ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης της Σίψας (Ταξιάρχες) Δράμας: ένας σύγχρονος άγιος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης της Σίψας (Ταξιάρχες) Δράμας: ένας σύγχρονος άγιος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/02/2013, 16:56:02
Είδες τώρα γιατί δεν απορώ που η λέξη για τον Χριστιανό και για τον Κρετίνο στα γαλλικά είναι η ίδια;

macedon

Edited by - macedon on 28/02/2013 16:56:37

ΙαπετόςΜέλος
28/02/2013, 18:23:24
PanosT.. Έχεις ψύχωση με το Macedon? Γιατί βλέπω ένα μένος με το συγκεκριμένο μέλος... Coolare ρε εσύ λίγο...

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

28/02/2013, 22:50:26
quote:
macedon
Είδες τώρα γιατί δεν απορώ που η λέξη για τον Χριστιανό και για τον Κρετίνο στα γαλλικά είναι η ίδια;

Για άλλο θα έπρεπε να απορείς.

Έχεις αφιερώσει

α) 7+ χρόνια ενεργής παρουσίας στο esoterica

β) 7400+ posts

γ) posts αναρτημένα στις 4 και στις 5 τα ξημερώματα

δ) 1 ολόκληρο βιβλίο

για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ???

Δηλαδή, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ τι ΠΑΡΑΠΑΝΩ θα έκανες???

Υ.Γ miserabile visu...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 28/02/2013 22:50:58

28/02/2013, 23:13:18
quote:
Ιαπετός
PanosT..

Παρών.

quote:

Έχεις ψύχωση με το Macedon?

Έχω "ψύχωση" με την κατηγορία των ανθρώπων που τριγυρνούν στα fora αλά macedon.

quote:

Γιατί βλέπω ένα μένος με το συγκεκριμένο μέλος...

Υποτιμάς τα υπόλοιπα μέλη της παρέας που μου έχουν διαμαρτυρηθεί για τον ίδιο λόγο...

Τεσπα, σε κάθε περίπτωση δεν είναι "μένος" αλλά ένας τρόπος να περνάω ευχάριστα την ώρα μου με τους "δήθεν" όταν σκούζουν καθώς δεν μπορούν να συμμετάσχουν με τους ρυθμούς του παρελθόντος στο αγαπημένο τους forum...

quote:

Coolare ρε εσύ λίγο...

Μόνο όταν βρεθεί κάποιος σ'αυτό το forum που να ανήκει στην κατηγορία των άθεων/επιπεδάτων/ξεμάντρωτων και που να ξέρει απλά Μαθηματικά Πιθανοτήτων για να κρίνουμε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ κάποια από τα γραφόμενα του macedon και να υπολογίσουμε ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ την πιθανότητα ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ.

Αλήθεια, εσύ πως τα πας με τα Μαθηματικά?

Στα Αγγλικά πως τα πας?
Ξέρεις γιατί σε ρωτάω?

Επειδή έχω κάτι μεταφράσεις από τα Αγγλικά στα Ελληνικά γραμμένες με το χεράκι του macedon σε ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ και θα ήθελα να τους ρίξεις μια ματιά και να μας παραθέσεις ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ αν το επιθυμείς φυσικά.

Τότε και μόνο τότε θα έχω δύο καλούς λόγους για να cool-άρω και εγώ ο Χριστιανός/Κρετίνος...

Ερευνάτε τας Γραφάς

28/02/2013, 23:21:01
PanosT

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά επειδή ο υπολογισμός, εκτός του οτι ήταν απλός, μετά από όλο αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει γίνει από τον οποιοδήποτε, τίθεται το εξής ζήτημα:

Έστω οτι η πιθανότητα είναι αστρονομικά μικρή. Και λοιπόν? Έκατσε η κέντα σου λέει ο άλλος. Μετά τί?

Ειλικρινά δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Σου μιλάω μπέσα. Απλά δε βλέπω τη συνέχεια.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

01/03/2013, 13:48:31
quote:
Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά επειδή ο υπολογισμός, εκτός του οτι ήταν απλός, μετά από όλο αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει γίνει από τον οποιοδήποτε,
Τα χω πει και εγώ μωρέ...
01/03/2013, 15:29:56
quote:
DSM
PanosT

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά επειδή ο υπολογισμός, εκτός του οτι ήταν απλός, μετά από όλο αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει γίνει από τον οποιοδήποτε, τίθεται το εξής ζήτημα:

Έστω οτι η πιθανότητα είναι αστρονομικά μικρή. Και λοιπόν? Έκατσε η κέντα σου λέει ο άλλος. Μετά τί?

Ειλικρινά δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Σου μιλάω μπέσα. Απλά δε βλέπω τη συνέχεια.

Καλά κάνεις και παρεμβαίνεις DSM καθώς είμαστε σε δημόσιο forum!

Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβες σε ποια περίπτωση αναφέρομαι όσον αφορά τη μαθηματική πιθανότητα.

