- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Sesostris,
για να καταλάβεις περιπου τι γινεται,ή τι περιπου προκειται να γινει,ειναι δυσκολο.Μόνο για σένα.Ολοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν πόσο βλήμα είσαι.Εκείνο που δεν ξέρουν ακόμη είναι, πότε θα εκραγείς.Πότε θα γεμίσεις τον περιβάλλοντα χώρο σου, με φαιά ουσία.
Ο Sesostris κουράζεται να σε ξυπνήσει, να σου δώσει γνώση, να σε κάνει να στροφάρεις.Επί ματαίω.
Εσύ το βιολί σου.Ανίατη περίπτωση.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Νικόμαχε,
μπορεις να με πεις ''βλημα'' επειδή πιστεψα στον μοναχο,που αποδειχτηκε κάλπικος.Ομως,αυτο δεν εγινε αβασανιστα,ουτε με την πρωτη....Θα μου πεις,σχεδον ολοι απ'οσοι ακουσαν την θεωρεια του,την απέρριψαν αμεσως,εσυ γιατι την πίστεψες;;;Ε,τι να κάνω,ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑ!Οπως τωρα πιστευω τον Κωνσταντινίδη!Δεν εχω κανει ψυχαναλυση,ουτε εχω ψαξει τα βαθυτερα αιτια που με κανουν να πιστευω αυτές τις θεωρειες,αλλα μου φαινονται ολες ΑΛΗΘΙΝΕΣ!
Από την μιά ο σεβασμός που θέλω να δείχνω σε κάθε όν του πλανήτη και από την άλλη η έμφυτη αποστροφή μου, προς την ηλιθιότητα.
Συνεχώς υπάρχει πόλεμος στο νου μου, μεταξύ αυτών των δύο.Πότε νικά το ένα και πότε το άλλο.
Μαζί σου το σκορ είναι: Σεβασμός - Αποστροφή 3 - 1003.
Τι να κάνω?
Και συγνώμη να σου ζητήσω, πάλι στην επόμενη μαλακία θα σε σιχτιρήσω.![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Νικόμαχε,
μπορεις να με πεις ''βλημα'' επειδή πιστεψα στον μοναχο,που αποδειχτηκε κάλπικος.Ομως,αυτο δεν εγινε αβασανιστα,ουτε με την πρωτη....Θα μου πεις,σχεδον ολοι απ'οσοι ακουσαν την θεωρεια του,την απέρριψαν αμεσως,εσυ γιατι την πίστεψες;;;Ε,τι να κάνω,ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑ!Οπως τωρα πιστευω τον Κωνσταντινίδη!
Δηλαδή πρώτα πίστευες τον Μαξιμο Π@παρή
και τώρα το Νίκο Π@παρίδη.....
Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις τέτοια σούργελα?
αυτό το έχεις σκεφτεί?
Το "φιλοσόφησες" καθόλου? (....τι λέω τώρα...)
Και καλά, αυτοί μπορούν να λένε ό,τι θέλουν και ό,τι τους κατέβει
(εξάλλου βγάζουν ή εβγαζαν και ...παραδάκι από τις π@παριές τους -και αυτό τους κατατάσσει αυτόματα τουλάχιστον ένα Level εξυπνότερους από σενα)
εσύ ρε παιδί μου τι κάψα είχες να καείς μαζί τους?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Χριστιανός ορόδοξος ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που θέλεις την έλευση του αντιχριστου? Αφού θελεις να βασιστείς πάνω σε θρησκευτικά βιβλία καλό είναι να αναρωτηθεις γιατί η αποκαλύψη του Ιωάννη είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Ενώχ. Αφού έχεις τόσο κόλλημα με τους πατέρες και τα χειρόγραφα τους σκέψου λίγο γιατί τα βιβλία των ιουδεοχριστιανων δεν τα δέχτηκε πότε η δυτική εκκλησία?
Γεια.
Προτού μιλήσεις με τον Χριστιανό Ορθόδοξο, σωστό είναι να του πεις ένα γεια, αλλιώς αυτό δείχνει ότι δεν τον σέβεσαι.
