοι η ακομη και αναρμοστοι απο θεμα ευγενειας νεοφερνοι και ιδου που φτασαμε...
το αν μου αρεσει να με λασπολογουν κομπλεξικοι υποκριτες και ψευτες ειναι ενα αλλο θεμα που μαλλον δεν θα σχολιασω εδω αλλα το να μην υπαρχει η ουσιωδης ελευθερια να εισαι αληθινος επειδη γεμισε ο τοπος ανδικελα αυτο ειναι κατι που με θλιβει βαθεια ..--τρελενομαι με την αδικια-μου τι δινει θαλεαγα αν ημουν κομικ ηρωιδα.(---
εδωσα πολλες αιωνιες στιγμες δημιουργιας εγινα αφορμη για νεα μελη να εισελθουν ειτε για καλο ειτε για κακο προς εμε αλλα αυτο που σιγουρα εκανα ηταν να δωσω οσα περισσοτερα μπορουσα ωστε να αποκομησω τα αναλογα κατοπιν συμπερασματων και καταστασεων εδω μεσα.
πολλες φορες κατηγορηθηκα αλλα ετσι συνεβαινε παντα με οσους καποιοι θεωρουν οτι ξερουν πολλα αρα πρεπει να πεθανουν και ουδεποτε με ενδιεφερε αν καποιος προσπαθησε να με τσαλακωσει επειδη οσο αγνη ειναι η προθεση μου αλλο τοσο και ο λογος μου και η προσφορα μου εσω.
ακομη κι αν δεν ελαβα ποτε οσα ισως δικαιως θαλεγε καποιος μου αναλογουσαν εφτασε τουτος ο τοπος να ειναι γεματος με ψυχες--χαμενες και μη--- και αυτο μαλλον ηταν το ζητουμενο...των δημιουργων του..

βεβαια ο αγαπημενος εκ των δυο ιδρυτων εχει πια φυγει αλλα τοσο εμεις οσο και ο χωρος αλλαζουμε --τιποτε δεν ειναι ιδιο με χθες ...
απλα ειναι αναγκη μαλλον για μια ανασυνταξη που δεν ειναι δικη μας ατομικη δουλεια.
οσα εγιναν απο τακτικη εφτασαν το χωρο ως εδω και νομιζω πως εχει πια διαμορφωσει το ..δικο του προσωπειο που ειλικρινα καμμια φορα δεν αντιλαμβανομαι αν ειναι ενα η ...πολλα.
το δικο μου παντως προσωπο ειναι αν και μεσα απο απειρες εικονες στην υπογραφη μου ενα μοναχα και ουδεποτε ενοιωσα την κομπλεξικη των πολλων αναγκη να κρυφτω πισω απο πολλα ονοματα για να μην καταστρεψω το δηθεν καλο η κακο για τους αλλους ονομα που φερω.
ειμαι ολα ως οφειλω σαν πλασμα ενωμενο με την δημιουργια και μπορω να ειμαι ευγενης με τους ευγενεις και ειρωνικη με τους ειρωνικους κακια με τους κακιστους και απανθρωπη με τους απανθρωπους...ειμαι ολα και τιποτα.
η λασπη κανει καλο στην επιδερμιδα και ακομη κι αν καποιοι θεωρησαν πως με λερωνουν ουδεποτε δεν καταλαβαν πως η φυση μου ειναι τετοια που το μονο πο κανουν ειναι να ...κοπτωνται.ασε που τους βοηθα να γινοται εφευρετικοτεροι...καποτε μαλιστα ειδα και να στρεφονται απο το κακο προς το καλο-αυτο ειναι επιτευγμα...και χαιρομαι που βοηθησα.)--

ειπα πολλα-παλι θα με χαρακτηρισουν οσοι περιμενουν το λογο μου για να τραφουν και να δρασουν υποχθονια ως συνηθιζουν αλλα ειμαι συμπονετικη με τους πτωχους τω πνευματι και κυνικη με οσους τους αξιζει και γραφω μονοκοντιλια ολες τις σκεψεις μου ---δεν φοβαμαι τι θα σκεφτει οποιος δεν γνωριζω αλλα ουτε και οποιος δεν εκτιμω εκ των πραξεων του σε βαρος μου--φανερων και μη--δια του λογου βεβαιως βεβαιως αλλα και των υποτιθεμενων επιθεσεων καποιων λυπηρων ξοανων, που επιτελουν συμπαθητικες... τσαρλατανιες...νομιζοντας πως υποδυομενα το φως γινονται πιστευτα απο το δημιουργο ....
---εχουν γνωση οι φυλακες---

*ιδιο προσωπο...διαφορετικο προσωπειο*
ωραιος τιτλος.)

