ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

KERRY KING91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
SkorpinaΜέλος
24/08/2003, 03:39:14
Θα απαντησω και σε εσενα φιλε μου γιατι υπαρχει και για σενα μια απαντηση.Αναφερετε συνεχεια τους διωγμους των εθνικων λες και οι Χριστιανοι υπεστησαν λιγοτερους διωγμους.
1. Διωγμός τού Νέρωνα (64-68 μ.Χ.). Ο αυτοκράτορας αυτός έκαψε τη Ρώμη για δική του ευχαρίστηση, και για να στρέψει την οργή τού όχλου εναντίον άλλων εκτός αυτού τού ιδίου, επίσημα διέταξε το διωγμό τών Χριστιανών. Τότε θανατώθηκαν οι απόστολοι Πέτρος και Παύλος.

2. Διωγμός τού Δομιτιανού (94-96 μ.Χ.). Αυτός βρήκε αφορμή το "φόρο τού διδράχμου", που δεν πλήρωναν οι Χριστιανοί, επειδή έπαυαν να είναι Ιουδαίοι και άρχισε σκληρό διωγμό κατά τών Χριστιανών. Τότε μαρτύρησαν ο Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης και ο Τιμόθεος στην Έφεσο, μαθητής τού Αποστόλου Παύλου

3. Διωγμός τού Τραϊανού (97-116 μ.Χ.). Τους χρόνους τής αυτοκρατορίας του ο Τραϊανός όρισε με οδηγίες ειδικές τον τρόπο δίωξης τών Χριστιανών. Όταν οι Χριστιανοί αρνούνταν να θυσιάσουν στους θεούς τών Ρωμαίων, τους καταδίκαζαν σε θάνατο. Ο ειδωλολατρικός λαός, πολύ φανατισμένος, δεν τηρούσε τη διαταγή που έλεγε ότι χρειάζεται έγγραφη καταγγελία για να γίνει η δίωξη. Οι διωγμοί συνεχίσθηκαν και από τους διαδόχους τού Τραϊανού, τον Αδριανό και τον Αντώνιο Πίο, αλλά όχι τόσο άγριοι.

4. Τού Αδριανού (118-129 μ.Χ.)

5. Διωγμός τού Μάρκου Αυρηλίου (161-178 μ.Χ.). Αν και λέγεται ότι ήταν αγαθός άνθρωπος, έδωσε διαταγή για το βασανισμό και τη θανάτωση με άγρια και απάνθρωπα βασανιστήρια. Τα χρόνια αυτά βασανίσθηκε και αποκεφαλίσθηκε η Αγία Παρασκευή.

6. Διωγμός τού Σεπτιμίου Σεβήρου (193-212). Την εποχή τού Σεβήρου ανανεώθηκε ένας νόμος το 202, που δεν επέτρεπε τον προσηλυτισμό. Άρχισε τότε διωγμός (200-211 μ.Χ.) εναντίον τών Χριστιανών στην Αίγυπτο κυρίως, στη Βόρ. Αφρική και στη Γαλλία (Γαλατία). Τότε μαρτύρησαν και πέθαναν ο πατέρας τού Ωριγένη, ο Λεωνίδας, ο Ειρηναίος, επίσκοπος τού Λουγδούνου (σημερινής Λυών τής Γαλλίας) και η Αγία Περπέτουα στην Καρχηδόνα.

7.Μαξιμίνου τού Θράκα (235-237 μ.Χ.).

9. Τού Βαλεριανού (257-259 μ.Χ.).
Νουμεριανός (πρ. αυτοκράτορας)

10. Ο φοβερότερος και πιο απάνθρωπος ήταν ο διωγμός τού Διοκλητιανού και Μαξιμιανού (285-305). (Το 286 ο Διοκλητιανός έκανε κόμμα με τον Μαξιμιανό). Τα αίτια ήταν τα ίδια με τού Δεκίου και κράτησε συνολικά 9 χρόνια (296-305). Ο Γαλέριος με συστάσεις που του έκανε, τον έπεισε να διώξει τους Χριστιανούς. Στη Μ. Ασία λέγεται ότι θανατώθηκαν 15.000 Χριστιανοί, στην Αίγυπτο 140.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Τότε θανατώθηκαν και οι Άγιοι Δημήτριος και Γεώργιος. Οι διωγμοί έπαυσαν λίγα χρόνια αργότερα, όταν έγινε αυτοκράτορας ο Μ. Κωνσταντίνος.

Να ειστε ολοι καλα!

steelspringΜέλος
24/08/2003, 06:10:14

Αγαπητή Skorpina
Θεωρώντας ότι η συζήτηση παίρνει τροπή άσχετη με το τόπικ ,
Δίνω την απάντησή μου στην διεύθυνση :
http://www.geocities.com/criszus3/diogmoi.html

MercuryΜέλος
24/08/2003, 22:25:53
............Σφαγές και στο topic μου?
ΈΛΕΟΣ,ρε παιδιά!

SkorpinaΜέλος
25/08/2003, 01:35:48
Συγνωμη Mercury αλλα επρεπε να απαντησω...
Μετα λενε οτι δεν απανταω...
Συγνωμη που εξελιχθηκε ετσι...

25/08/2003, 09:47:28
Την καλημέρα μου σε ΟΛΟΥΣ...

