ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

kardasian60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
28/01/2009, 13:16:12
quote:
Δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω κάτι,
πέφτει κι άλλο λάδι στη φωτιά.
Τα τσογλάνια έξω από τα αστυνομικά τμήματα... χμμμμμμ
τα οποία έπρεπε να είναι λοβοτομημένα στο Playstation kai to online gaming, τα οποία πρέπει να κάθονται απαθέστατα μπροστά στην άκρατη βία και την έλλειψη ελπιδας, οράματος, μέλλοντος, ακόμη και παρόντος.

Τα οποία, δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται στο διαδικτυο που σερφάρουν και μιλούν με άλλους νέους, πως η εξίσωση με την ευρώπη υφίσταται μόνο στην ακρίβεια. Αυτά που τι σκατά θέλουν και έχουν άποψη επιτέλους και ξύπνησαν ξαφνικά και βγήκαν κατευθυνόμενα στους δρόμους.
Ήρθαν οι κακοί (που φυσικά δεν είναι οι κωλόμπατσοι που τα πιστόλια τους εκπυρσοκροτούν πιο συχνά από των ταλιμπάν) και τους γέμισαν το μυαλό με επανάσταση, ενώ η μόνη δουλειά που θα έπρεπε να έχουν θα ήταν να διδαχτούν με περίσσεια όρεξη να καταναλώνουν.

πάντα των άκρων δηλαδή οποίο παιδί δεν πέταξε καμια 10αρια μολότοφ είναι λοβοτομημένο από τα Playstation kai to online gaming

έλεος πια με τις υπερβολές
η πιθανότητα τα παιδιά αυτά που δεν βγήκαν στον δρόμο σαν άλλα πρόβατα
που θα μεγάλωναν την αγέλη να το έχουν ψάξει λίγο περισσότερο από τους επαναστάτες της πλάκας και της ευκαιρίας για αποχή από τα μαθήματα δεν σου πέρασε από το μυαλό;

δεν σκέφτηκες ότι υπάρχουν και παιδιά που έχουν σιχαθεί τις κλαδικές των εκάστοτε κομμάτων στα πανεπιστήμια και το πάρε δώσε που έχουν με τους πρυτάνεις για να περνάνε τα μαθήματα;

δεν σκέφτηκες ότι μπορεί να εχουν καταλάβει ότι δεν γίνετε αναρχικός με καταθέσεις εκατομμυρίων στην τράπεζα;

ότι καταλαβαίνουν την κοροϊδία από τους και καλά αριστερούς ηγέτες με τις πολυεθνικές;

ότι ξέρουν ότι το πρόβλημα δεν είναι ο αστυνομικός που είναι το εκτελεστικό όργανο αλλά αυτοί που είναι μέσα στην βουλή;

ποιος λοιπόν επαναστάτης του χαβαλέ τολμά να ισοπεδώσει την βουλή;

ποιος τολμά;
κάνεις όλοι λοιπόν οι επαναστάτες του χαβαλέ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι κατάληψη σε διάφορα κτίρια για να γλυτώνουν το νοίκι

άτομα άχρηστα να εργαστούν και που ζηλεύουν το απόκτημα του συμπολίτη τους έτσι με την πρώτη ευκαιρία καταστρέφουν ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν

είναι τόσο χαλβάδες και πρόβατα που ηγετικά στελέχη τους έχουν κάνει τρελή κονομά από τις συνεισφορές των μελών
γνωρίζω άτομο που έχει σε προσωπικό λογαργιασμό 80-90 χιλιάδες ευρό από την διαχείριση των συνεισφορών

quote:
Αυτή η χώρα δε μου έχει προσφέρει 31 χρόνια που ζω κανένα λόγο να είμαι υπερήφανη.

όταν πιστεύεις ότι η κοινωνία σου χρωστάει τότε καμιά χώρα δεν θα σε κάνει περήφανη
εσύ έχεις υποχρέωση να φτιάξεις μια κοινωνία που θα βγάλει σωστούς πολίτες και πολίτικους
που θα έχουν σωστή παιδεία που θα σέβονται τον συνάνθρωπο τους που οι εκλογές δεν θα είναι ευκαιρία για ρουσφέτι αλλά για πρόοδο
και όχι το αντίθετο γιατί ο άνθρωπος γεννά την κοινωνία

28/01/2009, 13:19:10
quote:
Ήρθαν οι κακοί (που φυσικά δεν είναι οι κωλόμπατσοι που τα πιστόλια τους εκπυρσοκροτούν πιο συχνά από των ταλιμπάν) και τους γέμισαν το μυαλό με επανάσταση, ενώ η μόνη δουλειά που θα έπρεπε να έχουν θα ήταν να διδαχτούν με περίσσεια όρεξη να καταναλώνουν.

