ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

junk9534 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
junk95Μέλος
09/11/2003, 20:24:05
quote:

εβραιοι=πιστη-θρησκεια
ελληνες=επιστημη

Δύο ονόματα θα πω:
Albert Einstein και Carl Marx.

Μπορείτε να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε με τις απόψεις τους
(ειδικά του δεύτερου), αλλά και οι δύο ήταν ΓΙΓΑΝΤΕΣ
στον επιστημονικό τομέα τους (Φυσική - Πολιτική Οικονομία
αντιστοίχως).

Τώρα το Έλληνες=επιστήμη, ίσως πριν 2000 χρόνια αλλά
τώρα με τίποτα. Είμαστε από τους πλέον δεισιδαίμονες
λαούς της Ευρώπης.

beyondΜέλος
09/11/2003, 23:06:20
ΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ?
ΠΡΙΝ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΛΑΟΥΣ ? ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

Edited by - beyond on 09/11/2003 23:06:56

09/11/2003, 23:19:48
quote:
Γιατί τόσος θαυμασμός;

Γιατί η προσωπική μου έρευνα, έχει δείξει αν μη τι άλλο στοιχεία του ότι, ο Χριστός δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτήν την Θρησκεία που σήμερα αποκαλούμε Χριστιανισμό και η οποία κατά την άποψή μου δημιουργήθηκε μετά τον 3ο αιώνα. Τα στοιχεία αυτής της έρευνας επειδή δεν είναι πλήρης δεν μπορούν παρά να αφορούν εμένα και μόνο εμένα προς το παρόν.

Διότι όπως ξαναείπα ο Χριστός δεν ίδρυσε θρησκεία, αλλά δίδαξε τον μονοθεϊσμό πάνω στα πρότυπα του Ορφέα, όπως έκανε και ο Σωκράτης και ο Πλάτων και ο Πυθαγόρας. (Βλέπε Ορφικά και ανάλυση του Ιωάννη Πασά) (Σημείωση: ούτε ο Πυθαγόρας άφησε γραπτά κείμενα πίσω του, απ’ όσο γνωρίζω, εκτός και αν είναι ψέματα).

Διότι ο Χριστός δίδαξε στα Ελληνικά και ποτέ μα ποτέ σε Εβραϊκή Συναγωγή. Στην Ιερουσαλήμ πήγε ελάχιστες φορές αν όχι μία και ήταν μοιραία η περιοχή που τράβηξε το μαρτύριό του από τους Εβραίους και μόνο.
Και τέλος γιατί είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι η διδασκαλία του βασίζεται πάνω στα Ελληνικά πρότυπα ηθικής καθώς επίσης και η καταγωγή του εκ μητρός μάλλον ήταν Ελληνική. (Αλήθεια ρε παιδιά το Άστρο που εμφανίστηκε στην γέννηση του Χριστού, τι θα μπορούσε να ήτανε κομήτης;) Επίσης κάποιοι διατυπώνουν και την θεωρία ότι ο Χριστός είναι ταυτόσημο πρόσωπο με τον Απολλώνιο από τα Τύανα.

Διότι πιστεύω ότι στο ίδιο συμπέρασμα με το δικό μου νομίζω ότι έχουν καταλήξει και ορισμένοι Παπάδες της Χριστιανοσύνης, αυτοί που ίσως τυχαίνει να είναι κάτοχοι των Αρχαίων Ελληνικών Συγκραμάτων και δεν μιλάω φυσικά για ορισμένους παπάδες που στην άλωση της Κωνσταντινούπολης μαζί με τους Εβραίους άνοιξαν την Κερκόπορτα, ούτε γι’ αυτούς που στην επανάσταση του 1821 είχαν δηλώσει πλήρως υποταγή και δουλεία στον Σουλτάνο, καλώντας και τους Έλληνες να κάνουν το ίδιο. (Βλέπε το σκλαβωμένο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως το 1821). Ευτυχώς όμως που υπήρχαν και Παπαφλέσες.

Διότι στις μέρες μας έχω διαπιστώσει πολλούς αρχαιοελληνολάτρες να σπεύδουν στο Άγιον Όρος τακτικά.