Φίλε Steelspring...
Aπλά σου ΕΔΕΙΞΑ ότι απο την ΟΠΤΙΚΗ ΜΟΥ κάνεις λάθος...
Απόδειξη;;;
Η απόδειξη είναι ότι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ένα θέμα που ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και ΚΑΝΕΝΑΣ δε θέλησε να το "συνδιάσει, παντρέψει" με τον ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΤΙΣΜΟ που επικρατεί στα άλλα θέματα του Εμφύλιου Σπαραγμού...

Παρακαλώ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ έχει να προσθέσει "κάτι" ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και όχι απλά να πεί "κάτι" για να δηλώσει για ΠΟΛΥΟΣΤΗ ΦΟΡΑ την ΕΧΘΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ας μην συνεχίσει να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ το παρόν θέμα...
Μέχρι και ο Μερκούριος, εξεπλάγην

Κέλσος ο Φιλαλήθης

steelspringΜέλος
26/08/2003, 17:52:45
quote:
Παρακαλώ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ έχει να προσθέσει "κάτι" ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και όχι απλά να πεί "κάτι" για να δηλώσει για ΠΟΛΥΟΣΤΗ ΦΟΡΑ την ΕΧΘΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ας μην συνεχίσει να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ το παρόν θέμα...

Φίλε Kelsos
Πολύ έντεχνα έπλεξες τον ύμνο προς την μονομέρεια.
Ακολούθησε την αν έτσι σου αρέσει.
Δείχνεις ότι τάχα καταλαβαίνεις ποιός ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΪΝΕΙ.
Παίρνεις μάλιστα και το ύφος μεγάλου διδασκάλου.Δεν θέλουμε άλλους γέμισε ο τόπος.
To τόπικ αυτοκαταστρέφεται απο την εξαρχής μονομέρειά του.
Κάτσε και αυτοσυγκεντρώσου , βίωσε ή ότι θες κάνε , μέχρι να καταλάβεις ,να ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ και να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ τι είναι μονομέρεια και τι δέν είναι, και ότι την μονομέρεια ούτε οι αγαθότερες προθέσεις δεν μπορούν να αιτιολογήσουν.
Έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω τα ίδια .
Μην με αναγκάζεις να το κάνω συνέχεια .
ΜΑΘΕ να ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙΣ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ τις ΘΕΣΕΙΣ των ΑΛΛΩΝ , για να το πω στη γλώσσα που προτιμάς..

27/08/2003, 09:19:17
Την καλημέρα μου...

Φίλε Steelspring...
Σε παρακολουθώ και αδυνατώ να σε καταλάβω!!!
Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο υπολογιστής σου ή καλύτερα η οθόνη σου, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!!!

Στο λέω, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να βλέπεις ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ και ΜΟΝΟ πάνω σε αυτό να προσπαθείς να πείς τα όσα λές!!!!

Μιάς και ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ, στο ξαναπαραθέτω και θα ήθελα σχόλια επι του ΣΥΝΟΛΟΥ και όχι "μονομερός" όπως πολύ σοφιστικά λές ότι γράφω!!!

quote:
Φίλε Steelspring...
Aπλά σου ΕΔΕΙΞΑ ότι απο την ΟΠΤΙΚΗ ΜΟΥ κάνεις λάθος...
Απόδειξη;;;
Η απόδειξη είναι ότι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ένα θέμα που ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και ΚΑΝΕΝΑΣ δε θέλησε να το "συνδιάσει, παντρέψει" με τον ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΤΙΣΜΟ που επικρατεί στα άλλα θέματα του Εμφύλιου Σπαραγμού...

Μέχρι και ο Μερκούριος, εξεπλάγην

Και για να σε βοηθήσω κι άλλο, διάβασε ΚΑΙ σχολίασε τα ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κέλσος ο Φιλαλήθης

AIONΜέλος
27/08/2003, 09:47:15
χλαμυδολάγνοι όλου του κόσμου ενωθείτε ....

Βασικά τσινίσαν τα πλευροκαλογερακοφουρακοκεραμυδό-πεδα γιατι στην ταινία ο Τσάπλιν είναι Εβραίος (έγκλημα) κουρέας ...και φυσικά όπως γίνεται πάντα θα με θεωρήσουν εγκάθετο σιωνιστικών κύκλων που θέλω την κατάργηση του ελληνικου έθνους...

steelspringΜέλος
27/08/2003, 14:21:30
Δεν χρειάζεται να απαντήσω Φίλε Kelsos.
O Φίλος ΑΙΟΝ με την τελευταία του απάντηση με κάλυψε απόλυτα ως προς την αρχική του πρόθεση.

AIONΜέλος
27/08/2003, 14:43:42
εσένα τι σε νοιάζει όμως αν εγώ καταργήσω το έθνος (πραγματικά πολύ θα ήθελα να καταργηθούν όλα τα έθνη ), αφού είσαι στην Αυστρία ?

HeliosΜέλος
27/08/2003, 17:30:18
Η Σκορπινα,ξερει και τι βιωσαν οι Σχολες,οι μαθητες,κλπ.
Βεβαια μονον οι χριστιανοι βιωσαν την αγαπη.
Αλλοι ,δεν ακολουθησαν τα ιδανικα τους,μονον λογια ηταν.
Ετσι το σκορπιονι,ξερει και για τον Θαλη,και για τον Εμπεδοκλη,και για τον Τυανεα,και για ολους.

Έγιναν τροποποιήσεις από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