- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τελικά Εβραιοχριστιανοί, Μασόνοι, Κρυπτοεβραίοι, Σατανιστές;;; ΤΙ είμαστε επιτέλους;;;... Έχω πάθει κρίση ταυτότητας το φρούτο!
Ιησούς Χριστός Νικά Κι Όλα Τα Κακά (παιδιά!) Σκορπά!

quote:
Παρακαλούμε καλωσορίστε το νεότερο Μέλος μας: CaptainKirk.
Μα και σεις κύριοι Διαχειριστές... Προκαλέιτε...

ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...
ΘΑ ΜΑΡΑΘΕΙΣ...![]()
![]()
![]()

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Ωρέ μεγάλε , ωρέ τεράστιε CaptainKirk τι συμπέρασμα είναι αυτό ;
Καλά μιλάμε έχω μείνει άναυδος !!!!!!!!!
Πω πωωω !
Που είσαι ρε Κατσούλααααα ;;;;;; ( μη φέρει κανείς καμιά γατούλα μιλάμε σοβαρά τώρα , κατσούλα = γάτα στα χωριά ) .
Ψιτ καπετάνιο χάλια ο έμπορας …………..
O αναζητών
Apostolos
- "MIA APO TA IDIA"
...Γιατί είναι ένας παλιοσατανιστής - εκ του 40% των μελών του esoterica, και εκ προμελέτης προμηθεύει ληγμένα, ώστε το υπόλοιπο 60% να μην καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει εδώ μέσα...
Ευτυχώς ο φίλος μας κατάφερε και το κατάλαβε νωρίς κι άλλαξε έμπορο...
Εν τέλει... ραντεβού όλοι οι παράλογοι στο τρελοκομείο όπου θα είμαστε οι περισσότεροι και οι άλλοι 40% στη φυλακή (ή καλύτερα μη χωριστούμε, πάμε στο τρελοκομείο της φυλακής, μη χαθούμε κιόλας), γιατί η τελευταία τελετή που κάναμε προχτές στην Πεντέλη (!) είχε ως αποτέλεσμα τα δύο εκ των 7 πτωμάτων να έχουν επιπλέον βασανιστεί βάναυσα... Αποκαλύφθηκα κι εγώ...
Μπρρρ...![]()

Ολόκληρος Κάπταιν Κερκ και ολόκληρο enterprise ήρθε από το μέλλον για να σώσει την ψυχή σας κι εσείς τον ειρωνεύεστε; Ντροπή σας ![]()
Αφήστε που άρχισα να έχω υπαρξιακό πρόβλημα. Εγώ που είμαι στο υπόλοιπο 60 % αφού δεν είμαι σατανιστής τι είμαι; Απλά τρελός;
Αχχ.. κάνε θεέ μου να μην κλείσει γρήγορα αυτήν η τρύπα στον χωροχρόνο για να μου πούνε από το Enterprise τι είμαι πραγματικά;
Το ότι το μήνυμα του Κερκ στάλθηκε 3 φορές είναι ένα Ντεζα-Βου λόγω μιας χωροχρονικής ανωμαλίας του... Matrix ![]()
Κάτω το STaR Trek. Ζήτω το eSoTeRica Trell

ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ.
Ο ΛΟΓΟΣ ?????????
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ....
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ?????
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ???????
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ...
ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡEΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ
ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΧΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και διάβασα προσεκτικά όλα όσα έχουν ειπωθεί για το θέμα που συζητάτε. Η αλήθεια είναι πως είχα ασχοληθεί και πιο παλιά με το τι συμβαίνει στην Πεντέλη από βιβλιογραφικής μόνο πλευράς
.Αφορμή ήταν ένα βιβλίο του Παντελή Γιαννουλάκη σχετικά με την Κούφια Γη, είχε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία μέσα.
Πάντως η συζήτηση σας έδω που επανέφερε την παλιά "τρέλα" να ξανασχοληθώ και μάλιστα όχι μόνο βιβλιογραφικά. Μια και σπουδάζω στα Χανιά, ανεβαίνω Αθήνα μόνο κανά Πάσχα και Χριστούγεννα, άντε και κανά Σαββατοκύριακο. Προτείνω να συμμετάσχω και έγω σε κάποια συνάντηση που θα κάνετε τώρα το Πάσχα. Να δώ και τα βιντεάκια που λέτε... Περιεγία άσχημο πράγμα...
Until the skies turn blue...
Until the air of freedom strikes us...
Φίλε Χείρων η οποιαδήποτε μαρτυρία γύρω απ'τη σπηλιά είναι καλοδεχούμενη ακόμη και αν δεν εξιστορεί κάτι το περίεργο μιας και μας αρέσει ο καλοπροαίρετος αντίλογος.
Αλλωστε εδώ δεν είμαστε γιατί ξέρουμε τι συμβαίνει αλλά γιατί θέλουμε να μάθουμε...
Μήπως να φταίνε οι ορμόνες της που μας κάνει τσιτωμένους ;
Μήπως να φταίει η ανωριμότητα που όρια δεν έχει
Ή μήπως φταίει η καμπούρα μου που όλα τα αντέχει;;;;;;;
Αυτά τα βαθιά φιλοσοφικά ερωτήματα ταλάνιζαν το μυαλό μου καθώς διάβαζα τα e-mail του captain ταδε και του άλλου. Και τότε σκέφτηκα Ω! ο άνθρωπος.
Γίνεται η ίδια ποσότητα αντι-σκεπτικής μάζας να είναι τοποθετημένη σε δυο διαφορετικά κεφάλια ;;; μήπως πρόκειται δια την ίδια *****κεφαλή βαπτισμένη με διαφορετικό όνομα;;
Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα είναι η ίδια.
ΟΡΜΌΝΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.
Επειδή λοιπόν το συγκεκριμένο topic είναι αλλού αφιερωμένο και επειδή τώρα θα έχει δίκιο ο φίλος Χείρων να πει ότι «την λέω σε κάποιους» ας ανοίξουμε ένα topic με την ονομασία ορμόνες που θα μπορεί ο καθένας να εξωτερικεύει τις ορμόνες του με ποιο εποικοδομητικό τρόπο. Αν όχι, υπάρχει και το «βγάλτε το άχτι σας βρίστε κ.α»
Είσαι ο μόνος σε αυτή τη Συζήτηση που υπογράφει ως Vampire...
Με τι επιχειρήματα, και προπαντώς με ποιο ηθικό δικαίωμα, μετά από αυτό προσάπτεις στους άλλους τον χαρακτηρισμό "Σατανιστές";;
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Είπα να μη το σχολιάσω αλλά .....
Η εκπομπή μας ήταν μια προσφορά της always τώρα και σε φακελάκια για Vampire !
O αναζητών
Apostolos
quote:
Μήπως να φταίει η άνοιξη που φέτος μας έχει γραμμένους ;
Μήπως να φταίνε οι ορμόνες της που μας κάνει τσιτωμένους ;
Μήπως να φταίει η ανωριμότητα που όρια δεν έχει
Ή μήπως φταίει η καμπούρα μου που όλα τα αντέχει;;;;;;;Αυτά τα βαθιά φιλοσοφικά ερωτήματα ταλάνιζαν το μυαλό μου καθώς διάβαζα τα e-mail του captain ταδε και του άλλου. Και τότε σκέφτηκα Ω! ο άνθρωπος.
Γίνεται η ίδια ποσότητα αντι-σκεπτικής μάζας να είναι τοποθετημένη σε δυο διαφορετικά κεφάλια ;;; μήπως πρόκειται δια την ίδια *****κεφαλή βαπτισμένη με διαφορετικό όνομα;;
Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα είναι η ίδια.
ΟΡΜΌΝΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.
TΕΛΕΙΟ!![]()

Αμέ και σατανιστές και vampirous και κακά πνεύματα αλλά και τρελλόυς !!!!!! εδώ μέσα ολοι οι καλοί χωράνε !!!!!
Προσοχή ομώς ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΟΙ !!!!!
Και τώρα τελευταια υπάρχουν καποια κακοποιά στοιχεία ..που πάνε να αμαυρώσουν το site ετούτο ...
Ξουτ.....ξουυυυυυυυτ .........εξ..........απ'εδώ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοσορίζω τους νέους φίλους ..που ανακαλύψανε στην ζωή τους οτι η τρέλλα θα νικήση !!!!!
Ελά τε, Ελά τε στο κλουβί με τις τρελλές !!!!!!!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
i protasi einai anoixti!!!!mono min mou erthete me agries diatheseis sti spilia giati oi mythoi tha zontanepsoun,kai kaneis sas den tha fygei apo ekei!!!!!xaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!to teleytaio einai asteio!!!isos kakogousto gia sas!!!!ego pantos gelao!!!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΕΧΕΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΩ:
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ 40% ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ?
Η ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ 60% ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ?
ΟΜΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ Η ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
Η ΣΤΙΧΟΙ ΛΕΝΕ:
Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥΤΟΠΑ ΕΙΝΗ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΕΛΑ(ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΟΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)
ΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ.
ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΗΝΕΙ.
ΓΙΑΥΤΟ:
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ.ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ.ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Edited by - Loucas on 17/04/2003 22:57:52
![]()
...open minds are better minds!