ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ''Πυλες'' για αλλη διασταση στην Αθηνα;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ''Πυλες'' για αλλη διασταση στην Αθηνα;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

j_s31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
j_sΝέο Μέλος
01/12/2005, 01:04:35
...πρωτα-πρωτα αν υ[αρχει αλλο παρομοιο θεμα οι αρμοδιοι ας με παραπεμψουν διαφορερετικα let's talk about it εδω και τωρα...Λοιπον...Συχνα πυκνα διαβαζω σε αρθρα διαφορων περιοδικων περι δρομων (π.χ στην Ομονοια) που ενω καποιες μερες καταληγουν σε αδιεξοδα αλλες φορες οδηγουν σε αγνωστα σοκακια τα οποια κανεις δεν μπορει να ξερει που μπορει να σε βγαλουν...Μαρτυριες για πασιγνωστους δρομους που την εκαστοτε στιγμη μετατρεπονται σε πυλες προς το αγνωστο;;; Δεν ειναι λιγες αυτες οπως και η περιπτωσξ που περιγραφει ο κ.Μπαλανος για εναν παραδρομο που εμφανιζεται ''καποιες φορες'' στην οδο Σοφοκλεους και οδηγει στην πλατει θεατρου...!!!!! Τι ξερετε για αυτες τις πυλες;;; Γνωριζετε παρομοια παραδειγματα;;;
DAGONΜέλος
01/12/2005, 01:35:51
Η θεματολογία του θέματος που άνοιξες ταιριάζει πολύ με αυτό που έχω ανοίξει εγώ("κοσμική βιοδυναμική".)
Μία καταγεγραμένη περίπτωση που υπάρχει, είναι πάλι από τον ίδιο συγγραφέα που αναφέρεις. Είναι ο γνωστός "δρόμος με την κλίση" στην περιοχή του Αρδητού που υποτίθεται ότι "υλοιποιήται" κάποια βράδια, κατα μήκος τον οδών Άγρας, Εμπεδοκλέους και Μάρκου Μούσουρου.

Xotchipilli2Μέλος
01/12/2005, 03:40:51
Γενικότερα με την κίνηση (πεζών-ταχυδρόμων που προσπαθούν να κάνουν την δουυλειά τους-delivery boy-οχημάτων)-κάμερες (αν υπάρχουν στην περιοχή-πολεοδόμων ,δεν θα είχαν εντοπιστεί,καταγραφεί και παρατηρηθεί/ερευνηθεί εις βάθος τέτοια φαινόμενα αν υπήρχαν?

Είναι λίγο δύσκολο να μείνει σήμερον ημέραν να μείνει στα ψιλά και στα απαρατήρητα/μη ερευνημένα ένας εξαφανιζόμενος δρόμος ή ένας δρόμος που αλάζει κλίση απο ατομα που θέλουν να τον περπατήσουν,να πάν κάπου συγκεκριμένα στην περιοχή, να κάνουν τέλοσπάντων την δουλειά τους και να εισπράξουν την αμοιβή,ταξιτζήδες ή οικοδόμους και πολεοδόμους που πιθανόν μελετάνε την δομή της πόλης,θέλουν να αλλάξουν έναν σωλήνα ή κάτι παραπλήσιο....

Reality: A serotonine induced Hallucination?

01/12/2005, 06:43:03
Τώρα με το κτηματολόγιο θα γίνονται οι εμφανίσεις/εξαφανίσεις δρόμων πιο δύσκολοι. Δρόμοι που εξαφανίζονται θα συλλαμβάνονται για φοροδιαφυγή. Τιμή Ζώνης είναι αυτή ...

DAGONΜέλος
01/12/2005, 07:57:06
Γειά σου Vril!
Με γεια το νιου λουκ

quote:
Τώρα με το κτηματολόγιο θα γίνονται οι εμφανίσεις/εξαφανίσεις δρόμων πιο δύσκολοι. Δρόμοι που εξαφανίζονται θα συλλαμβάνονται για φοροδιαφυγή. Τιμή Ζώνης είναι αυτή ...

Ξέρεις, αυτό το θέμα έχει μία πλάγια διασύνδεση με τα της Παντέλης. Αν δεν κάνω λάθος είσαι και μέλος του Nimbus7 οπότε υποθέτω ότι θα ξέρεις σε τι αναφέρομαι.

Edited by - DAGON on 01/12/2005 07:58:11

01/12/2005, 08:04:23
Γειά σου Νταγκόν !