Τα καθίκια των ΜΜΕ τους βγάλανε στους δρόμους και μερικά κομματόσκυλα.
Τρανή απόδειξη πως το δυαλύσανε στις γιορτές και την κάνανε για τα χιονοδρομικά.
Να χέσω εγώ επαναστάτες....

quote:
Δεν είναι κατευθυνόμενη η μη παιδεία, ο εγκλωβισμός των γονιών στην υπερκατανάλωση για να "προσφέρουν τα πάντα στα παιδιά τους", η απαξίωση των πάντων, η έλλειψη οραμάτων, η απόκρυψη πως γεννιέσαι μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσεις ένα σύστημα σκλαβιάς, όλα αυτά είναι η φυσική ροή και η αντίδραση είναι το μόνο κατευθυνόμενο γεγονός.

Τα γαμημένα κάγκελα να υποθέσω ???
Δεν είδα κανένα τσογλάνι να εκτοξεύει το hitech κινητό του όμως, ίσα ίσα που αγοράζανε και πέτρες για να εκτοξέυσουν....

quote:
Αυτή η χώρα δε μου έχει προσφέρει 31 χρόνια που ζω κανένα λόγο να είμαι υπερήφανη. Ο κλέψας του κλέψαντος (θυμάστε την ταινία μήπως, διόλου τυχαία).

Ούτε εμένα μου έχει προσφέρει τίποτα στα 38 χρόνια που ζω, κοιτάω όμως να την κάνω καλύτερη και όχι να την απαξιώσω και να την δυαλύσω.

quote:
Από κανένα σκοπιανό κι απο κανένα τούρκο δεν κινδυνεύει η Έλλάδα, ο μεγαλύτερος εχρός αυτής της χώρας είναι εντός. Είναι ο έλληνας Α-πολίτης, στερητικό το Α, σα τη στερημένη μας νοημοσύνη.

Ακριβώς, και επειδή κάποιοι προοδευτικοί και ριζοσπάστες καταντήσανε τον έλληνα Α-πολίτη θα την βρούμε και από τον σκοπιανό και τον τούρκο και τον αλβανό....

kswtikoula θα σου το ξαναπώ, δεν διαφωνούμε στην ουσία του προβλήματος και σε θεωρώ πολύ ξύπνιο άνθρωπο, έχουμε όμως εντελώς αντίθετη άποψη και προσέγγιση σε ορισμένα πράγματα.....

Η ΠΑΙΔΙΕΑ είναι το πρόβλημα, από την απαξίωσή της ξεκίνησαν ΟΛΑ.
Λέγαμε "αμερικανάκια" κάποτε για να κοροϊδέψουμε τους αφελής και όμως κατάντησε η νεολάια μας "αμερικάνάκια". Γιατί τέτοιες εξεγέρσεις του κώλου τις κάναν και τα αμερικάνάκια, πολύ πριν από εμάς.....

28/01/2009, 13:29:55
Τελικά στο μονο που συμφωνήσαμε όλοι είναι ότι αυτή η χωρα δεν μας έχει προσφέρει τίποτα .
Λοιπόν αφού συμφωνούμε ολοι σε αυτό ας προσπαθήσουμε να δούμε μήπως υπάρχει
Κάποια λύση ώστε να καλυτερεύσουν τα πράγματα έτσι ώστε να μην νιώσουν και
Τα παιδια μας αργότερα το ίδιο συναίσθημα με εμάς .

Προσωπικά εφαρμόζω το μην κάνεις ότι δες θέλεις να σου κάνουν που μεταφράζεται στη
Συγκεκριμένη περίπτωση με ψήφο συνείδησης στις εκλογές και όχι ατομικών συμφερόντων
Και με νοοτροπία σκέψης το γενικότερο καλο και όχι το ατομικό .

28/01/2009, 14:23:44
quote:
με νοοτροπία σκέψης το γενικότερο καλο και όχι το ατομικό

Αυτό είναι παγίδα φίλε Open Mind, γιατί στην τελική μια πολιτική ιδιωτικοποιήσεων πχ μπορεί να κάνει γενικότερο καλό σε μια χώρα, αλλά αυτό να συνεπάγεται απολύσεις για κάποιους. Ο καθένας αντιλαμβάνεται πολύ διαφορετικά το γενικό καλό και είναι συνάρτηση πολλών παραμέτρων το πως θα διαμορφώσει ο κάθένας την νοοτροπία σκέψης που λες.

Εγώ θα επαναλλάβω, θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ είναι όλα τα δεινά της χώρας μας, αν ποτέ συμφωνήσουμε σε αυτό θα μπορέσουμε να αρχίσουμε να βρίσκουμε λύσεις.

kardasianΝέο Μέλος
28/01/2009, 14:53:22
Α ρε Κέρι..

