ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ;; - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ;; - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

AINEIAN06104 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/6
ΣκαρίμπαςΝέο Μέλος
05/05/2006, 08:50:50
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
13/05/2006, 14:17:05
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
MozΜέλος
15/05/2006, 06:59:01
ΠΡΟΣ «R.I.P. Sportsmanship»:

quote:
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Τι έγινε ρε παιδιά; Πραξικόπημα;
((Κι εγώ με τι θα παίζω τώρα;!;))
Τουλάχιστον ο «νέος» είναι του ιδίου βεληνεκούς αισθητικώς... και γενικώς;

quote:
To θέμα αυτό μεταφέρεται στο μουσείο.

Κουκουβάγια μου, σοφά έπραξες και σε ευχαριστώ τα μάλα.
Eκεί είναι και ο φυσικός χώρος των Ασκήσεων Αυτογνωσίας... «του εκλειπόντος»!

((άντε και Καλή Ανάσταση! / Ζωή σε λόγου μας...))

EL-M©Z

15/05/2006, 16:51:01
quote:
Τι έγινε ρε παιδιά; Πραξικόπημα;
((Κι εγώ με τι θα παίζω τώρα;!;))

Σου έχω εμπιστοσύνη. Κάτι θα βρεις.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
MozΜέλος
17/05/2006, 04:28:04
Κουκουβάγια μου, ξέρεις αν άφησε καμιά κληρονομιά ή είχαν τσέπες... τα καλά του;!;

((((Εύρηκα... > «Στο σκοτάδι το μάτι συλλαμβάνει καλύτερα...»))))

17/05/2006, 11:30:16
Τι σου είναι αυτοί οι διάδοχοι...

In anticipation of my resurrection...

17/05/2006, 16:59:50
quote:

Κουκουβάγια μου, ξέρεις αν άφησε καμιά κληρονομιά ή είχαν τσέπες... τα καλά του;!;

((((Εύρηκα... > «Στο σκοτάδι το μάτι συλλαμβάνει καλύτερα...»))))

Oh!!! Yesss!!! Αφησε.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
MozΜέλος
20/05/2006, 19:36:48
Dying_Incubus, in anticipation of your resurrection και το καλό που σου θέλω, είναι να μην παρεμβάλλεσαι όταν συνομιλώ με το Ιερό πτηνό. ((Η παρουσία σου πάντως με βάζει σε σκέψεις... / «Τι σου είναι αυτοί οι διάδοχοι...»))

=====================================

Κουκουβάγια μου, αυτά τα ξέρω. H έκπληξη θα-ταν να δω πορτοκαλιά εξ Ανατολάς. Aσε λοιπόν το πουκάμισο το θαλασσί και πέρνα στο παρα-σύνθημα. ((By the way... ποιος θα ξεκοκκαλίσει εκείνο το θεάρεστο έργο με την πισωβελονιά και τα συμ-πλέγματα; Ελ-πίζω όχι τίποτε άμουσοι γκαγκαούζοι εσωτεριστάνoι...))

((they looove to be... / «trust me».))

20/05/2006, 19:59:19
Moz, δε νομίζω οτι θα ζητήσω άδεια για να γράψω σε ένα topic.
Όπως άδεια δεν ζητάς κι εσύ...
Οπότε άσε την resurrection μου και το καλό μου να είναι θέματα που συνεχίζουν να άπτονται της δικής μου αρμοδιότητας.

Τώρα όσο για το αν σε προβληματίζει η παρουσία μου.
Να ξερες πόσες παρουσίες έχουν προβληματίσει εμένα....

MozΜέλος
20/05/2006, 21:23:35
((Dying_ but so fast! δεν πρόλαβα καν να βάλω τα πορτοκαλί γράμματα.........))
20/05/2006, 21:39:44
"Κάποτε σε ένα μαγεμένο παράθυρο, ένας άπληστος βεδουίνος τραγουδούσε με καημό για τις κακουχίες της ερήμου.
Τον πλησίασε ένας σοφός, μοναχικός με το γεράκι του καβαλάρης και τον ρώτησε:
"Πόσα μου δίνεις για να σου πάρω το κλειδί από το παράθυρο;"
Ο Βεδουίνος τον κοίταξε, χαμογέλασε και από τότε τραγουδούσε μόνο για τα πορφυρά ρόδα της Ιεριχούς."

Μια ιστορία από τη χώρα του "ίσως"

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

21/05/2006, 12:53:44
quote:
((Dying_ but so fast! δεν πρόλαβα καν να βάλω τα πορτοκαλί γράμματα.........))

Δεν πειράζει, Moz.
Και το κίτρινο χρώμα είναι επίσης...

