ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

alexeyev197030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/02/2004, 02:06:08
quote:
το ζητουμενο εδω δεν ειναι η ησυχια και το καλο κλιμα αλλα ο ντζερτζελες και το ξεμπροστιαμα
αλωστε καλη μου ειμαστε στην τυροχλαδου

Για άλλη μία φορά drumx13, διαπιστώνω ότι δεν έχεις κατανοήσει την ουσία του χώρου που φιλοξενεί τις απόψεις σου! Δεν έχεις καθόλου δίκιο στο παραπάνω... Θα πρότεινα να διαβάσεις την περιγραφή του συγκεκριμένου Forum στο οποίο αναφέρεσαι.

Το "καλό κλίμα" είναι το ζητούμενο σε ολόκληρο τον Τόπο του ESOTERICA! Μόνο στα πλαίσια ενός "καλού κλίματος" και ενός "εύφορου χωραφιού" μπορούν να καρποφορήσουν οι Σπόροι της Φιλοσοφίας...

... που εν γένει είναι Βιωματική, στην πραγματική της και συνολική της διάσταση - όπως τουλάχιστον το καθιέρωσε ο εμπνευστής της για τον Δυτικό Πολιτισμό, Πυθαγόρας!

Το ΟΝ της Φιλοσοφίας είναι Ένα. Οι ενσαρκώσεις της σε διάφορες Μορφές πολλές! Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι η ιδανική ενσάρκωση του Αρχετύπου σε μία τέλεια Συμφωνία Ανθρώπου - Όντος! Οι διάφορες "εφαρμογές" της Φιλοσοφίας κρίνονται μόνον από την ίδια τους την Πιστότητα και ανιδιοτελή Αφοσίωση στο ΟΝ που Υπηρετούν! Ο άνθρωπος το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να επιθυμεί και να προσπαθεί συνεχώς για μία πιο τέλεια Ενσάρκωση, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη τους απαράβατους Νόμους της Φύσης, όπως για παράδειγμα αυτόν που κυβερνά την Ακμή και την Παρακμή, την Άνοδο και την Πτώση των Μορφών.

Η Ζωντανή Φιλοσοφία απεχθάνεται την προσκόλληση στις Μορφές...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

drumx13Μέλος
10/02/2004, 10:19:28
καλημερα σε ολους
amalia γελασαμε καλη μου με το αστειο σου ηταν πολυ καλο
εχεις και αλλα τετοια να κανουμε κανα λευκωμα....

Τελος παντων
το διωρθωσα...

αντιμνακο καλημερα και σε εσενα.... μια ερωτηση

quote:
Για άλλη μία φορά drumx13, διαπιστώνω ότι δεν έχεις κατανοήσει την ουσία του χώρου που φιλοξενεί τις απόψεις σου!

Αυτο το για "αλλη μια φορα" με ξενισε...

δειχνεις κατι να εχεις κρυμενο κατι απο το παρελθον να σε επειρεαζει....
Αληθεια ειχες ευκολα παιδικα χρονια???

anyway

αναφερομουν στο Τοπικ και οχι στο φορουμ
και αυτο το τοπικ οπως και το προηγουμενο περι του θεματος αυτο τον σκοπο εξυπηρετησε
Το ξεμπροστιασματος και της κατινιας....
....και οτι ειναι στην τυροαχλαδου μας επιτρεπει νομιζω να υπερβαλουμε για να κανουμε χιομορ (αμαλια και αλλο νεο μελος... χαιρετα ) καθως το χιουμορ προερχεται απο την υπερβολη και τον αυτοσαρκασμο...

Προς ολους αν θεωρειτε την πλακα μου χοντροκομενη να μου το πειτε να την.... "ψιλοκοψω"

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

old tigerΜέλος
10/02/2004, 13:56:02
quote:
Προς ολους αν θεωρειτε την πλακα μου χοντροκομενη να μου το πειτε να την.... "ψιλοκοψω"

Αγαπητέ drumx τι σημαίνει να την ψιλοκόψεις; Εγώ μόνο τον πατσά ξέρω ότι είναι ψιλοκομμένος (έτσι για να είμαι στο πνεύμα της τυροαχλαδούς).

Τώρα όσον αφορά αυτό καθ’αυτό το χιούμορ (όσο καυστικό και εάν είναι) φαίνεται ότι υπάρχει η σοβαρή διάκριση του ποιός το κάνει. Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα...κύρια η Ανοχή...αφού για να μη ξεχνιόμαστε, είμαστε στο topic του Τεκτονισμού

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

10/02/2004, 14:15:47
Με κάλυψε ο προ-γραφόμενος (κατά το "προλαλήσας"), αγαπητός old tiger!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

TEKTONASΝέο Μέλος
10/02/2004, 19:23:08
Omologw pws ekana mia mikrh patata !
Egw eimai o Akenaton, apla eftia3a ayto to account apoklistika gi'ayto to topic! Sto teleutaio post mallon 3exasa na vgw apo Akenaton

quote:
Ο Τεκτονισμός κι ο Χριστιανισμός είναι φιλοσοφικά συστήματα;

Kata thn gnwmh moy oles oi 8rhskies einai filosofika systimata (den vriskw allh poio plhres frash na tis xarakthrisw pera apo aplos 8rhskies). Pantos o Tektonismos einai filosofiko systima.

quote:
Όσον αφορά στο οικονομικό θέμα, εσύ το ανέφερες. Μη ρωτάς τί εννοώ εγώ.

