- Αναζητώντας τη χαμένη.... Αθήνα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Στον Οtto Neugebauer που ήταν πολέμιος του Ελληνικού πνεύματος και πρώτη φορά βγήκε το 1930 χωρίς πραγματικά στοιχεία και ισχυρίστηκε αυτά που ισχυρίζεσαι και δεν πήραμε θέση όμως και διάφοροι ανθέλληνες έκαναν το ίδιο;
Σε λίγο θα πεις ότι και τον Παρθενώνα με την τέλεια γεωμετρία, ότι από εκεί τον εμπνευστήκαμε και αυτοί ήταν οι αρχιτέκτονες έλεος.
Ενώ στην ιστορία βλέπουμε ότι ο Θαλής πήγε στην Αίγυπτο ως περιηγητής και όχι για σπουδές. Απόδειξη αυτού είναι ότι δίδαξε στους Αιγυπτίους ιερείς τη θεωρία των ομοίων τριγώνων, υπολογίζοντας το ύψος της πυραμίδας από τη σκιά της και τη σκιά μίας ράβδου (Πλουτάρχου, Ηθικά 147Α).
Ο Κύριλλος ο Αλεξανδρεύς γράφει : Ὁ Ἐρμῆς καὶ πρόσγε ἀριθμοὺς καὶ λογισμοὺς καὶ γεωμετρίαν εὑρόντα, παραδοῦναι καὶ κατάλογον τὴν τῶν ἄστρων".
Συν ότι οι Βαβυλώνιοι πίστευαν ότι τα πάντα δημιουργήθηκαν από το νερό και αρχαίοι Θεοί πολέμησαν μεταξύ τους και δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, ενώ οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο προμηθέας και Αθηνά δημιούργησαν τους ανθρώπους από πηλό και φωτιά και τους έδωσαν μορφή όμοια με αυτήν των Θεών.
Σου δίνω κάποια παραδείγματα για να μου πεις που τα αποδίδεις;
Δηλαδή περιμένεις ο άλλος να μην νευριάζει;
Όπως δεν θέλω να με θίγουν για την πίστη μου που την έχω δηλώσει κατά επανάληψη, έτσι δεν θέλω να θίγουν και την πίστη των άλλων και ξέρεις μόνος του ο καθένας επιλέγει δεν του το επιβάλεις κανείς.
Και ναι ο τρόπος που μιλάς και μας αποκαλείς καλή μου καλέ μου δεν είναι και ο ποιο ευνοϊκός και πρέπον, συν ότι έχεις πάρει σβάρνα τους πάντες.
Οπότε είναι σαν να θέλεις να προκαλέσεις ντόρο και πρέπει να δεχθείς και τις συνέπειες, κανένας δεν σου φέρθηκε βίαια, εσύ το προκαλείς αυτό, με τα λεγόμενα σου και τις βρισιές σου.
Απανταω στα βρισιδια και στις ψυχικες επιθεσεις πολλων χρονων απο ενα συγκεκριμενος τυπο "ανθρωπων". Αυτο δεν εχει να κανει με καμια πιστη.
Εχει να κανει με την αγανακτιση μου σε σχεση με τους Βρυκολακες που μας πινουν το αιμα και αυτο ειναι πολυ ξεκαθαρο. Ματαια προσπαθεις να μου προσαψεις πραγματα που υπαρχουν μονο στην φαντασια σου.
Δεν σεβομαι κανενα μαλακα που δεν σεβεται εμενα. Ακουγεται τραγελαφικο να ζητανε σεβασμο αυτοι που δεν σεβονται τιποτα. Αμα ξεκινησουν αυτοι να σεβονται την πιστη στον θεο μεθ'ημων, ειτε λεγεται Ιησους, ειτε Απολλωνας, τοτε ας ζητησουν σεβασμο.
Εχεις καμια συγκεκριμενη διαφωνια σε σχεση με αυτα που λεω η απλα ψαχνεις για αιμα;
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 19:51:25
quote:
Εχω υποστει ασυλλυπτη ψυχικη κακοποιηση σε αυτο το μερος.
Άρα μπήκες εδώ για εκδίκηση, άρα τα μπινελίκια που κατεβάζεις και απευθύνονται σε μέλη είναι απλά εκδίκηση.
Ναι, μόνο που το φόρουμ και το κάθε φόρουμ, προσφέρεται για διάλογο και ανταλαγή απόψεων, κάτι που εσύ και το συνάφι σου δεν σεβόσαστε επ' ουδενί.
