ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- HUMOR ΚΑΙ I.Q - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- HUMOR ΚΑΙ I.Q - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

manos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
drumx13Μέλος
03/02/2004, 20:29:10
.....τριχες
Την καλη αισθηση του χιουμορ εχουν υποχρεωση να την εχουν μονο οι αντρες.
οι γυναικες την μονη υποχρωεση που εχουν ειναι να γελανε με καθε μαλακια που λεει ο υποψηφιος γκομενος
και λεω υποχρεωση διοτι ειναι ο μονος ακυνδινος τροπος να δειξουν σε εναν αντρα οτι τον γουσταρουν, τον πανε, τους αρεσει...(τουλαχιστον)
...χωρις να κυνδηνευουν να παρεξηγηθουν και να της πουν ευκολες...

Απο την αλλη ως αντρας σπανια προσεχω τι λεει μια γυναικα και ακομα ποιο σπανια οταν αυτη κανει χιουμορ...
παρατηρω ομως περισοτερο μια κοπελια που γελαει περισοτερο απο της αλλες με αυτα που λεω στην παρεα....οτι μαλακια θα ειναι αυτη που θα πω

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

03/02/2004, 20:55:41
quote:
Την καλη αισθηση του χιουμορ εχουν υποχρεωση να την εχουν μονο οι αντρες.
οι γυναικες την μονη υποχρωεση που εχουν ειναι να γελανε με καθε μαλακια που λεει ο υποψηφιος γκομενος
και λεω υποχρεωση διοτι ειναι ο μονος ακυνδινος τροπος να δειξουν σε εναν αντρα οτι τον γουσταρουν, τον πανε, τους αρεσει...(τουλαχιστον)
...χωρις να κυνδηνευουν να παρεξηγηθουν και να της πουν ευκολες...

Φτου!! και νόμιζα ότι ήταν ένα από τα μυστικά του φύλου μου...
Πού πήγαν τόσα γέλια μου?
Έτσι στράφι πήγαν?
Με είχαν υποψιαστεί?
Και αναρωτιόμουν γιατί δεν μαγεύει πια το γέλιο μου.
Το <μυστικό> ήταν κοινό...
<Με γουστάρει και χαζογελάει...>
Πού να τρέξω να κρυφτώ κορίτσια?
Να στρουθοκαμηλίσω...
Λοιπόν,πιο σοβαρά τώρα('οχι πως τα προηγούμενα ήταν αστεία,αλήθειες ήταν)
Η καλή αίσθηση του χιούμορ κάνει τους άντρες να λένε:Να, μια πνευματώδης γυναίκα.
Το θέμα είναι οτι ένα ποσοστό ανδρών δεν προτιμούν αυτές τις πνευματώδεις.
Οπότε τί να κάνουμε?
Βρε κορίτσια βάλτε ένα χεράκι να βρούμε μια άκρη!
Να δείχνω τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης μου(λέμε τώρα) κάνοντας χιούμορ?
Ή να χαζογελάω συνέχεια για να μην με πουν <εύκολη>?
Πλάκα θα έχει τελικά από το πολύ γέλιο να με πουν <χαζογκο...>
Τελικά, και πιο σοβαρά,το χιούμορ πιστεύω δεν έχει να κάνει με το φύλο μας.
Δείχνει τον χαρακτήρα μας και πως αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις.
Δεν νομίζω πως συσχετίζεται απόλυτα με το IQ !

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

almaΜέλος
03/02/2004, 22:55:57
τελος παντων...
το "καλο - κακο χιουμορ" ειναι υποκειμενικο!
το "ευφυες χιουμορ" ειναι αντικειμενικο! αλλα για να το αντιληφθει καποιος πρεπει να διαθετει τουλαχιστον.... ιση ευφυία!

04/02/2004, 00:33:46
χχχχμμμμ.... είδα φώς και μπήκα... μετά είδα και φίλους παλιούς και έκατσα....

Και επειδή συμφωνω με όλους σας σχεδών, αλλά επίσης βαριέμαι να κάθομαι και να γράφω κατεβατα... σαν τον ΕΧΕ ένα πράγμα και εγώ... στην διάθεση.... θα λογοκλέψω από την Ελευθερία, συγνώμη κιόλας....

quote:

