ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ananasss30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ananasssΜέλος
17/04/2003, 12:35:11
Έλα Παναγία μου!!!
Τελικά Εβραιοχριστιανοί, Μασόνοι, Κρυπτοεβραίοι, Σατανιστές;;; ΤΙ είμαστε επιτέλους;;;... Έχω πάθει κρίση ταυτότητας το φρούτο!

Ιησούς Χριστός Νικά Κι Όλα Τα Κακά (παιδιά!) Σκορπά!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

ananasssΜέλος
17/04/2003, 12:38:32
<--- Το παραπάνω παρακαλώ να διαβαστεί τρις, μην τα ξαναγράφω...

DAGONΜέλος
17/04/2003, 12:39:51
ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ alati13.ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ>>>Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ "Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 666(Ο=70,Ν=50,Τ=300,Α=1,Β=2,Ε=5,Λ=30,Η=8,Σ=200)

ananasssΜέλος
17/04/2003, 12:43:07
quote:
Παρακαλούμε καλωσορίστε το νεότερο Μέλος μας: CaptainKirk.

Μα και σεις κύριοι Διαχειριστές... Προκαλέιτε...

old tigerΜέλος
17/04/2003, 12:53:29
ΦΡΟΥΤΕ ΜΟΥ

ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...

ΘΑ ΜΑΡΑΘΕΙΣ...

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

17/04/2003, 13:46:36
Όποιος μου πειράξει τον φρούτο μου θα τον κάνω με τα κρεμμυδάκια !!!

Ωρέ μεγάλε , ωρέ τεράστιε CaptainKirk τι συμπέρασμα είναι αυτό ;
Καλά μιλάμε έχω μείνει άναυδος !!!!!!!!!
Πω πωωω !
Που είσαι ρε Κατσούλααααα ;;;;;; ( μη φέρει κανείς καμιά γατούλα μιλάμε σοβαρά τώρα , κατσούλα = γάτα στα χωριά ) .
Ψιτ καπετάνιο χάλια ο έμπορας …………..

O αναζητών
Apostolos

ALvaNoSΝέο Μέλος
17/04/2003, 14:02:09
CaptainKirk NAI RE, EIMASTE SATANISTES, MASONOI, EUREOXRISTIANOI, KTL KTL, ESU DEN MPORO NA KATALABW TI SK**A PROBLIMA EXEIS KAI ASXOLISE MAZI MAS? E? SE PIRAKSAME? ME TO ZORI SE BALAME STO SITE?,

- "MIA APO TA IDIA"

ananasssΜέλος
17/04/2003, 14:13:00
Να φυλακιστεί ο έμπορος πάραυτα!
...Γιατί είναι ένας παλιοσατανιστής - εκ του 40% των μελών του esoterica, και εκ προμελέτης προμηθεύει ληγμένα, ώστε το υπόλοιπο 60% να μην καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει εδώ μέσα...
Ευτυχώς ο φίλος μας κατάφερε και το κατάλαβε νωρίς κι άλλαξε έμπορο...

Εν τέλει... ραντεβού όλοι οι παράλογοι στο τρελοκομείο όπου θα είμαστε οι περισσότεροι και οι άλλοι 40% στη φυλακή (ή καλύτερα μη χωριστούμε, πάμε στο τρελοκομείο της φυλακής, μη χαθούμε κιόλας), γιατί η τελευταία τελετή που κάναμε προχτές στην Πεντέλη (!) είχε ως αποτέλεσμα τα δύο εκ των 7 πτωμάτων να έχουν επιπλέον βασανιστεί βάναυσα... Αποκαλύφθηκα κι εγώ...
Μπρρρ...

thothΙδρυτικό Μέλος
17/04/2003, 14:13:16
Ρε παιδιά... ρε παιδιά.

Ολόκληρος Κάπταιν Κερκ και ολόκληρο enterprise ήρθε από το μέλλον για να σώσει την ψυχή σας κι εσείς τον ειρωνεύεστε; Ντροπή σας

Αφήστε που άρχισα να έχω υπαρξιακό πρόβλημα. Εγώ που είμαι στο υπόλοιπο 60 % αφού δεν είμαι σατανιστής τι είμαι; Απλά τρελός;

Αχχ.. κάνε θεέ μου να μην κλείσει γρήγορα αυτήν η τρύπα στον χωροχρόνο για να μου πούνε από το Enterprise τι είμαι πραγματικά;

Το ότι το μήνυμα του Κερκ στάλθηκε 3 φορές είναι ένα Ντεζα-Βου λόγω μιας χωροχρονικής ανωμαλίας του... Matrix

Κάτω το STaR Trek. Ζήτω το eSoTeRica Trell

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

17/04/2003, 14:27:28
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ.
Ο ΛΟΓΟΣ ?????????
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ....
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ?????
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ???????