να συμπληρωσω πως αν διαθετει καποιος τρομερα διαισθητικες ικανοτητες---οχι ο,τι κι ο,τι-- και *αποκρυπτογραφο* μεσω του γραπτου λογου...μπορει να ξεσκεπασει ουκ ολιγες μασκες...μονο που δεν θα εχει τις ..εγγραφες αποδειξεις και ετσι μαλλον θα τον πουν...τρελο...

το πετραδι στο λωτο

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 27/06/2005 23:20:47

Elpidoforos ouragosΝέο Μέλος
28/06/2005, 08:34:03
<< οστοσο αν και ειμαι απο αυτους που δουλευουν πολυ με το παρελθον το να κοιτας μπροστα ειναι καλο ξεροντας ομως το πισω >>.

Φιλε Deghar Adhark πολυ καλη η προτασιS σου.

Να εισαι παντα καλα.

Zei Kurios o Qeos mou!

Deghar AdharkΜέλος
28/06/2005, 19:00:43
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

ΑΤΜΑ εγραψες μεγαλο κειμενο και τωρα δεν μπορω να το διαβασω γιατι ειμαι εξω.θα σου απαντησω αυριο

ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.......ΧΙΛΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
28/06/2005, 22:25:36
Δεν είναι δύσκολο να υποκριθείς. Δυσκολότατο είναι να διακριθείς. Να συνδεθείς με την εσωτερική σου δύναμη. Να είσαι ο εαυτός σου. ΄Ολοι διανύουμε ενα ταξίδι δίχως τέλος μέσα στην αιωνιότητα. Βαδίζουμε στο μονοπάτι της εξέλιξης.
΄Ισως ο καθένας όμως δεν κάνει αυτό που λέμε ότι καλύτερο μπορεί ανάλογα με τις πεποιθήσεις και τη γνώση που έχει. Κι ενδεχομένως την κατανόηση.
Πρόσωπα και προσωπεία.
Αναπόφευκτο.
Περισσότερη ζωή στο θέατρο λοιπόν
και λιγότερο θέατρο στη ζωή.

Είθε η αναγέννηση -η όποια-να προχωράει πέρα από τη λογική του νου.
Η επιλογή και η δύναμη υπάρχουν πάντα μέσα μας θυμίζοντάς μας πως είναι απλό
να είμαστε ο εαυτός μας. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

28/06/2005, 22:31:51
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Deghar Adhark ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....

quote:
οστοσο αν και ειμαι απο αυτους που δουλευουν πολυ με το παρελθον το να κοιτας μπροστα ειναι καλο ξεροντας ομως το πισω

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

29/06/2005, 01:11:44
quote:

Δεν είναι δύσκολο να υποκριθείς. Δυσκολότατο είναι να διακριθείς. Να συνδεθείς με την εσωτερική σου δύναμη. Να είσαι ο εαυτός σου. ΄Ολοι διανύουμε ενα ταξίδι δίχως τέλος μέσα στην αιωνιότητα. Βαδίζουμε στο μονοπάτι της εξέλιξης.
΄Ισως ο καθένας όμως δεν κάνει αυτό που λέμε ότι καλύτερο μπορεί ανάλογα με τις πεποιθήσεις και τη γνώση που έχει. Κι ενδεχομένως την κατανόηση.
Πρόσωπα και προσωπεία.
Αναπόφευκτο.
Περισσότερη ζωή στο θέατρο λοιπόν
και λιγότερο θέατρο στη ζωή.

Είθε η αναγέννηση -η όποια-να προχωράει πέρα από τη λογική του νου.
Η επιλογή και η δύναμη υπάρχουν πάντα μέσα μας θυμίζοντάς μας πως είναι απλό
να είμαστε ο εαυτός μας. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

μου αρεσε αυτο το ποστ.
αλλα ξερεις τι πιστευω Αφροδιτη μου;
οτι ειναι δυσκολο να υποκριθεις αν εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου.
ειναι δυσκολο να πεις ψεμμα ακομη κι αν ο αλλος το θελει σαν δοση ενα κατι
ακομη κι αν απαιτειται εκ των συνθηκων ωστε να αποφυγεις να ...χαλασεις την δηθεν εικονα που θεωρει καποιος οτι εχεις-νομιζει μαλλον ενω εσυ δεν ειπες τιποτε γιαυτα που εισαι αλλα σε ονομασαν τιουτοτροπως ωστε να σε πολεμησουν με αυτα που αυθαιρετα εθεσαν...

