- ''Πυλες'' για αλλη διασταση στην Αθηνα;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μία καταγεγραμένη περίπτωση που υπάρχει, είναι πάλι από τον ίδιο συγγραφέα που αναφέρεις. Είναι ο γνωστός "δρόμος με την κλίση" στην περιοχή του Αρδητού που υποτίθεται ότι "υλοιποιήται" κάποια βράδια, κατα μήκος τον οδών Άγρας, Εμπεδοκλέους και Μάρκου Μούσουρου.
Είναι λίγο δύσκολο να μείνει σήμερον ημέραν να μείνει στα ψιλά και στα απαρατήρητα/μη ερευνημένα ένας εξαφανιζόμενος δρόμος ή ένας δρόμος που αλάζει κλίση απο ατομα που θέλουν να τον περπατήσουν,να πάν κάπου συγκεκριμένα στην περιοχή, να κάνουν τέλοσπάντων την δουλειά τους και να εισπράξουν την αμοιβή,ταξιτζήδες ή οικοδόμους και πολεοδόμους που πιθανόν μελετάνε την δομή της πόλης,θέλουν να αλλάξουν έναν σωλήνα ή κάτι παραπλήσιο....
Reality: A serotonine induced Hallucination?
Με γεια το νιου λουκ
quote:
Τώρα με το κτηματολόγιο θα γίνονται οι εμφανίσεις/εξαφανίσεις δρόμων πιο δύσκολοι. Δρόμοι που εξαφανίζονται θα συλλαμβάνονται για φοροδιαφυγή. Τιμή Ζώνης είναι αυτή ...
Ξέρεις, αυτό το θέμα έχει μία πλάγια διασύνδεση με τα της Παντέλης. Αν δεν κάνω λάθος είσαι και μέλος του Nimbus7 οπότε υποθέτω ότι θα ξέρεις σε τι αναφέρομαι.
Edited by - DAGON on 01/12/2005 07:58:11
Η σύνδεση που έχει το θέμα με την Πεντέλη, ο σύνδεσμος, ο κρίκος είναι ο συγραφέας Γ. Μπαλάνος. Άν ψάξεις το παρελθόν και τους λόγους του Γ. Μπαλάνου, ίσως βρείς "γιατί" συνδέεται με την Πεντέλη.
Έχω διαβάσει κάποια έργα του συγραφέα, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ σε αυτό στο φόρουμ.
Όχι, δεν είμαι μέλος στο Νίμπους/Λόκους7. Είμαι μέλος σε σπηλαιολογικό σύλλογο. Και μ' άρέσει.... ![]()
Εάν δηλαδή κατάλαβα καλά, υποστηρίζουν κάποιοι..., πως υπάρχουν δρόμοι, και μάλιστα μέσα στο κέντρο της Αθήνας, που εμφανίζονται από το πουθένά και βγάζουν όποιον τους ακολουθήσει σε πύλες, που οδηγούν στο άγνωστο, και πάλι μετά εξαφανίζονται μυστηριοδώς..., για να ξαναεμφανιστούν..., πάλι, σε άγνωστη χρονική στιγμή ???? ![]()
![]()
![]()
Δεν θέλω να προσβάλλω καμία άποψη, κανενός.
Αλλά αυτό σαν τραβηγμένο... μοιάζει..., βρε παιδιά. ![]()
![]()
![]()
"πάντα με φιλική διάθεση..."
isidora
ΦΙΛΕ j_s ΑYΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ..
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ...
ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Βρίλ Ο "Γ. Μπαλάνος" ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ....
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ Ο OLD-TIGER) ΔEN EKANE ΣYNEΣH ME THN ΠΕΝΤΕΛΗ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ..
ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ...
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ/ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ. Μπαλάνου ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...
ΦΙΛΗ Isidora ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ...
ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
Φίλε Άβαταρ μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
quote:
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ...
ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ...
Το ίδιο
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
quote:
Αγαπητέ φίλε θα σου συνιστούσα να διαβάσεις λίγο ένα παλιό μου θέμα που το είχα ονομάσει "Η μαγεία των πόλεων".
Ακριβώς!
Και μιάς κι ο/η φίλος/η είναι καινούριο μέλος κι ίσως δυσκολευτεί να βρεί το topic, είναι το παρακάτω (μπορείς να μπείς κάνοντας κλίκ στον τίτλο):

In anticipation of my resurrection...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ DAGON ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ...
quote:
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ, ΚΗΠΟΣ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ....
ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘ' ΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ KAI ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (ΠΑΝΤΑ) ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ Η ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Για μένα υπερισχύουν οι αποδείξεις. Αν θέλετε να πείτε οτι "άκουσα, μου είπαν ή είμαι φίλος με τον τάδε συγγραφέα που λέει αυτό", με γειά σας και χαρά σας, άς έχετε όποια γνώμη ή άποψη θέλετε. Άν μπορείτε να αποδείξετε οτι αυτό που λέτε όντως ισχύει, αλλάζει αμέσως σε βαρύτητα. Μπορείτε να το αποδείξετε ? Με πολύ ευχαρίστηση θα έχετε όλη την προσοχή μου ! Και μάλιστα αναπόσπαστη !
