- Αθηνα 2004 (καταστροφη ολυμπιακων αγωνων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Σωστά, αλλά αν πάλι το κίνητρο του Ευρωπαίου(του κάθε Ευρωπαίου) ήταν να μπει εδώ πέρα για να βγάλει απωθημένα ή να βρίσει πάλι το κίνητρό του δε θα ήταν σωστό και θα δημιουργούσε σύγχυση στο φόρουμ παρόλο που μπορεί να μην παραβίαζε τους κανόνες των φόρουμ. Βέβαια όπως προείπαμε κανείς δεν έιναι ή άσπρο ή μαύρο. Όλοι γκριζοποί είμαστε και άλλοι μελανίζουν και άλλοι λευκοτείνουν. Τελικά το παιχνίδι παίζεται στο αν κάνεις περισσότερο καλό ή κακό με την παρουσία σου.. Πράγμα που ισχύει και γενικότερα στη ζωή
εγω ξερω κατι αλλο... αν δω καποια φαινομενα τετοια, απλα δεν συμμετεχω πια.... ισως το ειχα κανει παλιοτερα, ειχα φτασει σε "εκρηκτικα" σημεια, αλλα τωρα πια μπορω να αντιδρασω χωρις αντιδραση... πολυ απλα δεν δινω σημασια....
ουτε μπορει καποιος να με αναγκασει σε "προσηλιτισμο" γιατι πολυ απλα εχω αυτο που πιστευω προσωπικα, και δεν δεχομαι απο κανεναν, ουτε κηρυγμα, ουτε μαθημα ουτε οτιδηποτε αλλο... το ιδιο θα μπορουσε να κανει ο καθενας μας. Αλλα ο καθενας μας εχει το δικο του τροπο "κινησης" (αλλος δηλαδη μπορει να επηρεαστει πολυ περισσοτερο απο καποια θεματα, ή αλλος πολυ λιγοτερο)....

quote:
"Πώς να μιλήσει κανείς ελεύθερα και συνεπώς κατανοητά σ'ενα φόρουμ όπου συνομιλούν(δεν ξέρω πώς - το ψάχνω...) όλα τα είδη?(βλέπε μαϊμούδες-σαύρες-κύνες-όρνεα-θεοί-ημίθεοι-ξωτικά-νεράϊδες-κ.τ.λ.)?????
Πύργος της Βαβέλ!!!!!.."
χαχαχαχα
Γιατί απορείς βρε ζούζουνε? Επειδής δεν έχεις ουρά? Εγώ έχω και ουρά, έχω και φτερά. Τι μπορεί να εμποδίζει κάποιον να μιλάει με κάποια που να είναι ξωτικό ή μαιμού?

http://www.youtube.com/watch?v=V1Xa-P-STnw