Και διότι ακόμα και στις μέρες μας η Ορθοδοξία των Ελλήνων χτυπιέται ανελέητα από τον Σιωνισμό, βλέπε περιουσίες Εκκλησίας, ταυτότητες και πρόσφατα γεγονότα των ημερών.
Μη σπεύδεις να πεις μπράβο που ήθελε το κράτος να πάρει τις περιουσίες της Εκκλησίας, διότι δεν είδαμε καμιά κίνηση να θέλει να αναστηλώσει κανέναν Αρχαιοελληνικό Ναό, που με χαρά μας όλοι οι Ελληνολάτρες θα θέλαμε να συμβεί.
Και εκτός αυτού υπάρχουν ιερείς που βοηθούν με τα χρήματα της Εκκλησίας τους φτωχούς, αν και υπάρχουν μερικοί που κλέβουν το παγκάρι για ιδίων όφελος (βλέπε ειδήσεις) (αυτοί δεν μπορεί να υπηρετούν τον ίδιο Θεό).

Συνοψίζω λοιπόν και επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν παρά μόνο με την δική μου έρευνα, η οποία ακόμα δεν είναι ολοκληρωμένη και πλήρως τεκμηριωμένη, οπότε έχει να κάνει με εμένα και μόνο. Γι’ αυτούς και πολλούς άλλους λόγους δεν απορρίπτω τον Χριστό, διότι όπως λες κι εσύ η διδασκαλία του αγγίζει τον Έλληνα, χωρίς όμως αυτό να με κάνει να ξεχνώ και ποιος είναι ο μεγάλος ΠΑΤΕΡΑΣ μας, διότι ως ΠΑΙ-ΔΙΑ του, δεν μπορούμε παρά να έχουμε πατέρα τον ΔΙ-Α.

Και όλα αυτά αν αναρωτιέσαι γιατί; Γιατί ως Χριστιανός Ορθόδοξος δεν χαρίζω τον Χριστό στους Εβραίους που τον Σταύρωσαν, αλλά και από την άλλη δεν θέλω να λέγομαι Χριστιανός για όλα όσα κάνανε αιμοσταγείς Αυτοκράτορες τύπου Θεοδοσίου εναντίον των Ελλήνων και της Θρησκείας τους κρυμμένοι πίσω από τον μανδύα του Χριστιανισμού, έως και να φτάσουν στο σημείο να βγάλουν παραβάτη τον Ιουλιανό (αν δεν τον δολοφόνησαν κιόλας) τον Φιλόσοφο Αυτοκράτορα που ήθελε την ανεξιθρησκία.

Βajanacker, σε όλα όσα λες, συμφωνώ σχεδόν απόλυτα και να ξέρεις ότι η μέρα πλησιάζει που το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ, όχι μόνο θα ξαναλάμψει, αλλά και που τα σκοτεινά φίδια, θα ψάχνουν τρύπα για να κρυφτούν, μα δεν θα βρίσκουν διότι το ΦΩΣ των Αετών (όπου αετός σύμβολο του ΔΙΑ) θα λάμπει και μέσα στις στοές που συνηθίζουν να κρύβονται.

Τέλος αυτό που πάντα πρέπει να θυμάσαι είναι και το εξής: Πόσοι Έλληνες έχουν φτάσει στο σημείο να γνωρίζουν αυτά που λέμε εμείς ανοιχτά, ότι δηλαδή ο ΔΙΑΣ είναι ο Θεός μας. Αν το έλεγες αυτό πριν μερικά χρόνια το λιγότερο που θα έτρωγες στο κεφάλι θα ήτανε γιαούρτι. Η γιαγιά σου και η γιαγιά μου π.χ δεν το ξέρουνε ή είναι αργά ίσως γι’ αυτούς να το συνειδητοποιήσουν. Άρα αυτό που πρέπει εμείς να κάνουνε είναι Ένωσις, αυτό θέλει ο ΔΙΑΣ και αυτό ας κάνουμε, μην ταμπουρωθούμε απέναντι στους Έλληνες Χριστιανούς, γιατί θα πέσουμε ακριβώς στην παγίδα των Σιωνιστών, να μας διχάσουν για μία ακόμα φορά, όπως κάνανε στην δεκαετία του ’40. Καλό είναι να γυρίσουμε στην πατρώα θρησκεία, μα αν βλέπουμε διάφορες υπερβολές, τύπου μαζευόμαστε όλοι μαζί και πάμε να κάνουμε θυσία στην Δήμητρα π.χ. κλπ, αν μη τι άλλο ας είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί γιατί ίσως εγκυμονεί κινδύνους ενδεχομένως. Οι τελετές γίνονται από τους μύστες σε συγκεκριμένο χρόνο, χώρο ,τρόπο και λόγο και όλοι αυτοί που μαζεύονται και τρέχουν απερίσκεπτα προς το Δωδεκάθεο, το πιθανότερο είναι να μην είναι μύστες.
Και επίσης οι τελετές ίσως να μην γίνονται με αυτοσκοπό την θρησκεία, αλλά ίσως για επικοινωνία. Μύστες είναι αυτοί δεν μπορούμε να ξέρουμε τους λόγους τους. Κάπως έτσι βγήκε και το ψέμα των ειδωλολατρών.
Θα μου πεις και τώρα έχουμε εικονολατρία και θα έχεις και δίκαιο.

ΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ

Φιλικά ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ, προς Βajanacker.

09/11/2003, 23:40:20
Ναι όταν πίσω από Albert Einstein είναι ο Μαθηματικός Καραθοδωρής και ο Τέσλα.

Όσο για την πολιτική, δες για καλύτερες μέρες Πολιτεία Αριστοτέλη και Πλάτων και όταν αυτές εφαρμοστούν τότε να δεις ευημερία.
Αν και η πολιτική δεν είναι επιστήμη, ίσως στην Αρχαία Ελλάδα να την είχαν κάνει επιστήμη, στον 20 αιώνα άστο καλύτερα. Ίσως, ίσως ο Καποδίστριας αν δεν είχε δολοφονηθεί να άλλαζα τα πάντα.

junk95Μέλος
10/11/2003, 16:41:53
quote:

ΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ?
ΠΡΙΝ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΛΑΟΥΣ ? ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ?

Κατά τη γνώμη μου φταίνε πολλά πράγματα (π.χ. σε
μια πορεία 5000 χρόνων είναι αδύνατον να μην κάνεις
"κοιλιές"), το κυριότερο όμως
ΤΩΡΑ είναι ότι αντί να κοιτάξουμε να διαβάσουμε και να δουλέψουμε για να βγούμε από το χάλι μας, είτε επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας
("να μας κόψουν σύνταξη οι Ευρωπαίοι γιατί σε μας τα χρωστάνε
όλα") είτε αναζητούμε παγκόσμιες συνωμοσίες που σκοπό τους έχουν
να εμποδίσουν την αφεντομουτσουνάρα μας να χτίσει Παρθενώνες.

Ο Χριστιανισμός προφανώς και αντιτίθεται στην επιστημονική σκέψη,
μη νομίζεις όμως ότι το Δωδεκάθεο ήταν τίποτα το καλύτερο. Οι
περισσότεροι αξιόλογοι φιλόσοφοι (π.χ. Επίκουρος, Δημόκριτος)
το είχαν -μετά συγχωρήσεως- χεσμένο. Και άλλοι λαοί (π.χ.
Γερμανοί, Γάλλοι) είναι χριστιανοί κι όμως μεγαλουργήσανε.

bajanackerΜέλος
10/11/2003, 20:13:37
Χαίρε συντροφιά !

Ποιος μίλησε ρε παιδιά για δωδεκάθεο? Δεν μας έφτανε ένας Θεός , νά 'χουμε και άλλους δώδεκα από πάνω !

Ας δώσουμε ,επι τέλους , στον Ενα και μοναδικό Θεό τη δέουσα φιλοσοφική διάσταση που Του πρέπει και ας γίνουμε λιγάκι αγνωστικιστές , γιατί μη μου πείτε οτι σας έχει αποκαλυφθεί κανένας Θεός .... θα βάλω τα γέλια , ή θα αρχίσω να προσκυνώ κάποιον από σας !

Αυτοί που λατρεύουν το δωδεκάθεο είναι επίσης κολλημένοι (και χειρότεροι μάλιστα ) γιατί είναι λάτρεις μιας παροχημένης θρησκείας .

