ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης της Σίψας (Ταξιάρχες) Δράμας: ένας σύγχρονος άγιος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης της Σίψας (Ταξιάρχες) Δράμας: ένας σύγχρονος άγιος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
20/02/2013, 21:44:54
PanosT,
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ και DSM δεν ασχολούνται με τα θρησκευτικά πιστεύω των άλλων με σκοπό τον χλευασμό και την ειρωνία.

Μαγκιά σου.
Δε μπορώ ούτε γι' αστείο να μη στο πιστώσω.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

20/02/2013, 22:03:57
Regulus,

quote:
Θεωρώ ότι είσαι ο Admin από τα λεγόμενά σου ή κάποιος από την ηγετική ομάδα, η οποία γράφει και τα περισσότερα κείμενα, όπως φαίνεται από την ομοιότητα στα θέματα και στα κείμενα. Αν κάνω λάθος στο πρώτο στο δεύτερο με έχεις επιβεβαιώσει αναφέροντας ως φίλους σου εκείνους που τυγχάνουν ασυλίας, η οποία παρέχεται από τους διαχειριστές.

Δε παλεύεσαι αγαπητέ μου.Δεν έχω δει ξανά τέτοιο πράγμα.

Προκειμένου να μη ζητήσεις συγνώμη,με έχρισες μέχρι και διαχειριστή.

Εχω μέρες να γελάσω τόσο πολύ.Ειλικρινά.Με καμμιά δόση ειρωνίας.

Θα μου επιτρέψεις να μην σχολιάσω τίποτα άλλο.Θα ήταν γραφικό,πλέον.

20/02/2013, 23:19:29
Dr,
quote:
Μπορώ να επιβεβαιώσω οτι υπάρχουν τέτοιες προσβολές, όπως μπορώ να επιβεβαιώσω οτι δεν ανήκεις στην ομάδα ανθρώπων που κάνει τέτοιες. Και μπορώ με σιγουριά να πω οτι έχεις εκφράσει την διαφωνία σου τουλάχιστον σε κάποιες τέτοιες συμπεριφορές (δεν παρακολουθω ολα τα φόρουμ οπότε δε γνωρίζω όλες τις τυχόν παρεμβάσεις σου ως προς αυτό).

Σε ευχαριστώ.

Επίτρεψε μου κιόλας να συνεχίσω να σε αντιμετωπίζω ως άνθρωπο και όχι ως λογαριασμό(όπως και όλους μας).
Νοιώθω καλύτερα έτσι.

D.P.J. 10Μέλος
21/02/2013, 08:22:34
regulus
quote:

Δεν έχετε σκεφτεί ποτέ οτι οι ύβρεις σας κατά των αγίων μπορεί να τραβήξουν την προσοχή τους και να σας δώσουν κανένα μάθημα πολύ οδυνηρό; Το επιθυμείτε τόσο πολύ; Ή δεν πιστεύετε στη δυνατότητά τους να σας το δώσουν και θεωρείτε την ανοχή και την καλοσύνη που σας δείχνουν αδυναμία;

Τώρα αυτή η συμπεριφορά δε δείχνει και πολύ "άγια" , έτσι ;
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε για να μη ........μας "στραβοκοιτάξουν" οι διάφοροι "άγιοι" ;
Να έχουμε τα μούτρα στο πάτωμα , να τους ικετεύουμε και να τους κολακεύουμε όλη την ώρα ;
Που την είδες την καλοσύνη στην συμπεριφορά του - των αγίων ;
Που π.χ......."σώζουν" έναν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και ........."σακατεύουν" τους υπόλοιπους ;
Και μη μου πεις ότι έχουν......και αυτοί "σχέδιο" ή ότι σώζουν μόνο τον πελάτη που είναι ευσεβής ενώ οι άλλοι είναι άπιστοι.....