Ο χρήστης panpam ας πούμε σε υποστηρίζει λόγο ιδιοκατεύθυνσης, δεν σου έκανε καμία παρατήρηση για τις αισχρότητές σου, αντίθετα έκανε παρατήρηση σε εμένα που σου απάντησα, λέγοντάς με βόθρο, ο σκατάς!
Πρέπει να καταλάβετε οτι δεν μπορείτε να λειτουργείτε ως αγγέλη και να επιτίθεστε ομαδικά στον κόσμο, αυτό το κόλπο θα τελειώσει άδοξα για την ομαδούλα σας με σημαντικές ποινές που θα σας κάνουν να μετανιώσετε για το ηλίθιο χόμπυ σας.
Ποιό χόμπυ?
-Τι θα κάνουμε ρε για να περάσει η ώρα? Δε πα να βρίσουμε κανέναν Εθνικό αρχαιογκάγκα να γελάσουμε?
Και βέβαια να σου πω οτι αν αυτά που έγραψες τα έγραψες απο πάροχο/τηλεφωνική γραμμή στο όνομά σου ή απ το σπίτι σου, τότε είσαι μεγάλος μαλάκας.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Το θεμα ειναι πως αντεχω εγω ακομα να απανταω στους Βρυκολακες που ταιζουν την αρρωστημενη αλαζονεια σας και τις φαντσιωσεις σας σε σχεση με το ποσο μεγαλοι και τρανοι ειαστε, ακομα πανω και απο τους θεους. Επισης το θεμα ειναι πως σας ανεχετε ο υπολοιπος πλανητης και το υπολοιπο συμπαν να παριστανετε τους παντωγνωστες και τους παντοχεστες με ξενα μαλιστα αρχιδια καθως τα αρχιδια των αρχαιων δεν ειναι δικα σας, εκει οπου επι της ουσιας εισαστε μωροι χωρις εσωτερικοτητα και δεν μπορειτε να μαθετε τιποτα απο μονοι σας(λογια του Ιαμβλιχου για την μαζα των Ελληνων).
Πλούταρχος, Περί Ισιδος & Οσίριδος, 378α
Θεούς θεωρήσαμε, όχι διαφορετικούς από άλλους (λαούς), ούτε από βαρβάρους ή από Ελληνες, ούτε από νότιους ή βόρειους, αλλά ακριβώς όπως ο ήλιος καί η σελήνη κι ο ουρανός καί η γή καί η θάλασσα είναι κοινά σέ όλους, ονομάζονται όμως διαφορετικά από τόν κάθε λαό, έτσι ενώ Ενας Λόγος συγκροτεί όλα αυτά καί μία (Θεία) πρόνοια τά διευθύνει καί γιά τήν λειτουργία τών πάντων έχουν ορισθή (Θείες) δυνάμεις, εντούτοις διαφορετικές από τούς διαφόρους (λαούς) ορίσθηκαν τιμές κι επωνυμίες, σύμφωνα μέ τούς νόμους (έθιμα) τους.
http://remacle.org/bloodwolf/philosophes/laerce/prefacegrec.htm
“Τὸ τῆς φιλοσοφίας ἔργον ἔνιοί φασιν ἀπὸ βαρβάρων ἄρξαι. Γεγενῆσθαι γὰρ παρὰ μὲν Πέρσαις Μάγους, παρὰ δὲ Βαβυλωνίοις ἢ Ἀσσυρίοις Χαλδαίους, καὶ γυμνοσοφιστὰς παρ’ Ἰνδοῖς, παρά τε Κελτοῖς καὶ Γαλάταις τοὺς καλουμένους Δρυΐδας καὶ Σεμνοθέους, καθά φησιν Ἀριστοτέλης ἐν τῷ Μαγικῷ καὶ Σωτίων ἐν τῷ εἰκοστῷ τρίτῳ τῆς Διαδοχῆς. Φοίνικά τε γενέσθαι Ὦχον, καὶ Θρᾷκα Ζάμολξιν, καὶ Λίβυν Ἄτλαντα.