Αυτή η ελέυθερη αγορά, κοινώς ο καπιταλισμός, πες μου που και πότε έχει λειτουργήσει σωστά?

Και μην ξεχνάμε ότι η ύπαρξη της βασίζεται στο γεγονός οτι τα 2/3 του Παγκόσμιου πληθυσμού ζουν ύπο τριτοκοσμικές συνθήκες. Αλλά και στην ύπαρξη στις ανεπτυγμένες χώρες μιας εργατικής τάξης που βγάζει όλη την εργασία για τους έχοντες. Θα μου πεις, αν θες να ξεφύγεις, πρέπει να μοχθήσεις. Αν όμως μιλάμε για αξιοκρατία, κανονικά θα έπρεπε να καταργήσουμε τον κληρονομικό θεσμό. Γιατί να κληρονομούμε την κινητή και ακίνητη περιουσία των γονέων μας? Γιατί ο άλλος να τα έχει έτοιμα και εμένα να πρέπει να μου βγει ο κ...ς? Γιατί εγώ να ξεκινώ ένα βήμα πίσω απο τον άλλον που μπορεί να σπουδάσει στα καλύτερα Πανεπιστήμια, ενώ εμένα μου βγαίνει η πίστη να μπω στο Δημόσιο? Εδώ κολλάει και η μάχη κατά του άρθρου 16 και της αναγνώρισης πτυχίων απο κολλέγια του εξωτερικού..

Έχει απάντηση το καπιταλιστικό σύστημα και η περίφημη "αυτορυθμιζόμενη" ελεύθερη αγορά?

Μην κάνεις το λάθος να ρωτήσεις πότε και που λειτούργησε ο αναρχισμός.
Έχω έτοιμα τα λινκ, όπως εσύ συνηθίζεις. Γιατί δεν διατηρήθηκαν οι αναρχικές αυτές κοινωνίες? Κάποιοι φιλελεύθεροι και δημοκράτες (λέμε τώρα) δεν το ήθελαν. Τους χάλαγαν την πιάτσα.

Βλέπεις, είναι και το άλλο. Ο πολιτισμός των ηλιθίων (καπιταλισμός) επικράτησε, γιατί είχε και έχει ένα σοβαρό πλεονέκτημα. Βρίσκει το κουμπί του καθενός και το προσφέρει ως αγαθό προς κατανάλωση. Αρκεί να είσαι γόνος πλουσίων ή να εργαστείς και na προσπαθήσεις σκληρά για να το αποκτήσεις ( όλα επιτρέπονται όμως, έτσι?).

Βέβαια,το γιατί εγώ πρέπει να δουλέυω ένα οκτάωρο ίσα για την βγάλω, έπειδή ο άλλος έχει το δικαίωμα να θέλει να αποκτήσει Μερσεντές και κότερο, δεν το καταλαβαίνω. Να εργάζομαι προς όφελος του αφεντικού-ιδιοκτήτη, να πληρώνω φόρους, να είμαι καταγεγραμμένος σε κρατικά έγγραφα, να πηγαίνω σχολείο, να δέχομαι την καταστολή και την βία λόγω των απόψεων μου..

Έχω το δικαίωμα να το αποφύγω όλα αυτά, χωρίς βέβαια να εκμεταλλέυομαι παράλληλα τις λιγοστές υπηρεσίες αυτού του συστήματος? Να πάω ρε παιδί μου σε ένα βουνό στο χωριό μου και να μην με ενοχλήσει ποτέ κανείς? Ή να φτιάξω μια μικρή κοινότητα με άλλους 100 τεμπέληδες χωρίς να δίνω αναφορά σε κανένα και να μην αναγράφομαι πουθενά? ΟΧΙ. Για ποια ελευθερία λοιπόν μιλάμε?

Τί πιστεύεις λοιπόν Κέρι? Δεν νομίζεις οτι εσύ και οι όμοιοι σου (για να υιοθετήσω την φρασεολογία σου) είστε υπόλογοι για την κατάντια του "πολιτισμένου" Δυτικού Κόσμου και την φτώχεια και την πείνα του Τρίτου Κόσμου που απομυζάται προς όφελος των καπιτα-ληστών?

Εδώ σε θέλω, και εσένα και ευρωπαίους και λοιπούς άθεους και ..μικρούς θεούς

Edited by - kardasian on 28/01/2009 14:55:04

kswtikoulaΜέλος
28/01/2009, 15:04:14
quote:

quote:
Δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω κάτι,
πέφτει κι άλλο λάδι στη φωτιά.
Τα τσογλάνια έξω από τα αστυνομικά τμήματα... χμμμμμμ
τα οποία έπρεπε να είναι λοβοτομημένα στο Playstation kai to online gaming, τα οποία πρέπει να κάθονται απαθέστατα μπροστά στην άκρατη βία και την έλλειψη ελπιδας, οράματος, μέλλοντος, ακόμη και παρόντος.

