- ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ;; - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
εγω ειδα αρκετη ωρα και εβγαλα καποιες φωτογραφιες τις οποιες θα σας δειξω αυριο
Γεια χαρα καληνυχτα

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.(ΠΛΑΤΩΝ)
DIMSOT
Edited by - dimsot on 05/05/2004 00:38:19
Στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο εγινε αρκετή ανάφορά για το θέμα!(στην τηλεόραση δε δεν κρατήθηκαν και αρχισαν να λένε για δοξασίες και δυσειδαιμονιες) και τότε σκέφτηκα πόση χαρά θα ένιωθαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι και αστρονόμοι αν ζούσαν σήμερα που τέτοια γεγονότα οχι μονο δεν ξυπνανε δυσειδαιμονιες αλλα ανακοινώνονται απο τα ΜΜΕ για να τα παρακολουθήσουμε!(αλλο αν είχε συννεφιά και δεν το είδα!)
Μπράβο για τα sites και τα προγράμματα !με βοήθησαν πολύ.Αν βρώ και γω κάτι θα το ανακοινώσω!
IN GIRUM IMUS NOCTE ET CONSIMIMUR IGNIS
Εκ πρώτης όψεως τα παλικάρια είτε είναι εντελώς «τρελά» και έχουν ξεφύγει τελείως ή πρόκειται για διάνοιες. Ομολογώ πως είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιο συσχετισμό μαγείας – ποδοσφαίρου. Δεν θα ήθελα να καταλήξω σε κάποια συμπεράσματα προς το παρόν, μιας και θα ήθελα να το ψάξω λίγο το θέμα.
Με εκτίμηση,
nobody
και συνειρμοί πολλοί έρχονται στο νου μου:
-γιατί να πάρουμε οι Ελληνες το κύπελλο;
-και γιατί τώρα;
-ποιά η σχέση όλων αυτών με την ομάδα Εψιλον;
Αυτά και άλλα πολλά φλέγοντα ερωτήματα, μπορούμε να συζητήσουμε στη θεματική κατηγορία "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet ", όπου και προτείνω να μεταφερθεί το παρόν θέμα! ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΕΙΝΑΙ 11 ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 3 ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΓΕΙΑ....
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΞΕΙ 3-1-4-2 Η ΑΣ ΠΟΥΜΕ 4-1-4-1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΑΛΑΕΙ Η ΜΑΓΙΑ...?
(ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...?)
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΡΕΓΑΓΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΟΛΩΜΙΝΙΚΗ Ο ΤΟΜΠΑΛΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΦΥΣΙΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΝΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΙ.
ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
nobody
quote:
Καθηλώθηκα από το δέος...και συνειρμοί πολλοί έρχονται στο νου μου:
-γιατί να πάρουμε οι Ελληνες το κύπελλο;
-και γιατί τώρα;
-ποιά η σχέση όλων αυτών με την ομάδα Εψιλον;Αυτά και άλλα πολλά φλέγοντα ερωτήματα, μπορούμε να συζητήσουμε στη θεματική κατηγορία "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet ", όπου και προτείνω να μεταφερθεί το παρόν θέμα!
κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Θα γράψω εδώ και κάτι άλλο που το έγραψα στο "Μεταξύ τύρου και αχλαδίου".
ΌΠως μας ενημέρωναν οι πορτογαλλομαθείς sports-casters (και όχι μόνο):
"Nτα Λουζ" (μάλλον γράφεται Da luce), κάνω το συνειρμό από τα λατινικά) ή κάπως έτσι τελοσπάντων σημαίνει "Μεγάλο (λαμπερό)Φως"
Ελ-Λας "Γη του φωτός". Ήταν λοιπόν δυνατόν να μην το πάρουμε
αφού στην ουσία παίζαμε στην "έδρα μας";
ανήσυχη7
Grafetai : "da luz" kai shmainei : "dinei fws, fwtizei".