Ποια είναι η δυτική εκκλησία και ποιοι οι ιουδαιοχριστιανοί;
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Βέβαια από την άλλη διαβάζουμε στην Αποκάλυψη ένα εδάφιο το οποίο οι φίλοι μου οι Μάρτυρες του Ιεχωβά το θεωρούν συμβολικό, αλλά εγώ αρχίζω να πιστεύω ότι είναι κυριολεκτικό. Γιατί πριν ρωτάνε οι Χριστιανοί "έως πότε Δέσποτα δεν εκδικείσαι το αίμα ημών;" Το εδάφιο είναι εκείνο που λέει ότι οι εχθροί και φονείς των Χριστιανών που προσκυνούν το Θηρίο/Αντίχριστο θα βασανιστούν με πυρ και θείο μπροστά στους άγιους άγγελους και το Αρνί/Χριστό.
Δηλαδή δεν νομίζω να είναι κακό να χαρούμε με τους διώκτες μας όταν αυτοί θα καίγονται και θα πεθαίνουν γιατί ο Ιεχωβά τότε θα έχει αποδώσει την κρίση για τα εγκλήματά τους κατά των Χριστιανών. Θα αντλήσουμε ευχαρίστηση όταν οι τύραννοι δολοφόνοι των Χριστιανών θα καίγονται.
Αλλά ο Θεός γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί και δεν πρέπει να γίνουμε κριτές, ευχαριστώ.
Οπότε φίλε όταν αυτός ο βρώμικος κόσμος θα γκρεμίζεται και θα διαλύεται και όλοι οι πονηροί θα ουρλιάζουν και θα πεθαίνουν, εμείς θα χαιρόμαστε γιατί θα ξημερώνει μια νέα μέρα για την Γη.
Επομένως...την βάψατε!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
οι εχθροί και φονείς των Χριστιανών που προσκυνούν το Θηρίο/Αντίχριστο θα βασανιστούν με πυρ και θείο μπροστά στους άγιους άγγελους και το Αρνί/Χριστό
Βρε εσείς τον έχετε προσκυνήσει πολύ πριν τον δείτε,
τόση λαχτάρα ούτε για τον Χριστό δεν έχετε και θα κάνετε και κήρυγμα απο πάνω;
κανένα νέο τραγουδάκι γράψατε για τον λατρεμένο;
δεν θα πιστευα όλα οσα εχω πιστεψει μεχρι σημερα,αν χωρις έναν ''σατανικο'' τροπο,ολα δεν ''κολλαγανε'' μεταξυ τους!
Δηλαδη,και στην θεωρεια του Μάξιμου,και τωρα στην θεωρεια του Κωνσταντινιδη,υπαρχουν ''σατανικα κολληματα''!
Δεν θα σας κουρασω με το να τα απαριθμησω,εξαλλου δεν εχει αξια,για κατι που πιστευει η συντριπτικη πλειοψηφεια ότι είναι ψεμμα και λάθος.Θα περιμενω ακομα 3,5 μηνες να μπει ο Δεκέμβρης,που είναι και ο κρισιμότερος μηνας των τελευταίων 2000 χρόνων,απο τοτε δηλαδή που ο Χριστος εδωσε την υπόσχεση στους μαθητές του ότι θα ΞΑΝΑΡΘΕΙ!
quote:
σκυλοσοφος αν δεν ξέρεις ποια είναι η δυτική εκκλησία τότε πρέπει να αρχίσεις τις γνώσεις σου από το μηδέν...... Αα ξέχασα να σε χαιρετήσω εγκάρδια πρώτα, γιατί από ότι κατάλαβα είσαι λίγο καβαλημενος..... Άλλο διάλογος και άλλο παρατηρήσεις προς συνομιλητές.
Είναι απλά θέμα ευγένειας φίλε παγανιστή.
Τώρα αυτό που είπα εγώ, ότι δηλαδή θα καίγονται όλοι οι μη χριστιανοί δεν είναι αγενές, διότι δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον συνομιλητή αλλά αόριστα στους εχθρούς του Χριστού.
Γιατί διαχωρίζεις την Καθολική Εκκλησία από τους ιουδαιοχριστιανούς; Χριστιανοί δεν είναι και οι καθολικοί; Για αυτό ρώτησα.
quote:
Σκυλοσοφος
Γιατί διαχωρίζεις την Καθολική Εκκλησία από τους ιουδαιοχριστιανούς; Χριστιανοί δεν είναι και οι καθολικοί; Για αυτό ρώτησα.
