ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Σοφία_30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Sol-MixΜέλος
20/02/2014, 11:18:55
Δίκιο έχεις, ίσως πρέπει να αντικατασταθεί με την φράση:

Κάποιο άλλοι πολλά χρόνια πριν έβλεπαν και σας φώναζαν το ΛΑΘΟΣ.

20/02/2014, 21:45:17
Οποιος είναι απόλυτα σίγουρος και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι αυτά που λέει ο Sol-Mix είναι αδύνατον να συμβαίνουν, να σηκώσει το χέρι του!

Εγώ πάντως, δεν το σηκώνω.
Προτιμώ την "πισινή", ώστε να αποφύγω απότομες προσγειώσεις.

Τι λες για αυτό Σοφία?

Αν κάποιος είναι αυτόπτης μάρτυρα εμφανίσεων ΑΤΙΑ και εξωγήϊνων μορφών ζωής και δεν μπορεί να προσκομίσει δεόντως χαρτοσημασμένη βεβαίωση για ότι είδε, είναι τρελός?Ψυχικά προβληματικός?

Τι λες για αυτό Σοφία?

Αν κάποιος, με έναν άγνωστο ακόμη για την επιστήμη τρόπο, είναι σε θέση να επικοινωνεί με άλλες μορφές ζωής, είναι απόλυτα σίγουρο και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι είναι...διαταραγμένος?

Τι λες για αυτό Σοφία?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Σοφία_Μέλος
20/02/2014, 22:55:45
Αν διαβαζες λιγο πιο προσεκτικα καπου ανεφερα οτι θα πειστω ΟΤΑΝ και ΕΑΝ βιωσω αναλογη εμπειρια(1).
Αρα αυτοματα πηρες απαντηση στο πρωτο ερωτημα και ακυρωνεται ο ισχυρισμος πως ειμαι σιγουρη περα πασης αμφιβολιας.

Αν προσεξεις ξανα, δεχομαι οτι ειδαν, οτι ειδαν. Εφοσον ομως δεν υπαρχουν αποδειξεις για την υπαρξη ή την ανυπαρξια εξωγηινης ζωης ο καθενας μπορει να διατηρησει ελευθερα τις αμφιβολιες του μεχρι να ισχυσει η ανωθεν Υποθεση(1) ή μεχρι να βρουμε ολοι τις αποδειξεις που ψαχνουμε.

Δεν αναφερθηκε καπου ζητημα επικοινωνιας απο μεριας μου. Αλλα εν πασει περιπτωσει, αν αυτος ο καποιος μπορει να επικοινωνησει τηλεπαθητικα ή οπως αλλιως θελει με εξωγηινες μορφες ζωης, παρακαλειται να μου στειλει μηνυμα. Θελω να επικοινωνησω με τη γιαγια μου που εχει φυγει απο τη ζωη. Ιδιες φανταζουν οι πιθανοτητες.

Αν καποιος διαφωνει με τα λεγομενα σας περι υπαρξης διαγαλαξιακης συνομοσπονδιας και κολοκυθια τουμπανα, οχι γιατι ετσι γουσταρει, απλα επειδη απλουστατα επικαλειται την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ απο μεριας σας, θεωρειται στενομυαλος και αφελης.
Προσοχη μην σας δωσει το ιδιο ατομο διαγνωση στο μελλον.

Τι λες για αυτο Νικομαχε?

20/02/2014, 22:58:51
quote:

Τι λες για αυτο Νικομαχε?

Οτι λες κι εσύ Σοφία.Αρλούμπες!

Αλλά είσαι απόλυτα σίγουρη?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Σοφία_Μέλος
20/02/2014, 23:01:58
Εμμένω στην αποψη "αρλουμπες" μεχρι αποδειξεως του εναντιου φιλτατε.

Σοφία_Μέλος
20/02/2014, 23:03:01
Εμμένω στην αποψη "αρλουμπες" μεχρι αποδειξεως του εναντιου φιλτατε.

20/02/2014, 23:06:59
Αρα, είσαι απόλυτα σίγουρη και πέραν πάσης αμφιβολίας, για το παρόν?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Σοφία_Μέλος
20/02/2014, 23:13:40
Ουτε για την αυριανη ημερομηνια δεν μπορει να ειναι κανεις απολυτα και περα πασης αμφιβολιας σιγουρος.
Οταν ξημερωσει θα βεβαιωθουμε ολοι.
Επιφυλαξη παντα υπαρχει.
Δεν αναιρει την προσωπικη αποψη ομως.

