- περί Λεξάριθμου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:quote:
Βρε υποχθόνιο σατανικό βριλ ,τι μου θύμησες?!?!?
Αχ, σε ευχαριστώ και σενανε για τα ΚΑΚΑ σου λόγια, χαρ χαρquote:
Αφού προβλέπει για πολιτική και εκλογές μήπως μπορεί να δώσει και μια πρόβλεψη για τους αγώνες στην Πορτογαλία ....Άσχημα τα πράγματα:
1 2 3 => 1
4 5 6 => X
7 8 9 => 2ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ + ΕΛΛΑΣ = 931
12/6/2004 = 2022
2022 + 931 = 2953 => 2+9+5+3 => 1
ΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Να είναι καλά ο περί-κάλος- με διασκέδασε.
Έχουμε καμία άλλη πρόβλεψη μήπως? Ή πήραμε το κουβαδάκι μας και πήγαμε σε άλλη παραλία?XOY XOY XOY XAX XAXAXAXAXAXAAAAa
Ειδες τι κάνει αυτή η αναθεματατισμένη μοιρολατρία...
Άποκλείεται σου λέει να κάνουμε κάτι σοβαρό εμείς οι Έλληνες, άρα κάτσε να σκεφτούμε και μια διάταξη που να φαίνεται οτι σίγουρα θα χάσουμε. Άρα, ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ θα πεί, ο ανόητος κακομοίρης.
Αμ , το άλλο με τον Τοτό....
Λές, να μήν είχε άλλο πονοκέφαλο ο Πυθαγόρας, να βρεί και τον μαθημαικό τύπο, που να ορίζει το αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα του .... 2004 μ.χ. με Ελλάδα και Πορτογαλία.... λές και ήξερε τον πεντάκισ αρχιπροπάππο του Ρεχάγκελ του Βάρβαρου...Σιγά μην βρήκε και τον Λεξάριθμο, που να ορίζει και την γωνία ψησίματος Νορβιγίδας γκόμενας σε παραλία της Κω το 2008.
Αχ, μωρέ, λεξάριθμοι και προφητείες, το μόνο που καφέρνετε είναι να γελοιοποιείτε τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό με τα ούφο και τα λεηζερόσπαθά σας....
Την πιθανότητα, να οριζουμε μόνοι μας την τύχη μας, ουτε που έχει περάσει ξυστά απ το φτωχό μυαλό σας !Τα φι, τα πι και τα ψι σας μαράνανε.... ανατολίτες !
Η λάθος ανάλυση έφερε γούρι. Λοιπόν τώρα η πραγματική ανάλυση:
ΓΑΛΛΙΑ => ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ (και όχι ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)
έτσι:
ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ + ΕΛΛΑΔΑ = 766
12/6/2004 = 2022
2022 + 766 = 2788 => 2+7+8+8 => 7
Άρα νίκη με ένα γκόλ διαφορά. Συνεχίζουμε ομοίως...
quote:Η λάθος ανάλυση έφερε γούρι. Λοιπόν τώρα η πραγματική ανάλυση:
ΓΑΛΛΙΑ => ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ (και όχι ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)
έτσι:ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ + ΕΛΛΑΔΑ = 766
12/6/2004 = 2022
2022 + 766 = 2788 => 2+7+8+8 => 7
Άρα νίκη με ένα γκόλ διαφορά. Συνεχίζουμε ομοίως...
Οχι.
Δεν συνεχίζουμε ομοίως.
Ακόμα και άν υπάρξει ένα γκόλ διαφορά, δεν έγινε απολύτως καμια ΛΑΘΟΣ ανάλυση με το Ελλέδα-Πορτογαλία.
Αν ισχύει για το ένα, ισχύει ΚΑΙ για το άλλο.
Ειδάλλως φαίνεται ξεκάθαρα, οτι πρόκειται για σύμπτωση και δεν υπάρχει κανένα ΣΥΣΤΗΜΑ πίσω απ αυτά.
Όπως επίσεις ανέφερα πολύ πιο πάνω, δεν επιβεβαιώνονται και οι πονηρές διαιρεσεις με τη λέξη ΕΛΛΑΣ. (βλ. πιο πάνω).
Καλύτερα ΚΑΚΟ Vril,
παρά ΧΑΖΟ Vril.
quote:quote:Άσχημα τα πράγματα:
ΕΛΛΑΣ + ΙΣΠΑΝΙΑ = 618
16/6/2004 = 2026
618 + 2026 = 2644 => 2+6+4+4 => 7
ΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ
Από τα παραπάνω προβλέπω τα αποτελέσματα:
ΕΛΛΑΣ - ΙΣΠΑΝΙΑ 0-1 ή 1-2
Άντε τυχερούλη πάλι θα τα κονομήσεις...
Edited by - Ogygos on 08/06/2004 11:27:45
Να σαι καλά τα ξανακονόμησα πάλι!![]()
![]()
![]()
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Τι γίνεται όμως αν κάνουμε με την σειρά μας "αδογμάτιστη έρευνα" πάνω
σε αυτές τις "εναλλακτικές προσεγγίσεις" ;;;
Πάρτε τους λεξάριθμους για παράδειγμα (ιωνικό αλφάβητο πάντα)
Τι είναι η ΣΚΕΨΙΣ ; Τίποτα άλλο παρά ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ !!!
Ιδού: ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ = ΣΚΕΨΙΣ = 1135
Τι είναι ο ΙΑΜΒΟΣ ; Απλά δείτε... ΕΞΙ ΠΕΗ ΜΠΛΕ = ΙΑΜΒΟΣ = 323 !!!