Φυσικά και είναι χριστιανοί, όπως οι Κόπτες, οι Προτεστάντες κ.λ.π.
Είναι όλοι χριστιανοί.
Σχετικό παράδειγμα:
Ο στρατός χρησιμοποιεί βλήματα διαφόρων διαμετρημάτων, όπως 7,62, 90, 125,66 κ.λ.π.
Είναι όλα βλήματα.
Το παράδειγμα είναι εντελώς τυχαίο και δεν αποτελεί ύβριν προς τους χριστιανούς.![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ολους τους Χριστιανούς,τους ενωνει η πιστη τους,οτι ο Χριστος είναι ο Μεσσιας,και αυτό το ξερουν πολύ καλα,οι Εβραιοι!Και αυτό που δεν μπορουν να χωνέψουν.....
Γι'αυτο ακριβως τον λογο,τον δικο τους ''Μεσσια'',(τον Αντίχριστο για μας),θελουν να τον παρουσιασουν ως τον Χριστο στην ΔΕΥΤΕΡΗ του ΕΛΕΥΣΗ στη γη,ώστε να πλανεψουν και να εξαπατησουν τους Χριστιανούς ολων των δογμάτων,οτι δηθεν ο ανθρωπος αυτος που θα εμφανιστεί στην γη και θα κανει θαυματα,θα διδασκει την ειρηνη,την συμφιλιωση,και όλα αυτά,κλπ,θα είναι ο ΙΔΙΟΣ ο Χριστος,που εζησε και εδρασε πριν 2000 χρόνια στην Παλαιστίνη.....
κάνεις πολλά φάουλ, αλλά δεν πειράζει.
Γουσταρίζεις κι εσύ σπλατεριές και σαδομαζώ,
σαν το Γιαλαντζή
για να πλερώσουν οι άπιστοι κάπου, κάπως, κάποτε.
Αλλά τουλάστιχο ο Γιαλαντζής φαίνεται να είναι ολίγον πιο ευπρεπής και ευγενικός.
Πετάει την κοτσάνα, αλλά δεν τσαμπουκαλεύεται
ούτε προκαλεί αγρίως. Και κρατάμε και το 1% να είναι όντως ειλικρινής και πλανεμμένος από τις π@παριές όπού'χει μπλέξει,
και να μην είναι απλώς άεργος, ξυστ@ρχίδης, τρολάς υψηλού διαθρησκευτικού και φορουμικού επιπέδου.
Με σένα όμως το πράγμα χοντραίνει.
Γιατί δεν είναι όπου πετάς την αρλούμπα σύννεφο.
Είναι όπου έχεις και τον τρόπο του Λαγού, του Καιάδα ή του Κασιδιάρη.
Και αυτό δεν σε τιμά γενικώς (εκτός των άλλων)
Τώρα για το ποιος και πώς θα εξαπατήσει και ποιον,
αυτό είναι μεγάλη ιστορία.
Γιά ρωτήστε και τη Ζωίτσα να σας πει για τον Τσίπρα φερ'ειπείν.
Αρχίζω και τη συμπονάω την κορασίδα....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Χριστιανός ορόδοξος ανέφερες ότι θα εξ απατήσει τους χριστιανούς? Δηλαδή τους άλλους δεν θα μπορέσει? Ξέρω ξέρω.... Θα μου πεις ότι τους άλλους τους έχει από τώρα.
HXΩ,
χρονια πολλα για σημερα.Ο κυριως στοχος,ναι,ειναι αυτος,να εξαπατησει τους χριστιανους.Οι αλλοι είναι ούτως ή αλλως απωλεσμενοι,και ετσι δεν πολυενδιαφερεται....Η Αγια Γραφη μας λέει ότι μολις γινει βασιλιας (προεδρος της ΕΕ με τα δικα μου δεδομενα),θα εξαπολυσει 42μηνο πολεμο με τους χριστιανους!42 μηνες είναι 3,5 χρονια,οσο και θα βασιλεψει.....Αυτά θα είναι τα πραγματικα δυσκολα χρονια για ολη την ανθρωποτητα.....Τα χρονια των διωγμών....