- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Τα συγχαρητήρια μου στο esoterica τα μεταβίβασα ήδη.
Αυτό το ποστ είναι ειδικά για εσένα. Το φαντάστηκα οτι μπορει να είχες βάλει εσύ το χεράκι σου.
Well done mate.
K
Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνετε!
Εγώ έχω έναν λόγο περισσότερο να σε Ευχαριστήσω
Τα Forums ειδικά τις Μεσημεριανές Ώρες που πρίν έκαναν ατελείωτες ώρες να ανοίξουν, κυριολεκτικά βράδιαζε μέχρι ν'ανοίξουν, τώρα ανοίγουν σχεδόν αμέσως!
Την Αλήθεια δέν μπορούμε να την κρύψουμε εμφανίζεται μόνη της!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου γνώστη της SQL (μαθαίνω) και περισσότερο της ASP οπότε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Θα προσπαθήσω να ασχοληθώ με το θέμα το συντομότερο δυνατόν αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν περιορίσει τον ελεύθερό μου χρόνο στο ελάχιστο.
Πάντως μέχρι να λυθεί το πρόβλημα αγαπητέ Admin μπορείς να απενεργοποιήσεις τη σχετική γραμμή της σελίδας members.asp.
Φιλικά
--Je^3--
Πάντως, προσωπικά μπορώ να πω μέχρι και ότι με θέλγει περιέργως η ύπαρξη Μελών από αντιύλη!! (Α, βρε thoth, πάλι ενεργοποίησες αυτή τη "διαστροφική" σου ικανότητα να κάνεις τα καλύτερα σχόλια...
)
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
...με θέλγει περιέργως η ύπαρξη Μελών από αντιύλη!!
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατό να συνυπάρχουν μέλη από αντιύλη με μέλη από ύλη, αφού -από ότι διάβασα- η αλληλεπίδρασή τους (σωματίδια με αντισωματίδια) έχει την αμοιβαία καταστροφή τους και την απελευθέρωση τεράστιων ποσοτήτων ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Ή μήπως όλα τα μέλη είναι από αντιύλη και τότε σκέψου το μέγεθος της ενέργειας που θα απελευθερωθεί όταν τα 8500 μέλη του Esoterica από αντισωματίδια αλληλεπιδράσουν με τον υπόλοιπο κόσμο από ύλη!!!
Πραγματικά εντυπωσιακό το μέγεθος της ενέργειας (αντιγράφω):
quote:
Η αντίδραση 1 kg αντιύλης με 1 kg ύλης θα παρήγαγε 1.8×1017 J ενέργειας.
Aντίστοιχα η καύση 1 kg πετρελαίου παράγει 4.2×107 J ενώ η πυρηνική σύντηξη 1 kg υδρογόνου 2.6×1015 J.
Τελικά thoth ότι και να γράψεις αποτελεί από μόνο του ένα θέμα για έρευνα και εξέταση. Να' σαι καλά!!
Φιλικά
--Je^3--
--Je^3--
quote:
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατό να συνυπάρχουν μέλη από αντιύλη με μέλη από ύλη, αφού -από ότι διάβασα- η αλληλεπίδρασή τους (σωματίδια με αντισωματίδια) έχει την αμοιβαία καταστροφή τους και την απελευθέρωση τεράστιων ποσοτήτων ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Μα για αυτό υπάρχει το "Τυράχλαδο"... Εκεί να δεις τεράστια απελευθέρωση ενέργειας μέσω συγκρούσεων. Φαίνεται ότι ο δείκτης πλέον δείχνει την συνισταμένη της αλληλεπίδρασης μελών και αντί-μελών. ![]()

Η αλληλεπίδραση μελών με αντι-μέλη λες να έχει το ίδιο αποτέλεσμα; Εκτός από την απελευθέρωση ενέργειας!
--Je^3--
quote:
μελών και αντί-μελών
Συντονιστών κι αποσυντονιστών
Το θέμα είναι ποιος είναι τι;
Γιατι τα φαινόμενα πολλές φορες απατούν

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
θα ήταν επειδή ήσουν απασχολημένος με τις φωτοτυπίες φαίνεται....
G.
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Ξέρει κανείς τί παίζει με το hotmail?
Εδώ και κάτι μέρες δε μπορώ να μπω.
αγνόησε την όπως μας αγνοεί και αυτή...
επιδεικτικά!
![]()
WARNING !
οκέι, θα της φερθώ ανάλογα.
quote:
Δεν με πρόσεξες ε?θα ήταν επειδή ήσουν απασχολημένος με τις φωτοτυπίες φαίνεται....
G.WARNING !