20/02/2014, 23:36:53
Δηλαδή μου λες εμμέσως, πλην σαφώς, ότι δεν είσαι απόλυτα σίγουρη στην άρνησή σου!

Και καλά κάνεις.Ετσι είναι το σωστό.

Ας το πάρουμε λίγο "ανάποδα" τώρα.

Το σύμπαν έχει άγνωστη ηλικία. ( άσε απ'έξω το ΒΒ)
Το αστρικό μας σύστημα, ώς σημείο αναφοράς, έχει ηλικία 4,5 δις έτη.Υπάρχουν στον γαλαξία μας, νεότερα και αρχαιότερα συστήματα.Ας ασχοληθούμε με τα δεύτερα, που είναι και τα περισσότερα.

Με τεράστια ανέχεια, ας δεχθούμε το υποθετικό γεγονός, πως 2 στα 10 συστήματα, φιλοξενούν νοήμονα όντα.Μιλάμε για μερικές δεκάδες εκατομύρια πολιτισμούς!Μόνο στον Milkyway.

Αρκετοί από αυτούς, έχουν ηλικία κατά 3 τουλάχιστον φορές μεγαλύτερη από της Γης και φυσικά τεχνολογική εξέλιξη, την οποία εμείς δεν μπορούμε, ούτε να φαντασθούμε.

Τι θα εμπόδιζε τους πολιτισμούς αυτούς, όχι όλους, αλλά τους ικανότερους εξ'αυτών να "μοιράσουν" τον γαλαξία σε σφαίρες επιρροών, όπως περίπου κι εδώ στην Γη, οι ισχυροί?

Εδώ υφίσταται το εύλογο ερώτημα:-Καλά εμείς γιατί δεν έχουμε ιδέα?
Α. Επειδή είμαστε εντελώς πρωτόγονοι για αυτούς.Οπως ακριβώς ο Ο.Η.Ε, δεν ασχολείται με τους Μιάου-Μιάου του Αμαζονίου, να τους ενημερώσει. ότι υπάρχει Ομοσπονδία κρατών και είναι ευπρόδεκτοι.Επειδή απλά δεν είναι!Εχει ενημερώσει όμως ο ΟΗΕ, το κυρίαρχο κράτος, στην έδρα του οποίου ζούν οι Μιάου-Μιάου.Και δεν ασχολείτα περισσότερο.Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβαίνει και με αυτούς, τους γαλαξιακούς τύπους.

Β. Είναι όντως ενημερωμένοι κάποιοι ηγέτες, αλλά για λόγους κυριαρχίας, δεν ενημερώνουν τους Μιάου-Μιάου όλης της Γης, δηλαδή εμάς το πόπολο.

Γ. Είμαστε στις παρυφές του γαλαξία μας και δεν έχει καμία "γεωστρατηγική" σημασία η θέση μας, ώστε να ενημερωθούμε επίσημα.

Και αν το σκεφθεί κανείς, μπορεί να βρεί πολλούς λόγους.

Εκείνο που δεν πρέπει να κάνει, είναι να απορρίπτει σε τόσο μεγάλο ποσοστό ( 95-99% ), την ύπαρξει γαλαξιακής ομοσπονδίας.Αρκεί ένα λογικό ποσοστό, ας πούμε 60-40 και θα είμαστε μέσα.Δίνω αυτό το ποσοστό λόγω του τεχνολογικού μας άλματος.Αν με ρωτάγατε πρίν 200 χρόνια, θα ήμουν κι εγώ σίγουρος ότι αποκλείεται!

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως!

Δεν ασπαζόμαστε κανένα δόγμα, περί ύπαρξης ή όχι, ανευ αποδείξεων.
Υπάρχει καλύτερη στάση απο αυτή?

Τι λες για αυτό Σοφία?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Σοφία_Μέλος
21/02/2014, 06:43:04
Μην βιαζεσαι να κηρυξεις.

Το πρωταρχικο μηνυμα μου ελεγε πως αρνουμαι να πιστεψω πως ΔΕΝ υπαρχει εξωγηινη ζωη εστω και πολυπλοκοτητας πρωτπζωου.

Ωστοσο, εφοσον δεν εχουμε ανακαλυψη ουτε αμοιβαδα εκτος γης, βρισκω παρατραβηγμενα τα σεναρια συνομοσπονδιων, πολεμων των αστρων, σαυροειδων και jedi.
Aυτο σχολιασα και αυτο θα συνεχισω να σχολιαζω.