Τα οποία, δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται στο διαδικτυο που σερφάρουν και μιλούν με άλλους νέους, πως η εξίσωση με την ευρώπη υφίσταται μόνο στην ακρίβεια. Αυτά που τι σκατά θέλουν και έχουν άποψη επιτέλους και ξύπνησαν ξαφνικά και βγήκαν κατευθυνόμενα στους δρόμους.

πάντα των άκρων δηλαδή οποίο παιδί δεν πέταξε καμια 10αρια μολότοφ είναι λοβοτομημένο από τα Playstation kai to online gaming

έλεος πια με τις υπερβολές
η πιθανότητα τα παιδιά αυτά που δεν βγήκαν στον δρόμο σαν άλλα πρόβατα
που θα μεγάλωναν την αγέλη να το έχουν ψάξει λίγο περισσότερο από τους επαναστάτες της πλάκας και της ευκαιρίας για αποχή από τα μαθήματα δεν σου πέρασε από το μυαλό;

δεν σκέφτηκες ότι υπάρχουν και παιδιά που έχουν σιχαθεί τις κλαδικές των εκάστοτε κομμάτων στα πανεπιστήμια και το πάρε δώσε που έχουν με τους πρυτάνεις για να περνάνε τα μαθήματα;

δεν σκέφτηκες ότι μπορεί να εχουν καταλάβει ότι δεν γίνετε αναρχικός με καταθέσεις εκατομμυρίων στην τράπεζα;

ότι καταλαβαίνουν την κοροϊδία από τους και καλά αριστερούς ηγέτες με τις πολυεθνικές;

ότι ξέρουν ότι το πρόβλημα δεν είναι ο αστυνομικός που είναι το εκτελεστικό όργανο αλλά αυτοί που είναι μέσα στην βουλή;

ποιος λοιπόν επαναστάτης του χαβαλέ τολμά να ισοπεδώσει την βουλή;

ποιος τολμά;
κάνεις όλοι λοιπόν οι επαναστάτες του χαβαλέ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι κατάληψη σε διάφορα κτίρια για να γλυτώνουν το νοίκι

άτομα άχρηστα να εργαστούν και που ζηλεύουν το απόκτημα του συμπολίτη τους έτσι με την πρώτη ευκαιρία καταστρέφουν ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν

είναι τόσο χαλβάδες και πρόβατα που ηγετικά στελέχη τους έχουν κάνει τρελή κονομά από τις συνεισφορές των μελών
γνωρίζω άτομο που έχει σε προσωπικό λογαργιασμό 80-90 χιλιάδες ευρό από την διαχείριση των συνεισφορών

quote:
Αυτή η χώρα δε μου έχει προσφέρει 31 χρόνια που ζω κανένα λόγο να είμαι υπερήφανη.

όταν πιστεύεις ότι η κοινωνία σου χρωστάει τότε καμιά χώρα δεν θα σε κάνει περήφανη
εσύ έχεις υποχρέωση να φτιάξεις μια κοινωνία που θα βγάλει σωστούς πολίτες και πολίτικους
που θα έχουν σωστή παιδεία που θα σέβονται τον συνάνθρωπο τους που οι εκλογές δεν θα είναι ευκαιρία για ρουσφέτι αλλά για πρόοδο
και όχι το αντίθετο γιατί ο άνθρωπος γεννά την κοινωνία