Ο εξελιγμένος Νους του Ελληνα , ψάχνει το Θεό πέρα από το big bang και πέρα από τα δισεκατομύρια άλλα σύμπαντα που αενάως διαστέλλονται και συστέλλονται .
Α ρε μακαρίτη Ηράκλειτε , που αν με άκουγες αυτή την ώρα , ή θα έτριζαν τα κόκκαλά σου ή θα μου έσφιγγες το χέρι . Κρίμα όμως που ο κόσμος ξαναγύρισε πίσω 1500 χρόνια (σε κάποια περίοδο )και πίστευε οτι η γη ηταν ....................... ΕΠΙΠΕΔΗ !

bajanacker
### knowledge is Power ###

endoramaΜέλος
11/11/2003, 01:51:32
νομιζεις φιλε μου οτι οσοι πιστευουν στο δωδεκαθεο πιστευουν με τον ιδιο τροπο που πιστευουν οι χριστιανοι τον χριστο? δεν στην λεω απλα ρωταω.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

bajanackerΜέλος
11/11/2003, 15:37:29
quote:
νομιζεις φιλε μου οτι οσοι πιστευουν στο δωδεκαθεο πιστευουν με τον ιδιο τροπο που πιστευουν οι χριστιανοι τον χριστο?

Ναι! Πιστεύω οτι κάθε μορφή δογματισμού (οπου και στο δωδεκάθεο υπάρχουν κάποια σημεία ...) ελλοχεύει τον κίνδυνο φανατισμού και μισαλλοδοξίας . Αλλωστε η συμμετοχή σε τελετουργικά (οποιασδήποτε μορφής ) ελλοχεύει τον κίνδυνο ... σχιζοφρένειας .

Ελάτε , πλάκα κάνω !
... Αλλά η αλήθεια , πιστεύω , βρίσκεται κάπου στη μέση "ΤΟ ΜΕΣΟΝ" ,
ή λιγάκι πιο πέρα από το μέσον... "στα δύο τρίτα " , Στο λόγο 2/3 , ή στο "κόψιμο" της "χρυσής τομής".

bajanacker

ΘησεύςΝέο Μέλος
15/11/2003, 18:37:52
Φίλε Αίων, είμαι καινούργιος σε τούτο το forum και θα ήθελα να σου απαντήσω στην ερώτηση που είχες κάνει για το Έλλην.

quote:
Που τα έμαθες αυτά ? ειλικρινά τώρα ...που τα διάβασες ? Διάβασες σε καναν αρχαίο συγγραφέα οτι ΕΛ=ΦΩΣ ?
Πές μου σε παρακαλώ την πηγή σου...
.

Σελ -και όχι ελ όπως είχε γράψει ο ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ- σημαίνει στα αρχαία φως
λας σημαίνει λίθος. Γι' αυτό και λέμε ΛΑ-τομείο, δηλαδή εκεί που κόβουν την λίθο.

Το Σ στο σελλάς γίνεται δασεία και φεύγει μένοντας Ελλάς με το Ε να έχει δασεία. Και σαν λέξη σημαίνει φωτεινός λίθος.

Ελπίζω να σου κάλυψα το κενό ως προς την προέλευση της λέξεως.

***Για οποιαδήποτε πληροφορία διάβασε το "Έλλην λόγος" της κας Άννας Τζιροπούλου-Ευσταθίου.

Μπορούμε να επικεντρωθούμε λίγο στο θέμα μας που είναι η ύπαρξη ή όχι της ομάδας "Ε";

Με τιμή
Θησεύς

Ελλαδάρα

Edited by - Θησεύς on 15/11/2003 18:51:41

15/11/2003, 19:35:02
quote:
Μπορούμε να επικεντρωθούμε λίγο στο θέμα μας που είναι η ύπαρξη ή όχι της ομάδας "Ε";

Φίλε Θησέα πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά αλλά νομίζω ότι είσαι από άλλο ανέκδοτο...εεε τόπικ ήθελα να πω. Πάντως σε ευχαριστούμε για αυτά που μας παράθεσες

"Τάδε έφη Avallon"
beyondΜέλος
15/11/2003, 21:05:16
EBΡΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ..ΤΟΥ 2001-
Erev 17-19
Rosh Hashannah -Jewish
ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ,ΑΛΛΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ..

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ 4000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ?
ΚΑΘΟΤΙ 11+10 =21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,ΑΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

savelΜέλος
16/11/2003, 01:49:27

telika tha milisoume gia tin koufia gi i an fugw?

bajanackerΜέλος
16/11/2003, 11:12:04
quote:

quote:

Αμμάν , τί έγινε ρε παιδιά ??? πλακώσανε σουρρεαλιστές στο τόπικ?
ΕΕΕΕΕ ξυπνάτε ρε το τόπικ είναι για το ιπτάμενο αντικείμενο
Αρκετά με τον σουρρεαλισμό .
Ηθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με τη δήλωση του Μ. Θεοδωράκη που έπεσε σα βόμβα στην Εβραϊκή κοινότητα . Μου θύμησαν μια παροιμία : " Οποιος έχει τη μύγα , μυγιάζεται " . Ο άνθρωπος είπε οτι τα δεινά του κόσμου προέρχονται από τους Εβραίους , εννοώντας πολύ σωστά αυτά που εννοούμε κι εμείς σ' αυτό εδώ το τόπικ.