Έχεις δίκιο, έχω πάψει να σε προσέχω εδώ και καιρό. Άραγε γιατί να νομίζεις ότι θα έπρεπε να σε προσέχω;
Δεν μου έστειλες κι εσύ καλέ, καμιά... φωτοτυπία σου, για να σε προσέξω; Αφού τα ξέρεις τα βίτσια μου.
εκμεταλλεύσου τα. Βέβαια αρχίζω να αισθάνομαι ενοχές
γιατί από ό,τι βλέπω εσύ συνεχίζεις να με... προσέχεις. ![]()
Τέλος πάντων, για να μη μου παραπονιέσαι, ξαναλέω κάτι (για όποιον το διαβάσει εξάλλου) που είπα και πριν λίγο καιρό, (μμμμ... δεν με πρόσεχες φαίνεται
).
Η συμμετοχή μου στο forum του Esoterica έχει τελειώσει. Έχει κλείσει ένας μεγάλος ευχάριστος και γεμάτος κύκλος στη ζωή μου, και ξεκινώ για "άλλες πολιτείες" και νέες προκλήσεις, πιο προσωπικές.
Εύχομαι σε όλους καλές και δημιουργικές συζητήσεις. Καλό κουράγιο και δύναμη σε αυτούς που εργάζονται για να υπάρχει αυτό το site. Καλή φώτιση στο νου και πολλή αγάπη και σεβασμό στον συνομιλητή, για όλα τα μέλη.
Για όσους λείψω αλλά και σε όσους... δεν λείψω, εύχομαι, τέλος, καλές γιορτές. ![]()

και κοίτα να συνηθίζεις σ'αυτό....
G.
WARNING !
quote:
Δεν έχω παρακολουθήσει συζητήσεις σου στο forum αλλά μου φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι λίγο άδικη με τον thoth. Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος αναγνώρισης της προσφοράς κάποιου στο esoterica;
Ίσως βέβαια να έχω χάσει κάποια επεισόδια, ίσως να μην έχω καταλάβει τους απώτερους σκοπούς των μηνυμάτων σου, οπότε συγχώρεσέ με για την παρέμβαση.
Με φιλική διάθεση
--Je^3--
γιατί όντως έχεις χάσει επεισόδια και είναι και άγιες μέρες τούτες...
Φιλικά, Galadriel
WARNING !
Τώρα θα ήθελα να αποτυπώσω μια-δυο σκέψεις μου. Γενικά δεν μου αρέσει να επεμβαίνω σε συζητήσεις/διενέξεις άλλων γιατί τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει κατάληξη, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μου φαίνεται ότι θα το κάνω. Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν προσπαθώ να παίξω το ρόλο του αυτόκλητου δικηγόρου για κανέναν, όχι μόνο γιατί δεν μου αρέσει ο ρόλος αυτός, αλλά κυρίως γιατί είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν τον χρειάζεται.
Απλά φίλη μου galadriel θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι η άποψή σου για τις έννοιες διάκριση και ευθυκρισία. Να ξανα-επαναλάβω ότι δεν έχω διαβάσει τα topics στα οποία αναφέρεσαι «ότι έχω χάσει κάποια επεισόδια» σε ότι αφορά τη σχέση σου με τον thoth, οπότε θεώρησε σαν βάση αυτό το γεγονός.
Αλήθεια, έχεις διαβάσει κάποιο από τα topics που έχει ανοίξει και συντηρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ο thoth; Έχεις προβληματιστεί για κάποιο από αυτά έστω και λίγο; Σε έχει κάνει να σκεφθείς τη ζωή λίγο διαφορετικά; Αν ναι, πιστεύω ότι ο έμμεσος χαρακτηρισμός...
quote:
Who cares?
και κοίτα να συνηθίζεις σ'αυτό....
...δεν θα έπρεπε να αποδοθεί. Και όμως διαβάζω σε άλλο topic να γράφεις:
quote:
αν πιστεύουμε όλοι στη δύναμη της Αγάπης, έχουμε αγγίξει την ουσία...
Δεν είναι Αγάπη αυτό!!! Προφανώς μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ της θεωρίας από την πράξη.
Πάντα καλοπροαίρετα.
--Je^3--
πράγματι όπως είπα και παραπάνω έχεις χάσει επεισόδια...
μου κάνει εντύπωση όμως πως ενώ έχεις χάσει αυτά τα επεισόδια από τα θέματα στα οποία αναφέρομαι, δεν χάνεις κανένα επεισόδιο όταν πρόκειται για απόψεις δικές μου ....
θα σου απαντήσω λοιπόν....
ναι, έχω μπει στον κόπο και τα έχω διαβάσει τα θέματα στα οποία συμβάλλει το μέλος thoth...
και εδώ θα μεταφέρω μία σκέψη όπως αυτή διατυπώνεται από ένα άλλο μέλος και σε άλλο θέμα...