Προφανώς έχω κάποιο πρόβλημα έκφρασης και καταλήγουμε σε τέτοια συμπεράσματα.
Τα παιδιά που εξεγέρθηκαν πήραν στα χέρια τους πέτρα όταν τους πότισαν με χημικά.
Τα παιδιά αυτά δεν τα ξεσήκωσαν τα ΜΜΕ γιατί εκείνη την ώρα τα ΜΜΕ ασχολούνταν με το ταγιεράκι της Νατάσας.
Η οργή εκφράζεται με φωνή και βία, δεν ξέρω κανένα εξοργισμένο να παραδίδει μαθήματα Ζεν.
Επίσης κανένα μέσο δεν κάλυψε όλες τις συγκεντρώσεις στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου, τις οποίες χειροκροτούσε ο κόσμος από τα μπαλκόνια και φώναζε είμαστε μαζί σας, στις οποίες δεν πέσανε πέτρες και ξύλα και οι οποίες δεν σταμάτησαν για τις γιορτές.
Γιατί αυτές οι συγκεντρώσεις δείχνανε τη γενική αχρωμάτιστη αγανάκτηση, δεν εξυπηρετούσαν την καταστολή και δεν φέρνανε διαφημίσεις.
Κανείς δεν είδε τα παιδιά με τα λουλούδια στο χέρι.
Κανείς δε μίλησε για τις συζητήσεις και τις προβολές που γίνανε μέσα στις καταλήψεις.
Αν είσαι άεργος τεμπέλης και καιροφυλακτείς να παρασιτίσεις, δε διακινδυνεύεις να φας ξύλο και δακρυγόνα, παρασιτείς πιο εύκολα στην "εύρυθμη" κοινωνία.
Πήγε κανείς καμμιά βόλτα σε μια κατάληψη να ακούσει αν και κατά πόσο είναι εργαζόμενοι και πολιτικοποιημένοι οι συμμετέχοντες???
Όχι προφανώς.
Ενημερώθηκε κανείς για την πορεία των κινητοποιήσεων από τη στιγμή που έπαψαν τα μέσα μαζικής εξημέρωσης να ασχολούνται με αυτές???
Όχι προφανώς.
Μίλησα ποτέ για χώρο πολιτικό στον οποίο κινουμαι??? Ανέφερα κάποιο τσιτάτο του Μαρξ ή του Μπακούνιν και δεν το θυμάμαι? Σε έκανε κάτι να πιστέψεις πως ανήκω ή συμμετείχα ποτε σε κλαδική???
Και γιατί εξ'ορισμού ο καθένας που αντιδρά σε κάτι είναι αναρχικός?
Εγώ θεωρώ το 90% των ανθρώπων που συναναστραφηκα στις πορείες και τις συνελεύεσεις μάλλον αγανακτισμένους πολίτες χωρίς ιδεολογική χροιά και κατευθυντήρια γραμμή και ένα 10% πολιτικοποιημένους με την έννοια της ένταξης σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Επίσης η θέση σου και η απάντησή σου (με δεικτικό πάντα τόνο) είναι η προσωπική προσπάθεια και η ατομική ευθύνη στην οποία αναφέρθηκαμε πριν από περίπου 12 ποστ και κάποιες ημέρες.

Αυτοί που βγήκαμε στους δρόμους είμαστε πρόβατα, άσχετα αν λέμε εξ'αρχής αυτό που εσείς θέτετε ως τελικό συμπέρασμα. Και ο λόγος που ανέφερα από την πρώτη μου απάντηση που θεωρώ την αντίδραση, τη φωνή, τις πορείες και τα συνθήματα στους τοίχους απαράιτητα και ελπιδοφόρα είναι γιατί κατάφεραν κάποιους να τους ξυπνήσουν και να υπενθυμίσουν ποιον βαραίνει η αιτία και το αποτέλεσμα της απολιτικής συμπεριφοράς μας.

Δεν θέλω πια να γυρίζω στις θάλασσες φωνάζοντας...
Θέλω να βρω κι εγώ μια φωνή να μ'αποκρίνεται.

28/01/2009, 15:20:31
Έχω άμεση επαφή με τη διεύθυνση του μεγαλύτερου φροντιστηρίου αγγλικών στην Κόρινθο. Όπου υπάρχουν Αλβανοί είναι οι καλύτεροι μαθητές μέσα στο τμήμα τους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Το ίδιο όσον αφορά τη σοβαρότητα της συμπεριφοράς τους (συνεκτιμώντας πάντα και το μικρό της ηλικίας τους).

Το ίδιο συμβαίνει και με 2 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με τα οποία πάλι έχω επαφή. Σε όσα πάλι δεν έχουν την πρωτιά αυτό οφείλεται στο ότι απλά τους ξεπερνάνε ελληνόπουλα, που και αυτά με σοβαρότητα αντιμετωπίζουν το φροντιστήριο ως τέτοιο και όχι ως τόπο γνωριμιών ή δεν ξέρω και εγώ τι.
Δυστυχώς όμως αυτά που λειτουργούν έτσι, δεν είναι ούτε τα μισά.

-Το 60% περίπου (τραγικό ποσοστό), είναι παρόν απών αδιαφορώντας για τις ασκήσεις κ.λ.π. το αντίστοιχο ποσοστό των Αλβανών αγγίζει το 0%. Πάνε φροντιστήριο όχι για την πλάκα τους εκτιμώντας τα φράγκα του μπαμπά. Ενώ τα δικά μας...........χάνομαι γιατί ρεμβάζω με τις επαναστάσεις.........
Θυμάμαι την εποχή μου, το αντίστοιχο ποσοστό κυμαινόταν στο 10% περίπου. Πως λέμε καμία σχέση. Και δε στέκομαι στο μαθητή που προσπαθεί αλλά δεν μπορεί, δεν τα παίρνει δηλαδή τα γράμματα, αλλά στο μαθητή που αδιαφορεί πλήρως.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

28/01/2009, 15:22:22
kardasian τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Πες μου εσύ που το μοντέλο σου έχει εφαρμογή για να κρίνουμε το αποτέλεσμα.
Γιατί είπαμε, θεωρίες και ευχολόγια περί αναρχίας τα είπανε και άλλοι πριν από σένα, έλα όμως που γλυκάθηκαν από τον πούστη τον καπιταλισμό και γίναν και αυτοί αρχικαπιτάλες...

