ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το αγαπημενο σας ονειρο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Το αγαπημενο σας ονειρο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

VIKING31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
VIKINGΜέλος
20/09/2003, 15:14:18
Χαιρετω ολα τα μελη του Φορουμ.Θα ηθελα να μου πειτε
ποιο ειναι το αγαπημενο σας "ονειρο" που θελετε να πραγματοποιησετε ή
εχετε πραγματοποιησει.Για παραδειγμα εγω απο μικρος ονειρευομουνα
να γινω πιλοτος σε αεροσκαφη,το οποιο δεν μπορεσα να πραγματοποιησω.

21/09/2003, 01:31:33
γιάσου Viking!!!
ένα από τα αγαπημένα μου όνειρα -διότι είναι πολλά -
χμμμ... να πετάω

έτσι, να πετάξω με αλεξίπτωτο από μεγάλο ύψος και επίσης να κάνω πτώση με ανεμόπτερο.

μάλλον το δεύτερο βλέπω να το κάνω... (ελπίζω σύντομα!)

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

21/09/2003, 01:57:13
Γιατί δεν μου το έλεγες τόσο καιρό βρε λίλιθ, να σε πετάξω καμιά μέρα από την βεράντα σου;;;; τόσες φορές σκέφτηκα να το κάνω. Τώρα που ξέρω όμως ότι είναι και όνειρό σου…… τουλάχιστον δεν θα νοιώθω και τύψεις…..
χαχαχαχα

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums

21/09/2003, 04:53:39
Το όνειρό μου είναι να καταφέρω να φτιάξω, πριν φύγω απο αυτή την ενεργειακή γειτονιά του σύμπαντος, μια φάρμα με ζώα, έπειτα θα έρθει μόνο του το δεύτερο όνειρο...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

21/09/2003, 04:57:25
ΧΑΧΑΧΑ! Εχε!...Έγραψες!...Όχι τίποτα άλλο, θα παραμύθιαζες πρώτα την Αμαλίσιους οτι θα ήταν το καλύτερο "πέταγμα"

~Γρηγόρης~

VIKINGΜέλος
21/09/2003, 18:16:24

Γεια σας παιδια.Ενα ονειρο μου ειναι να παω στο Εσωτερικο της Κουφιας Γης.Μαλλον
χλωμο!Αγαπητη Λιλιθ αφου σου αρεσει να πετας δεν ερχεσαι μαζι μου
με το Τζαμπο μου,να κανουμε το γυρο του κοσμου σε 80 ημερες.

21/09/2003, 20:25:52
Χε-χε-χε ΕΧΕ χε-χε-χε...

πάλι βλ-#$%&*-α είπες!!!
αφού γιά να πετάξει το ανεμόπτερο, χρειάζεται τουλάχιστον 200 μέτρα ύψος!!!
καλά, δεν το ήξερες αυτό ? ? ?

Zoooooooooooooo....

LANDER

click ^

21/09/2003, 20:31:05
quote:
Αγαπητη Λιλιθ αφου σου αρεσει να πετας δεν ερχεσαι μαζι μου
με το Τζαμπο μου,να κανουμε το γυρο του κοσμου σε 80 ημερες.

έχει αλεξίπτωτο?

click ^

VIKINGΜέλος
22/09/2003, 18:31:11
Αγαπητη Λιλιθ δεν χρειαζεσαι αλεξιπτωτο με ενα πιλοτο σαν και μενα.
Περιμενω και απο αλλους το ονειρα που θελουν ή εχουν πραγματοποιησει.

22/09/2003, 19:12:51
Ενα ταξίδι στον Αμαζόνιο...

Communicating at an unknown rate...

22/09/2003, 22:22:33
γράφω:
quote:
να πετάξω με αλεξίπτωτο από μεγάλο ύψος

γράφεις:

quote:
Αγαπητη Λιλιθ αφου σου αρεσει να πετας δεν ερχεσαι μαζι μου
με το Τζαμπο μου,να κανουμε το γυρο του κοσμου σε 80 ημερες

γράφω:

quote:
έχει αλεξίπτωτο?

γράφεις:

quote:
Αγαπητη Λιλιθ δεν χρειαζεσαι αλεξιπτωτο με ενα πιλοτο σαν και μενα.