Θα μπορούσες λοιπόν, αγαπητό μέλος, να μου εξηγήσεις λίγο περαιτέρω το νόημα της εξής φράσης που μου απηύθυνες εχθές...?

quote:
Dying_Incubus, in anticipation of your resurrection και το καλό που σου θέλω,

Επειδή με τις απειλές (έμμεσες ή άμεσες) έχω μια κακή σχέση, θα μπορούσες να μου πείς ποιό το νόημα αυτής της πρότασης σου?

EgeladosΜέλος
08/11/2004, 01:14:58
Έχει αρχίσει να βραδιάζει. Μέσα στο ελαφρά φωτισμένο δωμάτιο του ο γερο-Παύλος κάθεται στην αγαπημένη πολυθρόνα του. Όπως κάθε απόγευμα, έτσι και σήμερα παίζει στα γόνατα του τον μονάκριβο εγγονό του, τον Γιαννάκη.

Κάτι σα να τράβηξε την προσοχή του γερο-Παύλου και τον έκανε να δυναμώσει τον ήχο της τηλεόρασής του. Βάζει τα γυαλιά του και η απορία τον κάνει να σταθεί όρθιος. Ξάφνου, χάνεται ο κόσμος κάτω από τα πόδια του. Τα γυαλιά πέφτουν στο πάτωμα και ο γέρος δυσκολεύεται να μείνει όρθιος. Κάνει ένα βήμα προς τα πίσω να βρει την πολυθρόνα για να ακουμπήσει, μα γύρω του όλα θολά.

Ένα δάκρυ ξεπροβάλει από τα κουρασμένα γαλάζια μάτια του, των οποίων η λάμψη έχει χαθεί εδώ και χρόνια... «Τι έχεις παππούλη; Είσαι καλά;» ρωτάει ο Γιαννάκης που βλέπει τον παππού του να παραπατάει και στο τέλος να κάθεται ξανά στην πολυθρόνα του. Μα πού να αποκριθεί ο γερο-Παύλος… Τα πάντα γύρω του σκοτείνιασαν και ο ήχος σα να χάθηκε…

Ο μικρός κοιτάζει την τηλεόραση να δει τι ήταν αυτό που τόσο τάραξε τον παππού του. Ίσα ίσα ξέρει να διαβάζει. Συλλαβές πρώτα, που γίνονται λέξεις και αυτές με τη σειρά τους προτάσεις. Τα αθώα του χείλη συλλαβίζουν μια φράση που ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει: «Τα Σκόπια αναγνωρίζονται ως Μακεδονία».Το δάκρυ του γέρου κυλά στα γεμάτα ρυτίδες μάγουλά του.

Μέσα σε μια στιγμή περνάνε μπροστά στα μάτια του τόσες αναμνήσεις πόνου, αγωνίας νοσταλγίας…
Θυμάται με τι πάθος είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα της μητέρας πατρίδας για να πάει στην Ήπειρο και Αλβανία, να πολεμήσει για κείνη. Να πολεμήσει δίπλα στα αδέρφια του που χύνανε το αίμα τους για αξίες και ιδανικά όπως ελευθερία, πατρίδα, οικογένεια. Ακριβώς όπως κάνανε χιλιάδες χρόνια πριν οι πρόγονοι του κατά των Περσών.
Θυμάται την φτώχια και την πείνα στη κατοχή. Θυμάται τον αδερφό του, εκείνο το δυο μέτρα θεόρατο παλικάρι που όταν περπατούσε σειόταν η γη. Και που όταν τον έστησαν στο εκτελεστικό απόσπασμα και του έδωσαν μια τελευταία ευκαιρία να προδώσει τη θέση των ανταρτών για να σωθεί, εκείνος βροντοφώναξε «Ζήτω η Ελλάς» και πέθανε περήφανος και ελεύθερος.
Θυμάται την βίαιη εισβολή των Τούρκων στο Βόρειο τμήμα της Μεγαλονήσου, τις βιαιοπραγίες κατά του άμαχου πληθυσμού, τις εκκλησίες που τυλίχτηκαν στις φλόγες…
Θυμάται και δεν ξεχνά τον θάνατο του μεγαλύτερου Έλληνα (στην Ψυχή) των τελευταίων χρόνων , Σολόμωντα Σολομού που σκοτώθηκε από τα πυρά τούρκου αξιωματούχου προσπαθώντας να υψώσει την γαλανόλευκη σημαία ελληνική…
Μα θυμάται και τόσα, μα τόσα άλλα… Και τώρα αυτό… Την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονική Δημοκρατία» από τους Αμερικανούς. Που αν ζούσε ο Μέγας Αλέξανδρος σήμερα, η Αμερική θα ήταν επαρχία του…

Ακόμη μία ταπείνωση, ακόμη μια ήττα για την Ελλάδα.