quote:
Έχω το δικαίωμα να το αποφύγω όλα αυτά, χωρίς βέβαια να εκμεταλλέυομαι παράλληλα τις λιγοστές υπηρεσίες αυτού του συστήματος? Να πάω ρε παιδί μου σε ένα βουνό στο χωριό μου και να μην με ενοχλήσει ποτέ κανείς? Ή να φτιάξω μια μικρή κοινότητα με άλλους 100 τεμπέληδες χωρίς να δίνω αναφορά σε κανένα και να μην αναγράφομαι πουθενά? ΟΧΙ. Για ποια ελευθερία λοιπόν μιλάμε?

Ποιός σου στερεί αυτό το δικάιωμα ???
Τράβα γίνε βοσκός σε καμμία βραχονησίδα, ίσα-ίσα που θα σε πληρώνει και το κράτος για να το κάνεις... Είναι βαρυά όμως η ρημάδα η καλογερική...

quote:
Τί πιστεύεις λοιπόν Κέρι? Δεν νομίζεις οτι εσύ και οι όμοιοι σου (για να υιοθετήσω την φρασεολογία σου) είστε υπόλογοι για την κατάντια του "πολιτισμένου" Δυτικού Κόσμου και την φτώχεια και την πείνα του Τρίτου Κόσμου που απομυζάται προς όφελος των καπιτα-ληστών?

ΑΠΟΛΥΤΑ !!! Εγώ κάτι κάνω όμως για να καλυτερέυση η κατάσταση και το κάνω έμπρακτα, εσείς τι κάνετε πέρα από "πάλη" ???? Το μόνο που κάνετε είναι να μπουκάρετε σε super market και να μοιράζετε τα λύτρα σας στον κοσμάκη. Δεν λέω, μαγκιά σας, όχι ρε μεγάλε όμως στο συνοικιακό το super market που στο τέλος-τέλος θα κάνει απολογισμό της ζημιάς και στην πρώτη ευκαιρία θα απολύσει καμμία ταμία... Τράβα να κάνεις πλιάτσικο στις κεντρικές αποθήκες του μεγαλομεσάζωντα - αλλά και πάλι, άλλοι θα την πληρώσουν....

28/01/2009, 15:36:50
quote:
Τα παιδιά που εξεγέρθηκαν πήραν στα χέρια τους πέτρα όταν τους πότισαν με χημικά.

Ορίστε ???

quote:
Τα παιδιά αυτά δεν τα ξεσήκωσαν τα ΜΜΕ γιατί εκείνη την ώρα τα ΜΜΕ ασχολούνταν με το ταγιεράκι της Νατάσας.

Ορίστε ??????

Δεν ξέρω για ποιά παιδία αναφέρεσε, τα τσογλάνια πάντως που τα σπάσανε στην Βούλα το μόνο χημικό που είχανε πάνω τους ήτανε η λακ στο στυλαριασμένο τους μαλί.

quote:
Επίσης κανένα μέσο δεν κάλυψε όλες τις συγκεντρώσεις στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου, τις οποίες χειροκροτούσε ο κόσμος από τα μπαλκόνια και φώναζε είμαστε μαζί σας, στις οποίες δεν πέσανε πέτρες και ξύλα και οι οποίες δεν σταμάτησαν για τις γιορτές.
Γιατί αυτές οι συγκεντρώσεις δείχνανε τη γενική αχρωμάτιστη αγανάκτηση, δεν εξυπηρετούσαν την καταστολή και δεν φέρνανε διαφημίσεις.

Γίνανε και άλλες συγκεντρώσεις ξέρεις, από κατοίκους που δεν τολμάνε να βγούνε έξω από το σπίτι τους γιατί σφάζονται οι μαύροι με τους ασιάτες. Αυτούς τους αποκαλέσανε ναζί και ρατσιστές όσα ΜΜε ασχολήθηκαν μαζί τους.....

quote:
Κανείς δε μίλησε για τις συζητήσεις και τις προβολές που γίνανε μέσα στις καταλήψεις.

Όπως κανείς δεν μίλησε για την ελληνική σημαία που κάψανε στην Κυψέλη και υψώσανε την αλβανική. Όπως κανείς δεν μίλησε για το ύψος των ζημιών που γίνονται κάθε χρόνο στα υποκατάληψη σχολεία.... Υπάρχει και η άσχημη πλευρά ξέρεις, μην τα παρουσιάζεις όλα τόσο παραμυθένια...

quote:
Πήγε κανείς καμμιά βόλτα σε μια κατάληψη να ακούσει αν και κατά πόσο είναι εργαζόμενοι και πολιτικοποιημένοι οι συμμετέχοντες???