Αἰγύπτιοι μὲν γὰρ Νείλου γενέσθαι παῖδα Ἥφαιστον, ὃν ἄρξαι φιλοσοφίας, ἧς τοὺς προεστῶτας ἱερέας εἶναι καὶ προφήτας. [2] Ἀπὸ δὲ τούτου εἰς Ἀλέξανδρον τὸν Μακεδόνα ἐτῶν εἶναι μυριάδας τέσσαρας καὶ ὀκτακισχίλια ὀκτακόσια ἑξήκοντα τρία· ἐν οἷς ἡλίου μὲν ἐκλείψεις γενέσθαι τριακοσίας ἑβδομήκοντα τρεῖς, σελήνης δὲ ὀκτακοσίας τριάκοντα δύο.”
------------
“Λανθάνουσι δ’ αὑτοὺς τὰ τῶν Ἑλλήνων κατορθώματα, ἀφ’ ὧν μὴ ὅτι γε φιλοσοφία, ἀλλὰ καὶ γένος ἀνθρώπων ἦρξε, βαρβάροις προσάπτοντες. Ἰδοὺ γοῦν παρὰ μὲν Ἀθηναίοις γέγονε Μουσαῖος, παρὰ δὲ Θηβαίοις Λίνος. Καὶ τὸν μὲν Εὐμόλπου παῖδά φασι, ποιῆσαι δὲ Θεογονίαν καὶ Σφαῖραν πρῶτον· φάναι τε ἐξ ἑνὸς τὰ πάντα γίνεσθαι καὶ εἰς ταὐτὸν ἀναλύεσθαι. Τοῦτον τελευτῆσαι Φαληροῖ, καὶ αὐτῷ ἐπιγεγράφθαι τόδε τὸ ἐλεγεῖον·“
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 20:08:05
Εσεις ψαχνετε για αιμα. Εγω σας εφερα το Φως σε σχεση με την πραγματικοτητα που βουλιαζει ολοκληρο το εθνος στην Αβυσσο.
Εσεις επιτιθεστε ομαδικα και θα πρεπει να ντρεπεσε με αυτα που λες.
Και αντε αμα δεν με σκοτωσετε τι θα κανετε; lol
Φτανει με τις απειλες σας καλε μου.
Στην καλυτερη περιπτωση θα με κανετε μαρτυρα (οχι οτι δεν με εχετε κανει ηδη) και θα δωσετε μεγαλυτερη βαρυτητα σε αυτα που λεω για αυτο καλη ειναι η σκεψη σου με την σακουλα. Keep thinking about it.
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 20:09:17
quote:
Εγω απλα ξεβρακωσα τους δαιμονες σας σε σχεση με την ΑΡΡΩΣΤΙΑ σας να νομιζετε οτι το συμπαν γυρναει γυρω απο την ομορφια και το μεγαλειο σας, εκει οπου εισαστε απλα κλεφτες και απατεωνες που προσπαθειτε να καπηλευθειτε οχι μονο τα αρχαια μυστηρια που ξεκινησαν απο τους Σουμεριους αλλα και τα αρχαια Ελληνικα μυστηρια με τα οποια δεν εχετε ΚΑΜΙΑ σχεση. Απλα προσκυνατε τα ειδωλα και προσπαθειτε να κλεψετε την δοξα των αρχαιων γιατι εσεις εισαστε τρολ της υπαρξης και σας φταινε αυτοι που σας λενε την αληθεια και προσπαθουν να σας ξυπνησουν για να σας γλυτωσουν απο τα χειροτερα και απο την απατη και ασυλληπτη αρρωστια σας που εχει ξεπερασει καθε οριο βλακειας και παρανοιας.
Ο Λιαντινης αυτοκτονησε αμα πιστευεις οτι εκανε καλα σκεψου το.
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 18:59:11
Μην παίζεις μαζί μου το πρώτο σου μήνυμα έλεγε για τους Βαβυλώνιους και το άλλαξες και λες τους Σουμέριους.
Θέλεις να μιλήσουμε και για τους Σουμέριους;
quote:Αυτα που λες καλη μου δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με αυτα που λεω.
Εχεις καμια συγκεκριμενη διαφωνια σε σχεση με αυτα που λεω η απλα ψαχνεις για αιμα;
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 19:51:25
Εσύ λες αυτά που λες και μας θίγεις και μετά ζητάς και εξηγήσεις, λες του ανθρώπους ψυχωτικούς ενώ έχεις πει χίλια δύο πράγματα, συν ότι αντιπροσωπεύεις τους Χριστιανούς και το σάιτ σου έχει να κάνει με channeling με τους Ανουνάκι.