Τώρα γιατί ξεσηκώθηκαν Θεοί και Δαίμονες των Εβραίων ... "ο νοών νοήτω".

bajanacker

beyondΜέλος
16/11/2003, 15:54:46
AX,AYTOΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ..ΤΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ? ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ..

endoramaΜέλος
16/11/2003, 17:41:53
quote:
AX,AYTOΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ..ΤΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ? ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ..
το σωστο ειναι ΤΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΑ?

εχουν δυνατα χαρτια αν δεν συμφωνεις μαζι τους εισαι ρατσισταρας

και για να επαναλαβω για ακομα μια φορα τον εαυτο μου

εχουν σπειρει τον τρομο τα ΜΜΕ (καποια απο αυτα να τους ανηκουν)

δικαζουν και καταδικαζουν,εξυψωνουν και ριχνουν στα ταρταρα οποιον τους αρεσει και ολα αυτα χωρις να δινουν αναφορα σε κανεναν και ομως ποτε μα ποτε δεν αναφερουν την λεξη Εβραιος και αν καποιος πεταχτει σε καποιο παραθυρο και την ξεστομισει του κλεινουν τα παντζουρια

γιατι η ρετσινια του ρατσιστη δεν φευγει με τιποτα ουτε με νεφτι

και ομως καποιοι τους νικησαν
οι sex pistols αν και εκαναν επιδειξη στην συλλογη απο σβαστικες που ειχαν υπεγραψαν συμβολαιο με την ΕΜΙ πηραν ενα αστρονομικο ποσο για την συνεργασια τους και για ανταλαγμα δεν εκαναν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ πηγαν στα γραφεια της ΕΜΙ και τα εσπασαν ολα και η εταιρια τους εδιωξε χωρις να τους ζητησει τα λεφτα της πισω

επαιξαν και κερδισαν γιατι στην τελικη ηταν μεγαλυτεροι απατεωνες οπως ελεγαν και οι ιδιοι

εβγαλαν και το τραγουδακι ΕΜΙ για να μαθει ο κοσμος το κατορθωμα τους

ετσι λοιπον αν δεν μασας απο ρετσινιες τι να φοβηθεις?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

Edited by - endorama on 16/11/2003 17:55:46

bajanackerΜέλος
16/11/2003, 17:59:10
Αμ η υπεράσπιση από τον Αμερικανό Πρέσβη μας ? Του κακολογίσαμε τα "πουλάκια του ". Ού να μου χαθεί ! Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε . Αλλά καλά τον κράξανε κι από την ίδια του τη χώρα . Του είπανε να κοιτάζει τη ... δουλειά του .

Γλύψε ακόμα λίγο Τόοοοομυυυ.

bajanacker

16/11/2003, 20:43:43
quote:
Αμ η υπεράσπιση από τον Αμερικανό Πρέσβη μας ? Του κακολογίσαμε τα "πουλάκια του ". Ού να μου χαθεί ! Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε .

"Θέλει η Βασίλω να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" λέγανε οι παλιοί...

quote:

quote:

Ρε καρδιές μου τι το θέλετε αφού σας χαλάει?

"Τάδε έφη Avallon"
WarfaceΜέλος
17/11/2003, 00:45:05
χαχαχαχ ΦΙΛΗ ΑΒΑΛΟΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΛΑΣΕ

ΘησεύςΝέο Μέλος
17/11/2003, 18:43:02
quote:

EBΡΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ..ΤΟΥ 2001-
Erev 17-19
Rosh Hashannah -Jewish
ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ,ΑΛΛΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ..

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ 4000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ?
ΚΑΘΟΤΙ 11+10 =21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,ΑΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ..

Έτσι όπως μας τα γράφεις φαίνεται πολύ λογικό. Μήπως όμως θα πρέπει να δούμε αν την προηγούμενη της επίθεσης οι 4000 βρισκόντουσαν στις εργασίες τους; Και αν βρισκόντουσαν, πήραν ξαφνική άδεια Πρωτοχρονιάς την συγκεκριμένη ημέρα;

Ελλαδάρα

beyondΜέλος
17/11/2003, 22:19:12
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ,ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ"..