τώρα κατάλαβες?

click ^

CronosΜέλος
24/09/2003, 17:25:49
quote:
ποιο ειναι το αγαπημενο σας "ονειρο"

Δεν είναι όνειρο, είναι φαντασίωση...:

Να έχω ξαπλώσει στην όχθη ενός καταράκτη που περιβάλλεται από χιλιάδες τροπικά, πολύχρωμα φυτά και από ένα απέραντο σκούρο πράσινο χρώμα. Μια γαλάζια άυλη πύλη να αιωρείται πάνω από την μέση της λίμνης. Τα νερά του καταρακτη να τινάζονται πάλι ψηλά και μέσα από τους αφρούς να πετάγονται λευκά άλογα. Τα κυματάκια να με σκεπάζουν όπως ένα σεντόνι λείο και απαλό. Να σηκώνομαι, και περπατώντας πάνω στο νερό, να εμφανίζεται από κάτω μου ένα μονοπάτι που, σιγά-σιγά, να ανεβαίνει και να φτάνει κοντά στην πύλη. Χωρίς να γνωρίζω πότε ακριβώς, αρχίζω να αιωρούμαι ελαφρά και, χωρίς κόπο, να κατευθύνομαι προς την πύλη. Να στέκομαι μπροστά της και όλο μου το σώμα να μετατρέπεται σε δεκάδες πεταλούδες που κάνοντας περιστροφικές κινήσεις, σαν να χορεύουν, να περνάνε την πύλη και αργά να μετατρέπονται σε ένα κύμα φωτεινής, ζωογόνου ενέργειας. Να παύω να υπάρχω υλικά. Να μείνω σε αυτό το μέρος, χαρίζοντας το αίσθημα της Αγάπης σε κάθε ζωντανή ύπαρξη...

Με αγάπη,
Cronos

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του

TravellerΜέλος
24/09/2003, 17:49:04
ΝΑ ΓΙΝΩ ΙΣΧΥΡΟΣ

Ο ΝΙΤΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟΥ. ΟΤΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΩ ΓΝΩΣΗ (ΦΟΒΕΡΟ?),

...ΑΝΤΕ... ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΣΗ... (ΕΞΙΣΟΥ ΦΟΒΕΡΟ)

ΓΙΑΤΙ?

ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ... ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΑΓΜΑ ΜΗΠΩΣ??

ΤΟΤΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ... "ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ TΑΞΙΔΙΩΤΗ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟΣ?". ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ / ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΩ.

...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ

TRAVELLER
THE DREAMER

25/09/2003, 04:14:43
Crone, εξαιρετική φαντασίωση! Έχεις πλούσια φαντασία. Πολύ όμορφα και με εικόνες το παρουσίασες.
'
Traveller,
quote:
ΤΟΤΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ... "ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ TΑΞΙΔΙΩΤΗ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟΣ?". ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ / ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΩ.

Αυτό που ψάχνεις είναι Επίγνωση

~Γρηγόρης~

TravellerΜέλος
25/09/2003, 10:29:27

ΚΑΛΗΜΕΡΑ RAPTILE!

ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ QUOTE ΣΟΥ. ΕΠΙΓΝΩΣΗ. ΙΣΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ, ΙΣΩΣ...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΩ STEP BY STEP, BEFORE THE ALTIMATE TARGET ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ... ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ... Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ...

ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΣΟΥ...

sunflower1Μέλος
25/09/2003, 13:36:25
ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΖΩΗ, ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ, ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ...

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή

Edited by - sunflower1 on 25/09/2003 13:37:17

sansationfΜέλος
03/10/2003, 18:26:27
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ( ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΤΤΡΙΩΜΕΝΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΟΛΥΩΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.......

respect

theklatsΜέλος
11/10/2003, 09:27:23
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ..ΤΟΤΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ....

THEKLATS

11/10/2003, 23:49:31
να με παρει ο εξωγηινος θεος μακρια ,σε τοπο που δεν θα σκεφτομαι ουτε για το σημερα,ουτε για το αυριο.

που η μοναξια δεν θα γεμιζει την υπαρξη μου ,που η ηρεμια και η γαληνη θα ειναι στην ψυχη μου.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

MasvidalΜέλος
12/10/2003, 00:54:38
Να περασω στην αλλη οχθη ομορφα και ειρηνικα....