To oikonomiko 8ema filtate Zadok, to anefera dioti eida polla kakoproaireta sxolia gia ayto to 8ema!

Edited by - TEKTONAS on 10/02/2004 19:26:55

ΤΑΛΩΣΝέο Μέλος
10/02/2004, 19:32:56
se parakalo drymx13 na eisai poio sobaros ston room ayto,fenese poly anorimos gia na dexteis kapoies gnvseis!symboylh ayto!(den se brizo)A!!!!!!!!kalosirthes tektona!tha janagrapso se ayto to room mono an sobareyth h katastash!!!!!!!!!!!!

10/02/2004, 20:06:12
quote:

Να 'τανε μόνο μία και μικρή, TEKTONAS (ή όπως αλλιώς)...

-----------------------------------------------------------

Γειά σου ρε μεγάλε συμβουλάτορα , ΤΑΛΩΣ!!! Μας έλειψες βρε στο room...
Έλα ξανά για tea...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

drumx13Μέλος
10/02/2004, 22:25:25
quote:
se parakalo drymx13 na eisai poio sobaros ston room ayto,fenese poly anorimos gia na dexteis kapoies gnvseis!symboylh ayto!(den se brizo)A!!!!!!!!kalosirthes tektona!tha janagrapso se ayto to room mono an sobareyth h katastash!!!!!!!!!!!!

σαν τα χιονια
πρεπει να σου πω αγαπητε Ταλως οτι μας ελειψες εχεις να γραψεις σε αυτο το ρουμ (παρεπιπτωντος τοπικ το λεμε ) απο το τελος του 20ου αιωνα...
που εισαι βρε ψχ
χαθηκες...

Αφου λοιπον εγω ειμαι που σου χαλω της εικονα με την α-σοβαροτητα μου θα σοβαρευτω επιτελους και θα σου κανω μερικες ερωτησεις αφου εισαι απο μεσα οπως λες
και που ξερεις μπορει να θελω να μπω και εγω για αυτο σε παρακαλω να εισαι οσο το δυνατον ποιο ουσιαστικος στην κουβεντα αυτη...

Ακουω λοιπον οτι οι Τεκτονες χτιζουν κατι και μιλουν λιθους και πετρουλες
εχεις υποψην σου που χτιζεται αυτο???
και τι ειναι ???

Το ποιο λογικο θα ειναι να χτιζουν στην Αθηνα....
μηπως ειανι η ατικη οδος?

μηπως ειναι το ολυμπιακο σταδιο?
μηπως ειναι το νεο γηπεδο του παναθηναικου

αλλα οι ξενοι μασωνοι τι χτιζουν?

το ιδιο πραγμα ?
αντιγραφη ?
κατι αλλο ?

Οι εβραιοι τι σχεση εχουν με το θεμα
και αν εχεις υποψην σου κανεναν πολιτικο που ειναι μασωνως
μερες που ειναι....

θα ηθελα ομως και απαντησεις απο τον Τεκτονα
ή απο τον ακενατων...

και μια σημειωση νοιζω οτι η μια ταυτοτητα πρεπει να καταργηθει ετσι δεν ειναι αντμινακο???

ston room
αντε amalitsa νεο μελος ...
χαιρετα καλε

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

11/02/2004, 00:50:27
quote:

Egw eimai o Akenaton, apla eftia3a ayto to account apoklistika gi'ayto to topic! Sto teleutaio post mallon 3exasa na vgw apo Akenaton

Γειά σου φίλε Tektonas-Akenaton!

Πατάτα ή μη, καλά έκανες και δήλωσες την ύπαρξη της διπλής ταυτότητας.
Αν και μπορώ ίσως να καταλάβω τους λόγους που μπήκες στο τόπικ αυτό με τη δεύτερη ταυτότητα του tektonas (φαντάζομαι θα έχει σχέση με τη μυστικότητα που πρέπει να κρατάτε οι τέκτονες), με φέρνεις στην δυσάρεστη θέση να σου θυμίσω ότι:

Στα forums του ESOTERICA, κάθε μέλος μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα στις συζητήσεις χρησιμοποιώντας ένα μόνο username το οποίο ο ίδιος επιλέγει.

Οι διπλές ταυτότητες (διπλές προσωπικότητες; γίνεται αυτό;) φέρνουν όλους μας σε μία δύσκολη θέση, ιδιαίτερα δε όταν το ανακαλύπτουμε και πιθανότατα μπορεί να νιώσουμε εξαπατημένοι (χωρίς αυτό να ήταν στις προθέσεις του μέλους που χρησιμοποιεί δύο ονόματα χρήστη).

Ετσι η δεύτερή σου ταυτότητα αναγκαστικά θα πρέπει να απενεργοποιηθεί και να συνεχίσεις να γράφεις με μία.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

11/02/2004, 03:01:51
Ως εκ τούτου απενεργοποιείται η δεύτερη - και νεότερη - ταυτότητα: TEKTONAS.

Συγνώμη Akenaton, τους λόγους τους έχει εξηγήσει ήδη πιο αναλυτικά η amalia.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"