Δεν θα αναλωθώ σε "συζητήσεις" ποιός θεωρείται αξιόπιστος ή όχι, ποιός θεωρείται οτι τα ξέρει όλα και ποιός είναι ο ξερόλας. Αυτό μεταβάλλεται και οριοθετείται μόνο από τα πιστεύω του καθενός, την οπτική του γωνία καθώς και τις σχέσεις που έχει με τους άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.
Εγώ προτιμώ μια προσέγγιση αδέσμευτη από πάθη και προκαταλήψεις.
Σημείωση, επειδή ασχολούμαι με τη χαρτογράφηση, θα ήθελα να ήξερα πώς φτάνει κάποιος ή κάποια στο συμπέρασμα "εδώ υπήρχε δρόμος ή σοκάκι, που τώρα δεν υπάρχει". Και προφανώς είχε και κτήρια, σπίτια, δέντρα κλπ. τα οποία χτίστηκαν και φυτεύτηκαν από κάποιους ή κάποιες για κάποιον απλό λόγο.
Πως παίρνει σημαία αναφοράς και με ποιά στοιχεία φτάνει στο συμπέρασμα ότι "εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε" ?
Oi an8rwpoi sapizoun psixika olo kai pio polu...Na eiste ELLHNES kai oxi Neoellhnes,na prostatepsoume ton politismo mas..Kai as eimaste "Ligoi"..
Φιλικά και εις το επανειδήν...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Βρίλ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
quote:ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
Για μένα υπερισχύουν οι αποδείξεις. Αν θέλετε να πείτε οτι "άκουσα, μου είπαν ή είμαι φίλος με τον τάδε συγγραφέα που λέει αυτό", με γειά σας και χαρά σας, άς έχετε όποια γνώμη ή άποψη θέλετε. Άν μπορείτε να αποδείξετε οτι αυτό που λέτε όντως ισχύει, αλλάζει αμέσως σε βαρύτητα. Μπορείτε να το αποδείξετε ? Με πολύ ευχαρίστηση θα έχετε όλη την προσοχή μου ! Και μάλιστα αναπόσπαστη !
ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΜΠΑΛΑΝΟ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...
quote:ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Βρίλ Ο "Γ. Μπαλάνος" ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ....
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ Ο OLD-TIGER) ΔEN EKANE ΣYNEΣH ME THN ΠΕΝΤΕΛΗ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ..
ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ...
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ/ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ. Μπαλάνου ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ...
ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ....
ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Άκουσα, δηλ. διάβασα κάποιες απόψεις περι πυλών, αλλά άλλο απλά "το άκουσα" και άλλο το "δέχομαι οτι είναι όντως έτσι".
Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, όπως επίσεις και να λέει ότι θέλει. Και άσχετα από την ιδιότητά του !
Για μένα, το μεγαλύτερο αγαθό είναι η κριτική σκέψη. Αλλοίμονο άν συντασσόμουμ με τους φίλους και γνωστούς μου, επειδή είναι γνωστοί και φίλοι μου ! Ότι θέλει να πιστεύει ο καθενας, αλλά για να το αποδεκτώ χρειάζομαι και κάποιες ενδείξεις και καλύτερα ακόμα, αποδείξεις.
Επειδή πιστεύω οτι έχω πολύ ανεπτυγμένη την ικανότητα του προσανατολισμού, και επειδή μπορώ να υπολογίζω αποστάσεις, να παίρνω σημεία, να κινούμαι και σε άγνωστο πεδίο χωρίς να χαθώ, για μένα προσωπικά δεν υπάρχουν σοκάκια και δρόμοι που εμφανίζονται και εξαφανίζονται.
Μπορεί η θεματολογία να είναι ενδιαφέρουσα και να κερδίζει φίλους, η προσωπική μου εκτίμηση για όλα αυτά είναι οτι πρόκειται για καταστάσεις, μεταξύ "νόμισα", "μπερδεύτηκα" και "έτσι μου φάνηκε".
Από την άλλην, ο οποιοσδήποτε μου πεί οτι στήθηκε ώρες και παρακολουθουσε το σοκάκι να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται, και φυσικά έχει φροντίσει για αποδείξεις, ας με αναζητήσει να μου τις δείξει. Τότε, και μόνο τότε, θα μιλήσουμε σε πιο επιστητό επίπεδο.
quote:"πύλες"για άλλη διάσταση στην Αθήνα
μόνο που το διαβάζεται δεν ακούγεται λίγο χαζό?(συγχωρέστε με για την έκφραση)
Vrilη γράφεις:
quote:
Τότε, και μόνο τότε, θα μιλήσουμε σε πιο επιστητό επίπεδο.
Σε ποιο είπες; στο επιστητό;
Αυτό με το Τοτό στο έχω πει;
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!