21/02/2013, 12:41:17
quote:
Ωραία τώρα θα μπορούσαν να μεταφερθούν όλα τα άσχετα κείμενα που αφορούν διαπληκτισμούς , γυμνά κλπ, από τούτο το νήμα σε έναν άλλο χώρο και να μείνουν μόνο τα σχετικά, κάτι που είμαι βέβαιος ότι η διαχείριση θα κάνει το συντομότερο δυνατό.
Μακάρι να το έκανε.. αλλά δεν εχει και νόημα να το κάνει αν αυτά συνεχίσουν να πολλαπλασιάζονται.
Οπότε θα πρέπει όσοι συμμετέχουν εδώ και δεν έχουν να πούνε κάτι επι του θέματος να αποχωρήσουν.
Αυτό πάει να πει οτι πρώτα you agree to disagree (δηλ. συμφωνείτε στο οτι διαφωνείτε, έχετε άλλη άποψη) και το θέμα συνεχίζει κανονικά.
21/02/2013, 13:19:10
regulus

Μιλάτε συνεχώς για το θέμα και το θέμα και το θέμα, κι εδώ: 20/02/2013, 21:38:32 έχω κάνει τοποθέτηση, και σχόλιο δε βλέπω. Τί θέλετε ακριβώς?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

21/02/2013, 14:00:48
...

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/02/2013 14:16:48

21/02/2013, 14:06:00
Dr Jekyll Mr Hyde

Δε θα μου σπάσεις κι εσύ τα νεύρα τώρα. Ξαναδιάβασε την παραπομπή που μόνος σου έβαλες. Με προσοχή. Μη μου πουλάς τρελίτσα πάνω που ηρέμησαν τα πράγματα με τον PanosT.

21/02/2013, 14:07:37
Όχι τίποτα άλλο, σε έχω χρήσει και προπονητή. Πρέπει να βλέπεις γήπεδο. Δε γίνεται έτσι.

21/02/2013, 14:19:19
Τέλος πάντων, αφού σε ενοχλεί το έβγαλα
EumenisΜέλος
23/02/2013, 11:07:58
quote:

Συνεπώς δεν υπάρχει προσβολή επειδή το λάθος είναι δικό σου - αν τώρα που το είδες το καταλάβες και το παραδέχεσαι θα πάρω πίσω αυτό που είπα- στην έκφραση που χρησιμοποίησες η οποία πρόσβαλλε πρώτα εμένα γιατί εγω δεν ξεκίνησα τέτοιες αναρτήσεις. Οι εικόνες του Eumenis είναι άσχετες με το θέμα. Και προσβλητικές εφόσον ο τίτλος αφορά έναν άγιο και θα έπρεπε να τον σεβαστεί ανεξαρτήτως του αν πιστεύει ή όχι στο συγκεκριμένο δόγμα ή σε οποιοδήποτε δόγμα.

Κανένας δεν έχει την υποχρέωση να σεβαστεί κάποιον που ο Γαλιλαίος ονομάζει "Άγιο".

Πόσο μάλλον άν είναι και δολοφόνος!

Όπως στην περίπτωση του Κύριλου Αλεξανδρείας που δολοφόνησε την Υπατία.

Τώρα στο θέμα μας: Θεωρώ πως είναι απαράδεκτο κάποιος να τοποθετεί σαν υπογραφή έναν παπά.

Εάν το κάνει τότε και εγώ έχω το δικαίωμα να τοποθετώ σαν υπογραφή μία ημίγυμνη και ίσως και ολόγυμνη.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΓΑΛΙΛΑΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ.

Διαλέγω λοιπόν σαν υπογραφή, το παρακάτω, για όσο διάστημα ο Γαλιλαίος με βομβαρδίζει με την κακόγουστη αισθητική του.

EumenisΜέλος
23/02/2013, 11:17:33
quote:

quote:
"Είναι κιαυτή μια στάσις νιώθεται " που θάλεγε κι ο Καβάφης.

