ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

anarchy30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/08/2007, 17:11:38
Καλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για CGI...

Όπως παρατηρήθηκε και στο ATS οι φοίνικες είναι ακριβώς ίδιοι..

Το 3D πρόγραμμα που περιέχει αυτούς τους φοίνικες είναι το "Vue6" όπως έγραψε και ο r00t.

Δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει το "Vue6" και μετά να μου πείτε αν θα ξαναπιστέψετε οτιδήποτε βίντεο βγει στο youtube...

http://download-e-onsoftware.com/videos/vue6/Vue_6_Show_Reel_640x272.mov

Παρεπιπτόντως στο demonstration θα δείτε και τους ίδιους φοίνικες με το UFO βίντεο.

Edited by - A. Kircher on 18/08/2007 17:14:21

ΗλίαςΡΜέλος
19/08/2007, 00:29:07
Όπως και να 'χει, αρκετοί είναι αυτοί που έμαθαν για αυτο το 3D προγραμμα με όλη αυτή την ιστορία... Σαν έμμεση διαφήμιση μοιάζει το όλο γεγονός.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://agnosta.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

samsonaitΝέο Μέλος
19/08/2007, 04:27:35
χερετω την παρεα! παρακολουθω την σιζητιση εδω και καιρο ( η ορθογραφια μου δεν ειναι και η καλιτερη )(οπως και του friend kriou στη αρχη)Σεβομαι καθε αποπψη και χερομαι που ανθρωποι του πλανιτη μας εχουν τις ιδιες ανισηχιες! Θα ηθελα να παραθεσω ενα μικρο σχολειο...(που ειναι εκτος του παροντος θεματος αλλα πιστευω οτι αξιζει να σχολιαστη απλα σαν σημειο αναφορας στα οσα θα ακολουθησουν απο την πλευρα μου)

ΟΙ κατα αλλα φιλοι μας αμερικανοι εχουν την ταση να μας δουλευουν πσιλο γαζι και πιστευω ολοι καταλαβενουν τι εννοω (προσεδαφιση την σελινη κτλ)

πως ειναι λοιπων δηνατον να περνουμε στα σοβαρα εμεις η ερασιτεχνες που αμι τι αλλο γουσταρουμε την φαση εστο και λιγο σοβαρα τα λεγομενα τους ! αφου ποτε δεν προσεδαφιστικαν (και αν κανω λαθος να με διορθοση καποιος δραστικα) στην σελινη πως ειναι λοιπον δυνατων εμεις να κατανταμε σε τετιες χαζολογιες περνοντας οτι μας σερβιρουν ! πιστευω στα u.f.o ! και πιστευω και στα Α.Τ.Ι.Α ! Ειναι αλοσται νομιζω ανο'ιτο να νομιζεις οτι εισαι μονος στο συμπαν!!! για να μην πω ελεος !

για οποια λαθοι ζιτω σηγνωμη ειναι αλοσται η πρωτη φορα!

19/08/2007, 05:47:04
χμμμ...
19/08/2007, 06:17:23
quote:
Όπως και να 'χει, αρκετοί είναι αυτοί που έμαθαν για αυτο το 3D προγραμμα με όλη αυτή την ιστορία... Σαν έμμεση διαφήμιση μοιάζει το όλο γεγονός.

Ηλία, δεν νομίζω πως είναι απίθανο κάτι τέτοιο.

Αν και δεν υπήρξε άμμεσος συσχετισμός ανάμεσα στο "Vue6" και στο βίντεο, ωστόσο δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος για να προωθήση κανείς ένα τέτοιο πρόγραμμα.

To youtube ορίζει πλέον τις ζωές μας!

quote:
αφου ποτε δεν προσεδαφιστικαν (και αν κανω λαθος να με διορθοση καποιος δραστικα) στην σελινη πως ειναι λοιπον δυνατων εμεις να κατανταμε σε τετιες χαζολογιες περνοντας οτι μας σερβιρουν !

Κάνεις λάθος.

samsonaitΝέο Μέλος
19/08/2007, 07:37:30
Xερομαι που με διορθονεις αμεσα φιλε !

εχεις δικιο προφανος !

SagaviperΜέλος
19/08/2007, 09:57:40
samsonait
«πιστευω στα u.f.o ! και πιστευω και στα Α.Τ.Ι.Α !»

