- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:με ειπες γελοιο?
ΑΝΤΜΙΝ!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑΔΕΣ!
ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΓΕΛΟΙΟ???
quote:
ΑΝΤΜΙΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ???
fonakse kai th (mama)soy totenes…
---kai les gia ---tsirakia….
aphlapse ara kai esy
με τις υγειες σας και περαστικα
quote:Χαχαχα!!! Είδες πόσο εύκολο είναι να εκνευρίσεις κάποιον?
Για να δεις ότι έτσι δεν καταλήγουμε κάπου και
θεωρεις οτι με εκνευρισες? ![]()
θα τοθελες για να συνεχισω να γραφω και να μενει το τοπικ στην επιφανεια ![]()
ξεχνα το... ![]()
δεν σε ξαναδιαφημιζω!
φιλακια στα μαγουλακια!
![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
πολλά πράγματα θέλουν μια τρίχα απόσταση για να ξεφύγουν.
Όπως για παράδειγμα, η δική σου αντίδραση στα γραφομενα του jonniebegood.
Η τρίχα - για την περίπτωσή μας - ήταν η τελευταία παράγραφος του μηνύματός σου
---Απεστάλη: 22/09/2005, 14:41:48--- στην 16η σελίδα (εδώ που γράφουμε δηλαδή).
Εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με τη στάση του Jonniebegood να διαφωνεί στις έρευνες που παρουσιάζεις γελοιοποιώντας αυτά που - καλώς ή κακώς - πιστεύετε. Πράγμα που ασφαλώς δεν γίνεται μόνο από τον Jonniebegood.
Εάν οι έρευνές σας για κάποιους δεν έχουν καμία βάση, άλλο τόσο ο συγκεκριμένος τρόπος διαφωνίας (υπενθυμίζω: όχι μόνο του Jonnie) επίσης δεν έχει βάση. Αντίθετα μάλιστα, για έναν αμερόληπτο κριτή, δεν αποτελεί καν άποψη. ![]()
Πιστεύω πως αυτό το θέμα, μπορεί να χωρέσει τουλάχιστον δύο αντίθετες απόψεις.
Όχι όμως με τον τρόπο αυτόν. Από κανέναν.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Αγαπητέ CM,
Είσαι μάλλον ο μόνος εδώ, που γνωρίζει, ίσως να έχεις δει κιόλας, ότι ο Πάλμος έχει αρκετά στοιχεία και πρωτότυπους χάρτες που του δίνουν τη δυνατότητα να ισχυρίζεται 5-10 πράγματα παραπάνω για τις έρευνες που πραγματοποιεί ή ακόμα και να τον παρακινούν να κάνει κάποια έρευνα.
Αφ'ενός, λοιπόν, δε μπορώ να δημοσιεύσω αυτά τα στοιχεία, αφ'ετέρου αν δημοσίευα ένα κείμενο πχ, αμφιβόλου συγγραφέος θα ξεκινούσαμε νέες αντιπαραθέσεις όπως καταλαβαίνεις...Πληροφορίες για την εκάστοτε αποστολή μπορώ να δώσω αλλά δε μπορώ να πω τι μας ώθησε στο να πραγματοποιήσουμε την έρευνα ή το πώς καταλήξαμε στο αποτέλεσμά της.