Όχι και τον Καβάφη. Φτάνει μέχρι εδώ.

Μια και ο Γαλιλαίος ανέφερε τον Καβάφη, θα παραθέσω ένα σκοπίμως άγνωστο ποίημά του.

Ο Iουλιανός εν τοις Mυστηρίοις

Πλην σαν ευρέθηκε μέσα στο σκότος,

μέσα στης γης τα φοβερά τα βάθη,

συντροφευμένος μ’ Έλληνας αθέους,

κ’ είδε με δόξες και μεγάλα φώτα

να βγαίνουν άυλες μορφές εμπρός του,

φοβήθηκε για μια στιγμήν ο νέος,

κ’ ένα ένστικτον των ευσεβών του χρόνων

επέστρεψε, κ’ έκαμε τον σταυρό του.

Aμέσως οι Μορφές αφανισθήκαν·

οι δόξες χάθηκαν – σβήσαν τα φώτα.

Οι Έλληνες εκρυφοκοιταχθήκαν.

Κι ο νέος είπεν· «Είδατε το θαύμα;

Aγαπητοί μου σύντροφοι, φοβούμαι.

Φοβούμαι, φίλοι μου, θέλω να φύγω.

Δεν βλέπετε πώς χάθηκαν αμέσως

οι δαίμονες σαν μ’ είδανε να κάνω

το σχήμα του σταυρού το αγιασμένο;»

Οι Έλληνες εκάγχασαν μεγάλα·

«Ντροπή, ντροπή να λες αυτά τα λόγια

σε μας τους σοφιστάς και φιλοσόφους.

Τέτοια σαν θες, εις τον Νικομηδείας

και στους παπάδες του μπορείς να λες.

Της ένδοξης Ελλάδος μας εμπρός σου

οι μεγαλύτεροι θεοί φανήκαν.

Κι αν φύγανε, να μη νομίζεις διόλου

που φοβηθήκαν μια χειρονομία.

Μονάχα σαν σε είδανε να κάνεις

το ποταπότατον, αγροίκον σχήμα

σιχάθηκεν η ευγενής των φύσις,

και φύγανε και σε περιφρονήσαν».

Έτσι τον είπανε, κι από τον φόβο

τον ιερόν και τον ευλογημένον

συνήλθεν ο ανόητος, κ’ επείσθη

με των Ελλήνων τ’ άθεα τα λόγια.

EumenisΜέλος
23/02/2013, 11:24:10
quote:

quote:

Κυριότερα βέβαια, όσον αφορά στις εικόνες, υπεύθυνος ήταν ο Eumenis για το "τσίρκο" και γι' αυτό και το συγκεκριμενοποίησα.

Απομένει σε σένα να μας ζητήσεις συγνώμη για την εξύβριση.
Αν θες φυσικά.
Αλλιώς, παραμένει ως έχει και καταγράφεται. Σε επόμενη ανάλογη πρόκληση, πιθανότατα θα υπάρξει χρονική απενεργοποίηση του λογαριασμού σου.
Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, τα ελληνικά είναι ξεκάθαρα.
Φρόντισε λοιπόν να καταλάβεις αυτά που σου γράφω.

Δίκη προθέσεων λέγεται να αποδίδεις σε κάποιον κάτι που είπε ότι ΘΑ κάνει αλλά δεν έκανε. Εκείνος έκανε επανειλημμένα εγώ όχι. Μόνο σε ένα μύνημα και σου είπα να τις αφαιρέσεις. Λοιπόν αν συμφωνείς ότι έφταιγε αποκλειστικά ο Eumenis επειδή αυτός το ξεκίνησε απρόκλητα τότε και μόνο τότε θα ζητήσω συγνώμη.

αποκλειστικά;

Μια χαρά τα regulάρετε εσείς οι Γαλιλαίοι.