Τα πανό και μόνο μιλάνε από μόνα τους. Τα συντονιστικά τους κάνουν ΚΡΑ ποιοί είναι από πίσω...

quote:
Ενημερώθηκε κανείς για την πορεία των κινητοποιήσεων από τη στιγμή που έπαψαν τα μέσα μαζικής εξημέρωσης να ασχολούνται με αυτές???

Μας ενημερώνει το συντονιστικό ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ by SIRIZA.
Σαφές το μυνημα, ΑΠΟΧΗ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

quote:
Αυτοί που βγήκαμε στους δρόμους είμαστε πρόβατα, άσχετα αν λέμε εξ'αρχής αυτό που εσείς θέτετε ως τελικό συμπέρασμα. Και ο λόγος που ανέφερα από την πρώτη μου απάντηση που θεωρώ την αντίδραση, τη φωνή, τις πορείες και τα συνθήματα στους τοίχους απαράιτητα και ελπιδοφόρα είναι γιατί κατάφεραν κάποιους να τους ξυπνήσουν και να υπενθυμίσουν ποιον βαραίνει η αιτία και το αποτέλεσμα της απολιτικής συμπεριφοράς μας.

Είπαμε υπάρχουν και εξαιρέσεις, είστε τραγική μειοψηφία.
Για ποια συνθήματα αναφέρεσε ???
Εγώ κάτι για "θάνατος στους μπάτσους" - "κυβέρνηση δολοφόνων" - "ψόφα Διαμαντή" και άλλα τέτοια χαριτωμένα έβλεπα. Για πες μου εσύ συνθήματα.....

kswtikoulaΜέλος
28/01/2009, 17:42:40
Έχετε βαλθεί να με τρελάνετε μου φαίνεται.
Είμαι κατευθυνόμενη που επαναστατώ. Οκ!

Τα πιτσιρίκια είναι κατευθυνόμενοι αλήτες. Οκ!

Όλοι οι σκατόμπατσοι με τα κράνη, τις ασπίδες και τα χημικά και χωρίς διακριτικά είναι καημένοι που το σαλεμένο και κατευθυνόμενο πλήθος τους γιούχαρε και δεν είναι τρομοκράτες κουκουλοφόροι.

Τα συνθήματα μιλάνε μόνο για το θάνατο των μπάτσων, κανένα δε μιλά για κοινωνική αδικία.

Ο Σύριζα και ο κύριος Αλαβάνος και ο κύριος Τσίπρας είναι λαοπλάνοι που κατάφεραν να κατεβάσουν χιλιάδες ανόητο και κοιμισμένο κόσμο στο δρόμο.

Οι καταληψίες είναι τεμπέληδες.

Οι αλλοδαποί φταίνε που η Ελλάδα είναι χάος.

Και οι μη κατευθυνόμενοι πολίτες απέναντί μας είστε εσείς που μας προτείνετε να λουφάξουμε, να περιμένουμε την τετραετία για να ψηφίσουμε Καρατζαφέρη και να μη κάνουμε και πολύ πολύ φασαρία γιατί μπορεί να ξυπνήσουμε κανα αποχαυνωμένο παραπάνω κ να χαλάσουμε την ισορροπία της παρακμής.

Να προστατευτεί η Αθήνα από τις συμμορίες αλλοδαπών λοιπόν! που είναι οι απαραίτητοι σκατόμπατσοι όταν δε βαράνε παιδάκια και συνταξιούχους? Μήπως παίρνουν μίζες από μεγαλοσυμμορίτες, νονούς της νύχτας, εμπόρους ναρκωτικών? Μήπως ενώ δένανε πεισθάγγωνα και βαρούσαν 15χρονα μαζέψανε ένα τύπο στο περιπολικό στη Θεσσαλονίκη με τα χεράκια ελεύθερα και τους πήρε το όπλο έφαγε κι έναν άτυχο που του τυχε στο δρόμο? Μήπως αντί για τη ρώσικη και αλβανική μαφία σκοτώνουνε στο ξύλο (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)Μοζαμβικανούς και κλέβουν το μισθό άλλων ανασφάλιστων αλλοδαπών με τη δικαιολογία του σωματικού ελέγχου? μήπως είναι ακόμη στη σκιά του Σορίν Ματέι? κ ο κατάλογος όλο και μακραίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Έτσι γιατί όλοι οι κατευθυνόμενοι επαναστάτες μισούν τους έρμους τους μπατσάκους, ενώ αυτοί κάνουνε ολόσωστα και με σύνεση τη δουλειά τους.

Οπότε να κάτσουμε στα αυγά μας και να μη μιλήσουμε να μη διεκδικήσουμε, να γυρνάμε χριστιανικά το άλλο μαγουλάκι και να υπομένουμε μέχρι να κλείσει η τετραετία που θα είναι σειρά κάποιου άλλου να μας γα....