Όσον αφορά τον Πάλμο έχω τοποθετηθεί από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησες αυτό το topic. Αυτό που λέω και είναι κατανοητό νομίζω, είναι ότι από την στιγμή που βγάζεις κάτι δημόσια θα πρέπει να το τεκμηριώνεις κιόλας. Μιλάς για Ιταλικό ναυάγιο. Από που προκύπτει αυτό; Και όλος ο Ιταλικός στόλος να άραζε εκεί, πάλι δεν μπορεί κανείς να μας διαβεβαιώσει ότι το ναυάγιο είναι ιταλικό. Ποια στοιχεία σας οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα; Απλά πράγματα. Αν υπάρχει φόβος ότι θα οικειοποιηθούν τις έρευνες σας τότε γιατί τα βγάζετε αυτά; Μην βγάζετε τίποτα ή βγάλτε τα όταν θεωρήσετε ότι έχετε εξασφαλιστεί. Επίσης κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση. Δείχνετε διάφορα ερείπια και μιλάτε για ανακάλυψη. Έχει γίνει κάποιου είδους ανασκαφή; Γιατί εγώ έχω την εντύπωση πως αυτά ήταν πάντα, τα γνωρίζουν οι κάτοικοι των περιοχών και μάλιστα είναι καταγεγραμμένα από την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Η "ανακάλυψη" τι επιπλέον περιλαμβάνει για να θεωρείτε ως τέτοια;
---------------------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

quote:Εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με τη στάση του Jonniebegood να διαφωνεί στις έρευνες που παρουσιάζεις γελοιοποιώντας αυτά που - καλώς ή κακώς - πιστεύετε. Πράγμα που ασφαλώς δεν γίνεται μόνο από τον Jonniebegood.
Εάν οι έρευνές σας για κάποιους δεν έχουν καμία βάση, άλλο τόσο ο συγκεκριμένος τρόπος διαφωνίας (υπενθυμίζω: όχι μόνο του Jonnie) επίσης δεν έχει βάση. Αντίθετα μάλιστα, για έναν αμερόληπτο κριτή, δεν αποτελεί καν άποψη.
Πιστεύω πως αυτό το θέμα, μπορεί να χωρέσει τουλάχιστον δύο αντίθετες απόψεις.
Όχι όμως με τον τρόπο αυτόν. Από κανέναν.
και ομως γλυκυτατο μου ΛΟΑ, οταν παρουσιασω εργασια μου περιμενω την αναλογη σκληρη κριτικη απο αυτους που θεωρουν οτι ημουν ακραιος οταν κριτικαρα τις "ερευνες" τους.
μια ευκαιρια που ευελπιστω να τους την δωσω συντομα... ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Ο XD με την ανώτερη αντίληψη που τον διακατέχει κατάλαβε το "άθλιο ρετούς" που έκανα στην φωτό... Μπράβο... απλά... Μπράβο!
Επίσης είδε και φασματικά πλοία και βαπόρια... στην πλαστή φωτό!
Ξανά μπράβο!
Βλέπετε φαντάσματα πίσω από οτιδήποτε!!!!Αγαπητέ Dying_Incubus,
Δεν κάνω λόγο πουθενά για ..."φασματικό πλοίο".Ξαναδιαβάστε το post μου... απλώς ρωτάω αν κανείς γνωρίζει γιατί καταστράφηκε αυτή η φωτογραφία γιατί μοιάζει σαν κάποια σταγόνα νερού να "κύλισε" στο φιλμ και το κατέστρεψε.
Δε γνωρίζω πολλά για φωτογραφία και ρωτάω αν ξέρει κανείς τίποτα...Αν τώρα επιμένετε να βλέπετε πλοία, αεροπλάνα και βαπόρια, μπορείτε να τα βλέπετε!
Edited by - Nortrin on 22/09/2005 14:44:20
Edited by - Nortrin on 22/09/2005 14:50:53
Φίλε Dying_Incubus, καταρχήν συγνώμη για την αργοπορία της απάντησης μου αλλά ανωτέρα βία (υποχρεώσεις), η συγκεκριμένη φωτογραφία κατά την γνώμη μου αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ και μάλιστα χειρίστου είδους. Σηκώνοντας το φωτισμό της και παρατηρώντας κάποιες λεπτομέρειες κατέληξα στο συμπέρασμα και παραμένω σε αυτό αμετακίνητος πως προσπάθησαν να απεικονίσουν ένα «φασματικό πλοίο» προφανώς για να το δημοσιεύσουνε αργότερα ως «ανεξήγητο» συμπλήρωμα κάποιας θαλάσσιας ή υποθαλάσσιας έρευνας τους σε έντυπα του χώρου (Τ.Μ, Απολλώνιο Φως) με τα οποία συνεργάζονται κατά καιρούς και που συνηθίζουν στην δημοσίευση διαφόρων παρόμοιων περίεργων φωτογραφείων.