Η σύνδεση που έχει το θέμα με την Πεντέλη, ο σύνδεσμος, ο κρίκος είναι ο συγραφέας Γ. Μπαλάνος. Άν ψάξεις το παρελθόν και τους λόγους του Γ. Μπαλάνου, ίσως βρείς "γιατί" συνδέεται με την Πεντέλη.

Έχω διαβάσει κάποια έργα του συγραφέα, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ σε αυτό στο φόρουμ.

Όχι, δεν είμαι μέλος στο Νίμπους/Λόκους7. Είμαι μέλος σε σπηλαιολογικό σύλλογο. Και μ' άρέσει....

IsidoraΜέλος
03/12/2005, 11:29:27
Γειά σας και από μένα παιδιά.

Εάν δηλαδή κατάλαβα καλά, υποστηρίζουν κάποιοι..., πως υπάρχουν δρόμοι, και μάλιστα μέσα στο κέντρο της Αθήνας, που εμφανίζονται από το πουθένά και βγάζουν όποιον τους ακολουθήσει σε πύλες, που οδηγούν στο άγνωστο, και πάλι μετά εξαφανίζονται μυστηριοδώς..., για να ξαναεμφανιστούν..., πάλι, σε άγνωστη χρονική στιγμή ????

Δεν θέλω να προσβάλλω καμία άποψη, κανενός.
Αλλά αυτό σαν τραβηγμένο... μοιάζει..., βρε παιδιά.

"πάντα με φιλική διάθεση..."
isidora

03/12/2005, 12:02:00
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΞΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ j_s ΑYΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ..
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ...
ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Βρίλ Ο "Γ. Μπαλάνος" ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ....
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ Ο OLD-TIGER) ΔEN EKANE ΣYNEΣH ME THN ΠΕΝΤΕΛΗ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ..
ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ...
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ/ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ. Μπαλάνου ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

ΦΙΛΗ Isidora ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ...

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

DAGONΜέλος
03/12/2005, 15:45:08
quote:
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

Φίλε Άβαταρ μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?

quote:
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ...
ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ...

Το ίδιο

Norman_MoonlightΝέο Μέλος
03/12/2005, 15:50:34
Γειά χαρά σε όλους και καλώς σας βρίσκω (είμαι καινούργιο μέλος και βασικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό που ονομάζουμε "μαγεία των πόλεων"). Δέν φαντάζεστε την έκληξή μου όταν διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα και στην οποία ακόμα μέχρι σήμερα κυκλοφορώ συχνότατα λόγω εργασίας (μιλάω γιά την περιοχή στα σύνορα Παγκρατίου και Μέτς) είναι τόπος τόσο παράξενων φαινομένων. Είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές όταν περπατας σε αυτούς τους δρόμους εσθάνεσαι σαν να είσαι κάπου αλλού...ή ακόμα ακόμα σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος εκεί πέρα. A propos...o δρόμος με την μεγάλη κλήση κοντά στην Άγρας, την Μ. Μουσούρου και την Εμπεδοκλέους πρέπει είναι ένα στενάκι που ονομάζεται Δόμπολη...αν ξέρεται κάτι παραπάνω για την περιοχή...παρακαλώ ενημερώστε με, όπως και για άλλα σημεία της Αθήνας, θα ήθελα πολύ να μάθω...
04/12/2005, 19:32:43
Αγαπητέ φίλε θα σου συνιστούσα να διαβάσεις λίγο ένα παλιό μου θέμα που το είχα ονομάσει "Η μαγεία των πόλεων". Σχετικά με αυτό που αναφέρεις είχα καταγράψει μια περίπτωση που συνέβει σε μία φίλη πριν τρία περίπου χρόνια, κατα την οποία βρέθηκε να περνά απο ένα χωματόδρομο με το αυτοκίνητό της, απο τον οποίο δεν είχε ξαναπεράσει ποτέ, δεν θυμόταν να υπήρχε, αλλά και τον οποίο δεν μπόρεσε ποτέ να ξαναβρεί. Πιστεύω το συγκεκριμένο άτομο γιατί ξέρω ότι έλεγε αλήθεια και έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις με παρόμοια περιστατικά...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

05/12/2005, 09:16:52
quote:
Αγαπητέ φίλε θα σου συνιστούσα να διαβάσεις λίγο ένα παλιό μου θέμα που το είχα ονομάσει "Η μαγεία των πόλεων".

Ακριβώς!
Και μιάς κι ο/η φίλος/η είναι καινούριο μέλος κι ίσως δυσκολευτεί να βρεί το topic, είναι το παρακάτω (μπορείς να μπείς κάνοντας κλίκ στον τίτλο):

Η μαγεία των πόλεων...