Φίλε samsonait καλωσόρισες πρώτα απ' όλα. Απλώς θέλω να σου πω ότι δεν μπορούμε να πιστεύουμε στα ΑΤΙΑ. Δεν κάνει νόημα αυτή η πρόταση. Δεν νομίζω να μπορούμε να πούμε πιστεύω στο γραφείο μου π.χ. Είναι σαν να λέμε πιστέυω στο τάδε κτίριο ή στο τάδε αντικείμενο. Ελπίζω να με καταλαμβαίνεις.

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider’
SagaviperΜέλος
19/08/2007, 11:40:39
Ostria
«Στην συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον προφανώς δεν έχουμε τέτοια ανάμιξη. Η συνήθης εμπλοκή τους νομίζω ότι γίνεται στην συγκάλυψη ενός πραγματικού γεγονότος. Ιδίως όταν πρόκειται είτε για αγνώστου ταυτότητας πραγματικό αντικείμενο, είτε για μυστικό project της αεροπορίας των ΗΠΑ (κυρίως).»

Συμφωνώ μαζί σου φίλη Ostria. Θα θυμάσαι την περίπτωση του Gary Mckinnon που τώρα προσπαθούν να τον δικάσουν Αμερική. Και μάντεψε ποιά είναι η διαφορά από το να δικαστεί στη Βρεττανία. Μερικές δεκάδες χρόνια διαφορά βασικά.

Αντί να αυξήσουν την ασφάλεια των κομπούτερ τους σε έτσι περιπτώσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν φόβο, να δώσουν παράδειγμα στούς υπόλοιπους με το να τον στείλουν 60+ χρόνια φυλακή! Η συνηθισμένη στρατηγική των ΗΠΑ. Δείτε πόσο καιρό θα πήγαινε φυλακή στη Βρεττανία σε σύγκριση με την Αμερική και προσέξτε σε τι σημείο φτάνουν. Αναρωτιέμαι γιατί αγχώθηκαν τόσο πολύ φίλη Ostria.

«In 2002, Gary McKinnon was arrested by the UK's national high-tech crime unit, after being accused of hacking into Nasa and the US military computer networks.
He says he spent two years looking for photographic evidence of alien spacecraft and advanced power technology.
»

Friday, 5 May 2006

6 July 2006

3 April 2007

Μερικά από τα βίντεο που κυκλοφορούν.

Gary McKinnon UFO Computer Hacker Interview on BBC(16 λεπτά)

Project Camelot interviews Gary McKinnon(49 λεπτά)

Gary McKinnon on the Richard and Judy show(7 λεπτά)

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider’
ancient_xΝέο Μέλος
19/08/2007, 21:09:16
quote:

ΟΙ κατα αλλα φιλοι μας αμερικανοι εχουν την ταση να μας δουλευουν πσιλο γαζι και πιστευω ολοι καταλαβενουν τι εννοω (προσεδαφιση την σελινη κτλ)

πως ειναι λοιπων δηνατον να περνουμε στα σοβαρα εμεις η ερασιτεχνες που αμι τι αλλο γουσταρουμε την φαση εστο και λιγο σοβαρα τα λεγομενα τους ! αφου ποτε δεν προσεδαφιστικαν (και αν κανω λαθος να με διορθοση καποιος δραστικα) στην σελινη πως ειναι λοιπον δυνατων εμεις να κατανταμε σε τετιες χαζολογιες περνοντας οτι μας σερβιρουν !

Εσένα ρε μάγκα ποιός σου το είπε αυτό. Για τεκμηρίωσέ το.

samsonaitΝέο Μέλος
20/08/2007, 05:00:08
αν και νομιζω οτι παρεξιγηθικα ! λογο τις νεοτιτας μου
σε αυτο αυτο το topic!

ηθελα απλα να κανω τον διαχορισμο ! επιδει σε ολοι αυτην τιν πορεια
αυτου το θεματος ειδα πολα " αραγε υπαρχουν" τιποτα αλλο! καταλαβενεις τι εννοω! γιατι ξαναλεω οτι παρακολουθω αυτο το θεμα απο την αρχι!
πιστευω να εγινα κατανοητος(αν οχι sorry παιδια σιγα σιγα)

οσον αφορα τον φιλο ancient_x !

φιλε τα παλικαρια ειναι ελεος (ασχετα αν με διορθοσε ο φιλος A. Kircher!

σκεπσου αυτο μας πλασαρανε για αποστολες τους οτι και καλα
πατησανε το ποδαρι τους στο φεγγαρι παλιοτερα ! εντελος
οτι να ναι! ενω ολα ηταν made in hollywood !

Πάντα φιλικά !