FYSIKA kai eprepe na to paroyme, kai fysika eimaste h gh toy fwtos, kai FYSIKA mas aksizeiiiiii!!!! Swsth h parathrhsh soy, anyshxh7!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
quote:
ΌΠως μας ενημέρωναν οι πορτογαλλομαθείς sports-casters (και όχι μόνο):
"Nτα Λουζ" (μάλλον γράφεται Da luce), κάνω το συνειρμό από τα λατινικά) ή κάπως έτσι τελοσπάντων σημαίνει "Μεγάλο (λαμπερό)Φως"
Ελ-Λας "Γη του φωτός". Ήταν λοιπόν δυνατόν να μην το πάρουμε αφού στην ουσία παίζαμε στην "έδρα μας";
![]()
![]()
![]()
υγ....
quote:
Ελ-Λας

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
Μα η ζωή δεν είναι αποτέλεσμα πολλών αποκρυφιρτικών δρόμενων;
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ
ΑΝ, λέω άν, κάποιοι λεξάριθμοι, προφητείες, οροσκόπια ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ προδιαγράψει, οτι εγώ θα κάνω το εξής σπουδαίο ή μεγαλουργήσω, θα το αποδόσουμε όλοι σε εκπλήρωση του λεξάριθμου/προφητείας/ οροσκόπιου/ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλου.
ΑΝ πάλι, η μέθοδος προβλέωει οτι εγώ ΔΕΝ θα κάνω τίποτε το σπουδαίο, τότε θα πρέπει να κάτσω στ αυγά μου και να μην κάνω τίποτα, μια που η μέθοδος είπε ξεκάθαρα οτι θα αποτύχω.
Αρα πρέπει και στη μία περίπτωση και στην άλλη να δεχτώ το αποτέλεσμα, αγόγγυτα και να υποταχτώ στη μοίρα μου, που είναι εξ ορισμού προδιαγραμένη και υπάρχει η μέθοδος (βλ. άνω) που μας ερμηνεύει το αποτέλεσμα ξεκάθαρα.
Αυτό που με ενοχλεί ΦΟΒΕΡΑ είναι, οτι κανένας προφήτης ή ερμηνευτής δεν εξέτασε, τι θέλω, τί μπορώ να κάνω, τι δυνατότητες έχω, αλλά αγόγγυτα και αβασάνιστα "αποκρυπτογραφεί" το αποτέλεσμα.
Ο άνθρωπος δηλαδή δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα στη ζωή από το να εκπληρώνει πεπρωμένα, όπως λέτε. Aφού το πιστεύετε, φάτε το. Εγώ προτιμώ να πιστεύω σε αυτό που είπε και ο Κάντ.
Πάντως, μια που μιλάτε και για το ποδόσφαιρο, εξετάστε και το απίθανο για εσάς ενδεχόμενο, οι 11+1 να πίστεψαν και λίγο στις ικανότητές τους, πριν αρχίζετε να κατεβάζετε απόκρυφες και μυστικιστικές μεθόδους από το πουθενά.
Το να πιστέυει κάποιος ΚΑΙ στις δυνατότητές του έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία : Απο-αγελο-ποιείται.....
Vril
ποδόσφαιρο παίξαμε τα 3 τελευταία βράδια όλοι οι Έλληνες, μέσα και έξω από τα γήπεδα, όπως είπε και ένας φίλος μου.
αν αυτό δεν είναι αποκρυφισμός, τότε τι είναι;
γιά λίγες μέρες, γίναμε όλοι μας μικροί μάγοι ![]()
![]()
πράγμα που αποδεικνεί πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε με πίστη και θέληση!
quote:
γιά μένα στη συγκεκριμένη νίκη έπαιξε σημαντικό ρόλο, το γεγονός ότι είχε ήδη σχηματισθεί από μεγάλη μάζα φιλάθλων μιά δυνατή σκεπτομορφή, που ήθελε την Ελλάδα νικήτρια.ποδόσφαιρο παίξαμε τα 3 τελευταία βράδια όλοι οι Έλληνες, μέσα και έξω από τα γήπεδα, όπως είπε και ένας φίλος μου.
γιά λίγες μέρες, γίναμε όλοι μας μικροί μάγοι
Μεσα σε λιγες μερες με μια δυνατη σκεπτομορφη μεγαλη μαζα φιλαθλων καταφεραν να φερουν την ελλαδα πρωτη!!!