In anticipation of my resurrection...

05/12/2005, 12:14:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ DAGON ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ...

quote:
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ, ΚΗΠΟΣ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ....
ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘ' ΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ KAI ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (ΠΑΝΤΑ) ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ Η ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

05/12/2005, 14:41:55
Κοιτάξτε.

Για μένα υπερισχύουν οι αποδείξεις. Αν θέλετε να πείτε οτι "άκουσα, μου είπαν ή είμαι φίλος με τον τάδε συγγραφέα που λέει αυτό", με γειά σας και χαρά σας, άς έχετε όποια γνώμη ή άποψη θέλετε. Άν μπορείτε να αποδείξετε οτι αυτό που λέτε όντως ισχύει, αλλάζει αμέσως σε βαρύτητα. Μπορείτε να το αποδείξετε ? Με πολύ ευχαρίστηση θα έχετε όλη την προσοχή μου ! Και μάλιστα αναπόσπαστη !

Δεν θα αναλωθώ σε "συζητήσεις" ποιός θεωρείται αξιόπιστος ή όχι, ποιός θεωρείται οτι τα ξέρει όλα και ποιός είναι ο ξερόλας. Αυτό μεταβάλλεται και οριοθετείται μόνο από τα πιστεύω του καθενός, την οπτική του γωνία καθώς και τις σχέσεις που έχει με τους άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Εγώ προτιμώ μια προσέγγιση αδέσμευτη από πάθη και προκαταλήψεις.

Σημείωση, επειδή ασχολούμαι με τη χαρτογράφηση, θα ήθελα να ήξερα πώς φτάνει κάποιος ή κάποια στο συμπέρασμα "εδώ υπήρχε δρόμος ή σοκάκι, που τώρα δεν υπάρχει". Και προφανώς είχε και κτήρια, σπίτια, δέντρα κλπ. τα οποία χτίστηκαν και φυτεύτηκαν από κάποιους ή κάποιες για κάποιον απλό λόγο.
Πως παίρνει σημαία αναφοράς και με ποιά στοιχεία φτάνει στο συμπέρασμα ότι "εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε" ?

DimosthenisΝέο Μέλος
05/12/2005, 16:14:10
Kalispera se olous..To 8ema einai polu endiaferon kai pragmatika mporw na pw oti me kalupse o "Dunamh Vril".. Oloi kati exoume niwsei periergo se polles faseis ths zwhs mas kai oxi mono se dromous opws simeiwse polu swsta o Avatargr..Vevaia to na apodikseis ston allon kati tetoio proipo8etei oti ekeinh thn stigmh pou 8a sou sumvei prepei o allos na einai mprosta kai oxi mono.Opote h apodiksh fantazei ligo ews polu adunath.Teleiwnontas 8a h8ela na pw oti ola einai dunaton na sumvoun arkei na kseroume ti mas shnaivei kai na mporoume prwta na to eksigisoume me to mualo pou exoume kai na mhn proftasoume na poume oti htan kati aneksigito.Kalh sunexeia sto 8ema.. Sas xairetw filika

Oi an8rwpoi sapizoun psixika olo kai pio polu...Na eiste ELLHNES kai oxi Neoellhnes,na prostatepsoume ton politismo mas..Kai as eimaste "Ligoi"..

Norman_MoonlightΝέο Μέλος
05/12/2005, 16:59:42
Σας χαιρετώ όλους και πάλι και σας ευχαριστώ για την βοήθεια σχετικά το θέμα της "Αστυμαγείας". Σε ότι αφορά τον φίλο που ασχολείται με την χαρτογράφηση...έχω την εντύπωση (τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα διαβάζοντας τα όσα έχουν γραφεί στο σχετικό forum, αλλά και γενικώς έτσι είχα αντιληφθεί το θέμα πριν κάν ανακαλύψω την ύπαρξη του esoterica) οτι η μαγεία των πόλεων δεν έγγυται μόνο σε δρόμους που τάχα εμφανίζονται και εξαφανίζονται στα καλά καθ'ούμενα, σε χρονικές πύλες ή δεν ξέρω και εγώ σε τι άλλο χωρίς βέβαια αυτά να αποκλείονται...έτσι και αλλιώς νομίζω ότι απέχουμε οι περισσότεροι τουλάχιστον εδώ πλέον από την ηλικία που θα εντυποσιαζόμασταν από τη "μαγεία" του Harry Potter για περισσότερο από όσο διαρκούσε το φίλμ. Σίγουρα είναι αρκετά αφοπλιστικό να ζητάς απτά στοιχεία για κάποια τέτοια φαινόμενα, αλλά η εμπειρία καθώς και η ευκολία με την οποία μπορεί κάποιος να "αφοριστεί" για τα πιστεύω και τα λέγομενά του θα έπρεπε να μας βάζει σε σκέψεις και να μας έκανε να είμαστε περισσότερο διαλακτικοί. Η ιστορία είναι γεμάτη με παραδείγματα για όποιον δεν κουράζεται να ανατρέξει σε αυτήν...εγώ πάντως είμαι πρόθυμος να ερευνήσω και δεν βιάζομαι να αποκλείσω τίποτα...