"Απρόκλητα" είναι να μας προσβάλεις με την ποταπή αισθητική σου που ανήκει στον χειρότερο Ανθελληνικό μεσαίωνα;

...και η υπογραφή μου:

26/02/2013, 13:23:01
quote:

Κανένας δεν έχει την υποχρέωση να σεβαστεί κάποιον που ο Γαλιλαίος ονομάζει "Άγιο".

Πόσο μάλλον άν είναι και δολοφόνος!

Όπως στην περίπτωση του Κύριλου Αλεξανδρείας που δολοφόνησε την Υπατία.

Τώρα στο θέμα μας: Θεωρώ πως είναι απαράδεκτο κάποιος να τοποθετεί σαν υπογραφή έναν παπά.

Εάν το κάνει τότε και εγώ έχω το δικαίωμα να τοποθετώ σαν υπογραφή μία ημίγυμνη και ίσως και ολόγυμνη.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΓΑΛΙΛΑΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ.

Διαλέγω λοιπόν σαν υπογραφή, το παρακάτω, για όσο διάστημα ο Γαλιλαίος με βομβαρδίζει με την κακόγουστη αισθητική του.

Σε αφήνω στην κρίση της συνείδησής σου η οποία θα ειναι πιο αμείλικτη από κάθε δικαστή όταν ερθει η ώρα.Η συνείδηση δεν εξορκίζεται με γυμνές φωτογραφίες αλλά με κάθαρση , την οποία δείχνουν οι άγιοι και την οποία αποφεύγεις.

Τόσο πολύ σε φοβίζουν οι άγιοι ε; Δόξα τω Θεώ που μου ήρθε η έμπνευση και έβαλα τον Παΐσιο για υπογραφή. Μου δίνεις μια απόδειξη της δύναμης των αγίων μέσω των εικόνων που δεν την ειχα αντιληφθεί. Σε ευχαριστώ γιαυτό "Ευμενής".

26/02/2013, 14:37:02
Ναι, ναι... Χεσμένος από το φόβο του είναι. Αφού τον κοιτάει και τρώει όλο το φαί του...

... Και γω το ίδιο...

macedon

26/02/2013, 20:34:50
quote:
macedon
Ναι, ναι... Χεσμένος από το φόβο του είναι. Αφού τον κοιτάει και τρώει όλο το φαί του...

... Και γω το ίδιο...

Και το βαρέλι δεν έχει πάτο για εσένα macedon...

Y.Γ 1 Πέρασαν τόοοοσοι μήνες macedon και δε μου έχεις απαντήσει. Από Μαθηματικά πιθανοτήτων σκαμπάζεις τίποτα ή είσαι ΚΑΙ εκεί σκράπας???

Υ.Γ 2 miserabile visu...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 26/02/2013 20:35:24

26/02/2013, 21:40:21
Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι από το 4 και κάτω

macedon

27/02/2013, 21:42:00
quote:
macedon

Βρε Μαθηματικά Πιθανοτήτων σκαμπάζεις για κάτι πράξεις ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ή είσαι ΣΚΡΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ????

Αν τολμάς απάντα συγκεκριμένα κυρ-δάσκαλε αλλιώς συνέχισε το τουμπεκί ψιλοκομμένο ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ όπως με τόση επιτυχία το κάνεις μέχρι τώρα...

Υ.Γ miserabile visu...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 27/02/2013 21:44:52

27/02/2013, 22:44:08
Οι απαντήσεις που θέλεις είναι από το 4 και κάτω.

macedon

28/02/2013, 15:25:26

quote:
macedon

Βρε Μαθηματικά Πιθανοτήτων σκαμπάζεις για κάτι πράξεις ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ή είσαι ΣΚΡΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ????

Αν τολμάς απάντα συγκεκριμένα κυρ-δάσκαλε αλλιώς συνέχισε το τουμπεκί ψιλοκομμένο ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ όπως με τόση επιτυχία το κάνεις μέχρι τώρα...

Υ.Γ miserabile visu...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Ερευνάτε τας Γραφάς