"όταν έχεις 1200 ποστ, σημαίνει ότι έχεις διαβάσει τουλάχιστον 3000"...
στη δική μου περίπτωση μάλιστα ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος αν κρίνεις από τις ώρες που βρίσκομαι μέσα στο φόρουμ.... ακόμα και αν δεν δημοσιεύω κανένα μήνυμα...
προφανώς κάτι κάνω αυτές τις ώρες εδώ μέσα... και αυτό που κάνω είναι να διαβάζω φυσικά, μια και δεν βλέπω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω από "τεχνικής" τουλάχιστον άποψης...
αυτός που πολλές φορές δεν τα διαβάζει είναι ο ίδιος ο "αναδημιουργός" τους και εκεί βρίσκεται η βασική μου διαφωνία μαζί του...
όσο για την παράθεση λόγων μου από άλλο θέμα θα την θεωρούσα επιεικώς αποτυχημένη, δεδομένου ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις σε τι αναφέρομαι εκεί και να μεταφέρεις τις λέξεις με ένα νόημα που θέλεις να καταδείξεις εδώ...
πράγματι, πιστεύω ότι ειδικά το μέλος thoth, το οποίο εκτιμώ και σέβομαι για την συνολική προσφορά του στο φόρουμ, ανεξάρτητα από το αν διαφωνώ μαζί του σε συγκεκριμένα θέματα, δεν νομίζω πως έχει την ανάγκη κανενός συνήγορου υπεράσπισης...
εκτός αυτού, γνωρίζω από τις λίγες φορές που έχουν συναντηθεί οι δρόμοι μας εδώ μέσα ότι έχει και χιούμορ....
λέξης της οποίας την ετυμολογική ανάλυση έχει κάνει πολύ πετυχημένα ο διαχειριστής του χώρου μας, στο θέμα "την κατάρα μου ν'έχεις!"...
εκεί θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το όλο θέμα και με τις απαραίτητες δόσεις χιούμορ...
σου εύχομαι καλές γιορτές
και εύχομαι σε όλους να του χρόνου να μην είναι γιορτές της ανθρώπινης υποκρισίας αλλά πραγματικά της αγάπης...
Galadriel, Reloaded
WARNING !
Θα απαντήσω μονολεκτικά σε κάποια σχόλιά σου. Λοιπόν γράφεις:
quote:
μου κάνει εντύπωση όμως πως ενώ έχεις χάσει αυτά τα επεισόδια από τα θέματα στα οποία αναφέρομαι, δεν χάνεις κανένα επεισόδιο όταν πρόκειται για απόψεις δικές μου ....
Πως το συμπέρανες αυτό; Μία αναφορά σε μήνυμά σου έκανα και να σου πω την αλήθεια το συγκεκριμένο topic το διάβασα καθαρά από τύχη, πες από περιέργεια και όχι για να ψάξω να βρω μηνύματά σου. Έχω πολύ σπουδαιότερα πράγματα να κάνω φίλη μου. Πάντως δεν είμαι από τους φανατικότερους οπαδούς των topics της θεματικής περιοχής «Μεταξύ τυρού και αχλαδιού».
quote:
αυτός που πολλές φορές δεν τα διαβάζει είναι ο ίδιος ο "αναδημιουργός" τους και εκεί βρίσκεται η βασική μου διαφωνία μαζί του...
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις αυτές. Εννοείς ότι ο thoth δεν ξαναδιαβάζει τα μηνύματά του με αποτέλεσμα να πέφτει σε αντιφάσεις;
quote:
όσο για την παράθεση λόγων μου από άλλο θέμα θα την θεωρούσα επιεικώς αποτυχημένη, δεδομένου ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις σε τι αναφέρομαι εκεί και να μεταφέρεις τις λέξεις με ένα νόημα που θέλεις να καταδείξεις εδώ...
Τότε σε παρακαλώ μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοούσες στο συγκεκριμένο μήνυμα και σε τι αναφέρεσαι; Για να σε βοηθήσω το μήνυμα βρίσκεται εδώ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει σχέση! Και επί ευκαιρίας ποιο πιστεύεις ότι είναι το νόημα που θέλω να καταδείξω; Μάλλον ορίζουμε την Αγάπη διαφορετικά!!
quote:
εκεί θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το όλο θέμα και με τις απαραίτητες δόσεις χιούμορ...
Σε ευχαριστώ για την παραπομπή. Θα το διαβάσω το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος να σου ευχηθώ με τη σειρά μου καλές γιορτές προσυπογράφοντας την τελευταία σου πρόταση!!
quote:
και εύχομαι σε όλους να του χρόνου να μην είναι γιορτές της ανθρώπινης υποκρισίας αλλά πραγματικά της αγάπης...
Φιλικά
--Je^3--