Φιλικά και εις το επανειδήν...

06/12/2005, 00:16:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Βρίλ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

quote:
Για μένα υπερισχύουν οι αποδείξεις. Αν θέλετε να πείτε οτι "άκουσα, μου είπαν ή είμαι φίλος με τον τάδε συγγραφέα που λέει αυτό", με γειά σας και χαρά σας, άς έχετε όποια γνώμη ή άποψη θέλετε. Άν μπορείτε να αποδείξετε οτι αυτό που λέτε όντως ισχύει, αλλάζει αμέσως σε βαρύτητα. Μπορείτε να το αποδείξετε ? Με πολύ ευχαρίστηση θα έχετε όλη την προσοχή μου ! Και μάλιστα αναπόσπαστη !
ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΜΠΑΛΑΝΟ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...

quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Βρίλ Ο "Γ. Μπαλάνος" ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ....
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ Ο OLD-TIGER) ΔEN EKANE ΣYNEΣH ME THN ΠΕΝΤΕΛΗ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ..
ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ...
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ/ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ. Μπαλάνου ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ...
ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ....
ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

06/12/2005, 10:38:59
Σας διαβεβαιώ οτι δεν αφορίζω κανέναν !

Άκουσα, δηλ. διάβασα κάποιες απόψεις περι πυλών, αλλά άλλο απλά "το άκουσα" και άλλο το "δέχομαι οτι είναι όντως έτσι".

Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, όπως επίσεις και να λέει ότι θέλει. Και άσχετα από την ιδιότητά του !

Για μένα, το μεγαλύτερο αγαθό είναι η κριτική σκέψη. Αλλοίμονο άν συντασσόμουμ με τους φίλους και γνωστούς μου, επειδή είναι γνωστοί και φίλοι μου ! Ότι θέλει να πιστεύει ο καθενας, αλλά για να το αποδεκτώ χρειάζομαι και κάποιες ενδείξεις και καλύτερα ακόμα, αποδείξεις.

Επειδή πιστεύω οτι έχω πολύ ανεπτυγμένη την ικανότητα του προσανατολισμού, και επειδή μπορώ να υπολογίζω αποστάσεις, να παίρνω σημεία, να κινούμαι και σε άγνωστο πεδίο χωρίς να χαθώ, για μένα προσωπικά δεν υπάρχουν σοκάκια και δρόμοι που εμφανίζονται και εξαφανίζονται.

Μπορεί η θεματολογία να είναι ενδιαφέρουσα και να κερδίζει φίλους, η προσωπική μου εκτίμηση για όλα αυτά είναι οτι πρόκειται για καταστάσεις, μεταξύ "νόμισα", "μπερδεύτηκα" και "έτσι μου φάνηκε".

Από την άλλην, ο οποιοσδήποτε μου πεί οτι στήθηκε ώρες και παρακολουθουσε το σοκάκι να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται, και φυσικά έχει φροντίσει για αποδείξεις, ας με αναζητήσει να μου τις δείξει. Τότε, και μόνο τότε, θα μιλήσουμε σε πιο επιστητό επίπεδο.

Demon_LordGRΜέλος
08/12/2005, 00:28:42
quote:

"πύλες"για άλλη διάσταση στην Αθήνα

μόνο που το διαβάζεται δεν ακούγεται λίγο χαζό?(συγχωρέστε με για την έκφραση)

dim.karΜέλος
08/12/2005, 08:44:40
Καλημέρα σε όλες και όλους!!!

Vrilη γράφεις:

quote:
Τότε, και μόνο τότε, θα μιλήσουμε σε πιο επιστητό επίπεδο.

Σε ποιο είπες; στο επιστητό;

Αυτό με το Τοτό στο έχω πει;

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!