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ...
ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡEΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ
ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΧΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

StavrosΝέο Μέλος
17/04/2003, 14:32:45
Αγαπητοί φίλοι και μη,

Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και διάβασα προσεκτικά όλα όσα έχουν ειπωθεί για το θέμα που συζητάτε. Η αλήθεια είναι πως είχα ασχοληθεί και πιο παλιά με το τι συμβαίνει στην Πεντέλη από βιβλιογραφικής μόνο πλευράς.Αφορμή ήταν ένα βιβλίο του Παντελή Γιαννουλάκη σχετικά με την Κούφια Γη, είχε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία μέσα.

Πάντως η συζήτηση σας έδω που επανέφερε την παλιά "τρέλα" να ξανασχοληθώ και μάλιστα όχι μόνο βιβλιογραφικά. Μια και σπουδάζω στα Χανιά, ανεβαίνω Αθήνα μόνο κανά Πάσχα και Χριστούγεννα, άντε και κανά Σαββατοκύριακο. Προτείνω να συμμετάσχω και έγω σε κάποια συνάντηση που θα κάνετε τώρα το Πάσχα. Να δώ και τα βιντεάκια που λέτε... Περιεγία άσχημο πράγμα...

Until the skies turn blue...
Until the air of freedom strikes us...

17/04/2003, 14:59:18
Να καλοσωρίσω στην παρέα μας τα καινούργια μέλη Χείρων,Stavros,και DAGON.
Φίλε Χείρων η οποιαδήποτε μαρτυρία γύρω απ'τη σπηλιά είναι καλοδεχούμενη ακόμη και αν δεν εξιστορεί κάτι το περίεργο μιας και μας αρέσει ο καλοπροαίρετος αντίλογος.
Αλλωστε εδώ δεν είμαστε γιατί ξέρουμε τι συμβαίνει αλλά γιατί θέλουμε να μάθουμε...

"Τάδε έφη Avallon"
alati13Μέλος
17/04/2003, 15:09:31
Μήπως να φταίει η άνοιξη που φέτος μας έχει γραμμένους ;
Μήπως να φταίνε οι ορμόνες της που μας κάνει τσιτωμένους ;
Μήπως να φταίει η ανωριμότητα που όρια δεν έχει
Ή μήπως φταίει η καμπούρα μου που όλα τα αντέχει;;;;;;;

Αυτά τα βαθιά φιλοσοφικά ερωτήματα ταλάνιζαν το μυαλό μου καθώς διάβαζα τα e-mail του captain ταδε και του άλλου. Και τότε σκέφτηκα Ω! ο άνθρωπος.
Γίνεται η ίδια ποσότητα αντι-σκεπτικής μάζας να είναι τοποθετημένη σε δυο διαφορετικά κεφάλια ;;; μήπως πρόκειται δια την ίδια *****κεφαλή βαπτισμένη με διαφορετικό όνομα;;
Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα είναι η ίδια.
ΟΡΜΌΝΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.
Επειδή λοιπόν το συγκεκριμένο topic είναι αλλού αφιερωμένο και επειδή τώρα θα έχει δίκιο ο φίλος Χείρων να πει ότι «την λέω σε κάποιους» ας ανοίξουμε ένα topic με την ονομασία ορμόνες που θα μπορεί ο καθένας να εξωτερικεύει τις ορμόνες του με ποιο εποικοδομητικό τρόπο. Αν όχι, υπάρχει και το «βγάλτε το άχτι σας βρίστε κ.α»

17/04/2003, 16:18:32
CaptainKirk, παρατήρησε σε παρακαλώ λίγο τη δική σου "λογική" διαδικασία πρώτα απ'όλα...

Είσαι ο μόνος σε αυτή τη Συζήτηση που υπογράφει ως Vampire...

Με τι επιχειρήματα, και προπαντώς με ποιο ηθικό δικαίωμα, μετά από αυτό προσάπτεις στους άλλους τον χαρακτηρισμό "Σατανιστές";;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

17/04/2003, 16:35:34
Ε τώρα θα φταίω εγώ αν πώ ...... "time for tea" ;;;;
Είπα να μη το σχολιάσω αλλά .....