Εγώ διψάω για αίμα επειδή προσπαθώ να δω τι ακριβώς θέλεις να πεις;
Συγκεντρώσου και δώσε σαφές απαντήσεις χωρίς υπεκφυγές.
Edited by - maria3 on 03/03/2014 20:09:34
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 20:14:10
Σταματα να κανεις projection το εγω σου. θα το καψεις χειροτερα και δεν ξερω καν αν υπαρχει χειροτερα. Αυτα ειναι που παθατε ολοι εσεις που ταιζετε και τρεφεστε απο Εωσφορικους Εγρηγορους που ειναι συμπυκνωμενη διανοητικη ανωμαλια σε σχεση με το εξωτερικο. Αυτο που δεν γνωριζατε ειναι οτι σε καποια φαση θα τους κλειναμε τις πορτες και δεν θα βρισκετε πουθενα τροφη.
Οι θεοι ολων των παραδοσεων ειναι οι ιδιοι και ειναι ξεκαθαρο απο που
προερχεται και η Εβραικη και η Ελληνικη παραδοση που και οι δυο συνδεονται με την Φοινικικη.
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 20:35:33
quote:
Πες μου που ειναι η διαφωνια σου και σταματα να ψαχνεις για αιμα καλη μου με εξυπνοβλακειες του ειδους. Δεν υπαρχει συγκεκριμενη διαφωνια σε αυτα που λες σε σχεση με αυτα που λεω. Τι θες να πεις δηλαδη οτι οι θεοι ειναι Ελληνες; Που το πας; lol Απλα εχεις μεγαλο εγω κα μεγαλη φαντασια για τον εαυτο σου και για το ποσο σπουδαια ειναι η διανοια σου, εκει οπου επι της ουσιας δεν βλεπεις μπροστα στα ματια σου και δεν ξερεις τι σου γινεται.Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 20:14:10
Ποια διάνοια μου χαζή αποδέχομαι ότι είμαι με χίλιους δύο τρόπους και ότι θέλω να μάθω και αυτό φαίνεται από τις απόψεις μου, ημιμαθείς είμαι όπως όλοι μας.
Σε έχω πετύχει και αλλού να μιλάς και για το δέντρο της ζωής και με χίλιους δύο τρόπους να απαξιώνεις τους συμμετέχοντες με χίλιους δύο τρόπους και να κάνεις μονόλογο.
Μπορείς σε παρακαλώ να το δεις λογικά και ότι απλά εγώ μέσα από τα γραπτά σου είδα έναν άλλον για παράδειγμα Άγγελο και πολλά πράγματα που σκεφτόμουν και εγώ έχουν ειπωθεί.
Απλά το κάνεις με λάθος τρόπο αυτό προσπαθώ να σου υποδείξω, γιατί έχεις μεγάλη αλαζονεία και δεν ξέρω ποιοι σε έχουν φτάσει σε αυτό, αλλά και εμείς έχουμε περάσει από εκεί και έχουμε αντέξει.
Αποδεχθειτε οτι κανενας δεν εχει δικαιωμα να επιτθετε στον εσωτερικο κοσμο κανενος με βαση το εξωτερικο και οι δαιμονες θα γινουν σταχτη.
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 20:32:19
quote:
Αγανακτηση εχω και απλα καθρεφτιζω την αλαζονεια των αλλων. Αμα θελετε να κανετε διαλογο επι της ουσιας και αν οι αλλοι εχουν κατι να μου πουν περα απο το να ψαχνουν για αιμα και να βριζουν και να απειλουν και να παραληρουν τοτε ας το κανουν. Αν οχι τοτε αντε γεια δεν ειχα σκοπο να κατσω αλλα οι δαιμονες που συνδεονται με αυτο το μερος ειναι πολυ ισχυροι και με τραβανε πισω οπως και τοτε που με διελυσαν. Μπορουμε να τους καψουμε ολους μαζι εδω τωρα.Αποδεχθειτε οτι κανενας δεν εχει δικαιωμα να επιτθετε στον εσωτερικο κοσμο κανενος με βαση το εξωτερικο και οι δαιμονες θα γινουν σταχτη.
Edited by - Dragon Path on 03/03/2014 20:32:19
Κανείς δεν μπορεί να μπει στον εσωτερικό σου κόσμο αν δεν το θέλεις, μόνο τα μη ανθρώπινα είδη και αυτά από τα όνειρα και τίποτα άλλο.
