ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
13/11/2003, 18:29:11
quote:
Par’ola afta oreo to poiima kai me noima.

Α! αυτό?
Είναι προετοιμασία για την πολιτιστική Ολυμπιάδα και τη Γιουροβίζιον!

"Τάδε έφη Avallon"
nik12grΝέο Μέλος
14/11/2003, 08:12:01
Κυρίες, κύριοι, ο κ. Γκιόλβας απεβίωσε σήμερα, 14 Νοεμβρίου τις πρώτες πρωινές ώρες.

prometheasΜέλος
14/11/2003, 08:40:18

konstantinaΝέο Μέλος
14/11/2003, 09:51:31
και θα μεταφέρουν την σωρό του στην Αικατερίνη, στην γενετειρά του...

14/11/2003, 13:06:55
Γιατί εμένα δε μου κάνει εντύπωση... μόνο απέραντη θλίψη...
Είναι αυτό που λέμε "η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε" ειδικά όταν παίζονται τέτοια συμφέροντα είναι να απορείς...

"Τάδε έφη Avallon"
_PiNhEaD_Μέλος
14/11/2003, 14:55:26
ti???????
pote?
pou?
apo ti?

14/11/2003, 15:37:59
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του...

Λέτε τώρα πιά να ακουστεί κάτι σημαντικό για τα επιτεύγματά του;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

_PiNhEaD_Μέλος
14/11/2003, 15:55:21
PAIDIA APO EDO KAI PERA OLOI MAS TA MATIA MAS KAI TA AFTIA MAS ANOIXTA!!!

POLLA MPOREI NA AKOUSTOUN...

ISOS APOKALIFTHOUN POLLA PRAGMATA APO EDO KAI PERA!!!

14/11/2003, 16:23:46
ισως να ολοκληρωσε η οχι την αποστολη του;;;

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

George_13Μέλος
14/11/2003, 16:27:33
Αυτο ειναι παρα πολυ θλιβερο.

quote:
Είναι αυτό που λέμε "η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε" ειδικά όταν παίζονται τέτοια συμφέροντα είναι να απορείς...

Avallon μου εξηγεις τη εννοεις με τη φραση αυτη.

WHO DARES... WINS!

prometheasΜέλος
14/11/2003, 16:38:08
quote:

Αυτο ειναι παρα πολυ θλιβερο.

quote:

Avallon μου εξηγεις τη εννοεις με τη φραση αυτη.

WHO DARES... WINS!

George_13Μέλος
14/11/2003, 16:45:11
Τι δεν καταλαβαινεις Promethea?
Το " Αυτο ειναι πολυ θλιβερο" πηγαινε για το γεγονος οτι απεβιωσε ο Κ. Γκιολβας και το υπολοιπο μια απορια για την φραση το Avallon.

WHO DARES... WINS!

prometheasΜέλος
14/11/2003, 16:53:34
Δεν καταλαβαίνω ποια συμφέροντα παίζονται από τη στιγμή που τίποτα δεν εχει αποδειχθεί για τον Κο Γκιολβα και δεδομενου οτι οι περισσότεροι συνομιλητές εδώ ειναι σκεπτικοί ως προς το θεμα.

Πάντως, Λογω του αιφνιδιου θανατου του Κου Γκιολβα θα πρότεινα να σκεφτούμε ολοι περισσότερο νηφάλια και ηρεμα. Νομίζω οτι πρωταρχικό θα ειναι τώρα να σεβαστούμε οτι καποιοι ανθρωποι πενθούν αυτή τη στιγμή οπότε ότι και να συζητάμε εδώ ειναι δευτερευούσης σημασίας. Προσωπικά δεν θα συνεχισω να συμμετέχω στο συγκεκριμένο topic μέχρι να αισθανθώ οτι μπορώ να εκφράσω τη γνώμη μου με επιχειρήματα και χωρις να προσβάλλω τη μνήμη του.

Ελπίζω εκει που πάει να βρεί οτι γαλήνευε την ψυχή του
Θερμα συλληπητήρια στην οικογένεια τους συγγενείς του και τους φίλους του.

Απο εμένα ... ΤΕΛΟΣ

mariam52Νέο Μέλος
14/11/2003, 17:10:02

Λυπήθηκα πολύ με την είδηση του θανάτου του.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του...

Μαρία

konstantinaΝέο Μέλος
14/11/2003, 17:45:40
ti???????
pote? Απάντηση : Σήμερα το πρωί στις 4 και μισή
pou? : Στην εντατική του ΚΑΤ
apo ti? : Ρήξη ανευρίσματος κοιλιακής χώρας. Η επέμβαση πέτυχε. Ωστόσο ήταν επιβαρυμένοι οι πνεύμονες του. Πέθανε από ανακοπή.
Και νομίζω ότι όντως σ' αυτή τη στιγμή η οποιαδήποτε αντιπαράθεση σχετικά με το έργο ή την προσωπικότητα του, δεν είναι γνώρισμα ελλήνων...

AndromedaΝέο Μέλος
14/11/2003, 18:05:55
Apistefto! Megalo pligma gia tin elliniki epistimi.

Ta silipitiria mou kai apo emena.

Signomi pou tha gino kinikos me afto pou tha po alla os erevnites den tha prepei na stamatame tin anazitisi, giauto tha protina to eksis. Tha itan para poli kalo kapoii apo emas na pane stin kidia, oxi mono gia na ekfrasoun silipitiria alla kai na doune poioi parevriskontai kai ti legetai. Signomi ksana ean akougome asevis. Ego vriskomai ektos ellados opote den mporo na pao. Ean mporousa tha pigaina SIGOURA

Ti tha legate lipon gia tin protasi mou?

Kiries kiroioi, min ksexnate oti einai I teleftea mas efkairia na mathoume para pola.

Efxaristo

konstantinaΝέο Μέλος
14/11/2003, 21:34:43
Όντως είναι ασεβής η πρόταση σου. Σε μια κηδεία όπου οι φίλοι και οι άνθρωποι που έχουν δεθεί με κάποιο πρόσωπο βιώνουν την θλίψη τους δεν είναι δυνατό να συζητάνε για οτιδήποτε θα ενδιέφερε κάποιον "ερευνητή". Επιπλέον η κηδεία έγινε στις 4 και μισή το απόγευμα σήμερα, οπότε δεν τίθεται θέμα.
Ωστόσο, για τους φίλους που δεν πληροφορήθηκαν έγκαιρα τα του θανάτου του, θα γίνει μια αποχαιρετηστήρια τελετή τις επόμενες μέρες...
Θεωρώ ωστόσο πως οι "ερευνητές" οφείλουν να σεβαστούν το πένθος και να παρευρεθούν θεωρώντας την παρουσία τους ελάχιστο φόρο τιμής σ' έναν άνθρωπο που άσχετα τελικά με το τι ισχύει, κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον πάνω σε ορισμένα θέματα...
Καλή σας νύχτα.

15/11/2003, 04:40:36
θα συμφωνησω απολυτα με την κωνσταντινα!
μην τα ισοπεδωνουμε ολα!

TelxinasΜέλος
15/11/2003, 04:53:31
Θα μπορούσαν να μας πουν οι αγγελιοφόροι από που το έμαθαν;

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.

AndromedaΝέο Μέλος
15/11/2003, 06:21:06
Ok Guys, Lathos mou. Anakalo