Η εκπομπή μας ήταν μια προσφορά της always τώρα και σε φακελάκια για Vampire !

O αναζητών
Apostolos

17/04/2003, 21:08:04
quote:

Μήπως να φταίει η άνοιξη που φέτος μας έχει γραμμένους ;
Μήπως να φταίνε οι ορμόνες της που μας κάνει τσιτωμένους ;
Μήπως να φταίει η ανωριμότητα που όρια δεν έχει
Ή μήπως φταίει η καμπούρα μου που όλα τα αντέχει;;;;;;;

Αυτά τα βαθιά φιλοσοφικά ερωτήματα ταλάνιζαν το μυαλό μου καθώς διάβαζα τα e-mail του captain ταδε και του άλλου. Και τότε σκέφτηκα Ω! ο άνθρωπος.
Γίνεται η ίδια ποσότητα αντι-σκεπτικής μάζας να είναι τοποθετημένη σε δυο διαφορετικά κεφάλια ;;; μήπως πρόκειται δια την ίδια *****κεφαλή βαπτισμένη με διαφορετικό όνομα;;
Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα είναι η ίδια.
ΟΡΜΌΝΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.

TΕΛΕΙΟ!

"Τάδε έφη Avallon"
catΜέλος
17/04/2003, 21:56:29
Να μας ξανάρθετε, να μας ξαναρθετε - πάντα τετοια
Αμέ και σατανιστές και vampirous και κακά πνεύματα αλλά και τρελλόυς !!!!!! εδώ μέσα ολοι οι καλοί χωράνε !!!!!
Προσοχή ομώς ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΟΙ !!!!!
Και τώρα τελευταια υπάρχουν καποια κακοποιά στοιχεία ..που πάνε να αμαυρώσουν το site ετούτο ...

Ξουτ.....ξουυυυυυυυτ .........εξ..........απ'εδώ!!!!!!!!

Καλοσορίζω τους νέους φίλους ..που ανακαλύψανε στην ζωή τους οτι η τρέλλα θα νικήση !!!!!

Ελά τε, Ελά τε να γίνουμε πολλές
Ελά τε, Ελά τε στο κλουβί με τις τρελλές !!!!!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

b_kouvΝέο Μέλος
17/04/2003, 22:16:47
den exete akomi katalavei kati!!!!!!!!!!ego den krivomai piso apo ena pc!!!!ta leo kai brosta sas kai kano sizitisi!!!ean exete ta kotsia,as sinantithoume oloi mazi na sizitisoume oxi tipote allo , apla na do poso eirones kai ksipnioi tha eiste brosta mou!!!ego pantos tha eimai sigoura opos niotho kai brosta sas!!den tha diafono kai brosta sas tha simfono kai an kapoios me prokalesei se kamia periptosi den tha katso xoris na paro thesi!oso gia ton exemvroto,ti na po!!!!!!!!!!!vale foustitsa!!!!!!!gi ayto esteila e-mail se esena kai mono.oxi gia na min to doun oi ypoloipoi,alla gia na min vriso mesa sto forum!!!!!!!!!!!!!
i protasi einai anoixti!!!!mono min mou erthete me agries diatheseis sti spilia giati oi mythoi tha zontanepsoun,kai kaneis sas den tha fygei apo ekei!!!!!xaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!to teleytaio einai asteio!!!isos kakogousto gia sas!!!!ego pantos gelao!!!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!

LoucasΜέλος
17/04/2003, 22:42:23
ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΕΧΕΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΩ:
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ 40% ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ?
Η ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ 60% ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ?

ΟΜΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ Η ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
Η ΣΤΙΧΟΙ ΛΕΝΕ:

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥΤΟΠΑ ΕΙΝΗ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΕΛΑ(ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΟΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)

ΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ.
ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΗΝΕΙ.

ΓΙΑΥΤΟ:

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ.ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ.ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

Edited by - Loucas on 17/04/2003 22:57:52

AlastisΜέλος
17/04/2003, 22:46:42
Παληκαρι μου, να σου πω κατι... Αφου δε γουσταρεις το ολο σκηνικο που γινεται εδω, γιατι μας ενοχλεις, γιατι δεν την κανεις με χαλαρα σιγα σιγα???

...open minds are better minds!