Δεν θέλω πια να γυρίζω στις θάλασσες φωνάζοντας...
Θέλω να βρω κι εγώ μια φωνή να μ'αποκρίνεται.

GlorfindelΜέλος
16/06/2003, 23:02:21
ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑΣΟ,ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ...ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

TassosDΝέο Μέλος
17/06/2003, 17:35:44
Να με συγχωρεις αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις
να πεις ισως να μπερδευτικα λιγο.Στειλε μου καλυτερα mail.
Ευχαριστω.

DestinyΜέλος
25/06/2003, 18:57:20
...οτι για την καμπια ειναι θανατος.. για την πεταλουδα ειναι ξεκινημα ζωης...

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ... ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ... Η ΚΑΜΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ.. ΠΕΘΑΙΝΕΙ...
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ..
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ.. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ¨ΑΣΧΗΜΟΣ¨
ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΟΜΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ..
ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ..
ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.. ΠΑΘΗ..
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΥΚΟΤΗΤΑ
ΠΟΥ ΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΗ
ΑΛΛΑ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ
ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ...

ΜΑΚΑΡΙ .. ΛΕΩ ΟΝΤΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ! ! !
ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

Σε γνώρισα ναυαγός σε μια μεγάλη πόλη
Που οι άνθρωποι περνούν,
Και χ α ν ο ν τ α ι ! ! !
Σε μια βοή ωκεανού
Και ήταν σα θαύμα το πως βγήκαν
Καινούρια λόγια από το
Στεγνό μου στόμα....

Τίτος Πατρίκιος

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ...
ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕ ΣΤΕΡΕΥΕΙ..
ΘΕΛΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ??
Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...
Η ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ ΠΟΝΑ... ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ..

oneiric1Μέλος
27/06/2003, 14:33:17
... συγνώμη, αν θα ακουστώ λιγάκι απότομη αλλά....

νομίζετε ότι εάν ο έρωτας είχε πεθάνει, θα ζούσε κανένας από μας?

Προσωπικά δεν θα δεχτώ ποτέ αυτή την θεωρία.

* Irene *
~ Love is the only truth ~

nNoeΜέλος
27/06/2003, 14:46:59
!!!! Oneiric,ευστοχο αυτο που ειπες,κοφτερο,αλλα αλλο τοσο ευαισθητο..Φτιαγμενα λογια απο ελπιδα,ζωη,και αποφασιστικοτητα.Συμφωνω...
Να στε ολοι σας καλα

nNoe

DestinyΜέλος
14/07/2003, 15:15:08
Η αχτινες του ηλιου προσπαθουν να ζεστανουν την καρδια μου
μα ο πονος δυνατος ...μεταμορφωνετε σε μοναξια!

Αγκαλιαζω τον εαυτο μου ... θερμαινω το κορμι μου και μεταλλασω την μοναξια σε ερωτα για μενα ...

Φτιαχνω τον δρομο για να δεχτω και σενα...

MaraΜέλος
14/07/2003, 15:38:30
Destiny

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

moebiusΜέλος
15/07/2003, 11:11:38
Αγαπητή Oneiric, όσο θα υπάρχουν άτομα σαν εσένα, ο έρωτας δεν θα πεθάνει ποτέ!

Φίλη Destiny, άνοιξε διάπλατα την πόρτα και τα παράθυρα της ψυχής σου, για να μπορέσει να μπει ο έρωτας, που νάτος, όπου νάναι έρχεται...

15/07/2003, 14:55:58
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ????????????

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΙΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ????

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΑΙ ... Η ΖΩΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ????????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .....

ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΗΣ oneiric1 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

quote:
... συγνώμη, αν θα ακουστώ λιγάκι απότομη αλλά....

νομίζετε ότι εάν ο έρωτας είχε πεθάνει, θα ζούσε κανένας από μας?

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ.
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

PersaΜέλος
22/07/2003, 20:38:13
καλησπέρα
Glorfindel:
quote{ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑΣΟ,ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ...ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....quote}
Κάνε υπομονή.
O Eρωτας πεθαίνει μόνο όταν τον αφήνεις να σβήσει...χωρίς να αγαπήσεις ξανά. Ακόμα και αν είναι χωρίς ανταπόκριση, κάνεις υπομονή και ελπίζεις...αλλά ακόμα και αν δεν γίνει κάτι...πρέπει να είσαι δυνατός γιατί έχεις κάτι που σε κρατάει ζωντανό.

ΠΥΡ
ΕΣΩΤΕΡΟΝ ΦΕΡΟΝ
ΡΟΗ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΣΟΦΙΑΣ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ
EΣΩΤΕΡΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΚΤΙΔΟΣ
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝΤΟΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ Α-ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΝΟΥΣ- ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ
(Γ)ΗΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Edited by - Persa on 22/07/2003 20:40:36