Ένα γρήγορο recap εδώ

Αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις το ιστορικό θα δεις ότι ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙ "ΚΕΝΤΑΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (συμφωνώντας 100% με τις Ελληνορθόδοξες πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής της οποίας είναι στέλεχος από το 1978).

Αν η μαθηματική πιθανότητα να λέει ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αστρονομικά μικρή, τότε η αντίστοιχη πιθανότητα να λέει ΨΕΜΜΑΤΑ (με τόσο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο) είναι ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ.

Ε, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ούτε ο macedon (που το πιο πιθανό είναι να είναι ΣΚΡΑΠΑΣ σ'αυτά τα Μαθηματικά) ούτε κανένας άλλος φίλος του από το esoterica ΔΕΝ αναλαμβάνει το ΚΟΣΤΟΣ να μας παρουσιάσει το αποτέλεσμα...

Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ (ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ γι'αυτόν και την παρείτσα του...

Και το γλέντι δεν έχει ξεκινήσει καν...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 01/03/2013 15:32:03

01/03/2013, 15:52:26
PanosT

quote:
Αν η μαθηματική πιθανότητα να λέει ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αστρονομικά μικρή, τότε η αντίστοιχη πιθανότητα να λέει ΨΕΜΜΑΤΑ (με τόσο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο) είναι ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ.

Έχεις δίκιο. Για το καλό της κουβέντας (μην ανησυχείς, ξέρω για ποιόν υπολογισμό μιλάς) το έθεσα πιο διπλωματικά.

Και πάλι όμως δεν ακυρώνεται το δικαίωμα της επίκλησης του αστρονομικά μικρού. Για αυτό λέω, και μετά τί?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

01/03/2013, 19:16:57
quote:
DSM
Και πάλι όμως δεν ακυρώνεται το δικαίωμα της επίκλησης του αστρονομικά μικρού. Για αυτό λέω, και μετά τί?

OYTE αυτό μπορεί να επικαλεστεί DSM και ξαναεξηγούμαι.

Αυτές τις 10 πηγές μας τις έφερε μέσα στον πανικό του ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ μετά από τα πιεστικό μου ερώτημα.

Συνεπώς κοίτα πως μπλέχτηκε ο κυρ δάσκαλος.

α) Καμμία από αυτές τις πηγές ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ και γι'αυτό από το Μάρτιο του 2012 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ (KΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ) ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ quotes που να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του.

β) Βρέθηκε με 10 πηγές copy paste από αντιχριστιανικό site που συμβαδίζει με το επίπεδο των επιχειρημάτων του.

γ) ισχυρίστηκε ότι και άλλα ΔΕΚΑ sites έχουν ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΕΚΑ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ.

Όπως καταλαβαίνεις Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ (ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ γι'αυτόν και την παρείτσα του...

Και το γλέντι δεν έχει ξεκινήσει καν...

Ερευνάτε τας Γραφάς

01/03/2013, 19:17:38
Panos T

Ξέρεις πολύ καλά ότι ο macedon δεν κατέχει μαθηματικά.
Η παρεϊτσα του όμως κατέχει.Και πιθανόν να μην θέλει να σε εκθέσει, απο μαθηματικής άποψης.

Επειδή όσο μικρό και να είναι ένα ποσοστό,δεν υπάρχει ποιοτικός διαχωρισμός σε σχέση με το μεγαλύτερο αντίστοιχό του στην ποσόστοση.

Ρε Πάνο αφού τα ξέρεις και αφού ξέρεις ότι ξέρουμε,γιατί δεν σταματάς να προκαλείς?
Τουλάχιστον μην περιλαμβάνεις πλέον στην κόντρα σου με τον macedon και εμάς τους υπόλοιπους.Είναι σαν να θέλεις να έχεις πέντε μέτωπα ανοικτά και να δίνεις την εντύπωση ότι είσαι...μαζοχιστής!!

Απο την μέχρι τώρα συμμετοχή σου στο φόρουμ, έχω σχηματίσει μια e-εικόνα προφίλ για πάρτη σου.

Θεωρώ πώς είσαι πολύ καλό παιδί,σωστός οικογενειάρχης,κάτοχος αναγνωρίσιμου επιπέδου γνώσεων και αν σε γνώριζα προσωπικά θα χαιρόμουν να κάνω μαζί σου, ατελείωτες συζητήσεις περι κοσμολογίας και γιατί όχι και θεολογίας!

Ομως καλέ μου άνθρωπε,πρέπει να αρχίσεις να ελέγχεις λίγο περισσότερο τις εμμονές σου και τις παροσρμήσεις σου.Ισως εδώ θα πρέπει να σου επισημάνω, ότι μερικές φορές αυτή η παρόρμησή σου, σε οδηγεί σε μια κρίσιμη μεν, αλλά λάθος εκτίμηση.Υποτιμάς την νοημοσύνη του συζητητή σου.

Κατά τα άλλα σε αγαπώ όσο με αγαπάς κι εσυ!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.