Φτου!! και νόμιζα ότι ήταν ένα από τα μυστικά του φύλου μου...
Πού πήγαν τόσα γέλια μου?
Έτσι στράφι πήγαν?
Με είχαν υποψιαστεί?
Και αναρωτιόμουν γιατί δεν μαγεύει πια το γέλιο μου.
Το <μυστικό> ήταν κοινό...
<Με γουστάρει και χαζογελάει...>
Πού να τρέξω να κρυφτώ κορίτσια?
Να στρουθοκαμηλίσω...
Λοιπόν,πιο σοβαρά τώρα('οχι πως τα προηγούμενα ήταν αστεία,αλήθειες ήταν)
Η καλή αίσθηση του χιούμορ κάνει τους άντρες να λένε:Να, μια πνευματώδης γυναίκα.
Το θέμα είναι οτι ένα ποσοστό ανδρών δεν προτιμούν αυτές τις πνευματώδεις.
Οπότε τί να κάνουμε?
Βρε κορίτσια βάλτε ένα χεράκι να βρούμε μια άκρη!
Να δείχνω τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης μου(λέμε τώρα) κάνοντας χιούμορ?
Ή να χαζογελάω συνέχεια για να μην με πουν <εύκολη>?
Πλάκα θα έχει τελικά από το πολύ γέλιο να με πουν <χαζογκο...>
Τελικά, και πιο σοβαρά,το χιούμορ πιστεύω δεν έχει να κάνει με το φύλο μας.
Δείχνει τον χαρακτήρα μας και πως αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις.
Δεν νομίζω πως συσχετίζεται απόλυτα με το IQ !

Τελικά, όμως, Ελευθερία, σε ποιό βαθμο σε απασχολεί τι θα πεί κάποιος για το άτομο σου (δεν μιλάω προσωπικά για εσένα), αν απολαμβάνεις το χιούμορ κάποιου και γελάς με αυτά που λέει?

quote:

Απο την αλλη ως αντρας σπανια προσεχω τι λεει μια γυναικα και ακομα ποιο σπανια οταν αυτη κανει χιουμορ...
παρατηρω ομως περισοτερο μια κοπελια που γελαει περισοτερο απο της αλλες με αυτα που λεω στην παρεα....οτι μαλακια θα ειναι αυτη που θα πω

Καλέ μου drumx13, καιρό είχα να σε δώ.... γι' αυτό βρέ παλιοχαρακτήρα δεν απαντάς στα mail μου? Γιατί δεν γέλαγα με τις κοτσάνες που έλεγες?

«Ο έρωτας κι ο θάνατος
Ίδια σπαθιά βαστούνε
Κι οι δυο με τρόπο ξαφνικό
Και ύπουλο χτυπούνε»

alexeyev1970Μέλος
04/02/2004, 12:49:05
Κι όμως , δεν υπάρχει πιο τέλειο πλάσμα(σε ανθρώπινα πλαίσια) από μία όμορφη γυναίκα που διαθέτει ΚΑΙ χιούμορ.
Έχω παρατηρήσει ότι γελάω περισσότερο με τις γυναίκες κωμικούς παρά με τους άντρες γιατί οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι "κυρίες" μέσα από αυτό ενώ οι άντρες συχνά αυτογελοιοποιούνται.
Να τονίσω δε ότι αναφέρομαι κυρίως σε Έλληνες ή Ευρωπαίους κωμικούς γιατί οι Αμερικανοί,άντρες ή γυναίκες,το παρατραβάνε έτσι κι αλλιώς.

04/02/2004, 13:24:35
quote:
Τελικά, όμως, Ελευθερία, σε ποιό βαθμο σε απασχολεί τι θα πεί κάποιος για το άτομο σου (δεν μιλάω προσωπικά για εσένα), αν απολαμβάνεις το χιούμορ κάποιου και γελάς με αυτά που λέει?

Και βέβαια δεν με απασχολεί.Δεν ξέρω κιόλας αν κατάλαβα την ερώτησή σου...Λοιπόνννν,πέρα από την πλάκα που έκανα στο προηγούμενο μήνυμα μου,
Φίλε μου γελάωωωω, γελάω πολύ όταν μου αρέσει το χιόμουρ που κάνει κάποιος, είτε αυτός είναι άντρας είτε γυναίκα.
Γελάω με το εκλεπτυσμένο χιούμορ,με το καλόγουστο,αλλά και με το αφελές.Φτάνει να αρέσει σ'εμένα.
Και βέβαια δεν με ενδιαφέρει το τί θα πουν.
Ας σκεφτούν ότι θέλουν.
Αυτό είναι πρόβλημα όσων το σκέφτονται ε? Κι όχι δικό μου.
Τώρα θα μου πεις...αναιρώ όλα τα προηγούμενα?
¨οχι όχι, καθόλου.
Όταν θαυμάζω κάποιον γελώ παραπάνω και ίσως και όταν δεν χρειάζεται.
Μερικές φορές το κάνω μόνο και μόνο για να βγω από τη δύσκολη θέση,και για να μην αισθανθεί άσχημα, για το <κρύο> χιούμορ του/της.
Αντίθετα τώρα,όταν κάποιος θέλει να τον θαυμάσω,κάνει χιούμορ,όχι πάντοτε πετυχημένο.
Αν και άνθρωποι που συνηθίζουν μέσω τέτοιας συμπεριφοράς να επιδιώξουν να τους θαυμάσεις, ξέρουν και το ατού που έχουν.Καλή αίσθηση του χιούμορ.
Τελικά παιδιά εγώ προσωπικά,πολλές φορές κρύβομαι μέσα στο χιούμορ.Για να σπάσω τον πάγο,να στρέψω την συζήτηση αλλού,να ελαφρύνω μια επιφορτισμένη ατμόσφαιρα. Σας έχει τύχει ποτέ να έρθει η συζήτηση σε θέμα που <πονάει>ή ενοχλεί και να λέτε τότε ακριβώς ένα ανέκδοτο?