Τι είναι ένα ΕΠΟΣ ; Εμμ το καταλάβατε ΕΠΟΣ = ΠΕΟΣ = 355 !!!
Όλοι αναρωτιούνται τι σημαίνουν τα ΟΝΕΙΡΑ και καταφεύγουν σε Καζαμίες...Η προβλεπτικότητα όμως της Ελληνικής Γλώσσης λέει ξεκάθαρα τι να αναμένουν ... ΟΝΕΙΡΟΝ = ΠΕΟΣ = 355 !!!
Επίσης : ΕΚΑΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ = ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ = 1026
Και *Π*-*Ρ*-*Ο*-*Κ*-*Α*-*Λ*-*Ω* όποιον συμφωνεί με τον κύριο που λέει ότι "αν δυο λέξεις ή φράσεις έχουν τον ίδιο λεξάριθμο,τότε θα πρέπει να σχετίζονται και κάπως" να ερμηνεύσει τα ακόλουθα:
ΠΑΛΟΥΚΙΑ = ΖΕΥΣ = 612
ΠΥΡΑΜΙΣ = ΕγΑΜΗΘΗΚΕΝ Ο ΖΕΥΣ = 831 (πυραμιδάτο!!!και μαμώ τα κόλπα!!!)
quote:
ΠΥΡΑΜΙΣ = ΕγΑΜΗΘΗΚΕΝ Ο ΖΕΥΣ = 831 (πυραμιδάτο!!!και μαμώ τα κόλπα!!!)
Bokken,
ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ! ! ! !
ΕΥΓΕ !
Φίλτατε Απολλύων
Συγχαρητήρια για την εξαίρετη δουλειά που έκανες.
Με το πρόγραμμά σου θα μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια άκρη, εάν πράγματι οι λεξάριθμοι σημαίνουν κάτι ή τίποτα.
Το κλειδί λοιπόν για την επιβεβαίωση ή κατακρίμνηση στον Καιάδα των λεξαρίθμων, βρίσκεται σε εσένα.Περιμένουμε λοιπόν εναγωνίως να μας στείλεις το πρόγραμμα με e-mail (chrisgiann@yahoo.com) ή βάλτο στο παρόν forum ώστε να το πάρουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φίλοι και να το τεστάρουν.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ!!ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Φιλικά, Chrisgiann , Χρήστος
===============================================================
Αγαπητέ chrisgiann και λοιποί έχω την λύση στο πρόβλημά σας.
Το καλοκαίρι του 2002 δημιούργησα ένα πρόγραμμα για Windows γραμμένο σε Visual C++, το οποίο κάνει ότι ακριβώς ζητάτε.
Μετατρέπει Αριθμούς (3-2400) σε λέξεις (3-16 γράμματα).
Μου πήρε 3 μήνες να το φτιάξω και αποτελείται απο 1100 και κάτι γραμμές κώδικα.
Οι αλγόριθμοι που παίζουν μέσα είναι πολυπλοκότατοι, αλλά το πρόγραμμα δουλεύει σχετικά γρήγορα και βρίσκει ΟΛΟΥΣ, το επαναλαμβάνω ΟΛΟΥΣ τους πιθανούς συνδυασμούς λέξεων, γραμμάτων, αναγραμματισμούς, τα πάντα!
=============================================================
quote:
ΠΥΡΑΜΙΣ = ΕγΑΜΗΘΗΚΕΝ Ο ΖΕΥΣ = 831
ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΕΓΡΑΨΕΣ...
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΕΛΛΑΣ" ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΥΙΟΣ.
ΕΛΛΑΣ=ΘΕΑ=ΑΓΙΟΣ=ΥΙΟΣ=ΙΗΣΟΥΣ=5
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
θελω καποιος να μου διξει τις αντιστοιχιες των γραμματων με τους αντιστοιχους αριθμους τους για να βρησκω τους λεξαριθμους.. δηλαδη: Α=.. Β=.. Γ=.. εως το Ω.
Παρακαλω καποιος αν εχει την καλοσυνη να μου τα υποδιξει γιατι τα εχω ξεχασει εδω και καιρο. (ας μου δοσει και για βοηθεια τον λεξαριθμο της λεξεις "ποτηρι")
Ευχαριστω πολυ!
ΑΘΡΟΙΣΜΑ=568
quote:
Ρε παιδια εχω μια απορια..
θελω καποιος να μου διξει τις αντιστοιχιες των γραμματων με τους αντιστοιχους αριθμους τους για να βρησκω τους λεξαριθμους.. δηλαδη: Α=.. Β=.. Γ=.. εως το Ω.
Παρακαλω καποιος αν εχει την καλοσυνη να μου τα υποδιξει γιατι τα εχω ξεχασει εδω και καιρο. (ας μου δοσει και για βοηθεια τον λεξαριθμο της λεξεις "ποτηρι")
Ευχαριστω πολυ!
quote:quote:
ΠΥΡΑΜΙΣ = ΕγΑΜΗΘΗΚΕΝ Ο ΖΕΥΣ = 831
ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΕΓΡΑΨΕΣ...
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΕΛΛΑΣ" ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΥΙΟΣ.ΕΛΛΑΣ=ΘΕΑ=ΑΓΙΟΣ=ΥΙΟΣ=ΙΗΣΟΥΣ=5
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
όπως και ΕΠΟΣ = ΠΕΟΣ = ΟΠΕΣ
Λες να είναι απλή σύμπτωση ή ανακάλυψα το μυστικό κλειδί ?