να διακριθεις ειναι δυσκολο,συμφωνω ναι ..
αλλα το να διακριθεις με ποταπους τροπους μαλλον ειναι ευκολο και αυτο ειναι που υπερισχυει οπως με θλιψη μου διαπιστωνω γενικα στη ζωη.μεσα κι εξω.

το να διακριθεις ομως ειναι και ευκολο αν οντως εχεις ολο το πακετο...
το να διακριθεις ως εχεις χωρις να παριστανεις επισης εμπεριεχει κινδυνους...
οπως το να εχεις ολο το πακετο και να υπαρχουν διαφοροι τριγυρω που ναι μεν δεν το εχουν αλλα αξιποιουν ο,τι βρουν απο τα σκουπιδια που αφηνεις πισω σου και τελικα διεκδικουν το ιδιο σου το πακετο και ναι καταφερνουν να εχουν τη διακριση...
αλλα; προς στιγμην...

ο χρονος αγαπητη μου Αφροδιτη ειναι γραμμικος προς την αιωνιοτητα;
θαλεγα καλυτερα πως ειναι μαλλον σπειροειδης...αλλα μεχρι που μπορει να φτασει;
μηπως η γεννηση θανατος ειναι καθαρα γραμμικη και η επαναγεννηση υφισταται ελικοειδεις διαδρομες οποε και καποιος που προσποιειται--για να μεινω στο θεμα μας-- θα παρει το μαθημα απο την απρουσα γραμμικη ζωη του..λιγο πριν το φινις;

χμ..
μιλησες για εξελιξη και αυτη ναι ,ισως παιρνει διαφορες μορφες...
μπορει να εξελισσεται οντως καποιος ως υποκριτης στη ζωη η στην κοινοτητα, αλλα σκεψου τι σκεψεις μπορει να τον συνεπαιρνουν σαν ξεκαβαλαει το καλαμι του ,αφηνει τη καυμενη μασκα του και κοιταει την σκατοφατσα που εμπεριεχει στον καθρεφτη του σπιτιου του...
*τραγικο*; σιγουρα..

τι να το κανω να παριστανω οσα δεν ειμαι;--οσα ειμαι λεγω παντα και απλα ειναι πολλα για τους λιγους-δεν φταιω εγω για τη φυση χμ;--
φταις εσυ που εισαι ετσι;--ξερω πως οχι, τουλαχιστον εισαι αληθινη,αυτο εμενα μου κανει.)--

Ηθοποιος σημαινει φως και συμφωνω ,αλλα μασκαρας ειναι αλλο...
εχεις δει κλοουν να ξεβαφεται πως κοιτα τη φατσα του στον καθρεφτη;

Θυμαμαι μια ταινια --για να μην αναφερω την αγαπημενη Αlice στο *Γελα παλιατσο*...--εναν καυμενο κλοουν που τελειωσε το νουμερο του στο τσιρκο και εβγαζε τις μπογιες απο το γερασμενο πια προσωποτου...
ως ποτε μπορει καποιος να παριστανει κατι που δεν ειναι αλλα θαθελε να ειναι;;;
Ποση μοναξια εχει η υποκρισια;
..αυτα μαλλον θα τα απαντησουν καλυτερα..οι οιδημονες του ειδους...εγω απλα ετυχε να δω καποιους .στο μετα τους...
λυπαμαι που το λεω αλλα δεν εχω δει πιο τραγικα προσωπα...

Η ζωη μπορει να φερει λυπες και να γινει τραγικη αλλα το να προκαλει καποιος την τραγικοτητα στο βιο του μαλλον --...περαν του καρμικου μαθηματος..--ειναι γελοιο...γελοιο επειδη αυτος που φαιρεται υποκριτικα στον εαυτο του...κοροιδευει...πρωτα εαυτον.-

το πετραδι στο λωτο

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/06/2005 01:19:23

29/06/2005, 12:10:09
ειναι γελοιο...γελοιο επειδη αυτος που φαιρεται υποκριτικα στον εαυτο του...κοροιδευει...πρωτα εαυτον.-

Υπεροχο Ατμα Ισως αυτη η απαντηση απανταει σε ολες τις ερωτησεις.
Ευχαριστω

29/06/2005, 12:36:47
ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ -ΕΝΙΟΤΕ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ- ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΟΥ.
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. ΜΗ ΤΟΥ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΘΑ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙΣ Η ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΣΑΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΕΝΩ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ ΤΗΣ.
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ.
΄Η ΜΗΠΩΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ.
ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ...
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

oneiric1Μέλος
29/06/2005, 15:52:07
quote:
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ....
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ...

Έχεις δίκιο. Αυτό ισχύει και για ‘μένα φίλε μου Avatar.

Διαφορετικά, ποιος ο λόγος της παραμονής σ’ έναν τέτοιο χώρο?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~