Μπραβο μας!
Απλα μου δημιουργειται μια απορια.
Δεκαετιες τωρα το 80% του ελληνικου λαου εχει αναπτυξει μια τεραστια σκεπτομορφη για μια αξιοπρεπης αυξηση του μισθου τους και της συνταξης τους, αποτελεσμα ομως δεν βλεπω...μηπως αυτες οι σκεψεις ειναι απαγορευμενες απο καποιους;
αν αυτο δεν ειναι κοροιδια , τοτε τι ειναι;;;
Μπραβο στους Ελληνες παιχτες που επιτελους επαιξαν ¨μπαλα¨ και πηραν το ευρωπαικο.Τιποτα παραπανω....
Κανενας.
quote:
Δεκαετιες τωρα το 80% του ελληνικου λαου εχει αναπτυξει μια τεραστια σκεπτομορφη για μια αξιοπρεπης αυξηση του μισθου τους και της συνταξης τους, αποτελεσμα ομως δεν βλεπω...μηπως αυτες οι σκεψεις ειναι απαγορευμενες απο καποιους;
αν αυτο δεν ειναι κοροιδια , τοτε τι ειναι;;;
και επίσης το 120% του ελληνικού λαού, φτιάχνει τη σκεπτομορφή του ότι τελικά τίποτε δεν πρόκειται να γίνει γιά την αύξηση των μισθών...
βλέπε πόσες πολλές πολιτικές διαμάχεις, πόσα αντικρουόμενα συμφέροντα κρύβουν πίσω τους αντικρουόμενες επιθυμίες και θελήσεις...
στην περίπτωση του ποδοσφαίρου όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά.
υπήρξε μιά σκεπτομορφή μέσα από το "παράλογο"
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ@
υπάρχει λοιπόν ουσιαστική διαφορά, πιστεύω.
είναι σπάνιες, σχεδόν τυχαίες θα λέγαμε οι φορές, που μπορεί να δημιουργηθεί και μετέπειτα να επηρεάσει μια παρόμοια σκεπτομορφή.
ας πούμε ότι αυτή ήταν μια τέτοια περίπτωση.
Συμφωνω. Εγω εχω ηδη ξεκινησει τα βουντου με κοκκινες καρφιτσες πανω σε ενα πανεμορφο πρασινο λαγουδακι. *
quote:
γιά μένα στη συγκεκριμένη νίκη έπαιξε σημαντικό ρόλο, το γεγονός ότι είχε ήδη σχηματισθεί από μεγάλη μάζα φιλάθλων μιά δυνατή σκεπτομορφή, που ήθελε την Ελλάδα νικήτρια.ποδόσφαιρο παίξαμε τα 3 τελευταία βράδια όλοι οι Έλληνες, μέσα και έξω από τα γήπεδα, όπως είπε και ένας φίλος μου.
γιά λίγες μέρες, γίναμε όλοι μας μικροί μάγοι
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και θα προσθέσω και κάτι άλλο. Μετά τον αγώνα με την Τσεχία φυσικά την επόμενη ημέρα δεν είχαμε άλλη συζήτηση. Αυτό που μου έκανε όμως τρομερή εντύπωση ήταν ότι όλα τα άτομα που συζητήσαμε μου είπαν ότι τη στιγμή που πήγε να βαρέσει το κόρνερ ο Τσάρτας όλοι μα όλοι είπαν ότι θα μπει γκολ. Άρα ήταν τόσο μεγάλη η θετική ενέργεια από όλους που συνετέλεσε ώστε αυτή η ευχή ή προσδοκία να πάρει τη μορφή μιας "θετικά ενεργειακής χιονοστιβάδας" που είχε αυτό το αποτέλεσμα. Εξάλλου δεν λένε ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να γίνει πραγματικότητα; Φυσικά δεν παραγνωρίζω ούτε αντιπαρέρχομαι τις ικανότητες και την ψυχάρα των παιδιών, αλλά για σκεφτείτε το κι αυτό!!!!
πράγμα που αποδεικνεί πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε με πίστη και θέληση!
ανήσυχη7