Οι μάχες είναι δύσκολες αλλά μην ξεχνάς αυτό είναι ένα forum όπου οι παρευρισκόμενοι ανταλλάσσουν απόψεις και τίποτα άλλο.
Θυμάσαι τι σου είπα κάπου αλλού, όταν έχεις οργή να σκέφτεσαι τον ουρανό και την θάλασσα, γιατί το γαλάζιο είναι το γήινο χρώμα και μας ήρεμη και μου είπες ότι προσπαθώ να σου κάνω projechtion και να φέρω και τις φίλες μου.
Ενώ δεν με ρώτησες γιατί στο λέω αυτό και αν ήταν σύμφωνα με κάποια δική μου εμπειρία, είναι δύσκολο αν δεν γνωρίζεις τον άλλον να βγάζεις πόρισμα, για τα πιστεύω του και για το τι αντιπροσωπεύει.
Edited by - maria3 on 03/03/2014 20:39:47
Εγω νομιζω οτι καλυτερα θα ηταν για σενα να κρατησεις τις θεωριες σου για τον εαυτο σου και να σταματησεις να κανεις projection το εγω σου γιατι θα παρεις πισω αυτο που στελνεις. Συνεχιζεις να κανεις projection και να ψαχνεις για αιμα. Τιποτα αλλο. Αλλαξε μυαλα για το καλο σου.
Θα παρακαλεσω και τους υπολοιπους αμα βλεπουν να σταματησουν να κανουν fake λογαριασμους. Δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει αυτο το πραγμα, καθως οπως βλεπετε δεν υπαρχει μελλον οσο οι Βρυκολακες εχουν το πανω χερι. Αμα δεν σας αρεσει εδω μεσα φτιαξτε δικο σας μερος. End of story.
Καλη τυχη σε ολους.
Ο θεός μόνο ξέρει τι θα πάρω πίσω κανείς άλλος.
Έχω περάσει πολλά και τα πάνδεινα γι αυτή την πίστη μου, δεν θα μου πεις εσύ, ούτε θα με κρίνεις, για το αν σταυρώνω τον Χριστό και του Χριστιανούς.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει φανατισμός χωρίς επιχειρήματα και διάλογο, υπερασπιστής είμαι με τον δικό τρόπο και θα συνεχίσω να είμαι.
Απλά δεν μπορώ να βλέπω ότι οι άνθρωποι μας έφτασαν σε αυτό το σημείο και όχι οι θεϊκές παρεμβάσεις.
Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι τους αντιπροσωπεύει με ποιο δικαίωμα;
Όταν η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος στο Άρθρο 3 του Συντάγματος στην 3η παράγραφο του ίδιου άρθρου απαγορεύει την μετάφραση της Αγίας Γραφής χωρίς την έγκριση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Οπότε μην ερχόμαστε και εμείς σε αυτό το σημείο, πρέπει να υπάρχει διάλογος, γιατί να αποχωρίσεις;
Μείνε και πάλεψε για τα πιστεύω σου.
quote:You seem desperate for a man, Maria :) One minute you are attacking him and the next you are begging him to stay :)
Ναι έτσι ακριβώς, τον αισθάνθηκα και προσπαθώ να του δείξω ότι μέσα από διάλογο λύνονται τα πάντα ή τουλάχιστον αυτό είναι το σωστό.
Η επίθεση μου προς αυτόν δεν ήταν στα πιστεύω του, αλλά ότι μας πήρε όλους σβάρνα και μας σήκωσε, μας έβαλε στην γωνία.
Για τα πιστεύω του συμφώνησα και μίλησα σε άλλο μήνυμα ποιο πάνω, ότι και εμείς φανταζόμαστε τον κόσμο έτσι.
Τον μάλωσα λίγο αυτό είναι όλο ούτε προσπάθησα να του επιβληθώ, ούτε να τον απωθήσω, να τον συνετίσω θα έλεγα προσπάθησα, γιατί έχανε το δίκαιο του με αυτά που έλεγε.
Αλλά ποια είμαι εγώ;
Yes you are showing him very much :)
I do not care who you are
quote:Σ'αυτό έχει δίκιο και ουσιαστικά παρότρυνες σε άσκηση βίας με σκοπό (το "λαρύγγι" θυμάσαι ή ο γερμανός σου πήρε την ανάμνηση);quote:
Καλε μου εσυ με απειλησες οτι θα με σκοτωσεις.Ώπα, που και πότε για παρέθεσέ το αυτό, περιμένω.....
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!