Οι Σκοπιανοί αναγνωρίζονται ως Μακεδόνες!!! Και επικαλούνται τον…Μέγα Αλέξανδρο ως προγονό τους!!!!!!! Οι Σκοπιανοί που εγκαταστάθηκαν στα εδάφη που βρίσκονται σήμερα κάπου το 600 μ.Χ. Δηλαδή 1000 χρόνια περίπου μετά την γέννηση του Μέγιστου των Ελλήνων, του Μ. Αλεξάνδρου!!! Που όχι μόνο ίδια ήθη και έθιμα δεν έχουν με τους Έλληνες μα ούτε καν την ίδια Γλώσσα δεν μιλούν…

Το δάκρυ έχει πέσει πλέον στο πάτωμα. Ο γέρος συνήλθε μα δεν μπορεί να χωνέψει την ταπείνωση. Η αδικία τον έπνιγε .Δεν μπορούσε να δεχτεί την (αποδεδειγμένη ιστορικά) άδικη και μονομερή απόφαση της αναγνώρισης αυτής. Γιατί γνώρίζε ότι στόχος της ήταν να πληγεί η περηφάνια των λιγοστών Ελλήνων που ενδιαφέρονται για τα εθνικά ζητήματα. Στόχος της ήταν να θυμηθούμε όλοι οι Έλληνες ότι δεν μας υπολογίζει κανείς ως έθνος. Να μας τονίσει ότι θα εξακολουθήσουμε να δεχόμαστε σφαλιάρες λέγοντας «ευχαριστώ»… Ότι δεν θα βρούμε τον χαμένο σεβασμό που μας αξίζει…

«Έ, παππούλη, μου! Δεν με ακούς; Είσαι καλά;», ρωτάει ξανά ο Γιαννάκης. «Τι έχεις;». «Τίποτα, παιδί μου, τίποτα…», του αποκρίνεται ο γέρος και κινά προς την πόρτα για να πάρει αέρα, γιατί ξαφνικά ένοιωσε να μην τον χωρά το σπίτι.
Μα καθώς περνούσε μπροστά από τα εικονίσματα του σπιτιού, σταμάτησε αντίκρυ τους και κοιτώντας τα με μάτια γεμάτα από χαμένη λάμψη, αναφώνησε:

«Ως πότε, Θεέ μου; Ως πότε;;»

"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος" Περικλής

MasvidalΜέλος
08/11/2004, 01:46:12
Ταπεινωση ?
Δεν θα το ελεγα......
Η ΕΛΛΑΣ δεν ταπεινωνεται.Π Ο Τ Ε !!!!!!!!!

Δοκιμασια ?
Μμμμμ....ισως αυτο.Μια απο τις παμπολλες δοκιμασιες που ομως δεν πτοησαν ΠΟΤΕ την ΕΛΛΑΔΑ.Την εκαναν ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ !!!!!

Αυτο το ΙΣΧΥΡΟ ΓΕΝΟΣ,αυτη την ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ,οτι δεν την σκοτωνει την κανει ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ....και ετσι θα συνεχισει να ειναι.....

Καποιοι συγχρονοι.... γραβατωμενοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ δεν νομιζω να το αντεξουν....ευτυχως !!!

SIMONAΜέλος
08/11/2004, 12:17:58
quote:

Ταπεινωση ?
Δεν θα το ελεγα......
Η ΕΛΛΑΣ δεν ταπεινωνεται.Π Ο Τ Ε !!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ; ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ

Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ.
ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ;;;; ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ
ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ....
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ''ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ
ΠΑΛΗΚΑΡΙ''. ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΡΚΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΚΑΙ;; ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.
ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ
ΕΙΠΑΜΕ.....

quote:

Δοκιμασια ?
Μμμμμ....ισως αυτο.Μια απο τις παμπολλες δοκιμασιες που ομως δεν πτοησαν ΠΟΤΕ την ΕΛΛΑΔΑ.Την εκαναν ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ !!!!!

ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ.....

quote:

Αυτο το ΙΣΧΥΡΟ ΓΕΝΟΣ,αυτη την ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ,οτι δεν την σκοτωνει την κανει ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ....και ετσι θα συνεχισει να ειναι.....

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

quote:

Καποιοι συγχρονοι.... γραβατωμενοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ δεν νομιζω να το αντεξουν....ευτυχως !!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ.....ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!

*FORGET
OR
FORGIVE*

MasvidalΜέλος
08/11/2004, 12:34:47
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΟΛΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΩ "Η ΕΛΛΑΣ" ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΗΤΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ?

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ "ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΪΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΑΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ "ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΦΙΛΟ".....

Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΟΥ.....ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΑ/ΗΡΘΑΜΕ. ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΗΔΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.......

SIMONAΜέλος
08/11/2004, 14:38:24
quote:

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΟΛΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΩ "Η ΕΛΛΑΣ" ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΗΤΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ?

OK! OK!
AΡΧΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΟ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ 'ΠΙΣΤΕΥΩ' ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ
ΣΕ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ 'ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ' ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

quote:

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ "ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΪΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΑΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ "ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΦΙΛΟ".....

ΣΩΣΤΗ!!!!!

quote:

Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΟΥ.....ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΑ/ΗΡΘΑΜΕ. ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΗΔΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.......

ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΟΥ;
ΠΟΥ; ΠΟΤΕ;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ...

*FORGET
OR
FORGIVE*

EgeladosΜέλος
08/11/2004, 15:29:42
Καταλαβαίνω αγαπητέ Masvidal τι εννοείς.

Η ΕΛΛΑΣ δεν ταπεινώνεται! Μα ο ελληνισμός δέχεται συνεχώς χτυπήματα από όλες τις μεριές... Οι ξένες μεγάλες δυνάμεις έχουν πάψει να μας σέβονται και δεν χάνουν ευκαιρία να μας καρπαζώνουν... Είμαστε στο ΝΑΤΟ και δεν έχουμε τα κότσια να ζητήσουμε ίση μεταχείριση από τα άλλα μέλη!!! Μας αντιμετωπίζουν σαν τον καραγκιόζη της παρέας.

Όμως είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δεν μας φταίει κανείς άλλος!
Εμείς φταίμε που επιλέγουμε ΠΑΝΤΑ τα πιο λάθος άτομα για να μας εκπροσωπήσουν στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Βουλή. Εμείς επιλέγουμε αυτούς τους "σύγχρονους.... γραβατωμένους ΕΦΙΑΛΤΕΣ" όπως πολύ σωστά τους χαρακτήρισες..!

Και ενώ χτες προσπαθούσα για τη δημιουργία αυτού του θέματος, ακόμα μια ταπείνωση φάνηκε στον ορίζοντα! Οι ΗΠΑ με έγγραφο τους προς την ελληνική κυβέρνηση, ουσιαστικά μας απαγορεύουν να προγραμματίσουμε τα οπλικά συστήματα που αγοράσαμε πριν κάμποσο καιρό από τη Ρωσία. Την στιγμή που οι Τούρκοι συνεχίζουν τις εναέριες παραβιάσεις στο Αιγαίο...

«Ω ξείν’, αγγέλειν Λακεδαιμονίοις
ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»

Σιμωνίδης

SIMONAΜέλος
08/11/2004, 15:55:37
quote:

Η ΕΛΛΑΣ δεν ταπεινώνεται! Μα ο ελληνισμός δέχεται συνεχώς χτυπήματα από όλες τις μεριές... Οι ξένες μεγάλες δυνάμεις έχουν πάψει να μας σέβονται και δεν χάνουν ευκαιρία να μας καρπαζώνουν... Είμαστε στο ΝΑΤΟ και δεν έχουμε τα κότσια να ζητήσουμε ίση μεταχείριση από τα άλλα μέλη!!! Μας αντιμετωπίζουν σαν τον καραγκιόζη της παρέας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΥΨΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ.

quote:

Όμως είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δεν μας φταίει κανείς άλλος!
Εμείς φταίμε που επιλέγουμε ΠΑΝΤΑ τα πιο λάθος άτομα για να μας εκπροσωπήσουν στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Βουλή. Εμείς επιλέγουμε αυτούς τους "σύγχρονους.... γραβατωμένους ΕΦΙΑΛΤΕΣ" όπως πολύ σωστά τους χαρακτήρισες..!

KAI ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ...

quote:

Και ενώ χτες προσπαθούσα για τη δημιουργία αυτού του θέματος, ακόμα μια ταπείνωση φάνηκε στον ορίζοντα! Οι ΗΠΑ με έγγραφο τους προς την ελληνική κυβέρνηση, ουσιαστικά μας απαγορεύουν να προγραμματίσουμε τα οπλικά συστήματα που αγοράσαμε πριν κάμποσο καιρό από τη Ρωσία. Την στιγμή που οι Τούρκοι συνεχίζουν τις εναέριες παραβιάσεις στο Αιγαίο...

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....
ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ
ΚΟΥΝΑΜΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ..

«Ω ξείν’, αγγέλειν Λακεδαιμονίοις
ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»

Σιμωνίδης

[/quote]

*FORGET
OR
FORGIVE*

SIMONAΜέλος
08/11/2004, 15:58:17
χμ.....
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ....ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ quote.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΣ.

*FORGET
OR
FORGIVE*