Η αυθεντική φωτογραφία τους:
Η αυθεντική φωτογραφία φωτισμένη:
Η αυθεντική φωτογραφία φωτισμένη με υποδείξεις:
Σημ: Ελπίζω οι φωτογραφίες να φανούν αν όχι πείτε το να αλλάξω server..
Συγκεκριμένα το κόκκινο χρώμα (Α) προσδιορίζει το δήθεν σκαρί του (προχειροδουλειά), το «γαλάζιο» χρώμα (Β) προσδιορίζει τα πανιά (ουσιαστικά πρόκειται για Inversion του κόκκινου χρώματος) τα οποία έχουν μικρές λεπτομέρειες (Γ) ενώ τέλος υπάρχει και ξύλινο ( ; ) δοκάρι (Δ) -έχω επίτηδες αλλάξει την φωτεινότητα στα Γ & Δ για να φαίνονται πιο έντονα καθώς μην ξεχνάτε πως πιάσαμε φασματικό αντικείμενο ![]()
, οι γραμμές που πρόσθεσα βοηθούν να οριοθετηθεί το περίγραμμα του ανεκδιήγητου φωτομοντάζ!!)
Τώρα αν η Nortrin διαφωνεί μαζί μου ε, δεν πειράζει, εκείνη βλέπει σπηλιές ως Ναούς εγώ βλέπω «λιωμένες» ή «βρεγμένες» φωτογραφίες τους (μάλλον τους την χάλασα
) ως πλοία φαντάσματα, «πάτσι» είμαστε.. από εκεί και πέρα απάντηση για το πόσο σύννομοι είναι με τον Ν. 3028/2002 δεν βλέπω να παίρνω.. [;(]
Υ.Γ.
Λέω η και όχι ο Nortrin δίχως καμία διάθεση ειρωνείας καθώς στο e-mail που μου έστειλε απαντώντας μου στο που θα οργανωνότανε το meeting της 16/09 (γνώριζα τις λεπτομέρειες αλλά παρ� όλες τις διαφωνίες μου απέναντι τους σεβάσθηκα το fair play και δεν τις δημοσίευσα) ως όνομα / επώνυμο χρήστη είχε ορίσει τα αρχιγράμματα �S X� τα οποία κατά την γνώμη μου μπορεί να ερμηνεύονται και ως «Σιδηροπούλου Χαρά», συνεργάτριας του κ. Πάλμου που ασχολείται με την «μέθοδο του Τριγωνισμού» αποτελέσματα της οποίας βλέπετε σε διάφορες φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει ως τάχα μου αρχαία ελληνικά ιερά.
Αν κάνω λάθος, δεν πειράζει, ας κερδίσουν και αυτοί οι ερευνητές τα 15' δημοσιότητας που τους αναλογούν ( όλο Πάλμος και Πάλμος και Πάλμος .. γιατί να αδικήσουμε τους υπόλοιπους; Τι θα ήταν ο κ. Πάλμος δίχως αυτους;
).
Ως τις επόμενες αποκλειστικές φωτογραφίες και τις νέες ανακαλύψεις της ΑΣΑΝΑ,
Good Wines, mates!
Edited by - XD on 24/09/2005 08:38:20
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ....
ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Όσον αφορά τη φωτογραφία, πραγματικά δε θέλω να πω τίποτα, φίλη Avallon.
Δεν έχει τίποτα το παράξενο, ούτε θα έχει ποτέ.
Απλώς, κάποιο σφάλμα στο φιλμ κατέστρεψε μία φωτογραφία που είναι πολύ δύσκολο να ξανατραβήξουμε και ρωτάω αν κανείς γνωρίζει που οφείλεται αυτό...
XD, Έλεος... Σταμάτα να είσαι τόσο κακόπιστος.
Τι άλλο να κάνω για να αποδείξω ότι πράγματι έχω στην κατοχή μου αυτή τη φωτό και δεν έχω μοντάρει τίποτα?
Ο συσχετισμός με τη Χαρά Σιδηροπούλου ήταν πετυχημένος!
Θα γελάσει πολύ όταν της το πω!
Φιλικά, o Nortrin!
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.....
ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.....
ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()