04/02/2004, 13:45:14
ΑΑΑΑΑ! Και κάτι άλλο που ξέχασα να γράψω πριν και συγχωρήστε με αν σας κουράζω.
quote:
Έχω παρατηρήσει ότι γελάω περισσότερο με τις γυναίκες κωμικούς παρά με τους άντρες γιατί οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι "κυρίες" μέσα από αυτό ενώ οι άντρες συχνά αυτογελοιοποιούνται.

Είσαι άντρας σίγουρα!
Το έχω παρατηρήσει κι εγώ.
Οι γυναίκες να γελάνε περισσότερο με ΄το χιούμορ αντρών, και το αντίθετο.
Δεν ξέρω βρε παιδιά, νομίζω πως τελικά βρίσκουμε καλύτερο το χιούμορ του αντίθετου φύλου από εμάς.(άποψή μου)
Όπως είναι το φλερτ.
Μας φλερτάρει καποιος/κάποια,και ή χαμογελάμε ή θυμώνουμε.
Ίσως να έδωσα λάθος παράδειγμα και πάλι.
Ίσως να μην μπορώ να το εκφράσω όπως το νιώθω και να παρεξηγηθώ.
Πάντως,τελικά:
Τα ετερώνυμα έλκονται,ακόμα και στο <χιούμορ>?

04/02/2004, 14:52:01
quote:
Σας έχει τύχει ποτέ να έρθει η συζήτηση σε θέμα που <πονάει>ή ενοχλεί και να λέτε τότε ακριβώς ένα ανέκδοτο?
Ω, ναι! Aν κ όχι ανέκδοτο αλλά βρίσκω τον τρόπο να "γελιοποιήσω" λίγο μια κατάσταση, συνήθως για να την αποφορτίσω. K όχι μόνο σε θέματα που "πονάνε", αλλά ακόμα κ σε θέματα που βρίσκω να "μ'αγγίζουν" περισσότερο από ότι θα'θελα..

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

golden_ ariadneΜέλος
04/02/2004, 22:58:39
Καταρχην καλησπερα σε ολους!!!

Δεν ξερω γιατι συνηθως τους αντρες τους απασχολει τοσο το να περναει το χουμορ τους στις γυναικες…
..το εχω ακουσει πολλες φορες να γινεται θεμα και δεν καταλαβαινω γιατι τοση ανασφαλεια…
Είναι απλο , η θα το’χεις η δε θα το’χεις , το να προσπαθεις να πεις κατι εξυπνο για να γινεις αρεστος οι εξυπνες γυναικες το πιανουν στον αερα…το μυριζονται βρε παιδι μου!!
Και τοτε φαινεται το στημενο , και φυσικα το’χεις χαμενο το παιχνιδι…
…Προσωπικα αν και μου αρεσει ο αντρας να διαθετει χιουμορ , δεν θα τον εκρινα ποτε μονο απ’αυτό…Το βασικο είναι να είναι ο καθενας ο εαυτος του…Γι’αυτό και σιγουρα προτιμω έναν αυθεντικα μελαγχολικο αντρα από έναν στημενο γελωτοποιο ….

Και κυριως αγαπητα μας αρσενικα μην σας παιρνει από κατω…αμα γελατε εσεις μ’αυτά που λετε τουλαχιστον ο ενας απ’τους δυο-στην συγκεκριμενη περιπτωση εσεις – περναει καλα , τι άλλο θελετε ???

(mano γιατι όταν βαζεις όλα αυτά τα χαχαχαχα σχεδον παντα στο τελος το χα γινεται αχ ?? είναι τυχαιο η κρυβεται κατι άλλο ? ελπιζω το γελιο να μην σου βγαινει ξυνο…

04/02/2004, 23:15:56
golden_ ariadne :)))))

αν βγαινει αυθορμητα το αχ,(κατι που δεν εχω παρατηρησει προσωπικα),σημαινει ισως οτι και τα χα με εχουν βαρεθει:)

σημερα θα με συγχωρεσετε,δεν ειμαι στα καλυτερα μου,σημερα δεν θα βγει το humor ,θα ειναι ψευτικο.

αυτη η νυχτα ,μου θυμιζει πως ολα τα πραγματα ,δεν ειναι για ολες τις ωρες.

καλο βραδακι

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

golden_ ariadneΜέλος
04/02/2004, 23:54:55
mano καλο βραδυ και σε σενα...

ελπιζω να μην σε πειραξε κατι απο αυτα που ειπα..ηταν απλα μια διαπιστωση που εχω κανει καιρο τωρα βλεποντας τα μηνυματα σου..

καλη σου νυχτα

φιλικα
golden ariadne